Bilde 1 av Lensmann Jahnsens veg 12 a og bBilde 2 av Lensmann Jahnsens veg 12 a og b
Digital salgsoppgave
Lensmann Jahnsens veg 12 a og b

2211 Kongsvinger • Kongsvinger kommune

Prisantydning

kr 4 450 000

Omkostninger: kr 127 500Totalpris: kr 4 577 500
Fin og sentrumsnær enebolig med supert bassengområde! Separat utleiedel med kr. 90.000,- pr. år i leieinntekt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
149 m²
Bruksareal (BRA)
151 m²
Kommunale avgifter
kr 3 046 / Mnd
Prisantydning
kr 4 450 000
Omkostninger
kr 127 500
Totalpris
kr 4 577 500
Byggeår
1921
Tomt
Eiet tomt 1586 m²
Oppdragsnummer
66230062
Visninger
Mandag 13. mai
16:00 - 17:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 450 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-)kr 111 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 4 577 500
Eiendom
Lensmann Jahnsens veg 12 a og b, 2211 Kongsvinger

Matrikkel
Gnr. 27 Bnr. 129 i Kongsvinger kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 151 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1921

Tomt
Eiet tomt 1586 kvm

Prisantydning
4 450 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Jonas Eikeland Takstdato: 03.10.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 112 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 562 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 577 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 36 544 pr. år

Eier
Kirsti Andreassen Rune Sand

Beskrivelse
Velkommen til Lensmann Jahnsens veg 12A og B!

EIE v/ Jo Heiki Støve har gleden av å presentere denne unike og innholdsrike eneboligen! Her har du en nydelig eiendom med en fantastisk hage! Det er både basseng, grillplass og jacuzzi! Stor og fin garasje med utleiedel på loftet. Boligen har en barnevennlig, fin og sentrumsnær beliggenhet. Her har du "Puttara" og flere tur- og friluftsområder kort avstand fra boligen, samtidig som du har gangavstand til forretninger, skoler og barnehager, og alle byens fasiliteter.

Høydepunkter:
- Unik enebolig med fantastisk hage
- God planløsning
- 3 gode soverom
- 2 pent flislagte bad
- Stort og stilfullt kjøkken + spisestue
- Innbydende entré
- Hyggelig stue
- Varmepumpe og peisovn
- Stor garasje med utleiedel på loftet
- Pent opparbeidet hage

Parkering
Varmgarasje med hybel oppført i 2004.
Garasje på ca. 44 kvm. Hybel på ca. 28 kvm.
Loftsetasje i garasje (hybel) har gulvflate på ca. 33 kvm. Grunnet skråtak har loftsetasjen et måleverdig areal på 28 kvm.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i et sentrumsnært boligområde. Her har du "Puttara" og flere tur- og friluftsområder kort avstand fra boligen, samtidig som du har gangavstand til forretninger, skoler og barnehager, og alle byens fasiliteter.

Servicetilbud:
Dine daglige innkjøp kan gjøres ved blant annet Coop Extra Jernbanegata eller Kiwi kongsvinger. Fra boligen er det gangavstand på ca. 5 minutter til nærmeste dagligvarebutikker. Alt av bymessige fasiliteter i nærheten.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse, næring og tjenesteyting.

Tomt
Eiet tomt, 1586 kvm
Tomt opparbeidet med belegningsstein, plenareal, jacuzzi, terrasse med pergola og nedfelt svømmebasseng. Parkeringsmuligheter på biloppstillingsplass og i frittstående garasje med hybel i loftsetasje.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Nærmeste barneskole er Vennersberg skole (1-7 kl.) og ligger ca. 1,5 km unna boligen. Puttara Fus barnehage (1-5 år) ligger ca. 1,1 km unna boligen. Kongsvinger ungdomsskole (8-10 kl.) ligger ca. 3,3 km unna boligen. Sentrum videregående skole ligger ca. 1,6 km unna boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Tajevegen og ligger ca. 100m unna boligen. Kongsvinger stasjon ligger ca. 700m unna boligen.

Fritidstilbud
I nærheten ligger Puttara leke og fritidsområde, perfekt for små barn med følge, ungdom og voksne som liker å holde seg aktive. Veldig bra idrettsmiljø for alle aldersgrupper og fine idrettsanlegg rett over på andre siden av brua på Tråstad og på Gjemselund.

Ellers gang el sykkelavstand til alt av bymessige fritidstilbud, som f.eks kino, treningssenter, bibliotek, skatepark, svømmehall, bowling, sportspuber, byparken med lekeplass på toppen mm.

Inneholder
Enebolig over tre plan (samt kaldtloft) 151 kvm BRA:

1. etasje 98 kvm BRA:
Entré, bad, spisestue, stue og soverom.

2. etasje 53 kvm BRA:
Gang, soverom 2, soverom 3, bad og kott. (sov 3 er benyttet som tv-stue)

Kjeller:
Uinnredet kjellerrom. Arealet i kjeller er ikke måleverdig grunnet lav romhøyde, og er derfor ikke medregnet i boligens arealberegning.

Byggemåte
Boligbygg oppført i 1921, tilbygd og ombygd på ukjent årstall. Grunnmur av betong og murte blokker. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn samt krypekjeller under deler av boligen. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Halvvalmtak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med takstein. Entrédør med glassfelter. Vinduer i forskjellig utførelse, fra forskjellige årstall.

Primærrom
Primærrom: 149 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 151 kvm

Boder
Kott i 2. etasje på ca. 2 kvm.

Standard
Hoveddel:
Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning. Ikea kjøkkeninnredning. Innredningen er fra ukjent årstall. Innredning med profilerte fronter. Benkeplate av tre. Kjøkkenøy. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Stikkontakter over kjøkkenbenk. Vegghengt ventilator. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte flater og malt panel. Fliser på vegg bak kjøkkenbenk. Eier opplyser om at kjøkkenet ble pusset opp i 2011.

Bad - 1. etasje
Baderom fra ukjent eksakt årstall, vurdert til å være delvis oppgradert i 1993 basert på datomerking på avløpsrør for servant. Selger opplyser om at badet ble pusset opp i 2012. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Bad - 2. etasje
Baderom fra ukjent eksakt årstall, vurdert til å være delvis oppgradert i 2017 basert på datomerking på avløpsrør for servant. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap og stikkontakt over servant. Badekar med vegghengt badekararmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte på vegg.

Øvrige rom - 1. etasje
Gulvflater belagt med vinylplank og fliser. Gulvvarme i entré og spisestue. Vegg- og himlingsflater i malte flater, tapetserte flater og panel. Profilerte innerdører og en innerdør med glassfelt. Naturlig ventilasjon via ventiler. Varmepumpe i trappegang. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Eier opplyser om at gang ble oppført i 2000 og soverom ble oppført i 2004.

Øvrige rom - 2. etasje
Gulvflater belagt med laminat, heltre gulv og vegg til vegg teppe. Vegg- og himlingsflater i malte flater og malt panel. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming.

Hybeldel:
Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning (hybelkjøkken). Innredningen er fra ukjent årstall. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av rustfritt stål med nedfelt oppvaskkum og med ett-greps kjøkkenarmatur. Frittstående komfyr og kjøleskap med fryser. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med hulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i malte flater og tapetserte flater.

Bad
Baderom fra ukjent eksakt årstall. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Malte veggflater. Malte flater i himling. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speilskap med overlys over servant. Badekar med vegghengt badekararmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Øvrige rom:
Loftsetasjen er innredet. Loftsetasjen har en gulvflate på ca. 33 kvm. Grunnet skråtak har loftsetasjen et målbart areal på 28 kvm. Gulvflater belagt med gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater malte flater og tapetserte flater. Glatt innerdør. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken - Hovedbolig:
- Ventilasjon: Defekt bryter til kjøkkenventilator. Reparasjon må påregnes. Til informasjon: Huseier opplyser at bryter skal utbedres før overtaglese.
- Vannrør: Se punkt "Vannrør" under avsnitt om teknisk anlegg.
- Overflater gulv: Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent.
- Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje.
- Avløpsrør: Det registreres redusert avrenningshastighet i avløp til servant. Eksakt årsak er ukjent.

Kjøkken - Hybel:
- Ventilasjon: Ikke tilfredsstillende avtrekk. Det ikke er montert kjøkkenventilator. Tiltak må påregnes.

Bad - 1. etasje:
- Vannrør: Se punkt "Vannrør" under avsnitt om tekniske anlegg.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Tilstand/tettefunksjon er ukjent. Overgang mellom sluk og membran er uoversiktlig. Det kan derfor ikke verifiseres at utførelsen er korrekt, eller at lekkasjesikkerheten er ivaretatt. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Fallforhold (gulv): Lokalfall i dusjsonen er stedvis mindre enn hva som ideelt anbefales. Det blir liggende vannansamlinger rundt sluket etter bruk av dusjen.
- Avløpsrør (ink. sluk): Stengeventil til servant er defekt og er låst i lukket stilling. Tiltak må påregnes.

Bad - 2. etasje:
- Vannrør: Se punkt "Vannrør" under avsnitt om tekniske anlegg.
- Overflater vegger: Vindu er uheldig plassert i våtsone. Forholdet medfører risiko for fuktskader på vinduet og i veggkonstruksjonen. Forholdet bør holdes under jevnlig oppsikt. Det er sprekker i fliser ved badekar. Kan skyldes utettheter i tettesjikt. Skade bør utbedres.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Tilstand/tettefunksjon er ukjent.
- Innfelte/gjennomgående installasjoner: Det registreres en løs takspot. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Avløpsrør (ink. sluk): Det registreres redusert avrenningshastighet i avløp til badekar. Eksakt årsak er ukjent. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Bad - Hybeldel:
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Tilstand/tettefunksjon er ukjent. Grunnet plassering av badekar er det ikke mulig å foreta undersøkelse av sluket. Utførelse vedrørende tettedetaljer /tilstand er ukjent. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Øvrige rom - Hovedbolig - 1. etasje:
- Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Det registreres tegn til dugg i nedre del av vinduer på soverom, noe som kan tyde på at ventilasjonen i denne delen av boligen/leiligheten ikke er tilstrekkelig.
- Overflater gulv: Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent. Det er omfattende svikt i gulvet ved dør på soverom. Eksakt årsak er ukjent. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Innerdører: Dørbladet mellom entré og stue kommer i kontakt med karmen, noe som gjør at døren ikke lar seg lukke.
- Annet: Deler av etasjen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Øvrige rom - Hovedbolig - 2. etasje:
- Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Det registreres symptomer etter dugg i nedre del av vinduer på soverom, noe som kan tyde på at ventilasjonen i denne delen av boligen/leiligheten ikke er tilstrekkelig.
- Overflater gulv: Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent.
- Innerdører: Dørbladet mellom gang og soverom kommer i kontakt med karmen, noe som gjør at døren ikke lar seg lukke.
- Annet: Deler av etasjen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Hovedbolig:
- Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre. Manglende ventilering bør utbedres.
- Annet: Det er satt opp provisoriske understøttelser i kjelleren. Fare for svikt/skjevheter i ovenpåliggende konstruksjon. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Krypekjeller - Hovedbolig:
- Utvendig inspeksjon: Terrenget rundt krypekjelleren har stedvis fall mot grunnmur. Nevnte forhold kan øke fuktbelastningen i krypekjelleren ytterligere.
- Innvendig inspeksjon: Organiske materialer som er lagret i krypkjelleren bør fjernes (materialene kan danne grunnlag for soppvekst). Det er ingen dampsperre mot grunnen, noe som kan øke fuktpåkjenningen i krypekjelleren. Ventilasjonen er vurdert til ikke å være tilstrekkelig. Forholdet kan føre til økt fuktpåkjenning i krypekjelleren. Tiltak må påregnes. Det ble hverken påvist synlige skadesymptomer av større betydning, eller målt forhøyet trefuktighet i klembord (piggmåling: 14,8 vektprosent). Målingen gir et øyeblikksbilde av forholdene. Det er satt opp provisoriske understøttelser i krypekjelleren. Fare for svikt/skjevheter i ovenpåliggende konstruksjon. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Loft - innredet - Hybel:
- Konstruksjonsoppbygging: Takkonstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Loft - uinnredet / råloft - Hovedbolig:
- Annet: Spor etter gnagere er observert. Gnagere kan føre til skader på bygningen. Omfanget er uvvist. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - Hovedbolig:
- Ildsteder inne i boligen: Sprekk i ildfast steinplate, inne i peisovnens forbrenningskammer. Ytterligere undersøkelser av fagkyndig person anbefales.

Innvendige trapper - Hovedbolig:
- Innvendige trapper: Trappen er slitt/aldringspreget. Forholdet er av estetisk karakter. Trappen har ikke håndløper på begge sider. Basert på ovennevnte forhold oppfyller ikke trappen dagens krav.

Etasjeskiller - Hovedbolig - 2. Etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i soverom, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 17 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent. Til informasjon: Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Hovedbolig:
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Varmtvannsbereder er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. TG2 er valgt på grunn av alder. Varmtvannsbereder er plassert i rom uten sluk/overløp eller annen sikring mot fuktskader (f.eks automatisk vannstopper). Konsekvens kan være at det oppstår fuktskader hvis lekkasje fra varmtvannsbereder skulle oppstå. Tiltak anbefales.
- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Restlevetiden er usikker.
- Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Stedvis redusert avrenning i utstyr tilkoblet avløpssystemet. Ukjent eksakt årsak. Ytterligere undersøkelser anbefales. Enkelte avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Konsekvens er usikker restlevetid.

Radon - Hovedbolig:
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.

Radon - Hybel:
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Manglende deksel i spisestue. Forholdet må utbedres av en kvalifisert fagperson. Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- Fasader ink. kledning: Det er ikke montert musesperre bak hjørnebord/i ytterhjørner. Tiltak anbefales. Ingen lufte og dreneringsspalte bak trekledning. Forholdet kan redusere levetiden til kledningen og veggkonstruksjonen. Tiltak anbefales.

Dører og vinduer:
- Vinduer: Lav/ingen klaring mellom utvendig listverk og beslag under vinduet. Kan føre til fuktoppsug i trevirket, forkorte levetiden og vanskliggjør overflatebehandling. Forholdet bør holdes under oppsikt. Vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Yttertak:
- Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Forholdet krever oppfølging med jevnlig ettersyn og vedlikehold. Det registreres store mengder mosevekster på yttertaket, som kan påvirke levetiden til taksteinen negativt. Tiltak anbefales.
- Takvinkel/Takform: Det er benyttet takstein på deler av taket hvor takvinkelen er under 18 grader (takvinkel måles til ca 13 grader). Selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader er TG2 valgt for å belyse at bygningsdelen kan ha svekket lekkasjesikkerhet.
- Gesimsløsninger: Det kan ikke verifiseres at det er etablert tilstrekkelig lufting i/ved gesims. God lufting under tekningen er viktig for å fjerne eventuell fukt og hindre snøsmelting. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Beslag, renner, nedløp og snøfangere: Snøfangerutstyr er ikke etablert. Tiltak anbefales. Enkelte takrenner er tette av mosevekster. Tiltak anbefales.

Drenering:
- Helhetsvurdering: Stedvis lite terrengfall vekk fra grunnmuren. Forholdet kan øke fuktbelastningen på grunnmuren. Dreneringens tilstand har påvirkning på krypekjellerens bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker. Forholdet bør holdes under oppsikt.

Stikkledninger og tanker:
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger): Utvendige vann- og avløpsrør har ukjent alder/tilstand. Anbefalt brukstid kan være passert. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om tegn til skader ikke er registrert. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Frittstående byggverk:
- Frittstående byggverk: Det er gjort en forenklet vurdering av tilstanden på bygningsdelen. Stedvis kort avstand fra underkant av kledningen til terrenget. Kan gi forkortet levetid på ytterkledningen. Det registreres skjevheter i grunnmur på vestsiden av bygningen. Skjevhetene har med høy sannsynlighet oppstått ved oppføring av bygningen, men for å bekrefte eller avkrefte om det fortsatt er utvikling bør forholdet holdes under oppsikt. TG2 er valgt basert på ovennevnte forhold. Tiltak må påregnes.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Etasjeskiller - Hovedbolig - 1. etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert vesentlige skjevheter i spisestue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 34 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent. TG3 i henhold NS 3600. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder ytterigere undersøkelser. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000.

Etasjeskiller - Hybel - Loftsetasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert vesentlige skjevheter i en retning i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 32 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent. TG3 i henhold NS 3600. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder ytterligere undersøkelser. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 19.04.2013 som omhandler Tilbygg bolig, 29 kvm.

Det foreligger ferdigattest datert 19.04.2013 som omhandler Tilbygg hagestue 12 kvm. 

Det foreligger ferdigattest datert 22.04.2013 som omhandler Tilbygg bolig, 29 kvm.

Det foreligger ferdigattest datert 29.10.2012 som omhandler Bruksendring fra garasjeloft til boenhet - BRA = 37 kvm, tilbygg carport - BRA = 20 kvm.

Det foreligger melding om ferdig byggearbeid datert 20.01.2004 som omhendler nybygg garasje m/loftsrom - 74 kvm.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Varmepumpe i trappegang. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 36 544 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Opplyste kommunale avgifter for denne eiendommen er såkalte årsprognoser fra kommunen og Givas.

Kommunale avgifter fakturert på eiendommen i 2022:
Eiendomsskatt kr. 6 007,00,-
Feiing kr. 650,00,-
Renovasjon kr. 6 320,00,-
Avløp kr. 10 495,24,-
Vann kr. 8 964,27,-
Totalt kr. 32 436,51,-

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til årlig kr. 6 007,00,- og er inkl. i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, kabeltv/bredbånd, etc. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Polisenummer: 28496553

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 704 806,- Som sekundærbolig Kr. 2 537 303,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør av kobber. Vanninntaksrør i plast. Hovedstoppekran er plassert på vanninntaksrør. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er plassert kjeller. Varmtvannsbereder på 198L (fra 1994) plassert i kjeller. Varmepumpe i trappegang.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja. Kommentar: Var en liten lekkasje fra toalett i 2. Etg. Vann fulgte ledningen ned.

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Kongsvinger Boligstiftelse.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Byttet toalett. Max Cato Gylterud.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja. Kommentar: Ja når vi hadde katt tok denne med mus inn noen ganger.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Rune Sand.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Jeg er tømrer selv og bygde terrassen rundt bassenget.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Odd Hagerud as.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Ble lagt inn ny kurs til jaccussi. 2017.

20. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende? Ja.

20.1. Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
Ja. Kommentar: Hybel med godkjent rømning og brannvarsling til alarmselskap.

Annet
Det opplyses for ordens skyld av selger at huset hadde branntilløp i 1 etg for mange år siden. Huset er etter det omfattende renovert/restaurert og tilbygget.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen selges med løpende leiekontrakt på hybeldelen i garasjen. Kjøper vedkjenner seg som en del av avtalen at leiekontrakten transporterteres til seg og løper videre med leieboer på gjeldende betingelser. Kopi av leiekontrakten foreligger hos megler. Månedsleie er p.t kr 7.400,- pr mnd ink strøm. Utleiedelen er registrert som egen boenhet og har egen adresse.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Odel og konsesjon
Nei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 112 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 562 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 577 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Løfting finn.no x1 (Kr.1 875)
Foto - ekstra utebilder (Kr.1 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 450 000,-) (Kr.55 625)
Totalt kr. (Kr.110 717)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
66-23-0062

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Kongsvinger
Org. nr: 976320492
Røde Korsvegen 4
2208 Kongsvinger
Tlf: 91 86 26 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jo Heiki Støve

Saksbehandlere
Jo Heiki Støve
EIE Kongsvinger
Eiendomsmegler
Mob: 91 86 26 84 / E-post: jhs@eie.no

Erdvile Stepana
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 26 84 95
[/ E-post: ers@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lensmann Jahnsens veg 12 a og b
For mer om objektet
Lensmann Jahnsens veg 12 a og b

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: