card-default

Julie Fredheim Maudal

Eiendomsmeglerfullmektig | Markedsfører

Julie er født og oppvokst på Jessheim, men bor for tiden i Lillestrøm hvor hun trives særdeles godt. Fra en tidlig alder har hun fulgt nøye med på boligmarkedet som en hobby og etter å ha anskaffet seg sin første leilighet, vokste interessen for eiendom betydelig.

Etter å ha fullført en bachelorgrad i markedsføringsledelse, tok Julie beslutningen om å påbegynne meglerstudiet for å realisere drømmen om en karriere innenfor eiendomsmegling kombinert med markedsføring. Hun har valgt å kombinere studiene med en fulltids trainee-stilling hos EIE Lillestrøm, da hun synes det er viktig å forvalte praksis til erfaring og opparbeide seg optimal kompetanse innen bransjen.

Gjennom tidligere erfaring fra blant annet konsulent- og servicebransjen har hun lært hvor viktig det er å gi den beste kundeservicen og se hva som er de ulike menneskers behov. I tillegg jobber henne som markedsfører for kontoret. Hun er ansvarlig for å utvikle og implementere strategier for å styrke firmaets tilstedeværelse på sosialemedieplattformer. Hennes oppgaver inkluderer å skape engasjerende innhold om eiendommer, koordinere markedsføringskampanjer, håndtere interaksjoner med potensielle kunder, og analysere data for å optimalisere ytelse. Gjennom effektiv bruk av sosiale medier bidrar henne til å øke synligheten til eiendomsmeglerfirmaet, tiltrekke seg potensielle kunder og bygge et positivt omdømme.

Julie mener at markedsføring er en viktig faktor for salg av bolig. Ved å ha en dypere forståelse for markedsføring vil man kunne ha bedre innsikt i hvordan man når den riktige målgruppen, posisjonerer eiendommer, utvikler markedsføringsstrategier for boliger og forhandler for bedre salgsresultater. Med hennes verdifulle erfaring og store kompetanse innenfor salg og markedsføring gir dette henne et kjempe fortrinn når hun senere skal forvalte boligsalg.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: