card-default

Julie Fredheim Maudal

Medhjelper

Julie er oppvokst i Jessheim og bor nå i byen Lillestrøm hvor hun trives veldig godt. Som en hobby har hun alltid fulgt med på boligmarkedet, og etter å ha kjøpt seg sin første leilighet vokste interessen for eiendom enormt.

Etter å ha fullført en bachelorgrad i markedsføringsledelse valgte hun å starte på meglerstudiet for å realisere drømmen om å få en karriere innenfor eiendomsmegling. Julie har valgt å kombinere meglerstudiet sammen med en fulltids trainee-stilling hos på EIE Lillestrøm, da hun synes det er viktig å forvalte praksis til erfaring og for å tilegne seg best mulig kompetanse om bransjen.

Gjennom tidligere erfaring fra blant annet konsulent- og servicebransjen har hun lært hvor viktig det er å gi den beste kundeservicen og se hva som er de ulike menneskers behov. På siden av bachelorgraden i markedsføringsledelse jobbet hun med å markedsføre for ulike store merkevarer på sosiale medier noe som har bidratt til økt salg.

ulie mener at markedsføring er en viktig faktor for salg av bolig. Ved å ha en dypere forståelse for markedsføring vil man kunne ha bedre innsikt i hvordan man når den riktige målgruppen, posisjonerer eiendommer, utvikler markedsføringsstrategien for boligen og forhandler for bedre salgsresultater. Med hennes verdifulle erfaring og store kompetanse innenfor salg og markedsføring gir dette henne et kjempe fortrinn når hun senere skal forvalte boligsalg.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: