Bilde 1 av Frankendalsveien 13HBilde 2 av Frankendalsveien 13H
Digital salgsoppgave
Frankendalsveien 13H

3258 Larvik • Larvik kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott leilighet i 1.etg med oppusset bad og kjøkken. Solfylt uteplass med overbygg. Innerst i blindvei. Parkering
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
61 m²
Bruksareal (BRA)
61 m²
Bruttoareal (BTA)
65 m²
Fellesutgifter
kr 3 900 / Mnd
Prisantydning
kr 1 950 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 84 597
Totalpris
kr 2 042 607
Fellesformue
kr 24 429
Byggeår
1951
Tomt
Fellestomt 8264 m²
Oppdragsnummer
69210100
card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Lars
Prisantydningkr 1 950 000,-
Fellesgjeldkr 84 597,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 042 607
Eiendom
Frankendalsveien 13H, 3258 Larvik, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 3020 bnr. 468, andelsnr. 29 i Byskogen 2 borettslag med orgnr. 952819917 i Larvik kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1951

Tomt
Fellestomt 8264 kvm

Prisantydning
1 950 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 84 597,- pr. 23.09.21
Andel fellesformue: kr. 24 429,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
1 950 000,- (Prisantydning)
84 597,- (Andel av fellesgjeld)

2 034 597,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 042 607,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 900,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer: Personalkostnader, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, kontingent LABO / NBBL, vedlikehold, kabel-tv, bredbånd, forsikring, kommunale avgifter, energi og strøm på fellesarealer, andre driftskostnader og betjening av fellesgjeld.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Lael Aprieto

Beskrivelse
Flott og påkostet leilighet beliggende innerst i blindvei. Leiligheten ble kraftig påkostet i tidsrommet 2010-2014 og leiligheten fremstår som lys og trivelig.

På verandaen er det fine solforhold og takoverbygg.

Leiligheten ligger i 1.etg og består av entre, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. I tillegg er det dobbeltbod i kjeller, samt svært god lagringsplass på loftet.

Det er rikelig med parkering på felles gårdsplass.

Leiligheten ligger i Byskogen og herfra er det kort avstand til sentrum, butikker, skoler, bademuligheter og øvrig servicetilbud. Det er gode bussforbindelser like ved eiendommen.

Leiligheten passer ypperlig for førstegangskjøpere, små barnefamilier eller voksne. Det er trappevennlig adkomst.

Parkering
Parkering i felles gårdsplass.
Slik det blir praktisert idag er ved at denne leiligheten disponerer plassen der den røde bilen er på bildene. Det skulle antas at det enkelt kan legges opp til lading av el-bil på denne plassen. Plassen ved siden av brukes som regel til gjester.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Byskogen i Larvik kommune.
Området har kort gangavstand til Larvik sentrum. Kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er nærhet til flotte turområder langs Lågen og opp til Doktorfjellet med vidstrakt utsikt, samt langs kyststien fra vestre Halsen og ned til Revet.

Fra Byskogen er det gangavstand til Fram Stadion med fotballbane og til Arena Larvik - byens storstue med konserter, messefasiliteter og en rekke arrangementer. Her er også hjemmebanen til Larvik håndballklubb. I tillegg byr nærområdet på lekeplass, svømmehall og treningssenter. Gode badeplasser finnes langs fjorden, der bystrendene Karistranda og Smiestranda er noen av de mest populære.

Det er få km til Batteristranda, Bølgen kulturhus og Farris Bad. Sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spa-avdelinger. I tillegg til flotte badeplasser i Farris og fjorden, kan Larvik skilte med Bøkeskogen på ca. 300 mål, og flotte turområder innover i Vestmarka. Golf kan spilles i vakre omgivelser ved Larvik Golfklubb på Fritzøe gård.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Coop, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Larvik sentrum trivelige handlegater med kafeer, restauranter og alt av bymessige fasiliteter. Her ligger også kjøpesenteret Amfi. Fra Byskogen er det ca. 3 km til Nordbyen kjøpesenter med ca. 50 butikker.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog, og nærmeste bussholdeplass ligger like ved i nærliggende gate. Det er ca 1,5 km til Larvik jernbanestasjon hvor Vestfoldbanen har en reisetid på ca. 2 timer til Oslo S. Med bil tar det ca. 2-3 min til Larvik sentrum og ca. 10 min å gå. Det tar ca 20 min til Sandefjord Lufthavn, 30 min til Tønsberg, 35 min til Skien og 1 time til Drammen.

Fra eiendommen er det kort vei til Mesterfjellet barne- og ungdomsskole, samt til Thor Heyerdal videregående skole. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet. Det finnes også et godt utvalg av barnehager i området.

Tomt
Fellestomt, 8264 kvm

Fellestomt opparbeidet med asfaltert gårdsplass og hage med beplantninger. Det er blomsterbed foran veranda. I hagen skulle det være rikelig med plass til feks trampoline etc. Siden man ligger i enden av blindveien er det svært lite støy på denne delen av eiendommen.

Eiendommen er etablert med analogt målebrev den 16.08.1950. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1 etg:
- Entre: 3,3 m2
- Bad: 3,3 m2
- Soverom 1: 12,6 m2
- Soverom 2: 7,0 m2
- Stue/spisestue: 23,0 m2
- Kjøkken: 8,4 m2

Det er en dobbeltbod i kjeller og en bod på loft i tillegg er det rikelig med fellesboder og fellesareal på loft.
Det er også felles vaskerom i kjelleren med plass til egen vaskemaskin.

Felles arealer og boder er ikke med i arealberegninger.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Leilighet i 4-manns bolig fra 1951, beliggende i 1 etg. Det er grunnmur av støpt betong og lettklinker. Veggkonstruksjoner av standard  trekonstruksjoner/reisverk, det er liggende kledning på fasader. Takkonstruksjon m/kaldt loft, det er takstein som tekking.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Følgende punkter bør kjøper være oppmerksom på, herunder TG2;

- Etasjeskillere - Skjevheter
- Bad - Noe merker på innredning og åpning v/rørgjennomføring på vegg, samt eldre fuktskjolder i underliggende himling i kjeller
- Kjøkken - Eldre innredning og slitasje, samt eldre fuktskjolder i underliggende himling i kjeller
- VVS - Eldre røropplegg

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 61 kvm. Følgende rom er inkludert i P-rom:

1. etg: Entre, bad, 2 x soverom, stue/spisestue og kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 61 kvm

1. etg: 61 m2.

Standard
På innvendige overflater er det benyttet: Gulv med parkett, vegger med MDF panel plater og malte flater og himling med panel og tak-ess plater.

Bad består av følgende materialer på overflater: Gulv og vegger med flis og himling med MDF panel. Av installasjoner finnes toalett, dusjkabinett, skap og innredning m/vask.

Kjøkken består av følgende materialer på overflater og innredninger: Gulv med parkett, vegger med malte flater og plater og himling med plater. Innredning/skap: MDF/spon/kryssfiner. Benkeplate: Foliert spon/MDF plate. I benkeplaten er det montert en vaskekum med ett greps blandebatteri. Det er ventilator over komfyr.

VVS: Leiligheten er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett. Hovedkran ble observert i kjeller. Vanntrykket ble kontrollert, det var bra. Innvendige trykkvannsledninger er av kobber/plast og hovedledning/avløp er av plast og støpejern. Røropplegg av forskjellig alder, for det meste av eldre dato. CTC VV-tank på 194 liter fra 2004 står plassert i bod i kjeller. 

El-anlegg:
El-skap: Plassering: Felles gang.
Alder: Ukjent.
Merkede kurser: Ja.
Automat sikringer: Ja.
Skru sikringer: Nei.
Hovedsikring: 40A.
Løse ledninger: Ikke observert i skap.
Varmekabler: Bad.
El-opplegg: Forskjellig alder.
Downlights: Nei.
Bør det påregnes el-kontroll ut fra observasjoner: Nei

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport, datert 28.09.2021

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på bygningene.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Oppvarming
- Varmeovner
- Vedfyring/ildsted
- Varmekabler i gulv

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 900,- pr.mnd.

Felleskostnadene inkluderer: Personalkostnader, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, kontingent LABO / NBBL, vedlikehold, kabel-tv, bredbånd, forsikring, kommunale avgifter, energi og strøm på fellesarealer, andre driftskostnader og betjening av fellesgjeld.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 9 600,- pr. år + noe vedfyring.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett for TV. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Innboforsikring må tegnes av kjøper.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 25107700261, Larvikbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 23.09.2021: 1.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 13
Saldo per 23.09.2021: 595 123
Andel av saldo: 18 601
Første termin/første avdrag: 27.12.2009 ( siste termin 27.12.2027 )

Lånenummer: 25107700288, Larvikbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 23.09.2021: 1.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 40
Saldo per 23.09.2021: 2 111 472
Andel av saldo: 65 996
Første termin/første avdrag: 27.12.2016 ( siste termin 27.06.2041 )

Borettslaget har ikke avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld)

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Informasjon fra styret for året 2020 Byskogen II Borettslag:

Saker som styret har arbeidet med
a) Revisjon av ordensregler.
 
Saker som styret har under arbeid og planlegging (fremtidig vedlikehold)
a) Ingen større oppgaver.
b) 1 skade på bad (forsikringssak) 13 B H0102. Pågår.
c) Delvis fornying av hekker.

Borettslaget har et positivt årsresultat for 2020 på kr. 331 647,-.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP0000562026

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 497 268,- Som sekundærbolig Kr. 1 790 166,-

Borettslag
Borettslag: Byskogen 2 borettslag, Orgnr: 952819917

Forretningsfører
Larvik boligbyggelag.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Andelseiere i borettslaget, dernest har medlemmer i Larvik Boligbyggelag forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det skal søkes styret angående husdyrhold. Styret kan avslå/godkjenne. Dyreholder skal signere og overholde lagets regler, samt levere styret  underskrevet slik erklæring for arkiv.

Diverse
- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

- Borettslag:
Fremtidige beslutninger fattet via styret eller ved generalforsamling i borettslaget kan føre til endringer i fellesutgifter eller fellesgjeld.

- Hvitevarer:
Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende heftelse, som ikke vil bli slettet, er tinglyst på borettslagets eiendom:

Doknr. 1022, tinglyst  06.03.1972: Bestemmelser ifølge skjøte: Larvik kommune forbeholder seg rett til - uten avgift - å bygge, betjene og holde vedlike de kiosker, luftledninger, stolper og kabler som er nødvendig for elektrisitetsforsyningen. Stolper og kabler anbringes nær inntil gjerdet. Gjerdehold er kommunen uvedkommende.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra fylkesvei vei. Borettslaget er selv ansvarlig for private veier og stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boliger i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel.

Gjeldende planer og pågående planarbeid for eiendommen;

Kommuneplaner

Kommunedelplan for InterCity jernbane Stokke-Larvik, Id 201825, Ikrafttredelse 11.09.2019
Plantype Kommunedelplan
Status Vedtatt plan med utsatt rettsvirkning
Delareal 5 458 m, Hensynsonenavn H710_2, Båndlegging for regulering etter pbl.

§ 4-2 H710_2 Tunnelsone innebærer: Området er båndlagt til Jernbanetunnel og tilhørende teknisk infrastruktur etter pbl. § 11-7, pkt. 2, jfr. pbl. § 11-8, pkt. d. Båndleggingen skal sikre at det ikke foretas tiltak i grunnen som vanskeliggjør planarbeidet og gjennomføringen av jernbanetiltaket.  Energibrønner og andre brønner, vesentlige terrenginngrep eller andre tiltak i strid med formålet for båndleggingen er ikke tillatt.

Kommunedelplan for Larvik by 2015-2027, Id 201310, Ikrafttredelse 16.09.2015
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 302 m, Områdenavn HAG_1, Hjemmel fysisk utforming av anlegg
Delareal 8 023 m, Områdenavn VAR_1, Hjemmel fysisk utforming av anlegg
Delareal 8 264 m, Arealbruk Boligbebyggelse,
Delareal 319 m, Hensyn grønnstruktur, Hensynsonenavn H540_2

Områdenavn HAG_1 innebærer: Nye tiltak skal samsvare eller underordnes eksisterende bebyggelse. Dvs. høyde, lengde/bredde, grunnflate, volumoppbygging, takform, farge- og materialbruk. Fradeling av nye tomter kan vurderes tillatt, forutsatt at ny, fradelt tomt er mindre enn gjenværende del av opprinnelig tomt og minimum 600m2.

Områdenavn VAR_1 innebærer: I områdende kan det fortettes, også i nyskapende strukturer, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse.
Ulike takformer kan tillates etter en konkret vurdering.

Hensynssonenavn H540_2 innebærer: I områder avsatt med hensynssone - verdifull grønnstruktur bør topografi, enkelttrær og stiforbindelser være førende for hvordan bebyggelsen plasseres i terrenget. Områdene skal ved regulering vurderes sikret som formål grønnstruktur. Vedlikehold skjøtsel er tillatt.

Kommuneplaner under arbeid

Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi, Id 201811
Status Planforslag
Plantype Kommunedelplan

Reguleringsplaner

Frankendalsveien 11 og 13, Id 21.01B, Ikrafttredelse 03.04.1974
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 1 132 m, Formål Felles avkjørsel
Delareal 7 008 m, Formål Boliger

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter)
Det er ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Kopi av reguleringsplaner med bestemmelser kan mottas ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 950 000,- (Prisantydning)
84 597,- (Andel av fellesgjeld)

2 034 597,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 042 607,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon: 42.500,-

Tilrettelegging: 3.900,-

Markedspakke: 7.500,-

Visning: 1.875,- pr stk
I tillegg tilkommer diverse utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
69-21-0100

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
EIE Larvik
Org. nr:916130163
Fritzøe Brygge 5D
3285 Larvik
Tlf: 33 74 02 34

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Lars Andreas Grønneberg

Saksbehandlere
Lars Andreas Grønneberg
EIE Larvik
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 13 59 53 / E-post: lag@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Frankendalsveien 13H
For mer om objektet
Frankendalsveien 13H

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: