Bilde 1 av Kunnskapsveien 10Bilde 2 av Kunnskapsveien 10
Digital salgsoppgave
Kunnskapsveien 10

2007 Kjeller • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HERSKAPELIG OG MODERNE ENEBOLIG! RIIS BYGG* 4 SOV*DBL.GARASJE*2 BAD OG VASKEROM. SVÆRT BARNEVENNLIG!
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
211 m²
Bruksareal (BRA)
213 m²
Kommunale avgifter
kr 2 219 / Mnd
Prisantydning
kr 11 900 000
Omkostninger
kr 306 420
Totalpris
kr 12 206 420
Byggeår
2007
Tomt
Eiet tomt 838 m²
Oppdragsnummer
77230136
card-default

Harald Hauge

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Harald
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmegler | Kontorsjef
Les om Nathasha
Prisantydningkr 11 900 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 290 000,-
  
Totalpris kr 12 206 420
Eiendom
Kunnskapsveien 10, 2007 Kjeller

Matrikkel
Gnr. 31 Bnr. 335 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 211 kvm, Bruksareal: 213 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2007

Tomt
Eiet tomt 838 kvm

Prisantydning
11 900 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Ståle Gran Skøien
Takstdato: 31.08.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 11 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 290 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 291 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 191 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 206 420,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 26 621 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer renovasjon, vann og avløp.

Eier
Joakim Gjerde Siri Skår Gjerde

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling v/ Harald Hauge har gleden av å presentere Kunnskapsveien 10! Dette er en svært attraktiv og herskapelig enebolig på Kjeller. Boligens 2 etasjer inneholder blant annet 4 romslige soverom, dobbelgarasje, terrasse i 1. etasje og en balkong fra stuen i 2. etasje. Boligen har en høy standard, inkludert en praktisk walk-in-garderobe. Den store, pent opparbeidede hagen gir rikelig med uteplass. Beliggenheten er barnevennlig og gir enkel tilgang til kollektivtransport. Dette er en ideell bolig for familier som ønsker komfort og praktisk beliggenhet.

Kort fortalt:
- Stort kjøkken med grovkjøkken
- Moderne gasspeis
- Dobbelgarasje
- To delikate bad, samt vaskerom
- 4 romslige soverom
- Pent opparbeidet tomt
- Gode solforhold
- Barnevennlig beliggenhet
- Utvendig og innvendig bod
- 2 stuer

Parkering
Frittliggende dobbelgarasje på egen tomt, samt muligheter for parkering på steinlagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Denne eiendommen har en utmerket beliggenhet i et attraktivt boligområde på Kjeller, rett utenfor Lillestrøm sentrum, som tilhører Lillestrøm kommune - den niende største kommunen i Norge, sammenslått fra tidligere Sørum, Fet og Skedsmo.
Her i området finner du nærhet til skoler, barnehager og enkel tilgang til offentlig transport. I tillegg er det et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud innen rekkevidde. Innen gangavstand eller en kort kjøretur unna kan du glede deg over fasiliteter som fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, skiløyper, alpinbakke, golfbane, tennisbaner og et moderne treningssenter, blant annet.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan bl.a. gjøres ved Kiwi Kjeller, Rema 1000 Åråsen, Meny og Coop Obs i Lillestrøm. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i sentrum et rikt og variert utvalg av butikker.

Bebyggelse
Boligen ligger i et område med variert bebyggelse. Området er veletablert og består i hovedsak av eneboliger, tomannsboliger, småhus og leilighetsbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 838 kvm
Tilnærmet flat tomt opparbeidet med steinlagt biloppstillingsplass og adkomstvei, plenareal, prydbusker og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen har gangavstand til Kjeller barne- og ungdomsskole. Det er også kort vei til Skedsmo og Lillestrøm Videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Se kommunen sine nettsider for nærmere info om barnehager.

Storbyuniversitetet OsloMet har fin beliggenhet på Kjeller, få minutters gange fra boligen. På Kjeller finner du et stort forsknings- og teknologimiljø, hvor noen av landets eldste og fremste institutter på energi og miljøforskning ligger. Sammen med en rekke utdanningsinstitusjoner, som OsloMet, Universitetsstudiene på Kjeller, samt en rekke næringslivsbedrifter, utgjør disse Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Forskningsparken. Herfra går det buss til Lillestrøm Stasjon, Skedsmokorset eller til Olavsgaard. Fra Lillestrøm Stasjon tar toget til Oslo S kun 10 minutter, mens det tar 12 minutter med flytoget til OSL Gardermoen.

Med bil fra Kjeller tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 9 min til Strømmen, 24 min til Oslo S og 24 min til Oslo lufthavn.

Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter/Triaden.

Med ca. 12 min gangavstand kommer du til bensinstasjoner som Circle K og Shell-stasjon - Praktisk hvis man for eksempel ønsker ferske bakervarer utenom åpningstiden til øvrige butikker.

Fritidstilbud
Eiendommen ligger ved gangvei, som en del av gangveinettet i Lillestrøm, med tilknytning til marka. Gåturen til Tæruddalen tar om lag 25 minutter, og her er det flotte turstier året rundt - blant annet med stort løypenett om vinteren. Det er også kort vei til marka i Rælingsåsen.

For den aktivitetslystne kan man bo som plommen i egget på Kjeller, med kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, alpinanlegg, golfbane, ridesenter, skøytebane, svømmehall, skiløyper, Sørum fritidsgård, tennisanlegg, flere treningssentre m.m. Alt ligger innen gangavstand eller få minutters bilkjøring unna. Det er kun 2 km til Åråsen fotballstadion hvor Lillestrøm spiller sine hjemmekamper.

En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. Syklistenes Landsforening har kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.

Inneholder
Enebolig, 213 kvm BRA:

1. etasje, 111 kvm BRA:
Entré, stue/spisestue, kjøkken, grovkjøkken, WC-rom, vaskerom, terrasse på ca. 55kvm og bod.

2. etasje, 102 kvm BRA:
Gang, stue, to bad, omkledningsrom, 4 soverom og balkong på ca. 7 kvm.

Boligen har i tillegg en utvendig redskapsbod på ca 5 kvm.

Byggemåte
Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av termomur samt trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende trepanel. Yttertak av valmtaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein(taket er inspisert fra bakkeplan). Ytterdører med karmer av tre og felter av glass samt kodelås. Balkongdører og vinduer med karmer av tre i 2-lags glass fra byggeår.

Primærrom
Primærrom: 211 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 213 kvm

Boder
Boligen har en innvendig bod, samt utvendig redskapsbod på ca. 5 kvm.

Standard
Kjøkken:
Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue/spisestue. Kjøkkeninnredning fra 2017 med profilerte fronter. Benkeplater av stein. Underlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur kompostering. Benkskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående kjøleskap med frysedel samt vann/isdispenser. Integrert oppvaskmaskin, komfyr og mikro i høyskap samt nedfelt platetopp tilkoblet komfyrvakt. Ventilator i overskap tilkoblet avtrekkskanal. Gulvflate belagt med parkett og gulvvarme. Vegg- og himlingsflater av malte flater. Downlights. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler og lekkasjestopper plassert under oppvaskkum.

Grovkjøkken: Kjøkkeninnredning fra 2017 med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Stikkontakter under overskap. Gulvstående høyskap. Gulvflate belagt med fliser og gulvvarme. Vegg- og himlingsflater av malte flater.

Vaskerom:
Vaskerom med sluk fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Vegg- og himlingsflater av tapetserte og malte flater. Gulvstående benkeskap med glatte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt utslagsvask med ett-greps armatur. Flislagt mellom benkeskap og overskap. Gulvstående høyskap. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør i-rør plassert i vegg. Varmtvannsbereder på ca 300 liter fra 2022. Stoppeventiler plassert under utslagsvask. Hovedstoppekran og vannmåler plassert i skap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 1:
Baderom med sluk fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt flate med downlights. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servanter med ett-greps armaturer. Stikkontakter og speilskap med overbelysning på vegg over servanter. Dusj på gulv med skyvedør av glass. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Innmurt boblebad med ett-greps armatur tilkoblet hånddusj (boblebad er ikke funksjonstestet). Speil over boblebad. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Stoppeventiler plassert under servant.

Bad 2:
Baderom med sluk fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt flate med downlights. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning på vegg over servant. Høyskap på vegg. Dusj på gulv med skyvedør av glass. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler plassert under servant.

WC-rom:
Gulvflater belagt med fliser og gulvvarme. Vegg- og himlingsflater av tapetserte og malte flater. Gulvstående/vegghengt servantskap med dør. Benkeplate av stein. Ovenpåliggende servant med ett greps armatur. Speil på vegg over servant. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler plassert under servant.

Øvrige rom:
Gulvflate i hall/entré og bod belagt med fliser og gulvvarme. Øvrige gulvflater belagt med parkett og gulvvarme. Vegg- og himlingsflater av tapetserte og malte flater. Downlights. Hvite profilerte innerdører.

Balkong/terrasse:
Utgang fra stue i 2. etasje til balkong på ca 7 m². Balkongen er belagt med terrassebord og har rekkverk. Rekkverkshøyden er målt til 1,02 meter.
Utgang fra stue/spisestue til markterrasse på ca 55 m². Markterrassen er belagt med terrassebord.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Vaskerom:
- Ventilasjon: Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende, med bakgrunn i redusert avtrekk. Årsak kan være redusert effekt i anlegg. Det må foretas service på anlegget av fagkyndig person.
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes. Det registreres enkelte riss/sprekker i gulvfliser ved ytterdør. Utbedringer bør vurderes.
- Membran, tettesjikt: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes.
- Fallforhold (gulv): Lokalfall er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 2 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.

Bad 1:
- Ventilasjon: Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende, med bakgrunn i redusert avtrekk. Det må foretas service på anlegget av fagkyndig person.
- Slukets plassering: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. For å unngå vannskade bør tilstrekkelig mulighet til å nå sluket for vannsøl eller lekkasjevann etableres.
- Sanitærutstyr/innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.
- Overflater gulv: Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt. Skade bør utbedres. Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag.
- Membran/tettesjikt: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.
- Fallforhold gulv: Lokalfall er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 6 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.

Bad 2:
- Ventilasjon: Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende, med bakgrunn i redusert avtrekk. Årsak kan være redusert effekt i anlegg. Det må foretas service på anlegget av fagkyndig person.
- Slukets plassering: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. For å unngå vannskade bør tilstrekkelig mulighet til å nå sluket for vannsøl eller lekkasjevann etableres.
- Sanitærutstyr/innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.
- Membran/tettesjikt: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.
- Fallforhold (gulv): Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 9 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.

Toalettrom:
- Ventilasjon: Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende, med bakgrunn i redusert avtrekk. Årsak kan være redusert effekt i anlegg. Det må foretas service på anlegget av fagkyndig person.
- Sanitærutstyr/innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Øvrige rom:
- Ventilasjon: Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende. Årsak kan være redusert effekt i anlegg. Det må foretas service på anlegget av fagkyndig person.

Loft- uinnredet:
- Overflater vegger/undertak: Fuktskjolder/-merker observert i tak/undertak ved rørgjennomføring. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Innvendige trapper:
- TG2 gjelder: Det er kun rekkverk/håndløper på en side i deler av trappen. TG 2 i henhold til NS 3600. Til informasjon: Trappens bruksflater bærer stedvis noe preg av bruksslitasje.

Etasjeskiller - 1.etg/2.etg:
- Skjevhetsmåling: Det er noe målbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 18 mm i stue/spisestue, 16 mm i stue og 17 mm i omkledningsrom. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Tekniske anlegg:
- Ventilasjon: Anlegget virker ikke etter tiltenkt funksjon. Ytterligere undersøkelser og tiltak bør påregnes.
- Stakeluke: Stakeluke er ikke lokalisert. Stakeluke bør lokaliseres og tilkomst bør etableres.

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering: TG2 gjelder: Varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling, men er koblet med støpsel. Fare for varmgang. Til informasjon: Det foreligger samsvarserklæringer på det elektriske anlegget.

Yttervegger inkl. fasade:
- Fasader inkl. kledning: Det er ukjent om det er musesperre bak trekledning. Ytterligere undersøkelser anbefales for å etablere musesperre der dette eventuelt mangler.

Dører og vinduer:
- Dører: TG2 gjelder ytterdør fra vaskerom. Manglende beslag ved terskel. Fare for fuktinntrengning. Utbedringer anbefales. Til informasjon: Entrédør har noe bruksslitasje.

Yttertak:
- Tekking: Det er registrert symptomer på elde/slitasje. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.

Terrasse:
- Det er observert noe skjevheter i konstruksjonen. Utbedringer anbefales.

Grunnmur/fundamenter:
- Grunnmur: Det registreres enkelte riss og hakk i fasadeplater. Utbedringer anbefales.

Dobbelgarasje:
- Helhetsvurdering: Synlige vesentlige feil og skader ikke påvist. Bygningselementet er fra husets opprinnelig byggeår. TG2 settes for å belyse risiko.

Følgende punkter har fått TG 3 i tilstandsrapporten:
Brann: Rømningsveier: Rømningsvinduer fra rom i 2.etasje har ikke tilstrekkelig størrelse iht. forskriftskrav. Godkjente rømningsveier må etableres.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for (Nytt bygg - boligformål - over 70 m², Enebolig m/ garasje, Riisveien Hus 7) datert 29.04.07.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert under trapp. Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og gasspeis. Balansert ventilasjon.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 26 621 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer renovasjon, vann og avløp.
Fakturert beløp i 2022 var kr. 20 468,-
Årsprognose for 2023 er på kr. 26 621,-

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 10 629 kr i året.

Faste løpende kostnader
Kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikringer, alarmer, etc. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7979966

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 2 541 174,- Som sekundærbolig Kr. 9 148 227,-

Tekniske installasjoner
Vannrør av typen rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder og sentralstøvsuger plassert i vaskerom. Balansert ventilasjonsaggregat plassert på loft. Gasspeis plassert i stue. Stoppeventil for gass lokalisert bak luke i stue. Propantank plassert utenfor boligen. Hovedstoppekran og vannmåler plassert i skap i vaskerom.

Diverse
Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Skiftet enkelte terrassebord som var råtne.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun faglært.
Firmanavn: Grønn Strøm AS, Boligelektrikeren AS og Fixel AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Installere el-bil-lader + nytt stikk (Grønn Strøm AS), skifte dimmere og etablere nye stikk (Boligelektrikeren AS), skifte sikringer i sikringsskap og feilsøking på gulvvarmeanlegg i stue (Fixel).

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja -  Kommentar: Samsvarserklæring ifbm elektroarbeider.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja - Kommentar: Samsvarserklæring ifbm elektroarbeider.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja - Kommentar: I garasje.

Annet
Nyttig informasjon fra selger :
Hvilken strømleverandør benyttes, og hva er ca. strømforbruk pr/år?
- Vibb AS, ca. 20 000 - 25 000 kwh per år.

Hvilket kabel- og internettleverandør benyttes?
- Fiberlinje fra GlobalConnect. Betales separat.

Følger hvitevarene med? Spesifiser hvilke.
- Hvitevarer på kjøkken følger med. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.

Hvordan er naboene? Er det mange barnefamilier i området?
- Vi har et godt forhold til naboene på alle kanter. Det er mange barnefamilier i området.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag fra grunnboksutskrift:
2006/148546-1/200  Erklæring/avtale  
28.02.2006 
Bestemmelse om vannledning
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2006/148541-1/200  Registrering av grunn  
28.02.2006 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3030 Gnr:31 Bnr:326

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har tilknytning til offentlig vann og avløp.
Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til frittliggende småhus i reguleringsplan.

Området består av boligbebyggelse, friområder, tjenesteyting, skole, militærområde og flyplass.

Eiendommen ligger på område under marin grense. Det er svært stor mulighet for marin leire på området. Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire.

Eiendommen ligger på område med aktsomhet for flom.
 
Eiendommen ligger på forurenset grunn med ukjent påvirkningsgrad.

Eiendommen ligger på radonutsatt område med middels til lav aktsomhetsgrad.
 
Eiendommen ligger på gul støysone fra veg.

Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen.
- Hvilke planer som er under behandling vil endre seg over tid.

- Varsler om oppstart av planarbeid finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/varsel-om-oppstart-av-planarbeid

- Hvilke planer som er til offentlig ettersyn finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/offentlig-ettersyn-av-arealplaner/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 11 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 290 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 291 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 191 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 206 420,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 3 (Kr.29 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.4 900)
Provisjon (Kr.58 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.64 858)
Visningshonorar (Kr.900)
Takstrapport (Kr.18 750)
Styling Kaspara (Kr.22 700)
Foto (Kr.7 750)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Totalt kr. (Kr.226 425)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-23-0136

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner Harald Hauge

Saksbehandlere
Harald Hauge
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Mob: 97 40 31 00 / E-post: hh@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eiendomsmegler | Kontorsjef
Mob: 95 48 12 14
[/ E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kunnskapsveien 10
For mer om objektet
Kunnskapsveien 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: