Bilde 1 av Sørumsandveien 66BBilde 2 av Sørumsandveien 66B
Digital salgsoppgave
Sørumsandveien 66B

1920 Sørumsand • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott 1-roms selveierleilighet med hems | Parkering i garasjeanlegg | Gangavstand til tog | God takhøyde | Terrasse
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
38
Etasje
1
Internt bruksareal (BRA-i)
28 m²
Bruksareal (BRA)
31 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
3 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
8 m²
Fellesutgifter
kr 2 865 / Mnd
Prisantydning
kr 2 850 000
Omkostninger
kr 81 700
Totalpris
kr 2 931 700
Fellesformue
kr 5 469
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 2916 m²
Oppdragsnummer
77240060
card-default

Madeleine Skjevik

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Les om Madeleine
card-default

Julie Fredheim Maudal

Medhjelper | Markedsfører
Les om Julie
Prisantydningkr 2 850 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 71 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 2 931 700
Eiendom
Sørumsandveien 66B, 1920 SØRUMSAND, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 246 Bnr. 366 Snr. 38 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 31 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 28 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 3 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 8 kvm

Areal
Primærrom: 28 kvm, Bruksareal: 31 kvm, BRA-i: 28 kvm , BRA-e: 3 kvm , TBA: 8 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 2916 kvm

Prisantydning
2 850 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Magnus Rokke Takstdato: 19.04.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.23
Andel fellesformue: kr. 5 469,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 71 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 72 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 922 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 931 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 865,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, drift og vedlikehold, forsikringer av byggningsmasse, kommunale avgifter, energi og fyring av fellesområder, kabel-TV og bredbånd.

Eier
Camilla Sandberg

Beliggenhet
Leiligheten har en meget sentral beliggenhet midt i Sørumsand sentrum. Herfra har du gangavstand på under 5 minutter til alt du måtte trenge - et utvalg av matbutikker, legekontor, tannlege og treningsstudio. Fokussenteret ligger rett over veien og byr på flere butikker inkludert klesbutikk, bokhandel, café, apotek, frisør og vinmonopol.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har du togstasjonen i kort gangavstand som tar deg til Lillestrøm på 17 minutter og Oslo S på under en halvtime. Ønsker du å benytte deg av bil finner du Strømmen og Jessheim storsenter innen en halvtimes kjøretur.

I Sørumsand har du flere barnehager og skoler for alle alderstrinn. Allidrett, fotball, håndball, svømming og ski er noen av aktivitetstilbudene Sørumsand IF tilbyr. Ved idrettshallen er det skateanlegg, anlegg for sandvolleyball, samt tennisbane.

For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper på vinterstid. Området byr også på muligheter for koselige turer langs Glomma. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderobe- og dusjanlegg. På andre siden av Glomma finner du Bingsfossen. Her er det deilige sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Her finner du også kultursti med informasjonsskilt om stedets historie og fisk- og fugleliv.

Bebyggelse
Området består av leiligheter og næring.

Tomt
Eiet tomt, 2916 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Fra eiendommen er det gangavstand til Sørumsand barneskole, Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand Videregående Skole. Kommunen har et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Fra boligen er det gangavstand til Sørumsand stasjon hvor det er hyppige avganger med både tog og buss. Toget bruker ca. 30 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S.

Byggemåte
Utvendige bygningsdeler:
Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk, kledd utvendig med malt trepanel. Yttertak i flatt dekke, tekket med takpapp/folie. Vinduer med trelags isolerglass, produsert i 2017. Terrassedør med trelags isolerglass, produsert i 2017. Entrédør i brannklasse EI-30 med 35 desibel lydmotstand.

Innvendige bygningsdeler:
Felles trapper i betong. Etasjeskiller i betong. Bygningen har personheis. Felles sprinkleranlegg. Rettløps trapp i tre med rekkverk i tre. Glatt innvendig dør. Innvendige gulv er belagt med enstavs parkett. Sparklet og malte overflater på plater/murpuss. Sparklet og malte plater i himling. Himlingshøyde ca. 3,99 m målt i stue/kjøkken og ca. 1,80 m målt på hems.

Balkonger/terrasser: Sydvendt terrasseplatting i trekonstruksjon med adkomst fra stue/kjøkken, ca. 8 m². Terrassebord på bjelkelag og rekkverk/levegger i trekonstruksjon.

Primærrom
Primærrom: 28 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 31 kvm

Standard
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Belysning under overskap. Laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator. Induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøl/frys er integrert i innredningen. Automatisk vannstopper og komfyrvakt er montert. IKEA kjøkkeninnredning fra 2017.

Bad:
Badet er i følge eier fra byggeår. FDV- dokumentasjon er fremvist. Fliser på betong. Sluk i plast. Fall mot sluk på gulv og slukhøyde er kontrollert, og vurdert tilfredsstillende. Flislagte overflater. Baderomsinnredning bestående av benkeskap med glatte fronter og veggskap med speilfronter. Dusj med innfellbare dører i herdet glass, servant, veggfestet klosett med innebygget sisterne og opplegg for vaskemaskin. Hulltaking er ikke utført da veggene i våtsone er mot yttervegg, naboleilighet eller andre soner som ikke er egnet for hullborring. Fuktindikator er istedenfor benyttet på veggens overflater og det er ikke påvist indikasjoner på fukt utover vanlige verdier.

Øvrige rom:
Innvendige gulv er belagt med enstavs parkett. Sparklet og malte overflater på plater/murpuss. Sparklet og malte plater. Himlingshøyde ca. 3,99 m målt i stue/kjøkken og ca. 1,80 m målt på hems.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Elektrisk anlegg:
Det er foretatt forenklet vurdering av det elektriske anlegget, da det ikke foreligger tilsynsrapport fra det lokale el.-tilsynet. Det elektriske anlegget ligger i hovedsak skjult i konstruksjonen. Sikringstavle med jordfeilautomater, montert i entré.
Ved arbeid utført på elektrisk anlegg etter 1999, skal samsvarserklæring foreligge. I dette tilfellet mangler samsvarserklæring på anlegget i sin helhet (med unntak av skjult varme) og på montering av utvendig solskjerming. Det anbefales at anlegget kontrolleres av en el. - takstmann.

Trapper:
Trapper skal ha håndløpere på begge sider av trappen. I dette tilfelle er det kun håndløper på en av sidene. TG 2 er gitt på grunn av nevnt forhold.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Følgende foreligger på eiendommen:
- Midlertidig brukstillatelse for påbygg boligblokk, datert 01.07.2011.

Følgende magnler for å få ferdigattest:
1. Det må innsendes ny kontrollerklæring fra KPR; Sprinkler Installasjon AS vedrørende avvik fra prosjekteringsanvisningene, alternativt fremdriftsplan fra UTF Sprinkler Installasjon AS om utførelse av resterende arbeider i henhold til tidligere utførte prosjekteringsanvisninger.

2. Utomhusarealer, herunder parkeringsplasser skal være ferdig opparbeidet innen 31.12.2011.

3. Friareal benevnt som F1 i gjeldende reguleringsplan skal være ferdig opparbeidet innen 31.12.2011. Forut for opparbeidelse må tiltakshaver sørge for å ha innhentet tillatelse fra kommunen, jf vilkår nr 6 i byggetillatelsen og gjeldende reguleringsbestemmelser.

Det er ikke blitt fremlagt noen ferdigattest. Etter kontakt med kommunen bekrefter de at dette ikke foreligger på eiendommen.

Elektrisk anlegg
Varmekabler i alle gulv med unntak av hems ifølge eier.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Det er elektrisk oppvarming i leiligheten. Varmekabler i alle gulv med unntak av hems ifølge eier.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger i Lillestrøm kommune. (Redegjørelse for beregningen av/størrelsen på eiendomsskatten for DET AKTUELLE ÅRET). Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 865,- pr.mnd.
Forretningsførsel, drift og vedlikehold, forsikringer av byggningsmasse, kommunale avgifter, energi og fyring av fellesområder, kabel-TV og bredbånd.

Forretningsførsel, drift og vedlikehold, forsikringer av byggningsmasse, kommunale avgifter, energi og fyring av fellesområder, kabel-TV og bredbånd.

Faste løpende kostnader
Eiendomsskatt, felleskostnader, strøm, forsikringer, ytterligere TV- og bredbånd, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen gjeld registrert for sameiet.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Sameiet har et positivt årsresultat for 2022 på kr. 223.717,-

Forsikring med polisenummer
Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 21008982

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 639 497,- Som sekundærbolig Kr. 2 430 087,-

Sameie
Sameie: Sørumsand park sameie, Orgnr: 997344553

Sameiet består av 36 boligseksjoner, fordelt på 1 bygning med adressene Sørumsandvegen 66 B og Sørumsandvegen 66 C.

Seksjonene har rett til 31 parkeringsplasser på gnr 246 og bnr 8, mens næringsseksjonene har rett til de øvrige p-plasser som stilles til disposisjon på bnr 8. Det er i tillegg oppført 3 carporter på gnr 246 og bnr 366.

Sameieseksjonene er tildelt en merket biloppstillingsplass i garasjeanlegg, samt carporter med eksklusiv rett til å bruke.

Forretningsfører
Bori BBL

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
Varmtvannsbereder på 120 liter, produsert i 2011, montert i bad. Fast tilkoblingspunkt for strømtilførsel. Avløpsrør i plast. Ledningsnett for vann i rør i rør systemer med fordelerskap i bad. Dreneringsrør fra fordelerskap med utløp i bad. Tilførsel av vann til installasjoner ligger skjult i konstruksjonen. Hovedstoppekran er lokalisert i fordelerskap.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning er montert med avtrekk i bad og kjøkken, samt lufttilførsel i oppholdsrom. Luftespalte med lufttilførsel under dør. Er avtrekk undersøkt med ark eller lignende? Ja, med papir i bad.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre seksjonseiere.

Dyrehold begrenses til 1 hund eller 1 katt per seksjon.

Diverse
Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja. Kommentar: Tidvis drypp fra varmtvannsbereder, men plassert ved sluk.

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Ja. Kommentar: Se punkt 1.

22. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
Ja. Kommentar: Følgende foreligger på eiendommen: - Midlertidig brukstillatelse - bruksendring fra forretning til 6 leiligheter, datert 09.10.2018. Vedtak: Tillatelse til å ta et tiltak som krever godkjenning etter plan - og bygningsloven i bruk. Brukstillatelsen gis etter søknad og på grunnlag av fremlagt dokumentasjon, jf. plan - og bygningsloven § 21 - 10, tredje ledd og byggesaksforskriften § 8 - 1. Ifølge søknaden er det kun registrert mindre vesentlige mangler. Disse er imidlertid ikke til hinder for midlertidig brukstillatelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Regulering
Boligen er regulert til kombinert bolibebyggelse og anleggsbebyggelse med andre hovedform etter Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan i Lunderåsen vest, datert 30.04.01. Område er avsatt til sentrumsformål.

Leiligheten ligger i et sentrumsområde under utbygging. Utbygging og noe støy må påregnes da er blant annet er planer inne for naboeiendommen blakerveien 3-9.

Område analyse:
Flomfaresone: Blokka ligger i analyseområde for flomsoner med gjentaksintervall for flom satt til: Nesten aldri.

Kulturminne: Rett utenfor leiligheten ligger museumsjernbanen Tertitten, Urskog-Hølandsbanen.

Radon: Aktsomhetsgrad for radon på eiendommen:Middels til lav aktsomhet.

Støysoner: Leiligheten ligger i støysone rød for vei og støysone gul for jernbane.

Rød sone er nærmest støykilden, og angir et område som ikke er egnet til støyfølsomme bruksformål og gul sone er en vurderingssone, hvor bebyggelse med støyfølsom bruksformål kan oppføres dersom avbøtende tiltak gir tilfredsstillende støyforhold.

Marin leire: Blokka ligger i et område med stor sannsynlighet for marin leire.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 71 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 72 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 922 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 931 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.6 900)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.14 355)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 385)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.12 597)
Markedspakke 2 (Kr.18 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Provisjon (Kr.39 000)
Totalt kr. (Kr.123 049)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-24-0060

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder Madeleine Skjevik

Saksbehandlere
Madeleine Skjevik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Mob: 47 25 54 30 / E-post: mas@eie.no

Julie Fredheim Maudal
Medhjelper | Markedsfører
Mob: 94 49 80 60
[/ E-post: jfm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sørumsandveien 66B
For mer om objektet
Sørumsandveien 66B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: