Bilde 1 av Sørumsandveien 66CBilde 2 av Sørumsandveien 66C
Digital salgsoppgave
Sørumsandveien 66C

1920 Sørumsand • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 3 200 000

Omkostninger: kr 90 450Totalpris: kr 3 290 450
Delikat 3-roms selveierleilighet | Parkering i garasjeanlegg | Gangavstand til tog | Kort vei til ¨alt¨|
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
29
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
64 m²
Bruksareal (BRA)
68 m²
Fellesutgifter
kr 5 229 / Mnd
Prisantydning
kr 3 200 000
Omkostninger
kr 90 450
Totalpris
kr 3 290 450
Byggeår
2011
Tomt
Fellestomt 2916 m²
Oppdragsnummer
32230155
card-default

Magnus Grasmo

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Magnus
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 200 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-)kr 80 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 3 290 450
Eiendom
Sørumsandveien 66C, 1920 Sørumsand, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 246 Bnr. 366 Snr. 29 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 68 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2011

Tomt
Fellestomt 2916 kvm

Prisantydning
3 200 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Rodrigo Pena Takstdato: 14.11.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 81 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 281 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 290 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 229,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, drift og vedlikehold, forsikringer av byggningsmasse, kommunale avgifter, energi og fyring av fellesområder, kabel-TV og bredbånd.

Kommunale avgifter
De kommunale avgfitene er inkludert i fellesutgiftene.

Eier
Souhaila Lahlahi

Parkering
Parkering i garasjekjeller.

Beliggenhet
Leiligheten har en meget sentral beliggenhet midt i Sørumsand sentrum. Herfra har du gangavstand på under 5 minutter til alt du måtte trenge - et utvalg av matbutikker, legekontor, tannlege og treningsstudio. Fokussenteret ligger rett over veien og byr på flere butikker inkludert klesbutikk, bokhandel, café, apotek, frisør og vinmonopol.
Ønsker du ytterligere servicetilbud har du togstasjonen i kort gangavstand som tar deg til Lillestrøm på 17 minutter og Oslo S på under en halvtime. Ønsker du å benytte deg av bil finner du Strømmen og Jessheim storsenter innen en halvtimes kjøretur.

I Sørumsand har du flere barnehager og skoler for alle alderstrinn. Allidrett, fotball, håndball, svømming og ski er noen av aktivitetstilbudene Sørumsand IF tilbyr. Ved idrettshallen er det skateanlegg, anlegg for sandvolleyball, samt tennisbane.

For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper på vinterstid. Området byr også på muligheter for koselige turer langs Glomma. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderobe- og dusjanlegg. På andre siden av Glomma finner du Bingsfossen. Her er det deilige sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Her finner du også kultursti med informasjonsskilt om stedets historie og fisk- og fugleliv.

Bebyggelse
Området består av leiligheter og næring.

Tomt
Fellestomt, 2916 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Sørumsand barneskole, Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand Videregående Skole. Kommunen har et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Fra boligen er det GANGAVSTAND/AVSTAND til Sørumsand stasjon hvor det er hyppige avganger med både tog og buss. Toget bruker ca. 30 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S.

Inneholder
Planløsning:
4.etg: Entré, bad og 2 soverom.
5.etg: Stue med åpen kjøkkenløsning

Velkommen til Sørumsandveien 66C:
- 3-roms selveier leilighet fra 2011
- Parkering i garasjekjeller medfølger
- Heisadkomst opp til etasjeplan
- God planløsning over to etasjer
- Umiddelbar nærhet til togstasjon
- Sentral og barnevennlig beliggenhet
- Kort vei til Sørumsand senter

Byggemåte
Boligbygg over 5 etasjer, samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner og trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig forblendet med teglstein, stående trekledning og stålplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har dører og vinduer fra byggeår. Glatt entrédør med brannklasse B-30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med karmer av plast utvendig kledd med metall og 3-lags glass.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 64 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
4.etg: Entré, bad og 2 soverom.
5.etg: Stue med åpen kjøkkenløsning.

Bruksareal
Bruksareal: 68 kvm

Boder
Det er bod leilighetens første etasje og i kjeller.

Standard
Entré:
Leiligheten har inngang i fjerde etasje og adkomst via felles trapperom og heis. Entreen er luftig med hvite veggflater og har parkett på gulv. Rommet har nisje til garderobeskap og trapp til etasjen over. Videre er det adkomst til bad, bod og begge soverommene.

Stue og kjøkken:
I leilighetens andre etasje ligger stuen og kjøkkenet. Kjøkkenet ligger i åpen lønsning mot stuen, her er det gode lysforhold med store vinduer og utgang til veranda. Veggene er malt tidsriktige farger og det er parkett på gulv. Kjøkkenet har kjøkkeninnredning med profilerte fronter, benkeplater av tre og nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur. Det er lagt flotte fliser mellom benkeplate og overskap. Det er etablert en praktisk kjøkkenøy for ekstra benkeplass og oppbevaringsplass. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som Kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, stekeovn og denfelt platetopp. Alle hvitevarer medfølger handelen.

Stuen er romslig og lettmøblert. Det er plass til en stor hjørnesofa og tv-løsning av hjørnet i stuen. Mellom kjøkkenet og stuen er det god plass til et større spisebord med tilhørende stoler.

Bad:
Leiligheten har et lekkert bad med flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Badet har Vegghengt servantskap med glatte fronter, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur og vegghengt speil med integrert lys. Videre er det dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj og vegghengt toalett med innebygget sisternekasse. I følge selger foreligger det dokumentasjon og vi avventer dokumentasjon fra forsikringsselskapet.

Soverom:
Leiligheten har to soverom som begge ligger i leilighetens første etasje, begge har plass til både seng og garderobeskap. Det andre soverommet har garderobeskap, og det er lagringsplass i innendørs bod og i en disponibel kjellerbod. Soverom tilstøtende bod har noe mindre bredde enn det som fremgår av godkjent byggetegning. På byggetegning er rommet markert som 6,4 m2,
mens det er bygget som 6,1 m2 og avviker derfor noe ift. størrelse.

Følgende har fått tilstandsgrad 2:
Våtrom:
- Overflater gulv > Misfarging/svertesopp påvist på flisfuger. Fuger bør fornyes.

Kjøkken:
- Vannrør > Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner. Bør vurderes etablert.
- Innredning > Det er observert svelling og fuktskader på benkeplate rundt oppvaskkum. Eventuelle utbedringer bør påregnes.
- Annet > Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt bør etableres.

Øvrige rom:
- Overflater gulv > Det er stedvis knirk i gulvet, samt at gulvflater bærer preg av slitasje. Eventuelle utbedringer bør påregnes.
- Innerdører > Dørbladet til innerdør ved bod og soverom 1 har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.

Etasjeskiller - 4. og 5.etasje:
- SKjevhetsmåling > Det er registrert noe skjevheter i etasjen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter 13mm. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.
- Skjevhetsmåling > Det er registrert noe skjevheter i etasjen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter 12mm. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget > TG2 er satt på bakgrunn av at det observeres løse ledninger ved taklampe på rom benyttetsomsoverom. Forholdet må utbedres av en kvalifisert fagperson. Det
foreligger ikke kursfortegnelse fir sikringsskap, samt at leietaker informerer om at sikring på bad løser ut til tider. Det er heller ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter
1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik/manglende dokumentasjon bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
- Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom > Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon og tilstand er ikke kjent. Bygningsdelen er fuktutsatt. Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.

Bemerkninger fra takstmann:
- Rom benyttet som soverom er vurdert til å ha en størrelse som avviker fra fremlagte byggetegninger. Rommet er målt fysisk ved befaringstidspunktet og funnet mindre enn 15m³. Det er ikke kjent om rommet er godkjent og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Arealet er omtalt i rapporten etter dagens bruk.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Egenerklæring:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
- Ja, kun faglært, Sameie Sørumsand. Badet ble renovert.
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Ja, Sørumsand Styre.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Følgende foreligger på eiendommen:
- Midlertidig brukstillatelse for påbygg boligblokk, datert 01.07.2011.
Følgende magnler for å få ferdigattest:
1. Det må innsendes ny kontrollerklæring fra KPR; Sprinkler Installasjon AS vedrørende avvik fra prosjekteringsanvisningene, alternativt fremdriftsplan fra UTF Sprinkler Installasjon AS om utførelse av resterende arbeider i henhold til tidligere utførte prosjekteringsanvisninger.
2. Utomhusarealer, herunder parkeringsplasser skal være ferdig opparbeidet innen 31.12.2011.
3. Friareal benevnt som F1 i gjeldende reguleringsplan skal være ferdig opparbeidet innen 31.12.2011. Forut for opparbeidelse må tiltakshaver sørge for å ha innhentet tillatelse fra kommunen, jf vilkår nr 6 i byggetillatelsen og gjeldende reguleringsbestemmelser.

Det er ikke blitt fremlagt noen ferdigattest. Etter kontakt med kommunen bekrefter de at dette ikke foreligger på eiendommen.

MOTTATT BYGNINGSTEGNINGER - SAMSVAR
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 03.03.2009. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
De kommunale avgfitene er inkludert i fellesutgiftene.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er stipulert til 880,-.
Denne kan variere fra år til år.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 229,- pr.mnd.
Forretningsførsel, drift og vedlikehold, forsikringer av byggningsmasse, kommunale avgifter, energi og fyring av fellesområder, kabel-TV og bredbånd. Fra 01.03.2024 vil felleskostnadene øke med 38,-.

Årsregnskap
Sameiet har et positivt årsresultat for 2022 på kr. 223.717,-

Forsikring med polisenummer
Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 21008982

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 847 326,- Som sekundærbolig Kr. 3 219 837,-

Sameie
Sameie: Sørumsand park sameie, Orgnr: 997344553
Sameie: Sørumsand park sameie, Orgnr: 997344553
Sørumsand Park Sameie ble stiftet 07.06.2011.
Sameiet består av 36 boligseksjoner, fordelt på 1 bygning med adressene Sørumsandvegen 66 B og Sørumsandvegen 66 C.
Seksjonene har rett til 31 parkeringsplasser på gnr 246 og bnr 8, mens næringsseksjonene har rett til de øvrige p-plasser som stilles til disposisjon på bnr 8. Det er i tillegg oppført 3 carporter på gnr 246 og
bnr 366.
Sameieseksjonene er tildelt en merket biloppstillingsplass i garasjeanlegg, samt carporter med eksklusiv rett til å bruke.

Forretningsfører
Bori BBL

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre seksjonseiere.
Dyrehold begrenses til 1 hund eller 1 katt per seksjon.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Fra 01.01.24 vil det bli kameraovervåkning i garasjen samt begge oppganger. Formålet med kameraovervåkningen er basert på trygghets-/sikkerhetsmessige hensyn for å sikre at beboerne kan benytte seg av fellesarealene slik de er tiltenkt.

Dugnad må påregnes.

Leiligheten hadde i slutten av januar en vannlekkasje fra sprinkelannlegget. Dette ble en forsikringssak og er nå utbedret. Følgende ble gjort:
Gang:
Gammel parkett og underlag er rivd og det er blitt lagt nytt. Det er satt inn nye dører, fotlister, gerikter og malt himling i gang.

Soverommene:
På soverommene ble det revet opp 60 cm gips fra gulv og opp, og lappet igjen med 60 cm med gips. Det har også blitt sparklet og malt. Det er også her nye fotlister og gerikter.

Det er også byttet blandebatteri i dusjen og på kjøkkenet.

Ta kontakt vedørende spørsmål.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Tinglyste heftelser:

2018/1483914-1/200  Reseksjonering  
31.10.2018 21:00 
snr: 29
formål: Bolig
sameiebrøk: 72/6070
Endring av tilleggsdel
Deling av seksjon
Formål: Forklaring av reseksjonering.

2015/130990-1/200  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
12.02.2015 
endring av formål/brøk:
snr: 29
formål: Bolig
sameiebrøk: 72/5995
Endring av tegninger
Formål: Forklaring til reseksjonering og tegninger.

2011/435324-1/200  Seksjonering  
07.06.2011 
opprettet seksjoner:
snr: 29
formål: Bolig
sameiebrøk: 72/6001
Formål: Sesjoneringen viser oppdelingen av sameie. Hoveddel/leilighet og eventuelle tilleggsdeler som boder og parkeringsplasser.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.
(Hvis det er tilfellet): Det er i vedtektene fastsatt at styret skal godkjenne ny seksjonseier eller leietaker av en seksjon. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det foreligger saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 24, tredje ledd.
Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Regulering
Boligen er regulert til kombinert bolibebyggelse og anleggsbebyggelse med andre hovedform etter Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan i Lunderåsen vest, datert 30.04.01. Område er avsatt til sentrumsformål.

Leiligheten ligger i et sentrumsområde under utbygging. Utbygging og noe støy må påregnes da er blant annet er planer inne for naboeiendommen blakerveien 3-9.

Område analyse:
Flomfaresone: Blokka ligger i analyseområde for flomsoner med gjentaksintervall for flom satt til: Nesten aldri.
Kulturminne: Rett utenfor leiligheten ligger museumsjernbanen Tertitten, Urskog-Hølandsbanen.
Radon: Aktsomhetsgrad for radon på eiendommen:Middels til lav aktsomhet.
Støysoner: Leiligheten ligger i støysone rød for vei og støysone gul for jernbane.
Rød sone er nærmest støykilden, og angir et område som ikke er egnet til støyfølsomme bruksformål og gul sone er en vurderingssone, hvor bebyggelse med støyfølsom bruksformål kan oppføres dersom avbøtende tiltak gir tilfredsstillende støyforhold.
Marin leire: Blokka ligger i et område med stor sannsynlighet for marin leire.

Overtagelse
- AktsomhOvertagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 81 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 281 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 290 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.20 655)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 200 000,-) (Kr.44 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Foto (Kr.7 500)
Markedspakke Premium+ (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Totalt kr. (Kr.119 867)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-23-0155

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Fagansvarlig | Eiendomsmegler | Kontorsjef Benedikte Fjøsne Dehli

Saksbehandlere
Magnus Grasmo
EIE Lørenskog
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 23 32 93 / E-post: mg@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sørumsandveien 66C
For mer om objektet
Sørumsandveien 66C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: