Bilde 1 av Trehusene Bilde 2 av Trehusene
Digital salgsoppgave
Trehusene

1900 Fetsund • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 2 590 000

Omkostninger: kr 25 000Totalpris: kr 2 615 000
FETSUND/LØKENÅSEN: 2-ROMS LEILIGHET I DET POPULÆRE PROSJEKTET TREHUSENE - GARASJE - SALG AV KONTRAKTSPOSISJON
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
35 m²
Bruksareal (BRA)
36 m²
Fellesutgifter
kr 1 656 / Mnd
Prisantydning
kr 2 590 000
Omkostninger
kr 25 000
Totalpris
kr 2 615 000
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
77200176
card-default

Harald Hauge

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Harald
Prisantydning kr 2 590 000,-
Transportgebyr kr 25 000,-
   
Totalpris kr 2 615 000
Eiendom
Trehusene, 1900 Fetsund, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 39 bnr. 106 i Lillestrøm kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 35,60 kvm, Bruksareal: 36,80 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt m²

Prisantydning
2 590 000

Andel f.gjeld/Formue
Det er ikke lagt opp til fellesgjeld.

Totalpris inkl. omkostninger
2 590 000,- (Prisantydning)

25 000,- (Transportgebyr til utbygger)

--------------------------------------------------------

2 615 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger (ihht orginalt prospekt)

Etableringskostnader til sameie kr 15.000 ,-

Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi: Kr 4 850 ,-

Tinglysingsgebyr for skjøte: kr 525 ,-

Tinglysingsgebyr for panterett med attestgebyr (pr. stk): kr 525 ,-

--------------------------------------------------------

20 900,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

2 635 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.1 656,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader dekker bl.a. kommunale avgifter, vaktmester/renhold, honorar til styre, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av Bori

Parkering
Det følger en oppmerket biloppstillingsplass i garasjeanlegg i kjeller til alle leilighetene. Det er anledning til å kjøpe en ekstra parkeringsplass, men det er begrensede plasser tilgjengelig og det kan derfor ikke garanteres at alle som ønsker får kjøpe ekstra parkeringsplass. Det blir sykkelparkering i kjeller. For et begrenset antall vil det bli mulig å kjøpe el-bil uttak som tilvalg. Selger forbeholder seg retten til å avgjøre organisering av parkeringsanlegget. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett eller bli organisert som separat næringsseksjon. Selger forbeholder seg retten til å eie og fritt disponere over
alle usolgte parkeringsplasser. Selger forbeholder seg retten til plassering og fordeling av parkeringsplassene. Alle beslutninger, ansvar og samtlige
kostnader ved fellesarealet, herunder kostnadene til drift og vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.

Eier
Selger: Inge Sandberg
Eier: Boligpartner

Beskrivelse
TREHUSENE I FETSUND - FLOTT PROSJEKT PÅ LØKENÅSEN I FETSUND
•Salg av kontraktsposisjon - Leilighetsnummer C1 - 103
•2-roms eierseksjon i 1.etg
•Garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger
•Felles takterrasse
•Lave omkostninger
•Romslig og solrik markterrasse på ca.10 m2.
•Estimert overtagelse Q1-Q2 i 2021. Bygging er i gang.
•Servicetilbud og tog i Fetsund
•Populært bygg og prosjekt med flott utformelse og atkitektur.
•5 års nybygg garanti
•Flytt inn i helt ny leilighet
•Les igjennom orginalt prospekt for leveransebeskrivelse og annen informasjon

Beliggenhet
Når du flytter til Trehusene, får du tilgang til alt. Den lokale Jokerbutikken ligger 1 km unna, gjort unna i en fei på sykkel. Både barnehage, skole og ungdomsskole ligger 2 kilometer unna.

Fetsund sentrum er ca. 3 hjemmefra, her finner du alt fra treningssenter til pizzarestauranter, større dagligvarebutikker, apotek, blomster og vinmonopol. Og når du foretrekker en effektiv storhandel innomhus, har du flere alternativer å velge mellom. Fokus butikksenter på Sørumsand, Lillestrøm Torg og ikke minst Strømmen Storsenter, Norges største i antall butikker.

Togstasjonen på Svingen er 2.6 km fra utgangsdøren din, herfra er du i Oslo sentrum på 20 minutter. Dette er 11 minutter kortere enn T-banen bruker fra Kolsås i Bærum til Stortinget stasjon.

Av fritidstilbud har du treningssentre. Idrett- og håndballhaller, golfpark. Tur og sykkelstier, flotte tjern og vann som kan friste med både fiske og badeplasser om sommeren, ca 70 km oppkjørte skiløyper om vinteren og nesten endeløse mengder skog og vann, til fritt bruk hele året. Hvis interessen er der, kan sopp og bær bli faste gjester i fryseren din. Gjennom Fet jeger- og fiskeforening kan du også få tilbud om alt fra rådyr- og småviltjakt til variert fiske

Bebyggelse
Det er planlagt totalt 36 leiligheter fordelt på 3 bygg, og et underjordisk garasjeanlegg. Prosjektet Trehusene vil bli organisert som et sameie.

Tomt
Nåværende tomtebetegnelse på hele området er Gnr. 39 Bnr. 106 i Fet kommune. Endelig gnr/bnr er ikke fastsatt. Eiendommen skal fradeles/sammenslås på et senere tidspunkt. Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel og eiendommen vil bli seksjonert. Eiendommen vil få eiet tomt. Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten blir liggende i 1.etg med soverom, stue/kjøkken, bad og entre. Markterrasse. I tillegg er det en ekstern sportsbod.

Byggemåte
Se vedlagte leveransebeskrivelse.

Primærrom
Primærrom: 35,6 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 36,8 kvm

Boder
En ekstern bod.

Standard
Leilighetene vil ha akkurat den høye standarden du forventer. Eikeparkett og opplegg for allsidig og spennende belysning på kjøkken, stue og soverom. Badene vil ha 20x30 cm fliser på veggene, vegghengt klosett, nedsenket dusjnisje i herdet glass, godt med skapplass og vask med armatur i lekkert design. På badene blir det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. - Leilighet C1-105 har fått oppgradert fliser, navn: Vinter LB Extra white-grey 30x60 og VB Unit four - medium grey 30x30 fra Bergersen Flis.

Kjøkkeninnredningen blir av svært god kvalitet, komplett med god skapplass og hvitevarer med induksjonstopp. Hvitevarene vil også ha høyeste energisertifisering; dette er et gjennomgående tema som tas på alvor. Kjøkken og spiseplass blir liggende i nærheten av de store vinduene, lyset fra himmelen rett utenfor blir en av dine viktigste lyskilder.

Gleden du får av å se ut vil også bære preg av den spennende arkitekturen; dragere og forsterkninger av trevirke skape spennende, trekantede vinduer og vinkler på terrasse- og balkongfasader. Leilighetene vil også ha godt med innvendig bodplass her skal du få plass til alt av tur- og treningsutstyret ditt.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til orginalt prospekt

Ferdigattest
Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Trehusene på Løkenåsen er et pionerprosjekt som vil bli BREEAM sertifisert (Building Research Establishment Environment
Assessment Method) hvilket innebærer at energi og miljømål er viktige. Prosjektet ønsker å utvikle kostnadseffektive løsninger som også sikrer lavere
energiutgifter i fremtiden. Boligenes energiforbruk vil hentes fra solceller og fra det elektriske nettet. I kombinasjon med varmepumpe vil dette
gi svært energieffektive løsninger for oppvarming, tappevann og generelt elektrisk forbruk.
Alle blokkene vil få solcellepaneler på taket og varmepumpen vil plasseres i garasjeanlegget. Oppvarmingen av byggene og de enkelte
leilighetene vil bli en kombinasjon av vannbårne systemer, elektrisk oppvarming og varmegjenvunnet luft.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Disse er ikke fastsatt ennå da leilighetene ikke er bygget. Lillestrøm kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt)
og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil ligge i felleskostnadene/evt. Faktureres direkte hver enkelt eier.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Lillestrøm kommune. (Redegjørelse for beregningen av/størrelsen på eiendomsskatten for 2020). Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
ESTIMERTE FELLESKOSTNADER
Felleskostnader dekker bl.a. kommunale avgifter, vaktmester/renhold, honorar til styre, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av Bori. Det tas forbehold om at endelige kostnader kan avvike fra de stipulerte kostnadene i det foreløpige budsjettet. Felleskostnadene vil iht. budsjett beløpe seg til ca. kr. 36,- pr. kvm/BRA pr. leilighet pr. mnd. I tillegg til felleskostnadene innbetales kr. 9,- pr kvm/BRA pr leilighet pr måned for varme/varmtvann. Viser til prisliste. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, osv.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: TREHUSENE BOLIGSAMEIE,

Leilighetene organiseres som selveierleiligheter i sameie. Byggherre vil forestå opprettelse og registrering av Sameiet med tilhørende seksjonering og vedtekter. Forslag til vedtekter er en del av dette salgsprospekt. Alle seksjonseiere plikter å være medlem av Sameiet i tre år. Etter de tre første årene står Sameie fritt til å velge forretningsfører. Som sekssjonseier i Sameiet vil kjøper bli sameier av eiendommen, samt ha enerett til sin ideelle
andel. Alle sameiere har bruksrett til Sameiet sine felles arealer.
Det vil bli avholdt sameiermøte hvor styret velges og forretningsfører presenteres. Ifbm kjøp skal det innbetales et engangsbeløp pålydende kr 15.000,- til oppstartskapital for Sameiet. Videre må det påregnes månedlige felleskostnader til Sameiet for fremtidig vedlikehold, forretningsførsel
samt evt andre behov Sameiet evt. måtte beslutte nødvendig.

Forretningsfører
BORI

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
TRANSPORT AV KONTRAKT / OVERDRAGELSE FØR OVERTAGELSE
Transport av kontrakt/overdragelse før overtagelse krever selgers samtykke før salgsprosessen igangsettes. Samtykke kan nektes på fritt grunnlag, og selger kan også stille betingelser for et eventuelt samtykke. Ved utbyggers eventuelle skriftlige samtykke påløper et gebyr på NOK 25 000,- inkl. mva.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Reguleringsplan med bestemmelser vedtatt 19.06.2017.

Overtagelse
Leilighetene planlegges ferdigstilt i perioden fra 4. kvartal 2020 til 2. kvartal 2021, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 01.10.2019.
Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha leiligheten klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.
Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle kjøper skriftlig om overtagelsestidspunkt innenfor et kvartal, som vil være å regne som en frist iht. buofl.
Dersom igangsettingstillatelse gis på et senere tidspunkt vil dette kunne føre til en tilsvarende utsettelse av overtagelsestidspunktet.
Kjøper vil bli varslet om overtagelsesmåned ca. 3 måneder før overtagelsestidspunkt.
Selger vil senest 4 uker før ferdigstillelse av Boligen meddele kjøper skriftlig om overtagelsesdato. Ca. 14 dager

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:
2 590 000,- (Prisantydning)
25 000,- (Transportgebyr til utbygger)
--------------------------------------------------------
2 615 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger (ihht orginalt prospekt)
Etableringskostnader til sameie kr 15.000 ,-
Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi: Kr 4 850 ,-
Tinglysingsgebyr for skjøte: kr 525 ,-
Tinglysingsgebyr for panterett med attestgebyr (pr. stk): kr 525 ,-
--------------------------------------------------------
20 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 635 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kjøper 1 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakten samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger/selger og megler, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/eller §47 er stilt av selger. Resterende innbetaling / kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv.
Påløpte renter tilfaller kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

1) Det forutsettes en innbetaling på kr. 209 000,- for forskudd + 25.000,- i transportgebyr som selger krever at kjøper innbetaler som en kostnad ved kontraktssignering. (Selger / utbygger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12 på opprinnelig kjøpesum.) Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si forutsetter ikke pant i den leilighet som kjøpes og skal innbetales til meglers klientkonto (EIE oppgjør AS)

2) Merverdi på kr. 500.000,- betales til meglers klientkonto (EIE oppgjør AS) ved overtakelse.

3) Resterende del av opprinnelig kjøpesum ihht opprinnelig kjøpekontrakt inkl. omkostninger, skal innbetales til prosjektmegler/oppgjørsmegler senest 3 dager før overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 590 000,-) (Kr.36 233)
Betalingsutsettelse (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.5 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.51 645)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-20-0176

Budgivning
Ved budgivning skal det legges bud på mellomlegget mellom opprinelig kjøpesum og prisantydning + omkostninger. Her vil budet være på 590.000,-. ved prisantydning.

Solgt "som den er"
Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen
sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger
Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring
av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøper 1 skal etter
overdragelsen av Kjøpekontrakten være fri en hver forpliktelse overfor Utbygger i henhold til
Kjøpekontrakten, og bærer således intet ansvar overfor Utbygger i forhold til Kjøpers oppfyllelse av sine
plikter etter Kjøpekontrakten.
Videre har selger/kjøper 1 av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra
utbyggers side. Kjøper 2 har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene.
Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.
Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot
et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en
mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve
erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Avdeling
Romeriksmegleren AS
Eie Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner Harald Hauge

Saksbehandlere
Harald Hauge
Eie Lillestrøm
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Mob: 97 40 31 00 / E-post: hh@eie.no

Eie Lillestrøm
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.