Bilde 1 av Symreveien 45 og 49Bilde 2 av Symreveien 45 og 49
Digital salgsoppgave
Symreveien 45 og 49

1470 Lørenskog • Lørenskog kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 19 800 000

Omkostninger: kr 513 750Totalpris: kr 20 313 750
Stor, påkostet og lekker enebolig med utsikt og utleiedel - Solrike uteplasser m/utsikt - Tomt på 3376m2
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
238 m²
Bruksareal (BRA)
326 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
88 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
98 m²
Kommunale avgifter
kr 3 502 / Mnd
Prisantydning
kr 19 800 000
Omkostninger
kr 513 750
Totalpris
kr 20 313 750
Byggeår
1995
Tomt
Eiet tomt 3376 m²
Oppdragsnummer
32240133
card-default

Christer Langstrand

Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Les om Christer
card-default

Endre Moe

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Endre
Visninger
Mandag 01. jul.
18:00 - 19:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 19 800 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 19 800 000,-)kr 495 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 20 313 750
Eiendom
Symreveien 45 og 49, 1470 LØRENSKOG

Matrikkel
Gnr. 108 Bnr. 72 og Gnr. 108 Bnr. 819 i Lørenskog kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 326 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 238 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 88 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 98 kvm

Areal
Primærrom: 224 kvm, Bruksareal: 326 kvm, BRA-i: 238 kvm , BRA-e: 88 kvm , TBA: 98 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1995

Tomt
Eiet tomt 3376 kvm

Prisantydning
19 800 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Joachim Tollefsen Takstdato: 28.05.24 09:00
Taksert av Joachim Tollefsen den  28.05.2024

Totalpris inkl. omkostninger
kr 19 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 495 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 19 800 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 496 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 20 296 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 20 313 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 42 022 pr. år

Eier
Linjerydding As Aasen v/ Arnstein Aasen - 888736042

Beskrivelse
Velkommen til Symreveien 45/49! En eksklusiv, innbydende og moderne enebolig med utleieleilighet. Beliggenheten er svært attraktiv, rett ved Langvannet med idylliske turstier, og med kort gangavstand til matbutikk, busstopp, skoler og barnehager. Videre kan eiendommen skilte med en stor, velstelt tomt, to dobbelgarasjer, en lun balkong og en fantastisk takterrasse.
Eiendommen har en romslig tomt på 3376m2 fordelt på 2 gnr og bnr.

Boligen fremstår med tidsmessige farge-og materialvalg, og hele huset ble omfattende oppgradert i 2018. Stuen og kjøkkenet danner et stilfullt allrom med ildsted og møbleringsfrihet, og kjøkkenet er moderne og velutstyrt. Videre er det en luftig kjellerstue, 4 sov, vaskerom og et delikat bad/wc.
Utleieleiligheten har entré, bod, bad, sov og åpen stue-/kjøkkenløsning.

Parkering
Det er parkering i to dobbelgarasjer og på asfaltert gårdsplass. Rett ved boligen er det en frittliggende garasje på ca. 37 kvm fra 2020. Garasjen har takterrasse og motorisert leddport. Den andre garasjen er på ca. 46 kvm, og har motoriserte leddporter. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Symreveien ligger på idylliske og trivelige Kjenn i Lørenskog kommune i en rolig blindvei, i et barnevennlig område. Boligen er sentralt beliggende i forhold til de fleste fasiliteter på Lørenskog. Her har du kort vei til både Oslo, Strømmen og Lillestrøm, og for den shoppingglade har man kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter. Videre er det gangavstand til toget, buss, butikker, barnehager og skoler. Det er kort vei til Østmarka med lysløyper, flott skiterreng, samt flere bade- og fiskevann og flotte turmuligheter sommer som vinter. For den aktivitetslystne er det kort vei til skøytebane, idrettsbane på Rolvsrud, ishall på Solheim, treningssenter og golfbane på Losby, samt flerbrukshall på Fjellsrud m.m.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og café, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Fra boligen er det kort gangavstand til Langvannet, et flott vann som inviterer til herlige sommerdager med idyllisk tursti rundt vannet, grilling og hygge. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales, et levende kultursenter. Her finnes også kino, bibliotek, café og diverse fritidstilbud og restauranter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker i Skåreveien, samt Coop Mega på Metro. Metro og Triaden Lørenskog Storsenter byr ellers på et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Haakonsvei og ligger få minutter gange fra boligen. Fra Lørenskog stasjon er det hyppige avganger innover mot Oslo sentrum med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Eiendommen har gangavstand til Solheim barneskole, Kjenn ungdomsskole og Mailand videregående skole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sentralsykehus for Akershus kommune.

Det er ca. 18 km til Oslo sentrum og ca. 36 km til Oslo Lufthavn. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen og ca. 12 min til Lillestrøm.

Bebyggelse
Attraktivt boligstrøk bestående av villabebyggelse.

Tomt
Eiendommen ligger særdeles attraktivt til - rett ved Langvannet med idylliske turstier, og med kort gangavstand til matbutikk, busstopp, svømmehall, skoler og barnehager. Tomten er på hele 3376 kvm, og består av to gnr. og bnr. Tomten eneboligen ligger på er solrik og flott, og måler 2217,1 kvm. Tomten skrår ned mot Langvannet, og den velstelte hagen rammes inn med frodig, grønn vegetasjon.

Hagen byr på rikelig med boltreplass, og det er god plass til flere kjøretøy på en stor, asfaltert gårdsplass. I 2020 ble det etablert en frittliggende garasje ved siden av boligen, og oppå garasjen er det en fantastisk takterrasse på ca. 44 kvm. Her er solforholdene upåklagelige, og det er langstrakt utsikt over hustakene og tretoppene. Terrassen har dekke i tre og rekkverk i aluminium med store glassflater. 

Fra stuen og et av soverommene i første etasje er det utgang til en nordøstvendt balkong på ca. 20 kvm med nydelig utsikt over vannet, og mellom boligen og garasjen er det en terrasse på ca. 16,6 kvm med adkomst til stuen via en mellomgang. Ved kjellerstuen og utleieleiligheten er det en dels overbygd markterrasse på ca. 56 kvm med dekke i tre og stemningsfull utebelysning i overbygget.

Tomten på 1159 kvm med gnr. 108 bnr. 819 har også en idyllisk beliggenhet som skråner ned mot Langvannet. Eier har en tidligere hatt en godkjent rammetillatelse for bolig som nå er utgått. Kjøper overtar ansvaret for å få søke på nytt/eller få den fornyet. Anbefaler derfor alle interessenter å sette seg godt inn i kommune/reguleringsplan, samt ta kontakt med Lørenskog kommune for ytterligere spørsmål rundt dette.

Eiendommen ligger i et område regulert til frittliggende småhusbebyggelse ved reguleringsplanen datert 1981. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse, nåværende datert 2023.

Gjennom begge tomtene, herunder gnr. 108 bnr. 72 og gnr. 108 Bnr. 819 har det fra gammelt av opprinnelig gått en kommunal turvei mot Langvannet. Dagens selger har asfaltert over denne, og ny kjøper overtar ansvaret for dette. (Se tomtegrenser/grunnkart i salgsoppgave, evt kontakt megler for ytterligere spørsmål.)

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Skoler:
Solheim skole (1-7 kl.) 16 min gange.
Luhr skole (1-7 kl.) 25 min gange.
Kjenn skole (8-10 kl.) 11 min gange.
Wang Ung Romerike (8-10 kl.) 23 min gange.
Mailand videregående skole 13 min gange.
Lørenskog videregående skole 9 min bil.

Barnehager:
Kjenn barnehage (1-5 år) 16 min gange.
Rolvsrud barnehage (1-5 år) 21 min gange.
Vangen barnehage (1-5 år) 21 min gange.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass: Håkons vei 7 min gange.
Nærmeste togstasjon: Lørenskog stasjon 19 min gange.
Nærmeste T-bane stasjon: 8 min bil.
Nærmeste flyplass: Oslo Gardermoen 30 min bil.

Inneholder
1. etasje, hoveddel: Entré, gang, garderobe, bad/wc, 2 soverom og stue/kjøkken.
Underetasje, hoveddel: Vaskerom, kjellerstue og soverom.
Underetasje, utleieleilighet: Gang, bod, bad/wc, soverom og stue/kjøkken,

Annet: Utebod på ca. 5,4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Kort fortalt

- Stor, innbydende og moderne enebolig.
- Utleieleilighet med egen inngang i u.et.
- Tett på Langvannet og idylliske turstier.
- Tomt på 3376 kvm med 2 gnr og bnr.
- 2 dobbelgarasjer og asfaltert gårdsplass.
- Takterrasse på 44 kvm på ene garasjen.
- Overbygd markterrasse på ca. 56 kvm.
- Nordøstvendt balkong på ca. 16,6 kvm.
- Pen entré med skyvedørsgarderobe.
- Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning.
- Stilfullt og moderne kjøkken fra 2018.
- Det er peis med innsats i allrommet.
- Lys og koselig kjellerstue i underetg.
- Lekkert bad/wc og vaskerom fra 2018.
- 4 gode soverom, flere med garderobe.
- Boligen har 2 varmtvannsberedere.  
- 2 sikringsskap med automatsikringer.

Byggemåte
Betongtakstein fra byggeår.
UNDERTAK: Takstoler med su-plater.
VINDSKIER: Malt tre.
GESIMSER: Malt tre.
RENNER: Takrenner i lakkert metall.
NEDLØP: Nedløp i lakkert metall.
BESLAG: Blekk.
YTTERVEGGER: Bindingsverkvegger kledd med stående panel utvendig og plateslått på innsiden. Yttervegger antatt isolert med mineralull/isolasjon etter kravet på oppføringstiden.
TAK: Valmtak av takstoler.
LOFT: Adkomst via innvendig luke.
LUFTING: Luftet med gavlventiler og via gesimser.
VINDUER: Boligen har malte trevinduer med 2-lags glass fra byggeår (1995) i underetasjen og malte trevinduer med 3-lags glass fra 2018 i boligens 1. etg.
YTTERDØRER: Isolerte, fabrikkmalte inngangsdører med vindu. Terrassedører med isolerglass. UTEAREALER: Terrasse med utgang fra stue og soverom 1. etg. på ca. 20 kvm. (terrassen er målt på innsiden av vegger/rekkverk).

Terrasse mellom bolig og garasje på ca. 16,6 kvm. (terrassen er målt på innsiden av vegger/rekkverk). epo ved inngangspartiet på ca. 5 kvm. (repoet er målt på innsiden av vegger/terrassebord). Markterrasse med utgang fra stue hoveddel u. etg og utleiedel på ca. 56 kvm. (markterrassen er målt på innsiden av vegger/terrassebord). Terrassene er i trekonstruksjoner.

ETASJESKILLER: Støpt plate på mark og trebjelkelag mellom underetasjen og 1. etg.
PIPELØP: Elementpipe.
ILDSTEDER: Det er en elementpeis i stuen i 1. etg.
INNVENDIGE TRAPPER: Boligen har malt tretrapp.
INNVENDIGE DØRER: Hvite, formpressede fyllingsdører.

Primærrom
Primærrom: 224 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 326 kvm

Boder
Boligen byr på godt med oppbevaringsplass. Det er garderobeløsning på flere rom, og boligen har for øvrig lagringsplass i innvendig bod, en utebod og i garasjen.

Standard
Entré
Eneboligen har et pent, overbygd inngangsparti med asfaltert adkomst, et bredt repos i tre og takmontert utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en stilfull entré med lasert panel på veggene, downlights i himlingen og tidsmessig laminat på gulvet. Yttertøy, sko og utstyr ryddes enkelt bort i en plassbygd skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Kjøkken
Kjøkkenet, som var nytt i 2018, har et tidsmessig og lekkert design med langstrakte benkeflater som innbyr til spennende kokkelering. Innredningen har koksgrå, glatte fronter, takhøye skap og lysegrå komposittbenkeplate med underlimt kum. Veggene over benken er kledd med lyse fliser, og under overskapene er det montert god arbeidsbelysning. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator, komfyrvakt, benkestikk og opplegg for oppvaskmaskin.

Stue
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et stort, innbydende allrom. Store vinduer i to himmelretninger sørger for unik, naturlig lyssetting, og den vinklede planløsningen gir fine, definerte soner for møblering.

Her er det god plass til sofagruppe og lenestoler i én del, og i overgangen til kjøkkenet er det rom for å samle familien til hyggelige måltider rundt et spisebord. Sentralt i rommet er det en oppmurt peis med innsats, ved stuesonen er det utgang til en nordøstvendt balkong på ca. 20 kvm.

Kjellerstue
I underetasjen er det en luftig og tiltalende kjellerstue på ca. 22 kvm. Her er det god plass til sofagruppe, lenestoler og tv-/mediastasjon, og rommet er et kjærkomment element for storfamilien. Dagslyset strømmer inn via store, nordøstvendte vinduer, og kjellerstuen har utgang til en markterrasse på ca. 56 kvm i samme himmelretning.

Bad/wc
Boligens hoveddel inneholder et bad/wc og et vaskerom. Badet var nytt i 2018, og det store rommet innbyr til velvære og egentid med dempet atmosfære. Det er downlights i himlingen, store grå fliser på veggene og matchende fliser på gulv med gulvvarme.

Baderomsinnredningen har hvite høyglansfronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon, et høyskap og et stort speil med integrert belysning. Videre er badet utstyrt med et vegghengt toalett, et hjørnebadekar, mekanisk avtrekk og et stort dusjhjørne med regnfallsdusj.

Vaskerom/wc
Vaskerommet ligger i underetasjen og var, i likhet med badet, nytt i 2018. På vaskerommet er veggene kledd med store fliser, og det er lignende fliser på gulv med gulvvarme. Av innredning er det en servantseksjon, speil, hvite over- og underskap og en grå laminatbenkeplate med nedfelt kum. Vaskerommet har et vegghengt toalett, og er videre utstyrt med mekanisk avtrekk og opplegg for vaskesøyle.

Soverom og garderobe
Det er hele fire gode soverom i boligens hoveddel - tre i første etasje og ett i underetasjen. Veggene på rommene i første etasje er malt opp i en delikat beigetone som står godt til laminatgulvene, og på soverommet i underetasjen er det lasert panel på veggene.

Tre av rommene har downlights i himlingen, og hovedsoverommet har utgang til en nordøstvendt balkong på ca. 20 kvm. Det er garderobeløsning på flere rom, og boligen har for øvrig lagringsplass i en utebod og i garasjen.

Utleieleilighet:
Med egen inngang i underetasjen er det en pen utleieleilighet på ca. 57 kvm. Her er det entré, bad/wc/vaskerom, soverom og åpen stue-/kjøkkenløsning. Leilighetens oppholdsrom er holdt i duse, stilrene farger som står godt til laminatgulvene, og allrommet som utgjør stue og kjøkkenet får fint, naturlig lysinnslipp fra store, nordøstvendte vinduer. 

Kjøkkenet i utleieleiligheten har god skap- og benkeplass, og innredningen har hvite, glatte fronter og koksgrå laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Over benken er det koksgrå plater i flisimitasjon, og under overskapene er det god arbeidsbelysning. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator, benkestikk og opplegg for oppvaskmaskin.

Utleieleiligheten har et delikat og moderne bad fra 2018. Badet har downlights i himlingen, lyse fliser på veggene og matchende fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et stort speil. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, opplegg for vaskesøyle og et dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassdører.


Følgende har fått TG 2 i tilstandsrapporten:

Utvendig > Taktekking: Det er enkelte knekte taksten. Taktekkingen har mose og slitasje på grunn av elde. Det mangler en taksten på det ene hjørnet. Loka utbedring må utføres.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er påvist fuktskjolder i undertak/takkonstruksjon. Lokal utbedring bør utføres.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.Det må foretas tiltak for å lukke avviket.

Innvendig > Overflater:: Det er påvist skader på overflater. Gjennomføre ytterlige undersøkelser og foreta utbedring av skade.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10-22 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen skal renoveres kan man vurdere sliek tiltak. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterlige undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring.

Innvendig > Pipe og ilsted: Pipevanger er ikke synlige. Pipevanger må gjøres tilgjengelig.

Innvendig > Rom under Terreng: Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen for å se utvikling og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader.

Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet.

Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte dører må justeres.

Innvendig > Underetasje > Vaskerom > Overflater gulv: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrommet fungerer med dette avviket.

Innvendig > 1. Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Det er påvist at overflater har noe skader. Det er en skade på benkeplaten. Gjennomføre ytterligere undersøkelser og foreta utbedring av skade.

innvendig > 1. Etasje > Kjøkken > Avtrekk: Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter). Om mulig bør det etableres ventilasjons kanal ut i det fri fra ventilator.

Innvendig > Tekniske installasjoner > Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes.

Innvendig > Tekniske installasjoner > Varmtvannstank utleiedel: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Innvendig > Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:  Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er påvist sprekker i murte/pussede fasader. Sprekker i grunnmuren må tettes.

Punkter ifra selgers egenerklæringsskjema:

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
-Ja, kun faglært.
 Firmanavn: Comfort Bryn AS, Flislegger Villa Mur, Elektriker TR Elektro.
Redegjør: Bad i hoved etasje totalrenovert vegger og gulv og rør. Vaskerom toalett i kjelleretasje bygd nytt Comfort Bryn AS, Flislegger Villa Mur, Elektriker TR Elektro i 2017. Bad i leilighet bygd alt nytt Villa Mur 2021.

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
-Ja. Firmanavn: Villa mur 2017 og 2021.
Redegjør: Villa mur.

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
-Ja. Kommentar: Faktura.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
-Ja, kun faglært.
Firmanavn: Aasen Linjerydding AS.
Redegjør: Ny ytterkledning og asvaltplater.

24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
-Ja. Kommentar: Boligsalgstakst.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger ferdigattest datert 25.05.2023 som omhandler sammenføyning av boenheter og oppføring av garasje: Tiltaket består av sammenføyning av boenheter, fra 3 til 2 boenheter, og oppføring av garasje.
Rammetillatelse for oppføring av ny enebolig, riving av frittstående garasje, sammenføyning av boenheter og oppføring av garasje i eksisterende bolig ble gitt 19.11.2018 (vår ref. 18/28-20). Endringstillatelse ble gitt 05.05.2023 (vår ref. 18/28-39). I endringstillatelsen ble tiltaket endret til å omfatte sammenføyning av boenheter og oppføring av garasje i eksisterende bolig.

-Det foreligger ferdigattest datert 06.05.1999 som omhandler garasje og tilbygg til altan på bolighus.
-Det foreligger ferdigattest datert 10.10.1995 som omhandler nyoppført enebolig.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på vaskerom og begge bad, og med panelovner i enkelte rom. Dette suppleres med vedfyring i peis med innsats i stuen. Det er balansert ventilasjon, samt mekanisk avtrekk fra kjøkkenet i utleieleiligheten. Kjøkkenet i hoveddelen har kullfilterventilator. Det er to sikringsskap med automatsikringer - ett til hver boenhet. Det er også to varmtvannsberedere - én på ca. 120 liter til utleieleiligheten og én på ca. 300 liter til hoveddelen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 42 022 pr. år
De kommunale avgiftene fakturert på eiendommen i 2023 har vært på kr 42.022 . Årsprognosen fra kommunen er på kr 50.223. Dette er kun en prognose og er ikke et endelig svar på totalkostnaden.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune p.t.

Forsikring med polisenummer
Eika Forsikring Polisenummer: 5547342

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner
VARMTVANNSBEREDER: Ca. 300 liters OSO varmtvannstank.
Varmtvannstanken er plassert på vaskerommet.
VARMTVANNSBEREDER:
Ca. 120 liters OSO varmtvannstank.
Varmtvannstanken er plassert på kjøkkenet.
ELEKTRISITET: Automatsikringer. Det er flere sikringsskap i boligen. Ett ved inngangsdøren i 1. etg, ett i gangen i utleiedelen og ett lite i skapet/kottet på vaskerommet

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1931/46-1/8 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
16.11.1931
Gjelder denne registerenheten med flere.
Formål: Bestemmelse om vedlikehold.

1978/460-1/8 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
23.01.1978
Gjelder denne registerenheten med flere.
Formål: Rett for kommunen til areal for vedlikehold.

1994/6821-1/8 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
18.05.1994
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:86
Gjelder denne registerenheten med flere.
Formål: Tillatelse til at eiere av Symreveien 21 gnr. 108 bnr. 86 kan bebygge eiendommen2 -to- meter ifra eiendom Symreveien 19 gnr. 108 bnr. 72. 

2008/854871-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
21.10.2008
RETTIGHETSHAVER:LØRENSKOG KOMMUNE
Org.nr: 842566142
Rett til turvei langs Langvannet.
Gjelder denne registerenheten med flere.
Formål: Lørenskog kommune rett til å opparbeide, ha liggende, bruke og vedlikeholde turvei over eiendom på areal som er regulert som friområde i henhold til reguleringsplan 22-8-04, vedtatt av Lørenskog kommunestyre den 6. februar 2008, jf. tidligere plan 16.06.80.

2009/863510-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
12.11.2009
RETTIGHETSHAVER:LØRENSKOG KOMMUNE
Org.nr: 842566142
Bestemmelse om turvei
Gjelder denne registerenheten med flere.
Formål: Lørenskog kommune gis rett til å opparbeide, ha liggende, bruke, og vedlikeholde turvei over eiendommen.

2020/2267242-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
25.03.2020 21:00
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:61
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:72
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:86
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:818
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere.
Formål: Felles vann og avløp Symreveien 43A, Symreveien 438, Symreveien 45 og Symreveien 51.

Grunndata:

1916/900050-1/8 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
09.10.1916
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:33
PB 15/2- ELDRE REG B-375.

2020/277051-1/200 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING TINGLYST
01.01.2020 00:00.

2020/3460859-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
09.12.2020 10:10
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:819
Elektronisk innsendt.

2024/169461-1/200 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING TINGLYST
01.01.2024 00:00

Rettigheter på andre eiendommer:

Rettigheter på 3222-108/85, 3222-108/86, 3222-108/257 i eiendomsrett:

1994/8992-1/8 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
27.06.1994
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:72
Solidarisk ansvar for vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere.

Rettigheter på 3222-108/61, 3222-108/86, 3222-108/818, 3222-108/819
i eiendomsrett.

2020/2267242-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
25.03.2020 21:00
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:61
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:72
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:86
:Knr:3222 Gnr:108 Bnr:818
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere.


Utleie
Eiendommen har en egen godkjent utleiedel på 56 kvm. Eiendommen kan også leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til frittliggende småhusbebyggelse ved reguleringsplanen datert 1981. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse, nåværende datert 2023 med ID 2022003. Tomten grenser til friområde.

Odel og konsesjon
På grunn av eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 19 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 495 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 19 800 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 496 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 20 296 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 20 313 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.8 444)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.26 900)
Markedspakke 2 (Kr.23 900)
Markedspakke 3 (Kr.17 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.89 156)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-24-0133

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Christer Langstrand

Saksbehandlere
Christer Langstrand
EIE Lørenskog
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 90 78 61 88 / E-post: cl@eie.no

Endre Moe
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 43 57 06
[/ E-post: emoe@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Symreveien 45 og 49
For mer om objektet
Symreveien 45 og 49

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: