Bilde 1 av Losbyveien 5Bilde 2 av Losbyveien 5
Digital salgsoppgave
Losbyveien 5

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 5 600 000

Fellesgjeld: kr 1 129Omkostninger: kr 141 220Totalpris: kr 5 742 349
Lekker 4-roms selveier fra 2017 | Fjernvarme og varmtvann inkludert | 2 garasjeplasser m/1 el-lader | Terrasse på 23 kvm
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Eierseksjon
51
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
84 m²
Bruksareal (BRA)
91 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
7 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
23 m²
Fellesutgifter
kr 5 361 / Mnd
Prisantydning
kr 5 600 000
Omkostninger
kr 141 220
Fellesgjeld
kr 1 129
Totalpris
kr 5 742 349
Fellesformue
kr 12 230
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 2082 m²
Oppdragsnummer
75230206
card-default

Petter Eia Haavi

Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Petter
Visninger
Torsdag 25. apr.
16:30 - 17:15
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 5 600 000,-
Fellesgjeldkr 1 129,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 601 129,-)kr 140 020,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 5 742 349
Eiendom
Losbyveien 5, 1475 FINSTADJORDET

Matrikkel
Gnr. 100 Bnr. 787 Snr. 51 i Lørenskog kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 91 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 84 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 7 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 23 kvm

Areal
Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 91 kvm, BRA-i: 84 kvm , BRA-e: 7 kvm , TBA: 23 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 2082 kvm

Prisantydning
5 600 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Jo Henrik Stigen Takstdato: 09.01.24 16:43

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 600 000,- (Prisantydning)
kr 1 129,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 601 129,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 140 020,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 601 129,-))
--------------------------------------------------------
kr 141 220,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 742 349,- (Totalpris inkl omkostninger)

Eier
Gunlaug Sælid Jonny Vonk

Beskrivelse
Velkommen til drømmehjemmet ditt! Denne moderne boligen, oppført i 2017, er en perle som skiller seg ut med sitt gjennomtenkte design og god kvalitet.

Entreen gir et førsteklasses inntrykk og gir god plass til å henge fra seg yttertøyet. Dette området gjenspeiler gjennomgående boligens eleganse og funksjonalitet. Fra entreen er det ankomst til alle rommene i boligen. Videre kommer man inn til stuen med en åpen planløsning mot kjøkkenet. Dette åpne området skaper en perfekt atmosfære for sosiale sammenkomster. Det moderne kjøkkenet er utstyrt med toppmoderne apparater og rikelig med plass til matlaging og underholdning. Stuen er romslig og innbydende, perfekt for hyggelige stunder med familie og venner.

Boligen disponerer tre gode soverom hvor et av de er gjort om til et omkledningsrom. De romslige soverommene er utformet med tanke på komfort og stil. Her kan du trekke deg tilbake og nyte fredfulle netter.

Badet er utformet med moderne fliser, stilig innredning og nøye utvalgte detaljer skaper et avslappende miljø hvor du kan nyte rolige morgener og avslappende kvelder. Innredningen består av et underskap/overskap, servant, speil og armatur med stikk og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Videre er det også opplegg for vaskemaskin og det er tilkoblet et vannklosett.

Boligen inkluderer en praktisk biloppstillingsplass med elektrisk ladestasjon, perfekt for å sikre at du alltid er klar for eventyr.

Denne boligen er en sjelden perle på markedet, med sin moderne byggeår og smarte rominndeling. Ikke gå glipp av sjansen til å eie dette fantastiske hjemmet. Ta kontakt for en privat visning og opplev sjarmen selv!

Parkering
Kunde opplyser at det medfølger en biloppstillingsplass i garasjeanlegg og det er opplegg for elbil- lader.

Beliggenhet
Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Finstad. Med kort vei til barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående er dette en ideell beliggenhet for familier med barn i alle aldre.

På Triaden senter finner du også ett helt nytt SATS treningssenter på 1700kvm! Trampoline- og aktivitetssenter på 2.800 kvadratmeter, flerbrukshall, park og 40 nye butikker er blant nyhetene som er like ved. Utbyggingsprosjektet har også bestått av, en stor park mot den nye bebyggelsen på Skårer Vest og flerbrukshall tilsvarende to håndballbaner. Innenfor idrett kan alt nevnes, her er det tilbud for så å si all sport ungene måtte ønske seg! Det er kort vei til flere tur- og løypealternativer innover i Østmarka. Her er det gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper, lysløyper, samt flere sportsstuer med servering. Langvannet er et ypperlig sted for et bad med sandstrand, flytebrygge, HWC-toalett, landgang, grill og sittegruppe. I gangavstand fra leiligheten kan du også ta deg ut i lysløypenettet mot Mariholtet som byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og nydelig turterreng. På Sørlihavna aktivitetspark er det utegym, sykkelbane, volleyballbane, lekestativer mm. Her går også det lysløype mot Losby som blir en fin skitur på vinteren. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

I 2020 fikk Lørenskog verdens råeste helårsarena for snø opplevelser - SNØ. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med Big jump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid ny preppet, alltid gøy! Det er også en rekke butikker, hotell og kaféer og spisesteder her.

Losby gård og området omkring Losby gods er et populært tur - og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og café. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 19 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet. Det er et godt og variert idrettstilbud på Lørenskog.

Lørenskog har en av Norges største fotballklubber med om lag 850 aktive spillere, samt en av Norges største håndballklubber (Fjellhamar). I tillegg til disse store idrettene tilbyr Lørenskog en rekke idrettstilbud med sine blant annet fire fotballbaner/stadioner, fire idrettshaller, ishall, bordtennishall og folkebad.

Kollektivtransport
Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Nærmeste busstopp rett utenfor døra. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. I rushtiden går bussen vært 10. minutt. Det går også nattbuss. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn. Lørenskog stasjon er nærmeste togforbindelse.

Skole, barnehage og utdanningsinstitusjon
Lørenskog har et rikt tilbud for skole og utdanning. Lørenskog har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver skole.
- Les mer her om Lørenskog kommune skolekretstilhørlighet:  https://kommunekart.com/klient/lorenskog/inntaksomr%c3%a5der

Bebyggelse
Området består i hovedsak av boligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 2082 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Velkommen til Losbyveien 5 presentert av Daglig leder og eiendomsmegler Petter Eia Haavi ved EIE eiendomsmegling.

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Finstad. Med kort vei til barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående er dette en ideell beliggenhet for familier med barn i alle aldre.

Kvaliteter ved boligen:
Romslig og stor 4-roms selveier
3 gode soverom
Et omgjort til et omkledningsrom
Lekkert bad fra 2017
Opplegg for vaskemaskin
Varmekabler på gulv
Balansert ventilasjon
Åpen stue og kjøkken løsning
Stort kjøkken med lyse flater og integrert kombiskap m.m.
Composit benkeplate
Biloppstillingsplass med el- lader
Oppført i 2017
Meget god standard
Sentral beliggenhet på Finstadjordet
Kort vei til Triaden senter
Kort vei fra boligen til Oslo og Lillestrøm
Sjelden mulighet!

Byggemåte
Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, flat takkonstruksjon antatt tekket med papp. Yttertak er ikke besiktiget. Det er bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Leilighetene har adkomst via felles oppgang og heis. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med sikkerhet ved visuell kontroll. Det er grunn til å tro at bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser med betong såler samt grunnmur av betong og eventuell fungerende drenering antas fra angjeldende byggeår. Yttervegger over grunnmur som utvendig er forblendet med pussede flater samt kledd med liggende panel. Vinduer med 3 lags isoler glass med produksjonsår 2016. En B-30 og db-35 ytterdør med kikkehull. 2 lags
isolerglass terrassedør fra 2016. Utgang fra stue/kjøkken og soverom til en balkong på ca. 23m2. Det er montert utelys og et
stikk samt fliseheller på gulvet.

Overflatebehandling gulv: Parkettgulv.
Overflatebehandling vegger: Malte glatte flater og tapetserte flater.
Overflatebehandling himling: Malte glatte flater.
Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant. Etasjeskillere i betong. Det er kun gjort punktmålinger av gulvet på befaringen. Svanker eller lignende kan forekomme.

Følgende punkter har fått TG-2:
Innvendig > Innvendige dører - 2
Vitrinedør fra entre til stue/kjøkken.
Dør tar i karm.

Følgende punkter fremkommer i egenerklæringsskjemaet:
Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja. På medfølgende parkeringsplass.

Primærrom
Primærrom: 84 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Bad , Kjøkken/stue, Soverom , Soverom 2, Soverom/omkledningsrom, Entré

Bruksareal
Bruksareal: 91 kvm

Boder
Boligen disponerer en bod på ca. 7 kvm,

Standard
Entré
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en hyggelig og lys entré. Her er det godt å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen.
 
Stue
Stuen er av svært god størrelse og har plass til sofaseksjon, medievegg, diverse møblement samt spisestue mellom kjøkken og stue. Stuen er delt inn i flere soner og oppleves som meget innbydende med en rekke møbleringsmuligheter samt som den åpne stue og kjøkken løsningen gir til en god og gjennomtenkt flyt i boligen.. De store vindusflatene bidrar til å skape en lys og luftig atmosfære i leiligheten. Balkongen er på hele 23 kvm.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med Composit benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Glassplate mellom over og underskap. Det er montert en integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr og nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Integrert kombiskap. Det ble foretatt enkelt fuktsøk med MMS søkeinstrument, det ble ikke registrert noe forskjellige verdier på kjøkkengulv.

Bad
Bad med fliser på gulv og vegger. Innredningen består av et underskap, servant, speil og armatur med stikk og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er nivilert fra terskel til sluk og det ble målt 3,5cm fall. Nedsenket dusjsone.
Opplegg for vaskemaskin og det er tilkoblet et vannklosett. Balansert ventilasjon.

Soverom
Hovedsoverommet er av generøs størrelse med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Videre er det god svært godt med lagringsplass i to store skyvedørsgarderober.

Soverom 2
Meget romslig soverom med god plass til en seng og tilhørende møblement. Her har du god plass til stor garderobe for oppbevaring av klær. Rommet har gode vindusflater som gjør at det slippes inn rikelig med lys og gir rommet en luftig atmosfære.

Soverom 3
Rommet brukes i dag som et omkledningsrom men er opprinnelig godkjent som et soverom. Rommet har god plass til en dobbeltseng og tilhørende møblement. Her er det ikke mangel på plass. Rommet kan benyttes og innredes etter dine behov! Alt er mulig med enkle grep!

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 18.04.2017 som omhandler oppføring av boligblokk.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten blir oppvarmet med radiatorer og gulvvarme på badet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Lørenskog kommune praktiserer per dags dato ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikring m.m.

Denne listen er ikke fullkommen.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 93727003779, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 17.12.2023: 7.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 2
Saldo per 17.12.2023: 54 979
Andel av saldo: 1 130
Første termin/første avdrag: 30.06.2019 ( siste termin 31.03.2024 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Fellesutgifter:
Avdrag felleslån 125
Felleskostnader 3 982
Renter felleslån 3
Renovasjon 445
Kabel-TV og Bredbånd 409
Tot. innev. måned: 4 964

Neste endring: 01.04.2024 Tot. utg. i kr.: 5 361
Fellesutgifter:
Avdrag felleslån 125
Felleskostnader 4 340
Renter felleslån 3
Renovasjon 445
Kabel-TV og Bredbånd 448

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 443 107,- Som sekundærbolig Kr. 5 483 806,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Rekvirent/eier opplyser ang. følgende vedlikeholds historikk:
-Malte flater alle oppholdsrom
-Tapet gang
-Skyvedørsgarderobe soverom
-Nye innedører
-Spyle toalett
-Fliser 60x60 cm gulv terasse
-Elektriske screens terasse, 4 stk
-Composit benkeplate cheramikkJ

Annet
Dyrehold er tillatt, men det forutsettes at det ikke vil være til sjenanse for andre beboere. Hunder skal luftes utenfor de utvendige fellesarealene, hvilket betyr at utgangene til Losbyveien skal benyttes. Ved gjentatte klager kan styret forby et dyrehold, hvis det er til vesentlig ulempe for øvrige beboere.


Protokoll fra ordinært årsmøte i Løkenhagen garasjesameie:
Vedrørende infrastruktur for el-billading
På ekstraordinært årsmøtet i desember 2018 vedtok sameierne å montere infrastruktur for el-billading i hele garasjeanlegget. Utbygger hadde kun monter 30 ladestasjoner. I vedtaket ble det forutsatt at de som monterte lader, skulle betale sin andel av
infrastrukturen. Den ble beregnet til ca kr 5.000 pr andel. De 30 ladestasjonene som allerede var montert, var ikke med i beregningen. Etter dette vedtaket ble gjort, er forskriftene blitt endret. Det er nå sameiet som er ansvarlig for å legge til rette for el-billading for alle. Det er pr dags dato bare montert ca 50 ladestasjoner (i tillegg til de 30 ). Det vil si at det er innbetalt en relativt liten andel av utgiftene til infrastrukturen. Det vil igjen si at det i praksis er sameiet som håndterer mesteparten av utgiftene til infrastrukturen. De som har betalt sin andel, er derfor også med på å betale for de som ikke har montert. Dette kan sees på som uheldig. Styret foreslår at de ca 50 som har betalt andel av infrastrukturen, får refundert dette (kr. 5.000), og at sameiet håndterer utgiftene til infrastrukturen. Dette vil sannsynligvis ikke påvirke de månedlige innbetalingene av fellesutgifter. Resultatet blir imidlertid at prisen på nye ladestasjoner kan settes ned fra Kr. 32.000 til kr. 27.000 (etter dagens pris). Alternativet er å ikke endre dagens ordning. Etter hvert som antallet el-biler øker, vil det antagelig måtte monteres flere ladestasjoner, og flere andeler til infrastrukturen blir innbetalt.

Vedtak:
innbetalt.
Alt 1. Styret foreslår at de ca 50 som har betalt andel av infrastrukturen, får refundert
dette (kr. 5.000), og at sameiet håndterer utgiftene til infrastrukturen. Dette vil
sannsynligvis ikke påvirke de månedlige innbetalingene av fellesutgifter. Resultatet blir
imidlertid at prisen på nye ladestasjoner kan settes ned fra Kr. 32.000 til kr. 27.000 (etter
dagens pris).
Alt. 2 Alternativet er å ikke endre dagens ordning. Etter hvert som antallet el-biler øker, vil
det antagelig måtte monteres flere ladestasjoner, og flere andeler til infrastrukturen blir
innbetalt.
Alternativ 1 ble enstemmig vedtatt.

Det er inngått tilknyttingsavtale til fjernvarme, og det er lagt opp til anlegg med fjernvarme for varmt tappevann og radiatorer.
Parkeringsplasser er registrert i eget garasjesameie, Løkenhagen garasjesameie (1246). Det vil påløpe et eget eierskiftegebyr for
parkering/bod/etc som er registrert som egen seksjon eller registret i annet selskap.
Tv/bredbånd: Per 1.9.2021 har selskapet avtale med Telenor. Vi tar forbehold om endringer. For nærmere opplysninger ta kontakt med styret.
Eiendomsskatt faktureres fra myndighetene til sameiet eller til seksjonseier direkte. Dette inngår normalt ikke i felleskostnadene og blir derfor viderefakturert eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Heftelser:
2017/313510-1/200  Erklæring/avtale
 10.04.2017 
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:788  
Rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:789  
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:790  
Bestemmelse om bruk, drift- og vedlikehold av felles uteoråder
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/313768-2/200  Best. om vann/kloakkledn.  
 10.04.2017 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelsen omfatter også fjernvarmerør, kabler og andre rørføringer.
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/313768-3/200  Best. om vann/kloakkledn.  
 10.04.2017 
Rettighetshaver:LØRENSKOG KOMMUNE  
Org.nr: 842566142
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/313768-6/200  Best. om adkomstrett  
10.04.2017 
Gjelder for reparasjon av bygning og konstruksjoner på egen eiendom
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/313768-8/200  Bestemmelse om veg  
 10.04.2017 
 rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:786  
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:788  
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:789  
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:790  
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/313768-9/200  Erklæring/avtale  
10.04.2017 
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:788  
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:789  
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:790  
bestemmelse om bruk og vedlikehold av fordrøyningsbasseng
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/1062788-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
28.09.2017 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/1062788-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
 28.09.2017 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
Gjelder denne registerenheten med flere


2018/800071-1/200  Erklæring/avtale  
 25.05.2018 21:00 
 Rettighetshaver:STATENS VEGVESEN  
Org.nr: 971032081
Bestemmelse om rett til og vedlikehold av tennskap koblet til trafo
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Utleie/eierskifte må ifølge vedtektene straks meldes skriftlig til styret v/ bruksoverlating@usbl.no Seksjonseier skal informere leietaker om vedtekter/husordensregler. Seksjonseier har det fulle ansvar overfor sameiet for enhver skade/ulempe som påføres sameiet/naboer av de som disponerer boligen.

Vei/vann/kloakk
Offentlig

Regulering
Området er regulert til boligformål. Videre reguleres i iht. kommueplanen levert av Lørenskog kommune.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 600 000,- (Prisantydning)
kr 1 129,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 601 129,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 140 020,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 601 129,-))
--------------------------------------------------------
kr 141 220,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 742 349,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 300)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 601 129,-) (Kr.56 011,29)
Tilrettelegging (Kr.17 900)
Tilstandsrapport (Kr.8 800)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 500)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.4 900)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Totalt kr. (Kr.132 211,29)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-23-0206

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner Petter Eia Haavi

Saksbehandlere
Petter Eia Haavi
EIE Stovner
Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 90 79 19 94 / E-post: peh@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Losbyveien 5
For mer om objektet
Losbyveien 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: