Bilde 1 av Nyksundveien 990Bilde 2 av Nyksundveien 990
Digital salgsoppgave
Nyksundveien 990

8430 MYRE • ØKSNES kommune

Prisantydning

kr 15 900 000

Omkostninger: kr 398 740Totalpris: kr 16 298 740
Spennende eiendom bestående av flere bygninger | Utviklingspotensiale| Storslagen natur | Starten av "Dronningruta"
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Kombinasjonslokaler
Eierform
Fast eiendom
Kommunale avgifter
kr 4 562 / År
Prisantydning
kr 15 900 000
Omkostninger
kr 398 740
Totalpris
kr 16 298 740
Byggeår
2013
Tomt
Eiet tomt 7663 m²
Matrikkel
knr. 1868, gnr. 70, bnr. 59
Oppdragsnummer
8240136
card-default

Runar Bjørkelund

Eiendomsmegler / Partner
Les om Runar
Visninger

Det er p.t. ingen annonserte fellesvisninger.

Meld din interesse til megler her

Meld interesse for visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 15 900 000,-
Ting.gebyr skjøtekr 500,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Pantattest kjøper kr 240,-
2,5% dokumentavgiftkr 397 500,-
  
Totalpris kr 16 298 740
Kort oppsummert
EIE eiendomsmegling v/Runar Bjørkelund og Michael Knutsen har gleden av å presentere Nyksundveien 990, 991 og 997! Eiendommene består av Langhuset (restaurant, kurs og konferanse), det hvite hus (enebolig med garasje) og Rødbygget (leilighet, rammeverksted, garasje m.m.)

Eiendommene ligger i vakre omgivelser omkranset av storslagen natur i Nyken, ca. 3-400 meter før det gamle fiskeværet Nyksund i Øksnes kommune. Området er et eldrorado for naturopplevelser med bla. starten av turen "dronningruta" fra selve eiendommen.

De tre tomtene er totalt ca. 7663 kvm med betydelig utviklingspotensial. Det foreligger planer som omfatter sammenslåing av eiendommene, utvidelse og ombygging av parkering, servicehus og spesielle overnattingsobjekter.

Denne eiendommen bør oppleves!

Mer om boligen
Se all informasjonen i PDF-versjonen av salgsoppgaven, som det er viktig at du leser nøye for å sette deg godt inn objektet.

PDF-versjonen kan du få ved å klikke på knappen "Last ned salgsoppgave" lenger opp.

Ta også kontakt med megler for komplett informasjon.
Eiendom

Nyksundveien 990, 8430 MYRE, Etasje:



Matrikkel

gnr. 70, bnr. 59 og gnr. 70, bnr. 58 og gnr. 70, bnr. 10 i Øksnes kommune.



Eiendomstype

Kombinasjonslokaler



Eierform

Fast



Areal

Totalt BRA: 678



Tomt

eiet 7663,00 kvm



Prisantydning

15 900 000



Totalpris inkl. omkostninger

kr 15 900 000-, (Prisantydning)


Omkostninger:

kr 397 500,00,- (Dokumentavgift)

kr 500,00,- (Ting.gebyr skjøte)

kr 500,00,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 240,00,- (Pantattest kjøper )

--------------------------------------------

kr 16 298 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------

kr 16 298 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)



Beskrivelse

EIE eiendomsmegling v/Runar Bjørkelund og Michael Knutsen har gleden av å presentere Nyksundveien 990, 991 og 997! Eiendommene består av Langhuset (restaurant, kurs og konferanse), det hvite hus (enebolig med garasje) og Rødbygget (leilighet, rammeverksted, garasje m.m.).


Eiendommene ligger i vakre omgivelser omkranset av storslagen natur i Nyken, ca. 800 meter før det gamle fiskeværet Nyksund i Øksnes kommune. Området er et eldrorado for naturopplevelser med bla. starten av turen "dronningruta" fra selve eiendommen.


De tre tomtene er totalt ca. 7663 kvm med betydelig utviklingspotensial. Det foreligger planer som omfatter sammenslåing av eiendommene, utvidelse og ombygging av parkering, servicehus og spesielle overnattingsobjekter.


Denne eiendommen bør oppleves!



Parkering

Eiendommene byr på rikelig med parkeringsmuligheter. Langhuset ca. 25 biler, Rødhuset ca. 8-10 biler og garasje, Det hvite hus ca. 3-4 biler og garasje. 



Beliggenhet

Eiendommene ligger 800 meter før det gamle fiskeværet Nyksund, nå med butikker, restaurant og overnattingssteder. Eiendommene grenser til utmark mot nord og øst. Eiendommen grenser til en enebolig mot vest og det ligger et smoltanlegg i umiddelbar nærhet. Det kan også opplyses at starten på "Dronningruta" fra denne siden, starter på eiendommen. Eiendommen ligger i Øksnes Kommune i Nordland fylke og er en del av Vesterålen. Øksnes Kommune grenser til Sortland i Sør og Bø i sør-vest. Den viktigste næringen i Kommunen er fiskeri og fiskeindustri, som utgjør 38% av sysselsettinga. Øksnes Kommune har ca. 4600 innbyggere, hvorav Kommunesenteret Myre har ca. 2900 innbyggere. Øksnes Kommune har nylig ras sikret og bygd 3-4 km med autovern på veien til Nyksund. Det er også bevilget penger til asfalt på deler av veien, som planlegges lagt i 2024.



Adkomst

Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.



Inneholder

Eiendommene består av følgende bebyggelse totalt 678 kvm BRA:


Nyksundveien 990 (Langhuset 244 kvm BRA):

Består av restaurant, kurs og konferansesenter. Moderne lokaler i røff stil, inspirert av vikingetiden med bla ildsted i hjertet av rommet. Hovedshallen er på 125 m2. Selskapslokale/ restaurant/kafe/bar. Restauranten har kapasitet til ca. 48 personer. Det er et eget lokale for lukkede selskap og ekstra møterom med kapasitet til ca. 20 personer. Moderne kjøkken. 2. etg.: Består av moderne kurslokale på ca. 70 m2. Bygget er oppført i perioden 2013-2021.


Nyksundveien 991 (Det hvite hus 150 kvm BRA):

Enebolig oppført i 1962, tilbygd og ombygd i 2006 og 2007. Garasje med biloppstillingsplass til en bil, oppført i 2018. Boligen har 7 sengeplasser med god standard.

Tilhørende garasje 40 kvm BRA.


Nyksundveien 997 (Rødbygget 244 kvm BRA):

1. etg. består av rammeverksted, garasje, toalettrom og spiserom.

2. etg. består av en leilighet med 2 soverom, gang, kjøkken, bad/vaskerom og stue.

Bygget er oppført i 2009/10.



Standard

Det foreligger forhåndstakst/verditakst for eiendommene og ikke tilstandsrapport. Den forteller lite om objektets tekniske tilstand. Interessenter anbefales å gjøre nærmere tekniske undersøkelser, gjerne med hjelp av fagmann.



Oppvarming

Elektrisk, varmepumpe og vedfyring.



Energimerking

Bygningene er ikke energimerket. Interessenter gjøres oppmerksom på at de på selgers regning kan få laget energiattest innen ett år etter at avtalen om salg av eiendom er inngått. Det kan bety at eiendommen har dårligste energiklasse som tilsvarer rød G.



Kommunale avgifter

4 562

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.



Faste løpende kostnader

Forsikringer, strøm og diverse vedlikehold. 



Annet

LOVANVENDELSE


Generelle bestemmelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, takstrapport, opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.


En eiendom/et lokale som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Bruksslitasje og at det kan avdekkes forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer, må kjøper forvente.


Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven.


Salget forutsettes gjennomført mellom profesjonelle parter. Der kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, er kjøpet ikke å anse som et forbrukerkjøp.


Avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.

Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og eventuell uriktige angivelser av Eiendommenes arealer (utvendige og innvendige) kan ikke under noen omstendighet


Avhendingsloven § 4-19 (2) fravikes, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til 1 år etter overtakelse.

Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.


Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.


Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.



Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.



Vei/vann/kloakk

Adkomst fra offentlig vei. Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp med septik.



Regulering

Arealformål iht. kommuneplan: 

Arealbruk LNFR areal for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, mv

Arealbrukstatus Nåværende

Områdenavn LSF

Planidentifikasjon 2021003


Eiendommene ligger innenfor hensynssone iht. kommuneplan: 

Hensynssone Bevaring kulturmiljø

Hensynsonenavn H570_2

Beskrivelse Kula.Klynge-9_7_1og_del_av_9_7_2

Planidentifikasjon 2021003


Eiendommene ligger innenfor båndleggingsone: 

Båndlegging Båndlegging for regulering etter pbl.

Hensynsonenavn H710_1

Beskrivelse Plan2016002

Planidentifikasjon 2021003


Eiendommen har betydelig utbyggingspotensiale. Det foreligger reguleringsplanforslag planidentifikasjon 2022003 (ikke behandlet pr d. d.). Det anbefales å sette seg inn i disse planene. Planene innebærer bla. sammenslåing av eiendommene, utvidelse og ombygging av parkeringsplass til "Dronningruta", servicehus og spesielle overnattingsobjekter. Det forventes endelig behandling høsten 2024. Det er kjøpers ansvar/risiko om planene godkjennes eller ikke. Interessenter bes ta kontakt med megler for oppdatert informasjon. 



Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.



Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

kr 15 900 000-, (Prisantydning)


Omkostninger:

kr 397 500,00,- (Dokumentavgift)

kr 500,00,- (Ting.gebyr skjøte)

kr 500,00,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 240,00,- (Pantattest kjøper )

--------------------------------------------

kr 16 298 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------

kr 16 298 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)




Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt evt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.



Oppdragsnummer

8240136



Oppdragsnummer

8240136



Lovanvendelse

Generelle bestemmelser


Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, tilstandsrapport, opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper

som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med

eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud. En eiendom/et lokale som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Bruksslitasje og at det kan avdekkes forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer, må kjøper forvente. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven. Salget forutsettes gjennomført mellom profesjonelle parter. Der kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, er kjøpet ikke å anse som et forbrukerkjøp.


Avtalevilkår


Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og eventuell uriktige angivelser av Eiendommenes arealer (utvendige og innvendige) kan ikke under noen omstendighet. Avhendingsloven § 4-19 (2) fravikes, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til 1 år etter overtakelse. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.



Hvitvasking

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.


Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.



Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering



Avdeling

Harstad Eiendomsmegling AS

EIE Harstad

Org. nr 931 999 249

Hans Egedes gate 2B

9405 HARSTAD

Tlf: +47 77 07 07 07



Ansvarlig megler

Runar Bjørkelund


Michael Knutsen 

Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner 



Saksbehandlere

Trine Natalie Solheim

EIE Harstad

Mob: +47 90 82 71 59 / E-post: tns@eie.no



Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan spørre megler for mer informasjon om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 1 av Nyksundveien 990
8430 MYRE
Nyksundveien 990

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: