Bilde 1 av Prestmosvegen 13CBilde 2 av Prestmosvegen 13C
Digital salgsoppgave
Prestmosvegen 13C

2030 Nannestad • Nannestad kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 2 400 000

Fellesgjeld: kr 40 069Omkostninger: kr 71 450Totalpris: kr 2 511 519
Koselig 3-roms leilighet i populært og barnevennlig boområde| Sentrumsnært| 2 terrasser| Perfekt for førstegangskjøpere!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
3
Antall soverom
2 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
53 m²
Bruksareal (BRA)
58 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
18 m²
Fellesutgifter
kr 5 398 / Mnd
Prisantydning
kr 2 400 000
Omkostninger
kr 71 450
Fellesgjeld
kr 40 069
Totalpris
kr 2 511 519
Fellesformue
kr 25 854
Byggeår
2006
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
84240035
card-default

Mateusz Adam Zubrzynski

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Mateusz
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 2 400 000,-
Fellesgjeldkr 40 069,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 440 069,63,-)kr 61 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 2 511 519
Eiendom
Prestmosvegen 13C, 2030 NANNESTAD

Matrikkel
Gnr. 27 Bnr. 383 Snr. 3 i Nannestad kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 58 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 53 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 18 kvm

Areal
Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 58 kvm, BRA-i: 53 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 18 kvm


Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2006

Tomt
Eiet tomt kvm

Felles tomt for sameiet opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker, sittegrupper, lekeapparater og asfalterte arealer bestående av innkjøring, biloppstillingsplasser samt gangveier.

Prisantydning
2 400 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Rodrigo Peña Takstdato: 30.04.24 15:49

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 40 069,63,- pr. 26.04.24 15:50
Andel fellesformue: kr. 25 854,- pr. 26.04.24 15:50

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 400 000,- (Prisantydning)
kr 40 069,63 (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 2 440 069,63 (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 61 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 440 069,63,-))
--------------------------------------------------------
kr 62 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 502 269,63 (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 511 519,63 (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 398,63,- pr. mnd.

Eier
Ryszard Strzala

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Mateusz Zubrzynski har gleden av å presentere Prestmosvegen 13C!

Her får du en innbydende og gjennomgående 3-roms leilighet som ligger i et attraktivt og populært boligområde i Nannestad. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til dagligvarebutikk, kollektivtransport, skoler og barnehager og andre fasiliteter. Mange gode turområder som har skogs- og grusveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren.

Boligen har en praktisk planløsning, er lyst innredet og holder en god standard. Innvendig fremstår boligen som attraktiv med en luftig stue med store vindusflater, kjøkken med god skap- og benkeplass, praktisk flislagt bad og to gode soverom. Øst-vendt terrasse ved inngangen og vest-vendt terrasse med utgang fra stue.

Velkommen til visning!

Parkering
Fellesparkering. Man kan parkere fritt inne på området til nr. 13, 15, 17 og 19.  Alle plassene disponeres i fellesskap, der hver seksjon kun kan benytte en parkeringsplass. Sameiet har i tillegg gjesteparkering.

Mulighet for el-bil ladding. Brukerne betaler innskudd som dekker selve ladeenheten og de vil betale for forbruker av elektrisitet. Anlegget kom i drift våren 2022

Beliggenhet
Prestmosvegen 13C er en lys og flott 3-roms selveierleilighet som ligger i rolig og veletablert boligområde sentralt på Nannestad. Leiligheten har en god intern beliggenhet i sameiet med utsyn over fine grøntarealer samtidig som det er skjermet. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til nærbutikk, offentlig kommunikasjon via buss, marka og andre fasiliteter, samt kort vei til skoler og barnehager.

Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til flotte turområder. Nannestadområde har flere vann med muligheter for bading og fisking. Elva Leira og ikke minst Hurdalssjøen byr på fiskemuligheter. Sistnevnte har i tillegg flere flotte badeplasser som er meget populære. En liten kjøretur unna ligger Åsgreina med umiddelbar nærhet til flott natur med utallige tur- og rekreasjonsmuligheter i Romeriksåsen. Området er rikt på både bær og sopp, samt mange flotte badevann og fiskevann. Stier og veger gir fine turmuligheter til fots og på sykkel på sommerstid, og vinterstid gir stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett som gir gode muligheter for skiturer. Det er heller ikke langt til Nannestad skisenter - Åslia og Nordåsen skistadion på Maura, samt skistadion på Åsgreina. For trening ved et tradisjonelt treningssenter går du til EVO Nannestad eller Nannestad Trim og Helse på 8 minutter. Her kan du delta på gruppetimer, trene styrke eller bli motivert av en personlig trener.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved Rema 1000 som ligger i gangavstand (ca. 600 m fra boligen) eller Kiwi Nannestad (ca. 700 m fra boligen), begge med Post i butikk. Det er også gangavstand til Nannestad Torg med blant annet dagligvare, blomsterbutikk, frisør, post, vinmonopol og pizzeria. Ønsker du et bredere utvalg av fasiliteter ligger Jessheim storsenter bare 20 minutter unna med bil. Senteret har over 150 butikker og serveringssteder, og regnes som øvre Romerikes største motehus.

I Nannestad har du bredt utvalg av barnehager og skoler. De nærmeste barnehagene er Midtbygda barnehage (0-5 år), og Prestmosen barnehage (1-6 år). Boligen sokner til Preståsen barneskole som ligger kun 600m fra boligen. Både Nannestad Ungdomsskole og Nannestad Videregående skole ligger i gangavstand. Det er kort vei til lekeplass, samt idrettshall tilhørende Nannestad IL. Nannestad IL har et rikt idrettstilbud innen håndball, fotball, alpint, klatring og snowboard.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss/tog og fly, hvorav nærmeste bussholdeplass er Bahusvegen ca. 300 m fra eiendommen. Herfra går det buss med forbindelse mellom Kløvberget/Kopperud. Fra busstoppet ved Nannestad sykehjem går buss mellom Kopperud og Jessheim/OSL med ekspressrute som tar deg til Oslo Lufthavn på 15 minutter. Nærmeste togstasjon er Oslo Lufthavn jernbanestasjon som ligger ca. 16 minutter med bil fra boligen. Herfra går det tog mot Oslo med flere avganger i timen. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger 15 km fra eiendommen og herfra har man hele verden som destinasjon.

Bebyggelse
Veletablert boligområde med spredt blokkbebyggelse. Denne boligen ligger i 1. etasje i en boligblokk over 2 etasjer.

Tomt
Eiet tomt, kvm

Selveierleilighet i Sameiet Prestmosvegen 13-15 beliggende i Nannestad kommune. Sameiet består av 32 seksjoner og har felles tomteareal.
Fellesområdet er opparbeidet med blant annet internstier, sykkelstativer, plenarealer og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten består av entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Byggemåte
Boligbygg over 2 etasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med bindingsverk av trekonstruksjoner utvendig kledd liggende trekledning. Saltak av trekonstruksjoner tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har dører og vinduer fra byggeår. Profilert entrédør med glassfelt. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og 2-lags glass. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Sentralvarme til radiatorer. Baderom oppvarmet med elektrisitet.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:

Våtrom - Baderom
- Sanitærutstyr / innredning - Servantskap har fuktskader.
- Overflater vegger - Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen.
- Overflater gulv - Gulvbelegg er benyttet som fuktsikring. Det er registrert synlige bobler på belegg i dusjsonen.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.- Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker.
- Fallforhold (gulv) - Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 11mm.

Kjøkken
- Innredning - Det registreres stedvis slitasje på kjøkkeninnredning.

Øvrige rom
- Overflater gulv Gulvoverflater bærer preg av slitasje, samt at det registreres stedvis knirk.
- Innerdører - Innerdør bærer preg av slitasje.

Etasjeskiller - 1.etasje
- Skjevhetsmåling Det registreres noe skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 20mm. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Elektrisk anlegg
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget

Dører og vinduer
- Vinduer - Vinduer bærer preg av slitasje.
- Dører - Ytterdører bærer preg av slitasje.

Terrasser / platting på terreng
- Fundamenter Grunnet observasjon av råteskader på terrassens overflate, kan det ikke utelukkes
bakenforliggende skader. TG2 er satt for å belyse risiko.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Terrasser / platting på terreng
- Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer) - Det er observert stedvise råteskader. Råteskader må utbedres. Sjablongmessig prisanslag er for utbedringer. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

For mer informasjon det vises til boligsalgsrapport utført av Rodrigo Peña

Primærrom
Primærrom: 53 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 58 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod i felles frittstående bodbygg på 5m² (BRA-E).

Standard
Innbydende og lys entré med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Utgang fra entré til øst-vendt terrasse 1 på 10m²

Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Her får du mulighet til å møblere med sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse på ca. 8 m2, med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Terrassen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og laminerte benkeplater. God skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Opplegg og plass til komfyr, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. Fliser mellom overskap og benkeplate. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap.

Baderom med gulvflater med gulvbelegg og flislagte vegger. Baderommet er innredet med dusjhjørne med glassdører og håndholdt dusjarmatur, frittstående toalett, speilskap og vask med underskap. Opplegg og plass til vaskemaskin. Baderom fra byggeår.

Leiligheten har to soverom i god størrelse. Soverommene har god plass til seng, skrivepult og garderobeskap.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for Prestmosvegen 13 og gjelder "Svalganghus i tre etasjer med utvendig boder" i flg. Nannestad kommune dattert 10.06.2008. At slik attest foreligger, gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming supplert med sentralvarme til radiatorer.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 398,63,- pr.mnd.

Spesifikasjon felleskostnader: Totalt 5 398,63 kr Månedlig
Lån nr: 2241; Renter 243,16
Lån nr: 2241; Avdrag 231,48
TV/Bredbånd 598,00
Fjernvarme 1 165,00
Felleskostnader 3 161,00
Det tas forbehold om at felleskostnadene på kort varsel kan endres av styret. Oppgitt beløp baserer seg på gjeldende felleskostnadsnivå.

Faste løpende kostnader
Det må påregnes kostnader til strøm, oppvarming, innboforsikring samt vedlikehold.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lån 1.111.554,15 i Boligbanken
Annuitetslån/serielån med løpetid på 9 år og 11 mnd
Lånesaldo pr. 31.12.23: 1 111 554
Effektiv rente pr. 31.12.23: 7,5 %
Avdrag i 2023: 31 446
Andel av lånet som forfaller senere enn 5 år: kr 660 430

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Revisoren AS har revidert Sameiet Prestmosvegen 13-15 sitt arsregnskap som viser et underskudd pa kr 82.551. Arsregnskapet består av balanse per 31. desember 2023, resultatregnskap for regnskapsaret avsluttet per denne datoen og noter til årsregnskapet, herunder et sammendrag av viktige regnskapsprinsipper.

Regnskapsfører mener at:
- oppfyller arsregnskapet gjeldende lovkrav, og
- gir årsregnskapet et rettvisende bilde av sameiets finansielle stilling per 31. desember 2023 og av dets resultat for regnskapsaret avsluttet per denne datoen i samsvar med regnskapslovens regler og god regnskapsskikk i Norge

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 77564139

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 667 065,- Som sekundærbolig Kr. 2 534 847,-

Sameie
Sameie: Sameiet Prestmosvegen 13-15., Orgnr: 989567209
Sameie: Sameiet Prestmosvegen 13-15, Orgnr:  989567209
Sameiet består av 32 boligseksjoner, fordelt på 2 bygninger
Eiendommen har gnr 27, bnr 383 i Nannestad kommune.
Sameiet er en del av Prestmosvegen Grendelag og har avtale om kabel - tv og fjernvarmefyring gjennom grendelaget.
Forretningsfører er BORI BBL.
Revisor er statsautorisert revisor Revisoren AS.
Sameiet er organisert etter de bestemmelser som følger av Eierseksjonsloven og har til formål å drive eiendommen i samråd med og til beste for seksjonseierne.
Sameiet har, via Grendelaget vaktmesteravtale med Nannestad Bygdeservice

Forretningsfører
Forretningsførselen er i henhold til kontrakt utført av Sebra Forvaltning AS

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Det er til enhver tid kjøper sitt ansvar å foreta sine egne undersøkelser vedrørende internett og tv-leverandører. Ny eier må selv besørge bestilling av de tjenester man ønsker og selv dekke kostnader ved dette.

TV/ Bredbånd: Grendelaget har fiber-bredbånd fra Telenor. Avtalen er kollektiv og omfatter alle 94 leilighetene i Grendelaget. Private paraboler og antanner er ifølge sameienes vedtekter ikke tillatt.

Dyrehold
Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage for andre beboere/seksjonsbrukere. Ved gjentatte klager på dyr, kan styret beslutte å forby dette dyret hvis det beviselig er til ulempe for øvrige brukere av eiendommen. Det må ikke settes ut mat til dyr ute.

Diverse
Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:

Annet
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst)

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende heftelser er tinglyst og vil påhvile eiendommens grunnboksblad videre:
- Bestemmelse om adkomstrett, datert 15.11.2005
- Erklæring/avtale, datert 15.11.2005 - Bestemmelse om vann og kloakkledning

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd
.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leietager må godkjennes av styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det er saklig grunn til det. Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp i flg. Nannestad kommune.
Prestmosvegen er kommunal, men stikkvei inn til sameiet er privat.

Regulering
Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, reguleringsbestemmelser for Nannestad sykehjem m/tilliggende områder og kommunale bygg, vedtatt den 02.03.1999, gjelder for eiendommen. Reguleringsbestemmelsene er tilgjengelige på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger.

Kommuneplan for Nannestad kommune KP2018-2035 gjelder for eiendommen. Kommuneplanen er tilgjengelig på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger. Det foreligger ikke opplysninger fra kommunen vedr. private/offentlige planforslag med direkte betydning for eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 400 000,- (Prisantydning)
kr 40 069,63 (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 2 440 069,63 (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 61 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 440 069,63,-))
--------------------------------------------------------
kr 62 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 502 269,63 (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 511 519,63 (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 900)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 440 069,63,-) (Kr.55 200)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Grunnpakke Borettslag/Sameie (Kr.16 000)
Markedspakke Liten (Kr.16 900)
Oppgjør (Kr.7 900)
Totalt kr. (Kr.114 800)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-24-0035

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr: 818809522
Haugenveien 5
1423 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig Mateusz Adam Zubrzynski

Saksbehandlere
Mateusz Adam Zubrzynski
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 96 70 60 87 / E-post: mz@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Prestmosvegen 13C
For mer om objektet
Prestmosvegen 13C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: