Bilde 1 av Grorudveien 102CBilde 2 av Grorudveien 102C
Digital salgsoppgave
Grorudveien 102C

1053 Oslo • Oslo kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 8 400 000

Omkostninger: kr 228 750Totalpris: kr 8 628 750
Innholdsrik enebolig på flat og solrik tomt! | Ingen TG3| Dobbelgarasje m. lader| Familievennlig| Kort vei til tog/buss
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
202 m²
Bruksareal (BRA)
251 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
49 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
22 m²
Kommunale avgifter
kr 2 290 / Mnd
Prisantydning
kr 8 400 000
Omkostninger
kr 228 750
Totalpris
kr 8 628 750
Byggeår
1914
Tomt
Eiet tomt 735 m²
Oppdragsnummer
75240175
card-default

Alicha Viste

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Alicha
Visninger
Søndag 25. aug.
13:00 - 14:00
Mandag 26. aug.
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 8 400 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 400 000,-)kr 210 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 8 628 750
Eiendom
Grorudveien 102C, 1053 Oslo

Matrikkel
Gnr. 105 Bnr. 36 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 251 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 202 kvm
Følgende rom er inkludert:
Kjelleretasje (49 kvm): Bad, bod, kjøkken og stue.
1. etasje (84 kvm): Entré, bad, soverom, stue og kjøkken.
2. etasje (69 kvm): Gang, bad, bod, fire soverom.

Andre etasje har et totalt gulvareal (GUA) på 77 m2, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 69 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 8 m2.

- BRA-e (eksternt bruksareal): 49 kvm
Følgende rom er inkludert: Garasje på 39 kvm og utvendig bod på 10 kvm.

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 22 kvm

Areal
Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 251 kvm, BRA-i: 202 kvm , BRA-e: 49 kvm , TBA: 22 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1914

Tomt
Eiet tomt 735 kvm
Tomt opparbeidet med plen, diverse beplantning og belegningsstein belagt innkjørsel.

Prisantydning
8 400 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Owe Fagerlund Leret Takstdato: 15.07.24 10:00
Følgende punkter har fått tilstandsgrad 2:
Bad, kjelleretasje:
- Sanitærutstyr / innredning Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og membran er benyttet eller om monteringen er korrekt, samt det er manglende dokumentasjon for utført arbeid. Dette kan ha betydning for rommets lekkasjesikkerhet.
- Annet: Manglende komplett dokumentasjon for utførte arbeider på våtrommet.

Bad, 1.Etasje
- Vannrør: Vannrør i våtrom er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert/redusert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
- Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.
- Overflater vegger: Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt. Bør utbedres.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og membran er benyttet eller om monteringen er korrekt, samt det er manglende dokumentasjon for utført arbeid. Dette kan ha betydning for rommets lekkasjesikkerhet.

Bad, 2.Etasje:
- Ventilasjon: Ingen luftespalte over/under dør, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov.
- Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.
- Overflater vegger: Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt. Bør utbedres.

Kjøkken - Kjelleretasje:
- Ventilasjon: Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Annet: Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt må etableres.

Kjøkken - 1.Etasje
- Vannrør: Vannrør i kjøkken er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert/redusert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
- Innredning: Kjøkkeninnredning bærer preg av noe brukslitasje.

Øvrige rom - 1.Etasje og 2.Etasje.
- Overflater gulv: Tregulv og parkettgulv bærer preg av brukslitasje. Knirk påvist på enkelte områder. Det registreres bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser. Eksakt årsak er ikke kjent. Forholdet indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne og være svekket mot ytre påvirkninger. Jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Kjelleretasje:
- Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre. Manglende ventilering bør utbedres. Kun luftutskiftning ved åpning av vinduer.
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd (tegn til hulrom) under flere gulvfliser. Eksakt årsak er ikke kjent. Forholdet indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne og være svekket mot ytre påvirkninger. Jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.
- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført for hele etasjen. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko/behov for tiltak.

Loft - uinnredet / råloft:
- Overflater vegger/undertak: Fuktskjolder/-merker observert i tak/undertak, vurdert til å være gammel lekkasje. Risiko for skader i konstruksjonen. Ytterligere undersøkelser for å fastlegge eventuelle tiltak bør påregnes. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede
verdier eller andre avvik. Målingene viser vektprosent under 16. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold.
- Kontroll av diffusjonssperre: Det er ukjent om det er etablert dampsperre over våtrom mellom kald og varm sone. Konsekvens er fare for kondensering. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Innvendige trapper
- Innvendige trapper: Trappen mot kjeller vurderes til å være for bratt og smal for god funksjonalitet, samt lav høyde. Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav. Forholdene anbefales utbedret/undersøkt med bakgrunn i dagens gjeldende krav til sikkerhet. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600. Det er kun rekkverk/håndløper på en side mot andre etasje. TG 2 i henhold til NS 3600.

Etasjeskiller - Samtlige etasjer
- Skjevhetsmåling: Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Radon
- Radon: Det er ikke foretatt radonmåling i boligen og verdiene er derfor ukjent. For å kartlegge de faktiske forholdene, må det gjennomføres målinger.

Dører og vinduer
- Vinduer: Vinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning. Utbedring/utskiftning anbefales. Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor
åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Frittstående byggverk - Bod:
- Frittstående byggverk: Synlige mugg og kondensmerker på vegger og tak inne i byggverk. Utbedringer bør påregnes. Videre undersøkelser anbefales.

Selger har kommentert følgende punkter i egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Super Mario Bad / Elektriker Proff AS / Ohm Vedlikehold og utlei AS.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: 2018

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Firmanavn: Super Mario Bad. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: 2018

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja. Faktura.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Grimstad Garasjen / Kjeller taksenter. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Garasje 2014 tak 2013.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja. Elektriker Proff AS.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Ja. Drenering.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 210 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 400 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 211 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 611 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 628 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 27 471,22 pr. år

Eier
Gonzalez Danilo D T Mayea

Beskrivelse
Velkommen til Grorudveien 102C presentert av Alicha Viste ved EIE Eiendomsmegling!

Her finner du en bolig med alt familien kan drømme om! Grorudveien 102C er en bolig over 3 plan, omgitt av en fantastisk opparbeidet tomt på 735 kvm med prydvekster og frukttrær. Med fem soverom, tre bad og to kjøkken er boligen godt tilpasset en stor familie.

Boligen har kort vei til både tog og buss, noe som gjør pendlingen enkel. Den barnevennlige beliggenheten på Gamle Furuset gjør dette til et perfekt hjem for familier som ønsker det lille ekstra.

Høydepunkter:
  • Familievennlig og lys planløsning
  • Påkostet bolig med moderne bad
  • Høy standard, ingen TG3!
  • Vestvendt terrasse
  • Separat inngang til kjeller
  • Dobbeltgarasje m. lader
  • Nærhet til tog, buss og barnehager

Meld deg på visning - her er din nye familiedrøm!

Parkering
Med boligen følger med en romslig dobbeltgarasje med portåpner. Her er det også ladeboks for el-bil.

Beliggenhet
Grorudveien 102C  ligger i et rolig, etablert og barnevennlig boligområde på Gamle Furuset i Oslo. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, Furuset svømmehall, tennisanlegg og ridesenter m.m. Videre er det kun minutters gange til nærmeste bussholdeplass, i tillegg kan man ta tog fra Grorud, ca 5. minutters gange fra boligen. Fra Grorud stasjon tar det kun 12 minutter å komme seg til Oslos knutepunkt, Oslo S.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har både Furuset Senter og Stovner Storsenter et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud. Et av Norges største shoppingsenter Alna, samt IKEA ligger også en kort biltur unna.

Det er gode trening- og fritidsmuligheter i boligens nærhet. Treningssenter for Crossfit og populære sats finner du i nærområdet. Det er flere muligheter for aktiviteter utendørs i skog og mark. Videre er det mulighet for hestesport med ridesenter i nærheten. Kort gangavstand fra boligen finner du idylliske Alnaparken med sandvolleyballbane og frisbeegolfbane. Parken har en flott amfibium, samt fine turstier langs elven. Det er også kort vei til populære Østmarka og Lillomarka. Det er ca. 6 km til Steinbruvannet, som byr på badebrygger, godkjente ildsteder, bord og benker. I tillegg er "verdensparken" på Furuset absolutt verdt et besøk.

I tillegg er det aktivitetsgård på Nordre Lindeberg, samt aktive idrettslag med idrettsanlegg og ishall/idrettshall i området. Bl.a. er Jerikobakken en populær alpinbakke med beliggenhet på Lindeberg. Det er gode akemuligheter ved siden av bakken, som også tilbyr varmestue og muligheter for lån av utstyr.

Dette er plassen for deg som liker den landlige idyllen midt i byen.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 735 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager
  • Stjerneblokkveien private barnehage (6 minutters gange)
  • Gransbakken barnehage (0-5 år) (9 minutters gange)
  • Haugenstien barnehage (1-5 år) (9 minutters gange)

Skoler
  • Haugen skole (1-7 kl.) (16 minutters gange)
  • Furuset skole (1-7 kl.) (16 minutters gange)
  • Grorud skole (1-7 kl.) (21 minutters gange)
  • Granstangen skole (8-10 kl.) (12 minutters gange)
  • Groruddalen skole (8-10 kl.) (16 minutters gange)

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stjerneblokkveien (4 minutters gange)
Linje 65, 66, 79 0.3 km

Tog
Grorud stasjon (5 minutters gange)
Linje L1

T-bane
Furuset (15 minutters gange)
Linje 2

Inneholder
1. etasje
Entre | Velkommen hjem
Velkommen inn! Førsteinntrykket av boligen er preget av en pen og innbydende entré som ønsker deg velkommen inn. Det flislagte gulvet med gulvvarme sørger for en behagelig følelse fra første steg. Entreen er malt i en nøytral farge, som skaper en trivelig atmosfære. Glassfeltene i entrédøren slipper inn naturlig lys, og det er god plass til å innrede med både skoskap og speil. Gangen fungerer som et naturlig knutepunkt til de øvrige rommene.

Stue | Hjertet av boligen
Sjekk ut denne flotte og lyse stuen! Boligens sosiale sone er både romslig og innbydende, med vegger malt i en nøytral fargetone og stilige kontrastvegger. Tregulvet tilfører et nordisk preg, som sammen med store vindusflater gir rommet en lys og luftig atmosfære. Den hyggelige peisen sørger for ekstra varme på kjølige kvelder, mens stuens smarte utforming gir ulike funksjonelle soner. Her er det rikelig med plass til både sofagruppe og spisestuemøblement, perfekt for å arrangere middagsselskaper med familie og venner.

Terrasse & hage | Hyggelig sted for solfylte dager
Uteområde for enhver anledning! På varme sommerdager er det naturlig å åpne balkongdøren og nyte den vestvendte terrassen på 22 m². Her kan du nyte solen hele dagen, med rikelig plass til utemøblement, grill, og beplantning. Terrassen er det perfekte stedet for familiemoro og sosiale sammenkomster.

Tomten på 735 m² byr på et frodig og innbydende uteområde med grøntområder hvor barna kan boltre seg. Uteområdet er en levende oase med grønne planter, frukttrær, prydbusker og blomster, som skaper en harmonisk atmosfære. Har du grønne fingre, kan du glede deg over muligheten til å dyrke egne bær og grønnsaker i parsellhagen, noe som gir ekstra glede til måltidene.

Selger har rehabilitert taket i 2013 og utført drenering samme år. Boden ble bygget i 2016 og er oppmålt til 10 kvm. Dobbeltgarasjen ble også bygd i 2018 og er oppmålt til 39 kvm. Garasjen har elektrisk portåpner og belysning.

Kjøkken | Separat kjøkken
Klassisk og funksjonelt kjøkken fra 2009! Boligen byr på et tidløst kjøkken med profilerte fronter og et velutstyrt interiør. Kjøkkenet er separat, med plass til en liten sittegruppe hvor frokosten kan nytes i rolige omgivelser. Innredningen består av integrerte hvitevarer, inkludert stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og induksjonstopp. Med rikelig skap- og benkeplass er dette kjøkkenet ideelt for både hverdagslig matlaging og oppbevaring av alt du trenger til dine kulinariske eventyr.

Soverom | Perfekt for gjester på besøk
I første etasje finner du et romslig soverom som er ideelt for gjester eller som en privat retreat. Soverommet har en suite-løsning med direkte tilgang til et elegant baderom, komplett med boblekar, som gir gjestene en ekstra luksuriøs opplevelse og komfort under oppholdet.

Bad | Ypperlig gjestefasilitet
Elegant bad med praktisk tilknytning! Dette smakfulle badet fra 2009 er tilknyttet både gangen og soverommet i første etasje, og er både en praktisk gjestefasilitet og en funksjonell løsning for familielivet. Badet er helflislagt, noe som gir en behagelig og innbydende atmosfære. Det er utstyrt med en moderne servant med vegghengt skap for oppbevaring, et praktisk dusjhjørne, et avslappende boblekar og et vegghengt toalett. Perfekt for både hverdagsbruk og gjester.

2. etasje
Soverom | Nok plass til hele familien
Boligen byr på fire soverom i boligens andre etasje. Alle rommene har gulvflater belagt med parkett og lyse vegger som skaper en innbydende atmosfære.

Det romslige hovedsoverommet har god plass til en komfortabel dobbeltseng, nattbord og en praktisk kommode for klær og tilbehør.

De andre soverommene i andre etasje av boligen er like sjenerøse i størrelse, med plass til seng, nattbord og oppbevaringsløsninger.

Soverommene er ideelle som gjestesoverom, barnerom eller til og med et hjemmekontor, alt etter individuelle behov.

Bad | For morgenstellet
Moderne bad fra 2018! Badet er tilknyttet soverommene i 2. etasje og er designet med fokus på komfort og funksjonalitet. Her finner du flislagt gulv med behagelig gulvvarme og flislagte vegger som gir et tidløst uttrykk. Den malte himlingsflaten er utstyrt med downlights som gir et behagelig lys. Badet er innredet med servant med overskap, et praktisk dusjhjørne og et vegghengt toalett.

Kjeller
NB! Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent innredning av kjelleretasje og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Arealene er medtatt i rapporten etter bruken på befaringsdagen.
Stue
Koselig kjellerstue med separat inngang! Kjelleren har tilkomst både gjennom boligen og med egen inngang. Kjelleren er flislagt med gulvvarme som gir en komfortabel og varm atmosfære. Denne romslige kjellerstuen er perfekt for å samle venner og familie til spillekvelder eller andre sosiale sammenkomster. Her kan du slappe av med snacks og godt selskap i en innbydende og koselig setting.

Kjøkken
Dette funksjonelle kjøkkenet, oppgradert i 2018, er perfekt for å servere hjemmelagde måltider eller forfriskende drikke til gjester. Kjøkkenet har en praktisk laminert benkeplate og integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og innfelt kjøleskap. Med sitt moderne design og effektive layout er dette kjøkkenet ideelt for å forberede alt fra enkle snacks til mer omfattende måltider, og gir deg muligheten til å være vert for koselige middager eller uformelle sammenkomster.

Bad
Moderne bad i kjelleren utført i 2018! Badet er helflislagt med behagelig gulvvarme. Innredningen består av dusjhjørne, vegghengt toalett og servant. Her er det også opplegg for vaskemaskin.

Byggemåte
Enebolig over to etasjer, samt kjelleretasje. Boligen består av grunnmur av naturstein, etasjeskiller og bærende konstruksjoner hovedsakelig av trekonstruksjoner, takkonstruksjon utvendig tekket med takstein og utvendige fasader forblendet med trekledning. Boligen har entrédør med glassfelt. Terrassedør med 2-lags glass fra 2011. Vinduer med 2-lags glass hovedsakelig fra 1984. Vinduer med 2x1 lags av eldre dato. Oppvarming via elektrisitet, varmepumpe og vedfyring.

Boder
Utvendig bod på 10 kvm. Det er også råloft.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ekspedisjonsdokument datert 25. juli 1914.
Det foreligger approbasjon/ferdigattest datert 01. mars 1965 som omhandler innkledning av verandautbygg, mm.
Det foreligger ferdigattest datert 19.08.2016 som omhandler oppføring av garasje.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 02.05.1963. Det er oppdaget følgende avvik:
1. etasje: I originale byggetegninger er soverommet plasser der kjøkken er i dag. Soverommet er videre etablert der det originalt var bad, samt deler av kjøkken. Bad er etablert i deler av sonen der det var originalt kjøkken. Wc ved trapp eksisterer ikke i dag.
2. etasje: Det er originalt et kott i et av soverommene, denne er ikke der i dag. I originale tegninger var det to stuer i andre etasje, arealet av stuene har gått til å etablere to soverom, gang samt bad. Kjøkkenet i andre etasje eksisterer ikke og er blitt til soverom.
Kjeller: I originale tegninger består kjelleren av kjellerboder. I dag er det etablert stue, kjøkken og bad. Etasjen er ikke godkjent til varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent innredning av arealene og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Sikringsskap med automatsikringer plassert i andre etasje.
Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: nei.
Er det synlig tegn på termiske skader: nei.
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: nei.

Det foreligger samsvarserklæring og kontroll på det elektriske anlegget og det er ikke registrert avvik. Det gjøres oppmerksom på at vurderingen er gjort av en ufaglært fagmann, og må sees i den sammenheng. På et generelt grunnlag anbefales det alltid
å få utført en utvidet el-kontroll av boligen.

Oppvarming
Oppvarming via elektrisitet, varmepumpe og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 27 471,22 pr. år
Spesifikasjon av kommunale avgifter:
Feie- og tilsynsgebyr: kr. 272,00
Renovasjonsgebyr: kr. 9 766,58
Vann- og avløpsgebyr: kr. 17 432,64

Forfall og terminer for kommunale avgifter og eiendomsskatt:
1. termin forfaller 25. mars
2. termin forfaller 25. mai
3. termin forfaller 25. august
4. termin forfaller 25. oktober
Hvis terminen forfaller på en lørdag eller søndag, blir forfallsdato neste virkedag.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 5716 kr.-
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Faste løpende kostnader
Foruten om kommunale avgifter og eiendomsskatt må kjøper ta høyde for kostnader som forsikring, TV/internett, strøm, eventuell veilag, osv. Denne listen er ikke fullkommen.

Forsikring med polisenummer
DNB Fremtind Polisenummer: 00021791474

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 307 210,- Som sekundærbolig Kr. 9 228 838,-

Tekniske installasjoner
- TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
- Vannrør av typen kobberrør og rør-i-rør.
- Fordelerskap for vannrør med stoppekraner plassert på kjøkken i kjelleretasje og bad i andre etasje.
- Fordelerstokker for vannrør med stoppekraner, hovedstoppekran for vannrør og Høiax varmtvannsbereder på ca. 300 liter fra 2011 plassert under trapp I kjeller.
- Stakepunkt for avløpsrør plassert på vegg I kjelleretasje.
- Varmepumpe plassert I stue i første etasje.
- Oppvarming via elektrisitet, varmepumpe og vedfyring.
- Ventilasjon basert på naturlig og mekanisk avtrekk. Naturlig tilluft.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Området er regulert til boligformål etter reguleringsplan S-4220, vedtatt 15.03.2006, revidert 12.06.2013 og 17.3.2015, "Småhusplanen". Reguleringsplanen er under revisjon, og i påvente av ny regulering er det også vedtatt et midlertidig tiltaksforbud på eiendommen.

Oslo kommune skriver om revisjonen: "Den reviderte planen skal bidra til å skjerme småhusområdene for ytterligere fortetting, og sørge for et sterkere vern av de grønne verdiene når det bygges innenfor småhusplanen. Videre skal småhusområdenes karakter og kvaliteter bevares, det skal legges til rette for mer klimavennlige utbygginger, og vi skal forsøke å forenkle planen for å kunne gjøre kommende byggesaker enklere og billigere å gjennomføre. Småhusplanen styrer hvordan det kan bygges og fortettes på eiendommer som er omfattet av planen. Den legger også begrensninger for hvor mye det er lov å bygge på eiendommene."

Tiltaksforbudet skal sikre at verdiene som revisjon av planen skal søke å bevare ikke går tapt i løpet av tiden frem til en revidert plan blir gjeldende.

Du kan lese mer om revisjon av planen og hvilken betydning det kan ha for eiendommen her: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/revisjon-av-smahusplanen/

Oslo kommune vedtok en ny kommuneplan 23. september 2015 som gjelder fram til 2030. For mer informasjon se link (Oslo kommune): https://www.oslo.kommune.no/politikk/kommuneplan/kommuneplanens-arealdel/[gref

Opplysningene omfatter gjeldene planer og pågående planarbeid for eiendommen. Nærmere opplysninger om den enkelte plan med dokumenter, mindre endringer, etc. finnes på internett, se lenker under eller besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Byggesaker
Det gjøres oppmerksom på at det bygges og rives i området. Her er diverse saker:

Grorudveien 102 B - Oppføring av blokk med seks leiligheter
Saksnummer: 202305612 - Byggesak             
Mottatt sak: 10.04.2023
Status: Rammetillatelse gitt
Saken handler om oppføring av nytt bygg.
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202305612

Grorudveien 104 - Tilbygg
Saksnummer: 202020543 - Byggesak             
Mottatt sak: 22.12.2020
Status: Tillatelse gitt
Saken handler om endring av bygg utvendig. Tilbygg med samlet areal større enn 50 kvm.
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202020543

Grorudveien 108 A - Oppføring av enebolig
Saksnummer: 202305871 - Byggesak             
Mottatt sak: 11.04.2023
Status: Rammetillatelse gitt
Saken handler om dispensasjon fra støykrav i kommuneplanen §7.1. Eiendommen mottar støy fra Grorudveien og Gransdalen, og ønsker å bebygge eiendommen.
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202305871

Grorudveien 113 B - Tilbygg og ombygging av eksisterende bolig
Saksnummer: 202001666 - Byggesak             
Mottatt sak: 29.01.2020
Status: Igangsettingstillatelse gitt
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202001666

Vesleveien 1 - 13 - Oppføring av to tomannsboliger, ett rekkehus, garasje med sykkelbod og underjordisk garasjeanlegg - Tidligere adresse: Gamleveien 5
Saksnummer: 201508507 - Byggesak             
Mottatt sak: 17.08.2015
Status: Endret tillatelse gitt
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201508507

Gransdalen 1 G - Tilbygg
Saksnummer: 202303942 - Byggesak             
Mottatt sak: 14.03.2023
Status: Tillatelse gitt
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202303942

Gransdalen 11 - Tilbygg og påbygg
Saksnummer: 202005255 - Byggesak             
Mottatt sak: 29.03.2020
Status: Igangsettingstillatelse gitt
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202005255

Gransdalen 13 B - Påbygg, tilbygg, innbygging, bruksendring og fasadeendring
Saksnummer: 202458342 - Byggesak             
Mottatt sak: 15.07.2024
Status: Mottatt søknad
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202458342

Furuset allé 4 B - Tilbygg, fasadeendring og bruksendring
Saksnummer: 202455654 - Byggesak             
Mottatt sak: 02.05.2024
Status: Venter på tilleggsdokumentasjon
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202455654

Furuset allé 6 A - Påbygg
Saksnummer: 202458316 - Byggesak             
Mottatt sak: 12.07.2024
Status: Mottatt søknad
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202458316

Plansaker
Grorud stasjon - Planprogram med VPOR
Saksnummer: 201510912 - Reguleringssak                
Mottatt sak: 10.08.2015
Plan- og bygningsetaten skal lage et planprogram med «veiledende plan for offentlige rom (VPOR)» for områdene rundt Grorud stasjon. Grorud stasjon er i kommuneplanen vist som knutepunkt egnet for bymessig fortetting med blandet arealbruk. Planarbeidet skal tilrettelegge for utvikling av boliger, handel, næring, torg, parker og mulig gjenåpning av Alna-elva. Det skal også sikres gode løsninger for gående, syklende og kollektivreisende.
For mer informasjon, se link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201510912

Ta kontakt med din EIE eiendomsmegler for mer informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 210 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 400 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 211 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 611 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 628 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.5 000)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 500)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.4 900)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 400 000,-) (Kr.51 000)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.120 100)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-24-0175

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner Petter Eia Haavi

Saksbehandlere
Alicha Viste
EIE Stovner
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 96 72 90 62 / E-post: alicha@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Grorudveien 102C
For mer om objektet
Grorudveien 102C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: