Bilde 1 av Sollerudveien 20 K og LBilde 2 av Sollerudveien 20 K og L
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Sollerudveien 20 K og L

0283 Oslo • Oslo kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning i prosjekt

kr 20 990 000 - 24 850 000

Arealer: 243 - 284 m²Antall enheter: 2 (1 solgt)Byggeår: 0
Bestum - 2 store villaer | 1 solgt | Skjermet beliggende | Eksklusiv bruksrett hage | Grenser til friområde | Hybel
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
5 - 5 soverom
Tomt
Eiet tomt 943 m²
Oppdragsnummer
36239037
card-default

Jens Christian Killengreen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jens
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse

Dette prosjektet består av følgende enheter:


243 m², 5 soverom, kr 20 990 000.

Les mer om enhet A her


284 m², 5 soverom, solgt!

Les mer om enhet B her

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Sollerud, innerst i en blindvei. Eiendommen vender mot et stort friområde i vestlig retning.
På Lysaker Brygge finnes det flere hyggelige restauranter og kafeer hvor man kan nyte en matbit på bryggen. Flere nærbutikker: Matkroken på Furulund samt Kiwi og Coop på Lilleaker. Gangavstand til CC Vest handlesenter med post, bank, apotek, helsekost, vinmonopol, kafeer, bakeri, dagligvarebutikk, frisør, blomsterforretning, jernvare m.m.

Flotte Vækerø park er en idyllisk grønn oase med gressplen og stier, samt bademuligheter. I den vestre enden av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill. Lysakerelven som slynger seg ned fra Bogstadvannet innbyr til fine turmuligheter. Her er det etablert fine gangstier som tar deg igjennom flott natur og gir et lite innblikk i gammel industrihistorie.

I gang -og sykkelavstand finnes Sjølyst, Bygdøy og Aker Brygge med flott turterreng og fine badeplasser. Egen sykkelsti langs Bestumkilen og Frognerkilen inn til Aker Brygge, eller via Vækerø mot Sandvika. Holmenkollen med lysløyper på Frognerseteren og flere mil med oppkjørte skiløyper i Nordmarka på vinterstid. På sommerstid innbyr Nordmarka på utallige stier, bade- og fiskeplasser.

Eiendommen har gangavstand til både Lilleaker og Bestum barneskole, Øraker og Sollerud ungdomsskole samt Ullern videregående. Flere barnehager hvor Sollerud barnehage ligger like borti veien. Ullern barnehage og Skogbrynet Kanvas barnehage er også innen et par hundre meter. Boligen sokner til Lilleaker barneskole og Øraker ungdomsskole.

Av fritidstilbud finnes bla. Ullern tennis, Oslo Kajakklubb i tillegg til flere båtplasser og båtforening i Bestumkilen. Kort avstand til Fornebu og Lysaker Brygge. Fornebu senter med sine 80 butikker og restauranter tilbyr også et bredt utvalg. Her finnes også Vinmonopolet og Meny.

Offentlig kommmunkasjon: Trikk, Tog, Buss Flytog og kommende T-bane (Fornebubanen).
Trikk nr. 13 til Lilleaker stopper ca. 400 m unna på Sollerud stasjon. Buss fra Lilleaker og Lysaker til Oslo sentrum. Flytoget fra Lysaker togstasjon. Med bil tar det ca. 6 min til Sjølyst, 8 min til Majorstuen, 10 min til Oslo S og 50 min til Oslo lufthavn. Fornebubanen bygges nå og det vil da være direkte tilgang til Skøyen og Majorstua fra Lysaker når den står klar.

Beskrivelse av prosjektet
På Sollerud/Bestum i Sollerudveien har Eie Eiendomsmegling  to store eneboliger for salg. Flott beliggenhet med  direkte tilknytning til stort grøntareal slik at boligene får et langt større grøntområde rundt enn hva som er vanlig.  Det er fokusert på store nye boliger, noe som er mangelvare i dagens marked.

Arkitekt Crux Arkitektur beskriver boligene som følger:
Eneboligene i Sollerudveien 20 K og L er plassert langs eiendomsgrensen mot friområdet sørøst for eiendommen. Boligene er tilpasset topografien pa tomten, slik at de ligger naturlig i terrenget.

Man ankommer boligene fra en privat gårdsplass nordvest for bebyggelsen, med parkering og inngang. Mot sør/sørvest får begge boligene en privat, skjermet hage. Dette gjør at hagene får gode solforhold, utsyn mot friområdet og enkel tilgang fra boligenes oppholdsrom. Deler av utearealene opparbeides med markterrasser, noe som definerer lune og intime oppholdssoner i uteoppholdsarealene.

Husene har flate tak og skal utføres med liggende, lys trekledning. Husene skal utføres med knappe detaljer slik at de får et stramt og moderne preg.
Husene inneholder sjenerøse rom i en gjennomtenkt planløsning som er fleksibel i bruk. Stue og kjøkken/spisestue er utformet som en åpen løsning, men rommene er tydelig sonedelt ved at arealene er plassert i bygningsvolumer som er forskjøvet i forhold til hverandre. Husene har store vindusflater mot egne uteområder og friområdet mot sørøst. Dette knytter oppholdsrommene mot de frodige og luftige utearealene øst/ sørøst for boligene. Alle vinduer i husene er for øvrig plassert med hensyn til utsyn og møblering i de enkelte rommene. Begge hus har et eget romslig hovedsoverom med walk-in garderobe og tilhørende bad.

Byggherre M3 Boliger
Byggherren er anerkjente M3 Boliger som har mer enn 30 års bransje og utbyggingserfaring. De har bygget ut fem rekkehus i nr. 20B og valgte å investere i dette prosjektet grunnet store grøntarealer tilgrensende boligene. De har satt søkelys på store vindusflater som gir gode lysforhold og et klassisk moderne preg. Hvert hus vil få vedtekstfestet bruksrett til hage og eiendommen har en tilbaketrukket, fredelig og skjermet beliggenhet med gode solforhold på Sollerud/Bestum.

M3 Boliger er selskapet som står bak utviklingen i Sollerudveien 20. De har lang erfaring med boligutvikling i Oslo, Bærum og Asker. M3 Boliger, besitter solid kompetanse og erfaring innen boligutvikling kombinert med et bredt kontaktnett av håndverkere. Med dette gode fundamentet skaper de boliger med høy bokvalitet gjennom funksjonelle og gode planløsninger, uteområder og arkitektur.

Deres verdigrunnlag og filosofi er å optimalisere boligene med hensyn til tomt, solforhold, utsikt og nabolag der planløsningene er helt sentralt. De ønsker å levere et så godt produkt at kjøperne vil anbefale dem til andre og ønske å kjøpe boliger av dem ved en senere anledning. De fokuserer på bærekraftige løsninger for miljø, klima og sosiale forhold. I Sollerudveiens tilfelle gleder M3 boliger seg til å bygge Sollerudveien 20 k og l hvor begge husene får store og solide flotte oppholdsrom med utsyn til store grøntarealer. Vi planlegger nå å starte riving av eksisterende bolig i mai 2024 slik at boligene kan være ferdig oppført og innflyttingsklare sommer/høst 2025.

Eie Eiendomsmeglings vurdering
Husene inneholder sjenerøse rom i en gjennomtenkt planløsning som er fleksibel i bruk. Stue og kjøkken/spisestue er utformet som en åpen løsning, men rommene er tydelig sonedelt ved at arealene er plassert i bygningsvolumer som er forskjøvet i forhold til hverandre. Husene har store vindusflater mot egne uteomra?der og friomra?det mot sørøst. Dette knytter oppholdsrommene mot de frodige og luftige utearealene øst/ sørøst for boligene. Alle vinduer i husene er for øvrig plassert med hensyn til utsyn og møblering i de enkelte rommene. Begge hus har et eget romslig hovedsoverom med walk-in garderobe og tilhørende bad.

Viktige momenter
- Idyllisk beliggende på Sollerud/Bestum
- Flotte store arkitekttegnede eneboliger
- Master soveromsavdeling med ensuite løsning
- Ytterligere 3-4 soverom avhengig av ønsket planløsning
- 2-3 stue(r), avhengig av ønsket planløsning
- Stort spisekjøkken
- Vedtektsfestet bruksrett til hage
- 3 baderom
- Eget vaskerom 
- Tilrettelagt for hybel
- Gode solforhold
- God og arealeffektiv planløsning
- Separat inngang til kjeller
- Antatt ferdigstillelse 2. eller 3. kvartal 2025
- Tilvalgs muligheter for personlig tilpassing
- Grenser mot stort friområde
- Utgang til hage fra stue/kjøkken
- Idyllisk beliggende på Sollerud/Bestum

Finn.no: Innflytting
Estimert 2. eller 3. kvartal 2025.

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til prosjektenheter og klikke deg videre inn på den du ønsker å legge inn bud på.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sollerudveien 20 K og L
For mer om objektet
Sollerudveien 20 K og L

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: