Bilde 1 av Birch-Reichenwalds gate 12Bilde 2 av Birch-Reichenwalds gate 12
Digital salgsoppgave
Birch-Reichenwalds gate 12

0483 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker & lys 3-roms endeleil i toppetasje | Balkong | Gode solforhold | Attraktiv beliggenhet | Fine, frodige omgivelser
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Internt bruksareal (BRA-i)
55 m²
Bruksareal (BRA)
66 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
11 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
6 m²
Fellesutgifter
kr 3 364 / Mnd
Prisantydning
kr 5 150 000
Omkostninger
kr 17 431
Fellesgjeld
kr 129 102
Totalpris
kr 5 296 533
Fellesformue
kr 44 384
Byggeår
1951
Tomt
Fellestomt 18285 m²
Oppdragsnummer
51230020
card-default

Nicolay Ulvin

Eiendomsmegler / Partner
Les om Nicolay
card-default

Emma Kristine Uhrberg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Emma
Prisantydningkr 5 150 000,-
Fellesgjeldkr 129 102,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 981,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
  
Totalpris kr 5 296 533
Eiendom
Birch-Reichenwalds gate 12, 0483 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Andelsnr. 138 Orgnr. 948546051 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Arealer
Totalt BRA 66 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 55 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 11 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 6 kvm

Bod i kjeller på 5,5 kvm og bod på loft på 11 kvm som er angitt på BRA-e ligger i/på fellesareal.

Areal
Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 66 kvm, BRA-i: 55 kvm , BRA-e: 11 kvm , TBA: 6 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1951

Tomt
Fellestomt 18285 kvm
Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, sittebenker, lekeapparater, plenarealer, prydbusker og diverse beplantning.

Prisantydning
5 150 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Ståle Gran Skøien Takstdato: 07.06.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 129 102,- pr. 01.05.24
Andel fellesformue: kr. 44 384,- pr. 31.12.2023

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 5 150 000,- (Prisantydning)
kr 129 102,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 279 102,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 981,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 9 181,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 288 283,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 296 533,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 364,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader: kr. 3 206,-
Trappevask: kr. 158,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er også normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Tv-anlegg, kommunale avgifter, drift & vedlikehold, forretningsførerhonorar, felles bygningsforsikring mm.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Jonas Røer Due Susanne Thybell

Beskrivelse
Velkommen til Birch-Reichenwalds gate 12 - en lekker & lys 3- roms endeleilighet i byggets toppetasje! Her vil du bo svært sentralt og attraktivt til, med en rekke servicefasiliteter i nærheten.

Leiligheten har en gjennomgående god standard med en ideell planløsning bestående av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom & bad. Stuen fører ut til en flott balkong hvor du kan nyte herlige solforhold. Dette er en perfekt bolig for deg som ønsker å bo sentralt i flotte og frodige omgivelser.

Verdt å merke:
- Lekker 3- roms endeleilighet beliggende i et veldrevet borettslag
- Ingen dokumentavgift
- God standard
- Ideell planløsning
- Kjøkken fra 2020
- 2 store boder
- Felles sportsbod med plass til sykler, barnevogn etc
- Balkong på 6 kvm
- Gode solforhold og herlig utsyn
- Mulighet for parkeringsplass
- Sentral beliggenhet med nærhet til alt
- Gode kollektivtilbud

Her vil du trives - velkommen til visning!

Parkering
Borettslaget har parkeringsplasser og garasjeplasser som leies ut etter ventelister og eget reglement. Forøvrig parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. For parkering på Oslo kommune sine plasser koster det for bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil kr. 5400,- pr. år. Elbil (helelektriske) kr. 1620 pr. år. Motorsykkel og moped kr. 2700,- pr. år.

Beliggenhet
Birch-Reichenwalds gate 12 er en hyggelig andelsleilighet med attraktiv beliggenhet på Sandaker/Sagene. Området har de senere årene gjennomgått en totalforvandling og anses nå som et urbant, levende og morderne bydel. Den siste tiden har også antall beboere og brukere av området økt betraktelig, noe som har ført til etablering av en rekke nye serveringssteder og butikker.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Kiwi, Coop Mega og Rema 1000. Ikke langt unna eiendommens beliggenhet finner man Storo Storsenter, et kjøpesenter som ligger sentralt på Storo og Nydalen i bydel Sagene i Oslo. Kjøpesenteret har totalt ca. 130 butikker, med blant annet Vinmonopolet, klesbutikker, matbutikker, Boots og Vitus apotek. Storo-klinikken er også å finne på senteret, som er ett tverrfaglig helsesenter med leger, kiropraktorer, massasjeterapeut og psykolog. Videre finner du Storo-kiropraktorklinikk som er en tverrfaglig klinikk som tilbyr kiropraktikk og fysioterapi. Like ved Storo Storsenter finner du også Norges største kinosenter og landets eneste IMAX-kino. Kinoen inneholder hele 14 saler, og betegnes som den største og  eneste salen i Norge som er utstyrt med IMAX-teknologi, kinosalen har også Nordens største kinolerret. Her kan man nyte en fantastisk filmopplevelse. Et kort stykke unna Storo-senteret, finner du Torgbygget på Nydalen. Som byr på ulikt servicetilbud som matvarebutikker, restauranter/cafeer, bakeri, apotek og blomsterbutikk. Her er det også ulike legetjenester som tannlege og medisinsk senter, i tillegg finner du også vinmonopol på torget.

Med en kort gå- eller løpetur kan du ta deg til Grefsenkollen. Grefsenkollen er kjent for sin vakre utsikt over Oslo og Oslofjorden, og det er et populært sted for turer, sykling og andre friluftsaktiviteter. På toppen av Grefsenkollen finner man også Grefsenkollen restaurant, som tilbyr mat og drikke med panoramautsikt. Området rundt Grefsenkollen er dekket av skog og har flere turstier, noe som gjør det til et ideelt sted for rekreasjon og naturopplevelser.

Videre har du St. Hanshaugen, Grünerløkka, Grønland og Oslo Sentrum som ligger i tillegg godt innen rekkevidde med alt det innebærer av fasiliteter og servicetilbud.

Når det gjelder treningstilbudet, så har nærområdet flere gode fasiliteter og alternativer å by på. Du har blant annet Maridalen hvor du kan nyte flotte og rolige sykkelturer på flotte sykkelveier. Her har man også tilgang til et fantastisk utvalg av turstier, både til fots og på ski, i tillegg til på sykkel. Videre er det kort vei til Sognsvann og Nordmarka. På Sognsvann er det ett flott friareal med gode muligheter for pikniker, bading, fisking, gåturer, løping og langrenn. Turveien rundt vannet er en av Norges mest brukte gå- og løpestier. Veien er opplyst og rullestolvennlig. Nordmarka er et annet flott alternativ med flott turområdet. Like i nærheten, ligger også Grefsenkollen med muligheter for motbakketrening til fots eller på sykkel. Helt på toppen, kan man nyte den fantastiske utsikten over hele Oslo by. Her kan man også nyte ett godt måltid på Grefsenkollen Restaurant. For den treningsglade, så har man SATS på Nydalen og på Storo, samt EVO treningssenter på Nydalen. Andre treningstilbud du har i nærområdet er: Crossfit Oslo, Imperia Gym, Athletica Nydalen og Driv Trening AS for å nevne noen.

Akerselven renner gjennom Nydalen og forsterker den idylliske opplevelsen av området. Turstien langs Akerselva starter ved Maridalsvannet og går helt ned til Vaterland i Oslo Sentrum. Dersom du følger den åtte kilometer lange stien hele veien passerer du både industrihustorie, fossekraft, bade- og rekreasjonsområder, fiskeplasser, skogområder og dyre- og planteliv.

Fra Storo kan man benytte ulikt kollektivtilbud, alt mellom buss, trikk og t-bane. Ikke lang unna Storo kan man også ta toget fra Grefsen.
Både t-bane, buss og trikk kjører innover mot indre sentrumskjerne, som er et knutepunkt for det meste av kollektivtilbud, her kan man benytte seg av alle linjene, blant annet også  flytoget som kjører inn mot Oslo Sentrum.

Tomt
Fellestomt, 18285 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager:
Lilohagen Fus Barnehage (1-5 år)
Lillo Gård Barnehage (0-5 år)
Nordpolen Fus Barnehage

Barneskoler:
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.)
Nordpolen skole (1-10 kl.)
Bjølsen skole (1-10 kl.)

Ungdomsskoler:
Nordpolen skole (1-10 kl.)
Bjølsen skole (1-10 kl.)
Morellbakken skole (8-10 kl.)
Frydenberg skole (8-10 kl)

Videregående skoler:
Nydalen videregående skole
Foss videregående skole

Offentlig kommunikasjon
Trikk 11, 12 og 18 fra Grefsenveien.
T-banelinje 4 kan benyttes fra Storo T-bane stasjon. Linje 4 mot Bergkrystallen via Majorstuen.
Oslo Sentrum er et knutepunkt for de aller fleste kollektive tilbud. Her kan en også benytte seg av flytoget som kjører til Oslo flyplass.

Inneholder
Leilighet beliggende i byggets 4.etasje. Adkomst via felles trappegang. Leiligheten har callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad, stue/kjøkken
og to soverom. Utgang fra stue til balkong på ca. 6 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Ståle Gran Skøien:
Boligbygg over fire etasjer samt kjeller og loft. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av mur og
betongkonstruksjoner. Fasader utført i pussede og malte flater samt felter med panel. Yttertak av saltaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket
med takstein (taket er ikke besiktiget). Glatt entrédør med kikkehull og sikkerhetslås i brannklasse B30 og lydklasse 40dB. Balkongdør og vinduer
med karmer av tre i 3-lags glass fra 1985.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG1 på:
Bad - Adkomst fra entré, herunder:
Overflater himling - Fallforhold (gulv) - Avløpsrør (ink.sluk) - Slukets tilkomstmuligheter for rengjøring - Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det - Ventilasjon - Fukt i tilliggende konstruksjoner.
Kjøkken, herunder:
Avløpsrør - Varmtvannsbereder - Ventilasjon - Innredning.
Øvrige rom, herunder:
Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Ventilasjon (Gjelder kun for P-ROM)
Etaskjeskillere, herunder:
Skjevhetsmåling.
Tekniske anlegg, VVS anlegg, herunder:
Hovedstoppekran - Avløpsrør
Brann, herunder:
Brannslokkingsutstyr - Røykvarslere - Brannskiller.
Balkonger, terrasser, veranda etc., herunder:
Utkragede eller understøttende konstruksjoner

Det er gitt TG2 på:
Bad - Adkomst fra entre, herunder:
Vannrør, sanitærutstyr / innredning, overflater vegger, overflater gulv, membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Kjøkken, herunder:
Vannrør
Øvrige rom, herunder:
Innerdører
Tekniske anlegg, VVS anlegg, herunder:
Vannrør.
Elektrisk anlegg, herunder:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget.
Dører og vinduer, herunder:
Vinduer og dører.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 55 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 66 kvm

Boder
Leiligheten disponerer i tillegg en bod på loft på ca. 11 kvm i gulvflate merket nr. 413, samt en bod i kjeller på ca. 5,5 kvm merket nr. 413.
Felles sportsbod for barnevogn og sykler i oppgangen.
Der mulig å leie ekstra bodplass. Ta kontakt med styreleder.

Standard
Entré
Velkommen inn! Det første du vil møte i leiligheten er en praktisk og romslig entré. Entréen har gode møbleringsmuligheter for oppbevaring til yttertøy og sko. Entréen skaper et særdeles flott førsteinntrykk av leiligheten. Videre kan du deretter ta deg inn til de resterende flotte rommene leiligheten har å by på. Glatt entrédør med kikkehull og sikkerhetslås i brannklasse B30 og lydklasse 40dB.

Stue
Leilighetens stue er av god størrelse med en tilhørende generøs takhøyde, noe som skaper en god romfølelse. Det er god plass til sofagruppe og tilhørende møblement. Rikelig med naturlig lysinnslipp slippes inn gjennom de flotte vinduene, noe som får stuen til å fremstå som svært lys og åpen. Det er flere møbleringssoner i stuen, med plass til en stor spisegruppe. Dette gjør stuen til et naturlig samlingspunkt i boligen og gir deg også muligheten til å skape en stue etter din helt egen smak. Videre kan du ta deg ut til den herlige balkongen på 6 kvm.

Kjøkken
Flott og sosialt kjøkken av åpen løsning mot stue med tilhørende kjøkkeninnredning fra 2020 med glatte fronter og benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Det er flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap, samt benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Kjøkkenet byr på integrerte hvitevarer som kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin og komfyr, samt nedfelt induksjonstopp tilkoblet komfyrvakt. Det er ventilator i overskap. Varmtvannsbereder på ca. 120 liter fra 2018 er plassert i benkeskap. Lekkasjestopper og stoppekraner er plassert under oppvaskkum. Vannrør av typen plast og kobber.

Følgende er gitt TG2:
Vannrør

Bad
Flott flislagt bad fra 2006 med gulvvarme. Baderomsinnredningen består av vegghengt servantskap med skuffer, benkeplater av laminat, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur, samt innfelt skap i vegg over toalett. Nedsenket himling av malt flate med downlights. Det er speil med belysning på vegg over servant. Dusj på gulv med glassdør med dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånd- og regndusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil er plassert i himling. Vannrør av typen rør-i-rør og kobber, avløpsrør av plast og støpejern. Stoppekran plassert bak luke ved toalett. Det er opplegg for vaskemaskin. Her får du en god følelse av velvære i eget hjem!

Følgende er gitt TG2:
Vannrør - Sanitærutstyr / innredning - Overflater vegger - Overflater gulv - Membran, tettesjikt og overgang til sluk

Balkong
Stuen fører ut til en nydelig balkong på ca. 6 kvm. Her kan du nyte ypperlige solforhold på sommerstid fra ca. kl. 12- 19. På lyseste tid på året vil man kunne få ekstra kveldssol til kl. 21 dersom man fjerner avtagbar solskjerm på siden. Videre byr balkongen på herlig, frodig utsyn og omgivelser som kan nytes året rundt, inkludert koselig fuglekvitter. Det er god plass til utendørs møblement og grill. Balkongen blir til et naturlig sosialt samlingspunkt på de varmere årstider. Balkongen er belagt med fliser og har rekkverk av metall og fasadeplater, og byr på stikkontakter og terrassevarmer.


VVS og teknisk
- Vannrør av typen rør-i-rør og kobber.
- Avløpsrør av plast og støpejern.
- Stoppekraner plassert på bad og kjøkken.
- Varmtvannsbereder plassert i kjøkken.
- Mekanisk avtrekk på bad i kombinasjon med tilluftsventiler i vegger.

Overflater
- Gulvflater belagt med laminat.
- Vegg- og himlingsflater av tapetserte og malte flater.
- Hvite profilerte innerdører.

Velkommen til en hyggelig visning!

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 10.06.2003 som omhandler skiftning av sluk 2. etg.
Det foreligger ferdigattest datert 23.03.2011 som omhandler rehabilitering av baderom.
Det foreligger ferdigattest datert 1951 som omhandler boligblokk.
Det foreligger ferdigattest datert 18.08.1992 som omhandler balkonger og fasade.¨¨
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 15.12.90. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.

Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Fast tilkobling.
Er det synlig tegn på termiske skader: Nei.
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei.

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: Ukjent årstall.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Nei.
Forekommer det at sikringer løses ut: Nei.
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei.
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Ja.
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Nei.
Fungerer hvitevarer som følger boligen: Ja.
Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i felles trappegang. Leiligheten har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.

Følgende er gitt TG2:
Manglende lokk på utekontakten.
Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999.
Det anbefales å se sjekkliste for dokumentasjon.

Oppvarming
- Oppvarming med elektrisitet.
- Gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 364,- pr.mnd.
Tv-anlegg, kommunale avgifter, drift & vedlikehold, forretningsførerhonorar, felles bygningsforsikring mm.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10 500 kwh i 2023. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: OBBK02-98207791938
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: kr. 26 611 386,-
Restløpetid: 25 år, 1 mnd
Terminer per år: 12
Rente: 5,75% flytende
Andel restsaldo: kr. 127 499,-
Andel kapitalkostnad: kr. 801,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Styret mener at årsregnskapet gir et riktig bilde av borettslagets eiendeler og gjeld, finansielle stilling og resultat. Informasjon om borettslagets forventede økonomiske utvikling er omtalt i årsrapportens punkt om budsjett for 2024.

Forutsetningen om fortsatt drift er til stede, og årsregnskapet for 2023 er satt opp under denne forutsetning.

Borettslaget har negativ egenkapital i balansen (udekket tap). Dette er nærmere omtalt i årsregnskapet under noten for udekket tap.

Resultat
Årets resultat vises i resultatregnskapet og foreslås ført mot egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Disponible midler
Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring Polisenummer: 86197317

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 333 082,- Som sekundærbolig Kr. 5 065 712,-

Borettslag
Borettslaget består av 185 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Storo Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948546051, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune.
Første innflytting skjedde i 1948. Tomten ble kjøpt i 1986.

Styret kan kontaktes på e-post storo@styrerommet.no eller via Vibbo https://vibbo.no/storo. Her finnes også mer informasjon om boligselskapet og ditt boforhold bl.a. oversikt over din bolig, felleskostnader og annen nyttig informasjon.

Styrets arbeid
Det er i 2023 avholdt 11 styremøter, regnskapsmøte, og generalforsamling. Styret har arrangert vår- og høstdugnad med svært godt oppmøte fra beboerne. I forbindelse med vårdugnaden ble det også organisert grilling ved lekeplassen. Styret har i 2023 hatt ekstra fokus på HMS. Vaktmester og ett styremedlem har deltatt på HMS-kurs i regi av OBOS, og det er innhentet HMS-egenmelding fra beboerne med god svarprosent. Styret følger opp
det som ble rapportert inn gir veiledning der ansvaret ligger hos beboerne selv.

Den viktigste saken for styret har vært håndtering av strammere økonomi som følge av økte rente- og strømkostander, samt utsiktene til betydelig økte kommunale avgifter. Som følge av disse kostnadsøkningene ble det vedtatt ytterligere reduksjon i drifts- og vedlikeholdsbudsjettet for 2023. Driftsbudsjettet bør over tid ikke ligge på dette lave nivået, men tiltaket er nødvendig for å unngå alt for store økninger i felleskostnadene. Til tross for
dette var det nødvendig å øke husleien fra 1. juli 2023, og ytterligere økninger kan bli nødvendig.

Større vedlikehold og rehabilitering
2023
Varmeviftene i BR18-22 og BR24-28 ble byttet ut med energibesparende tørkere fra El-Björn.
Utbedret ujevne plenoverflater; beskjæring av trær utført av arborist.

2022
Det ble etablert ny isolering av vannrørene i kjellerne.
Siste rest av de gamle (utgåtte) utelampene ble byttet ut.
Det ble utført en del re-/nyplanting etter døde busker og bl.a. etablering av ladeopplegg ute. Det ble også etablert steinbed under balkongene på høyblokka.
Ny tørketrommel i BR24-28.
Det er blitt utført nødvendig vedlikehold og reparasjoner av heisene i høyblokka.

2021
Alle ventilasjonskanaler ble renset av Moe ventilasjon, og alle egenmonterte elektriske vifter kartlagt.
Olimbs arbeid med rørfornying ble avsluttet våren 2021.
Alle bodvegger i kjelleren ble malt.
Kjellergulvene ble slipt, polert, og impregnert av Respo Terrazzo.
Det ble lagt tråkkheller over gresset på enden av BR16.
Plass 27-41 på uteparkeringen ble klargjort for lading av elbil med Zaptec sitt ladesystem. Total kapasitet er ca. 20 kW,
og strømmen hentes fra GV41-45.
Bredbåndsforbindelsen ble oppgradert til Docsis 3.1 av Telia ifbm. ny kollektiv avtale.
Rørfornyingen ble avsluttet.

2020
Rørfornyingen har pågått gjennom hele 2020, og avsluttes sommeren 2021.
Det ble montert nye røykvarslere (10-års batteri) i alle leiligheter og pulverapparater ble delt ut.
Gamle rør for vannbåren varme ble fjernet fra kjellergangene.
Det ble installert nye vaskemaskiner i BR24-28 og GV35-39, samt en ny tørketrommel i BR12-16.
Det ble lagt brostein på alle sykkelparkeringene.
Det ble plantet hekk langs gangveien mellom BR22 og BR34.

2019
Alle lamper på loft og i kjeller er blitt byttet til LED lamper med bevegelsessensor.
Utebelysningen bra BR30-34, forbi flaggstanga, opp mot lekeplassen, og
foran høyblokka ble byttet. De gamle var gått ut av produksjon og vi var tomme for
reservedeler.
Rørfornyingsprosjektet ble startet opp høsten 2019.
Det er installert to nye vaskemaskiner, i GV35-38 og BR24-28.
Det ble installert ladeopplegg fra Zaptec på alle parkeringsplasser i garasjen.

Borettslaget har god vedlikeholdshistorikk, vennligst se årsberetningen for nærmere informasjon.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Innmelding koster kr. 500,- og årskontingent dekkes gjennom felleskostnadene.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets og OBOS medlemmer. Parallellavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Fristen for OBOS til å gjøre forkjøpsrett gjeldende er 5 hverdager fra OBOS mottar skriftlig melding om at bud er akseptert, men blir ofte avklart raskere enn dette.

Gebyr for forhåndsavklaring av forkjøpsretten er kr. 7 981,-. Dersom forkjøpsretten benyttes bortfaller gebyret knyttet til forhåndsavklaring og det betales et likelydende beløp for å benytte forkjøpsretten.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt med vilkår og tillatelse kan trekkes tilbake av styret. Det er kun tillatt med hund og katt så fremt beboeren innhenter skriftlig samtykke fra alle beboere i oppgangen og forelegger disse for styret for godkjenning før anskaffelse.

Diverse
Følgende følger ikke boligen ved salg:
- Veggfeste til tv i stuen
- Vegghengt bokhylle i stue
- Vegghengt speil i gang
- Vaskemaskin

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
- Selger opplyser at forrige eier før 2016 redegjorde for vannskade i gulv (kjøkken)  som borettslaget utbedret og byttet gulv.
- Selger opplyser om at de kjenner til at det har vært utført arbeid på bad/våtrom av faglærte. Firmaet de brukte var: Alfa termografi AS EL-VAR. Utført av Freddy Alund, arbeidet som var gjort: Skjøtet defekt varmekabel høsten 2018. Det foreligger dokumentasjon på arbeiderne, og dette er delt med takstmann.
- Selger opplyser om at de kjenner til at det er/ har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp. Dette er utført av faglærte og firmaet som utførte dette er Olimb Rørfornying AS. Rørfornying i alle blokker i regi av borettslaget, sommeren 2020.
- Selger opplyser om at de kjenner til at det har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks: oljetank, sentralfyr, ventilasjon). Dette er utført av firmaet Elektro Sivert AS, Montera AS. Elektro Sivert AS (2018): Opplegg av ny stikkontakt soverom og opplegg ny tilførsel VVB m/ny jordfeilsautomat i sikringsselskap. Montera AS (2020) EL-arbeid ifm. montering nytt kjøkken, inklusiv ny jordfeilsautomat.
- Selger opplyser om at det foreligger samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg) og at dette er delt med takstmann.
- Selger opplyser om at det har blitt utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon) Både Elektro Sivert AS (2018) og Montera AS (2020) utførte kontroll av el-anlegget.
- Selger opplyser om at de kjenner til at det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger - de henviser til salgsoppgave fra forrige eier i 2018.
- Selger opplyser at de kjenner til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld. Selger opplyser at styret varslet i november 2022 at det kan bli nødvendig med marginal økning av felleskostnadene fra 1.juli 2023, men vil avvente vedtak om dette til våren 2023.

Videre opplyser selger om disse tilleggskommentarene:
Faglært arbeid utover det som allerede er nevnt:
- Ny VVB installert av Torbjørn Ødegården AS, høsten 2018
- Waterguard installert på kjøkken av Andersen og Larsen Rørleggerbedrift AS, høsten 2019
- Kjøkkenet pusset opp av Montera AS, høsten 2020

Selger opplyser om følgende utførte oppgraderinger:
- Malt vinduer og karmer 2023 og dører i 2024
- Pusset opp hele kjøkkenet høsten 2020. Installert waterguard og komfyrvakt.
- Ny varmtvannsbereder høsten 2018
- EL- arbeider 2018 ifbm ny stikkontakt soverom og generell opprydding i sikringsskap
- Skjøtet defekte varmekabler bad høst 2018

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie. Det foreligger dokumentasjon på arbeiderne og det er delt med takstmann. Videre er det også utført arbeid/kontroll på vann/avløp. Dette er utført av faglærte og firmaet som utførte det er Olimb rørfornying AS. Det ble utført rørfornying i alle blokker i regi av borettslaget, sommeren 2020.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Følgende tinglyste heftelser følger borettslagets eiendom:
1950/5267-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
06.05.1950 
Med flere bestemmelser

1968/7656-1/105  Best. om adkomstrett  
30.05.1968 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:76 Bnr:217  
Med flere bestemmelser

1986/42945-2/105  Best. om vann/kloakkledn.  
16.07.1986

2013/272858-1/200  Jordskifte  
08.04.2013 
Jordskiftesak 0200-2010-006 Grefsen Stasjonsby
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
1946/11345-1/105  Registrering av grunn  
19.11.1946 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:76 Bnr:104
 
1987/87520-1/105  Registrering av grunn  
29.12.1987 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:76 Bnr:277
EIENDOMMEN ER GATEGRUNN

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside.

Ny kommuneplan fra 23.september 2015: Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan som får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

For mer informasjon om eventuelle arbeider/prosjekter i nærliggende områder anbefaler vi et søk på Oslo kommunens portal for saksinnsyn: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Store deler av Oslo er omfattet av reguleringsplan S-4220, vedtatt 15.03.2006, revidert 12.06.2013 og 17.3.2015, "Småhusplanen". Småhusplanene er under revisjon, og i påvente av ny regulering er det også vedtatt et midlertidig tiltaksforbud på eiendommene som er omfattet av denne planen. Selv om Småhusplanen og tiltaksforbudet ikke gjelder denne eiendommen, kan det være av interesse å kjenne til revisjonen og du kan lese mer om dette her: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/revisjon-av-smahusplanen/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 150 000,- (Prisantydning)
kr 129 102,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 279 102,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 981,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 9 181,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 288 283,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 296 533,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (Kr.51 291,02)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.19 400)
Markedspakke (Kr.15 500)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.3 750)
Grunnpakke borettslag (Kr.18 765)
Totalt kr. (Kr.121 206,02)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
51-23-0020

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa, Skøyen & Ullern
Org. nr:945064358
Karenslyst Allé 49
0756 Oslo
Tlf: 22 06 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Nicolay Ulvin

Saksbehandlere
Nicolay Ulvin
EIE Røa, Skøyen & Ullern
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 47 35 58 78 / E-post: nu@eie.no

Emma Kristine Uhrberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 90 51 94 40
[/ E-post: eku@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Birch-Reichenwalds gate 12
For mer om objektet
Birch-Reichenwalds gate 12

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: