Bilde 1 av Bøkkerveien 10CBilde 2 av Bøkkerveien 10C
Digital salgsoppgave
Bøkkerveien 10C

0579 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Romslig, moderne og meget attraktiv 2-roms toppleilighet fra 2019 - Flott atrium - V.V og fyring inkl.- Nærhet til "alt!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
145
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
48 m²
Bruksareal (BRA)
50 m²
Bruttoareal (BTA)
55 m²
Fellesutgifter
kr 2 076 / Mnd
Prisantydning
kr 4 190 000
Omkostninger
kr 108 920
Fellesgjeld
kr 2 086
Totalpris
kr 4 301 006
Fellesformue
kr 6 948
Byggeår
2019
Tomt
Eiet tomt 12372 m²
Oppdragsnummer
75210104
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
Prisantydningkr 4 190 000,-
Fellesgjeldkr 2 086,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 107 550,-
  
Totalpris kr 4 301 006
Eiendom
Bøkkerveien 10C, 0579 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 235 snr. 145 orgnr. 923881395 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 55 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2019

Tomt
Eiet tomt 12372 kvm

Prisantydning
4 190 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 2 086,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 6 948,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
4 190 000,- (Prisantydning)
2 086,- (Andel av fellesgjeld)

4 192 086,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 550,- (Dokumentavgift)

108 920,- (Omkostninger totalt)

4 301 006,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 076,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Grunnpakke HomeNet: kr 9,00,-
Andel felleskostn. bolig etter eierbrøk: kr 1 746,00,-
Akonto fyring: kr 321,00,-

Grunnpakken HomeNet dekker kun tilkoblingen. Ny eier må selv tegne eget abonomment hos HomeNet, og bære kostnaden ved dette.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader

Eier
Karoline Wallestad

Beskrivelse
- Lys, moderne og meget attraktiv 2-roms toppleilighet
- Bygg fra 2019
- Alt er TG1/TG0
- Heis
- Lys og luftig
- Store vindusflater
- Arealeffektiv og moderne planløsning
- Vannbåren gulvvarme i hele leiligheten
- Sosial, åpen stue-kjøkkenløsning
- Tiltalende og romslig stue
- Delikat kjøkken
- Flislagt bad
- Romslig soverom med garderobeskap og fransk balkong
- A-konto varmtvann via fjernvarme og fyring inkl. i felleskostnader
- Praktisk kjellerbod på 8m2
- God intern beliggenhet
- Sentral beliggenhet med kort vei til "alt"
- Pent opparbeidet atrium med sitteplasser
- Område i stor vekst
- Nybygg-garanti
- Ingen forkjøpsrett
- Flytt rett inn!

Parkering
Gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Handleparkering i garasjen under Vinslottet.

Bøkkerveien er med i ordningen for beboerparkering. Dette koster kr. 3600,- pr år. Se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/[gref for priser og betingelser.

Beliggenhet
Bøkkerveien 10 C ligger i tilbaketrukne og hyggelige omgivelser på populære Løren/Hasle. Boligen har en meget god intern beliggenhet i sameiet, hvilket gir et fritt og åpent utsyn over det hyggelige nærområdet. Området rundt boligen er under stadig utvikling, og det er lagt stor vekt på beboerne og deres behov.

Den daglige handelen kan gjøres på en av flere nærliggende butikker som på SPAR på Vinslottet, KIWI, Meny, Rema 1000, eller Søndagsåpne Bunnpris som ligger på Løren. Meny har også post-i-butikk. Løren Frukt & Grønt byr også på fristende disker og matglede.

Nærområdet med blant annet lekre Vinslottet, Løren torg og Hasle torg byr på alt fra spisesteder, bokhandler, interiørbutikker, frisør, hudpleie, kiropraktor, fysioterapi, dyreklinikk, apotek, blomsterhandel, legesenter, renseri og treningsstudio. Her har du virkelig alt du trenger innenfor kort rekkevidde. Nærmeste nabo er Vinslottet og her finner du blant annet populære Hasle Linie Gastropub, Samson bakeri som tilbyr nydelig pizza eller du kan bestille deg smakfull sushi hos 8 fish sushi.

På Løren finner du også flere kafeer, resturanter, forretninger og butikker. Møtesteder som Baker Hansen, Peppes Pizza og Kaffebrenneriet ligger alle innenfor gangavstand fra boligen. Større shoppingsentre som Storo storsenter, Alna senter og Linderud senter ligger heller ikke langt unna.

Området Økern/Løren ligger sentrumsnært. Kjøreturen til sentrum tar ca. 10 minutter. Fra boligen tar du deg enkelt ut på større veier som Ring 3 og E6. Området har et godt utviklet kollektivtilbud med gode buss- og T-baneforbindelser. Nærmeste busstopp ligger kun minutters gange unna, og både Økern, Løren og Sinsen T-banestasjon ligger alle i gangavstand fra boligen. I tillegg er det gangavstand til Sinen, Carl Berner, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, Ensjø mm. Fra Carl Berner kan du også reise med trikk.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Hasle-Løren IL holder til ved Løren idrettspark som ligger like i nærheten. Her har de har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane og Tennis Arena hall på Hasle har 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter, karneval og utstillinger ligger også i nærområdet.

Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, samt nordens største kjøpesenter med alle fasiliteter. Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Her får du det urbane livet på Løren samt at det er kort vei til marka med sine mange flotte turmuligheter sommer som vinter.

Bebyggelse
Området består av boligbebyggelse, noe næringsbygg og store grønt- og parkområder.

Tomt
Eiet tomt, 12372 kvm
Fellesområdet opparbeidet med blandt annet internstier, sykkelstativer, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Haslevangen
Linje: 28, 60, 126

T-bane
Stasjon: Løren
Linje: 4

Stasjon: Hasle
Linje: 5

Inneholder
Sandra Nilssen ved EIE eiendomsmegling har gleden av å presentere Bøkkerveien 10 C, en lys, moderne og meget attraktiv 2-roms toppleilighet fra 2019, sentralt beliggende i Vinslottet på Løren/Hasle. Boligen har en god intern beliggenhet med trappefri adkomst via heis.

Leiligheten fremstår som lys og luftig med store vindusflater, hvilket gir boligen gode lys-og solforhold. Leiligheten har en gjennomtenkt og praktisk planløsning, og fremstår som meget arealeffektiv med blant annet en romslig stue, åpen kjøkkenløsning og et romslig soverom med garderobeskap og fransk balkong. Leiligheten innehar en meget god standard, og er innbydene med tidsriktige og moderne løsninger. Her kan du flytte rett inn!

Boligen ligger i stilige Vinslottet, og området Løren/Økern/Hasle er i sterk vekst og byr på "alt" du trenger innenf rask gange. Matbutikker, forretninger, spise- og serveringssteder, kollektivtransport og aktivitetstilbud ligger i umiddelbar nærhet til boligen.

Her er det godt å bo, og lett og trives!

Leiligheten er beliggende i byggets 5. etasje med adkomst via heis eller trapp og inneholder:
Entré, bad/wc/vaskerom, soverom med fransk balkong, kjøkken, bod og stue.

A-konto varmtvann og fyring via vannbåren varme inkludert i felleskostnader.

For øvrig disponeres 1 praktisk og romslig kjellerbod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Boligbygg over 6 etasjer samt underetasje. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger forblendet med teglstein samt pussede og malte flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Daloc glatt entredør med brannklasse EI30 og lydklasse 43db samt kikkehull. Vinduer med karmer av tre og tre-lags glass.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 48 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 50 kvm

Boder
Praktisk bod inne i leiligheten samt kjellerbod på hele 8m2.

Standard
Entré
Trappefri adkomst til boligen via heis. Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en romslig entré med praktisk garderobeskap for oppbevaring. Entreen gir et godt førsteintrykk av boligen. Her er det godt å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen! Lysmalte veggoverflater og flislagt gulv med vånnbåren gulvvarme.

Bad/WC/vaskerom
Pent og moderne bad med gulvvarme som er flislagt med delikate, tidsriktige fliser. Innredningen består av dusjsone med plassbesparende innfellbare dusjdører, vegghengt vannklosett, servant med underskap og belyst speil. Badet har opplegg for full vaskesøyle med både vaskemaskin og tørketrommel. Her er det godt å starte dagen.

Soverom
Romslig og delikat soverom med plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Videre har soverommet praktisk garderobeskap for oppbevaring. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og gir rommet en luftig atmosfære. Videre har soverommet en fransk balkong. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv med vånnbåren gulvvarme.

Kjøkken
Meget praktisk og pent kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal med god skap-og benkeplass samt "alt" du trenger av hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, nedfelt induksjonsplatetopp, ventilator og kombiskap med kjøl-og frys. I tilknytning til kjøkkenet er det plass for en hyggelig spisegruppe hvor du kan samle familie og venner for hyggelige måltider. For øvrig er det belysning mellom over-og underskap som skaper et delikat og sømløst preg. Kjøkkenet er laget i en moderne og plassbesparende åpen løsning mot stuen, hvilket skaper en sosial planløsning. Praktisk oppbevaringsbod i tilknyttning til kjøkkenet.
Lysmalte veggoverflater og parkettgulv med vånnbåren gulvvarme.

Stue
Romslig stue med en rekke møbleringsmuligheter. Stuen har store vindusflater, hvilket gjør boligen lys og luftig. Det er god plass til å møblere med sofagruppe, medievegg og spisebord. Stuens romslige utforming gjør den til et yndet samlingspunkt for venner og familie. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv med vånnbåren gulvvarme.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i alle rom.  Fordelerskap for vannbårenvarme er plassert i entré. A-konto varmtvann er inkludert i felleskostnader.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 076,- pr.mnd.
Grunnpakke HomeNet: kr 9,00,- Andel felleskostn. bolig etter eierbrøk: kr 1 746,00,- Akonto fyring: kr 321,00,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er ikke fellesgjeld i sameiet.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Codan Forsikring Polisenummer: 440473579

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 334 339,- Som sekundærbolig Kr. 4 447 798,-

Sameie
Sameie: Sameiet Bygg 01 Vinslottet, Orgnr: 923881395

Forretningsfører
ENQVIST BOLIGFORVALTNING AS.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen. Gårdsrommet kan ikke benyttes i forbindelse med dyreholdet.

Diverse
Styrets arbeid har i 2020 bestått av:
• Avvikling av Toma vaktmestertjeneste, og innhenting/forhandling av ny avtale med Keysec vaktmestertjeneste.
• Innhenting av serviceavtale og utbedring av plan for vask av vinduer ytre fasade GFR AS.
• Koordinering og gjennomføring av lydmålinger Brekke & Strand Akustikk AS.
• Innhenting/forhandling av videre forsikringsavtale for sameiet, CODAN.
• Innhenting av serviceavtale med RENTOKIL og påfølgende befaring, montering og oppfølging.
• Innhenting og forhandling av tilbud om el-bil lader, og påfølgende montering GK Elektro.
• Etablering av portal og betaling for el-bil lader DEFA AS/Stripe.
• Befaring av kjellerareal, uteareal, heis, tak, nødutganger og oppgang i forbindelse med overtakelse av byggetrinn 2 og 3.
• Oppfølging av seksjonsrelaterte reklamasjoner, herunder akutte servicebehov.

SAMEIET BYGG 01 VINSLOTTET
• Utforming av husregler/trivselsregler for indre gårdsrom.
• Søknad og tilrettelegging for bom ved gangvei.
Forefallende arbeid: godkjenning av regninger, utsendelse av styremail, reklamasjoner fellesareal, oppdatering av nettside, vedlikehold av porttelefonlister, møtevirksomhet og korrespondanse, besvarelse av henvendelser fra beboere, bestilling av nøkler, koordinering av service i henhold til avtaler.

Annet
Sameiet Bygg 01 Vinslottet er et registrert boligsameie i Oslo. Ifølge oppdelingsbegjæring tinglyst 06.11.2019 består sameiet av 223 boligseksjoner og
2 næringsseksjoner. Sameiet er organisert etter de bestemmelser som følger av Eierseksjonsloven og har til formål å drive eiendommen i samråd med, og til
beste for seksjonseierne. Selskapet eier tomten, Gnr. 124, Bnr. 235 i Oslo kommune.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.
Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes forretningsfører.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 190 000,- (Prisantydning)
2 086,- (Andel av fellesgjeld)

4 192 086,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 550,- (Dokumentavgift)

108 920,- (Omkostninger totalt)

4 301 006,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Foto (Kr.2 950)
Provisjon (Kr.47 300)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Markedspakke 2 (Kr.17 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.94 432)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0104

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Daria Zuzanna Dymarska
EIE Stovner
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bøkkerveien 10C
For mer om objektet
Bøkkerveien 10C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: