Bilde 1 av Bøkkerveien 12 C Bilde 2 av Bøkkerveien 12 C
Digital salgsoppgave
Bøkkerveien 12 C

0579 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Strøken 4-roms fabrikkleilighet med hybel ITakhøyde 3,66 m.I 32 kvm. markterrasse I P-plass med el-bil lader I BØR SEES!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
186
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
110 m²
Bruksareal (BRA)
110 m²
Bruttoareal (BTA)
120 m²
Fellesutgifter
kr 4 958 / Mnd
Prisantydning
kr 9 750 000
Omkostninger
kr 246 519
Totalpris
kr 9 996 519
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 12372 m²
Oppdragsnummer
91190111
card-default

Kristian Birkan

Fagansvarlig / Eiendomsmegler /Partner
Les om Kristian
card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler
Les om Granit
Prisantydning kr 9 750 000,-
Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 237 500,-
   
Totalpris kr 9 996 519
Eiendom
Bøkkerveien 12 C, 0579, Oslo

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 235 snr. 186, sameiebrøk. 110/24958
org.nr. 923881395 i Oslo kommune

Boligtype
Selveierleilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 12372 m²
Tomten er eiet og er ett fellesareal som er særdeles pent opparbeidet med bl.a. store plenarealer, diverse beplantning og prydbusker, flere sittegrupper/lekeapparater, og asfalterte internveier.

Prisantydning
9 750 000,-

Andel f.gjeld/Formue
Det er ikke noe fellesgjeld tilknyttet boligen.

Totalpris inkl. omkostninger
9 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

243 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 750 000,-))

245 119,50 (Omkostninger totalt)
9.995.119,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
I tillegg kommer valgfri boligkjøperpakke:

7 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))

Felleskostnad
Kr. 4 958,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Andel felleskostnader etter eierbrøk kr. 3 840,-
Grunnpakke HomeNet kr. 10,-
À- konto fyring kr. 1 008,-
Parkering bolig kr. 100,-

Á-konto oppvarming og varmtvann, grunnpakke HomeNet, garasjeplass, trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, utvendig byggforsikring, kommunale avgifter m.m.

Parkering
Det medfølger én parkeringsplass (p-plass nr. 80) som er i felles oppvarmet garasjeanlegg. P-plassen er med el-lader og parkeringsplassene i sameiet er organisert som tilleggsdeler til de enkelte seksjonene. Boligparkeringen har felles adkomst gjennom to kulverter og være en del av et større parkeringsanlegg som også omfatter p-plasser for service, handel og næring.

Det er avsatt areal til sykkelparkering i sykkelboder, i hovedsak tilknyttet p-kjelleren.
Fra garasje er det direkte heisadkomst til leilighetsplan. 

Utover nevnte er det gode parkeringsmuligheter ved gateparkering regulert etter gjeldende bestemmelser i området. Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3 600,- i året (kr. 600,- for el-bil). For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Eier
Steingrim Stegane Mona Stegane

Beskrivelse
Splitter ny og rålekker 4-roms fabrikkleilighet med optimal planløsning. Boligen er på hele 110 kvm.,med stor solrik markterrasse på 32 kvm.

Ekstra store vindusflater i kombinasjon med den generøse takhøyden (3,66 m.), gjør at boligen oppleves som særdelig lys og luftig. Boligen er ubebodd med topp-moderne fasiliteter som balansert ventilasjon, soneregulert vannbåren gulvvarme i alle gulv, enstavs hvitpigmentert parkettgulv av eik, og stor privat uteplass med gode solforhold.

Finnansier boutgiftene med egen utleiedel:
Leil. har egen hybel/utleiedel for skattefrie leieinntekter. Estimert skattefri leieinntekt ca. 11.000,- pr. mnd.

Kort fortalt:
- Utbyggergaranti
- To fullverdige bad
- P-plass m/el-bil lader
- Takhøyde 3,66 m.
- Nydelig fellesområde
- Splitter nytt og ubebodd
- Kort vei til T-bane og buss (Hasle/Løren)

Beliggenhet
Leiligheten ligger på Hasle, nærmere bestemt i det ikoniske Vinslottet. Det tidligere tapperiet på Hasle blir sett på som et landemerke i Oslo og anses som et arkitektonisk ikon for sin tid. Hasle ligger på Oslos tak med svært gode utsikts- og solforhold, omkranset av Løren, Sinsen, Refstad og Økern. Nærområdet har de senere årene hatt en voldsom utvikling, og fremstår i dag som et moderne boområde med nærhet til flere skoler, barnehager, servicetilbud og fasiliteter. Det kryr av servicetilbud i nærområdet, for å ikke snakke om tilbudet i selve Vinslottet som har blitt et moderne handelshus. Hele første etasje har blitt et trivelig og uhøytidelig møtested for alle som bor og jobber i området. Her finner du dagligvarehandel (Spar), Apotek 1, Synsam (optiker), frisør, legevakt, gastropub, baker og spisesteder.

Det kollektivtilbudet er meget bra, med blant annet nyere T-banestrekning og underjordisk stasjon. I tillegg er det sykkelfelt med forbindelse over Grünerløkka til sentrum og mot marka langs Trondheimsveien. Den offentlig kommunikasjon går i hovedsak via buss og T-bane. T-banestasjonen Løren, ligger ca. 3 minutters gange fra leiligheten. Med bil tar det ca. 3 min til Sinsen, 6 min til Økern, 10 min til Alna Senter, 12 min til Oslo S og 35 min til Oslo lufthavn.

Hasle/Løren har også parkanlegg med Peer Gynt statuer og lekeapparater, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Andre grønne lunger i gangavstand er blant annet Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin.

For den aktive er Hasle-Løren IL en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy.

Utenom Vinslottet kan dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi eller Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Løren Torg et hyggelig nærsenter med dagligvare, apotek, kafé og velværetilbud. Løren har også flere handlegater. I tillegg er det gangavstand til Økern Sentrum hvor det er vedtatt at et av Oslos største kjøpesenter skal bygges sammen med badeland, kino, boliger og kultur.

Fra leiligheten er det gangavstand til Tegleverket barneskole ved Hasle t-bane. For elever i ungdomstrinnene er det umiddelbar nærhet til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående, samt et godt utvalg av barnehager.

Bebyggelse
Boligblokk over 5 etasjer og garasjekjeller.
Funkisbygg med røde teglsteinsfasader, opprinnelig oppført i 1933. Arkitekter var Otto V. Juell og Otto L. Scheen. Bygget fikk Houens fonds diplom i 1934 og var med sine 50 000 kvadratmeter Nordens største bygg. Bygget var et moderne industrianlegg og anses som et arkitektonisk ikon for sin tid. Senere ble bygget utvidet av Arkitekt F.S. Platou og Hille Melbye Arkitekter. I dag ligger Vinslottet næring i hele 1. etasje med blant annet dagligvarebutikk, legesenter, gastropub, frisør og klesbutikk. Bygningen er bygget om til boliger og næringsbygg etter nåtidens byggeskikk med blant annet balansert ventilasjon og isolering.

Tomt
Eiet tomt, 12372 m²
Tomten er eiet og er ett fellesareal som er særdeles pent opparbeidet med bl.a. store plenarealer, diverse beplantning og prydbusker, flere sittegrupper/lekeapparater, og asfalterte internveier.

Adkomst
Enkel adkomst fra Bøkkerveien 12 C (byggets vestside og langside mot Krydderhagen).
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Hoveddel:
Stue/kjøkken, to soverom, bad,  gang, og entré.

Hybel:
Stue/kjøkken med hems, bad, og gang.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel Martens

Bygget er opprinnelig et industrianlegg som stod ferdig 1932. Totalrenovert og omgjort til
nærings og leilighetsbygg. Arbeidene ble ferdigstilt i 2020. Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur og frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende Ytter og innervegger antatt utført med spekket tegl. Innvendig lektet ut og isolert. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/ gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Det er personheis i bygget.

Primærrom
Primærrom: 110 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 110 kvm

Boder
Med leiligheten følger én stor kjellerbod på 9,0 m2 med vegger i gitter utførelse.

Standard
Leiligheten har en gjennomgående høy standard med flere flotte materialvalg og industrielle detaljer. Leiligheten er topp-moderne med fasiliteter som balansert ventilasjon, soneregulert vannbåren gulvvarme i alle gulv, en stavs hvitpigmentert parkettgulv av eik og stor privat uteplass med gode solforhold.

Overflater:
Gulv - Flislagt gulv på baderom og i entré/gang. Ellers en stavs hvitpigmentert eikeparkett.
Vegger - Flissatte vegger på baderom. Ellers glatte, hvitmalte veggflater.
Himling - Glatte, malte himlingsflater. Downlights (led) på baderom og gang/felles gang.
Dører - Profilerte, sprøytelakkerte innerdører. Skyvedør mellom stue og det ene soverommet. Laminert, brann- og lydklassifisert entrédør fra byggeårene.

Entré:
Flott entré/gang med flislagt gulv og med plass til garderobeskap. Dørcalling montert på vegg ved siden av entrédør. Enkel adkomst til hoved-del og hybel fra felles gang.

Stue:
Romslig stuee med svært gode lysforhold fra moderne og ekstra store vindusflater. Det er god plass til stor sofagruppe med tilhørende møblement. Velegnet plass til stor spisegruppe mellom kjøkken og stue som skaper et sosialt preg. Takhøyde i rommet på 3,66 m gir en fantastisk romfølelse.

Markterrasse:
Fra stuen har du tilgang til fantastisk, privat terrasse på 32 kvm. med gode solforhold og utebelysning montert på vegg. Uteplassen er inngjerdet av store blomsterkasser for skjermende beplantning. Dette er en fantastisk forlengelse av leiligheten, og her er det meget god plass til diverse beplantning, utemøblement, og grill. Ellers ligger leiligheten og uteplassen skjermet fra trafikk mot pent, parkmessig opparbeidet hage/atrium.

Kjøkken:
Moderne og påkostet Sigdal kjøkken med gode arbeidsbenker og med Corian kompositt benkeplate. Integrerte kvalitetshvitevarer fra Mielé som induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle-/fryseskap og ventilator (Røroshetta) med avtrekk til kanal over stekesonen følger med i handelen. Det er montert lekkasjestopper på kjøkkenet. Dette er et system med følere som kan registrere fuktighet, slik at det ved en eventuell lekkasje, vil vannet bli automatisk avstengt.

Bad:
Romslig og meget innbydende flislagt baderom med termostatstyrt gulvvarme, moderne flisvalg, downlights (led) i himling og opplegg for vaskesøyle (vaskemaskin og tørketrommel). Baderommet inneholder baderomsinredening med moderne fronter, heldekkende servant med speil og lysarmatur, veggmontert toalettskål, samt dusj med skyvedør i glass. Avtrekksventil i himling og luftespalte ved dørterskel for ventilasjon.

Hovedsoverom:
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord, og tilhørende garderobeløsning. Ekstra store og stilige fabrikkvinduer på rommet gir rikelig med lysinnslipp.

Soverom 2:
Soverom med god plass til seng og oppbevaring. Fungerer utmerket som barnerom eller gjesterom - alt etter behov.

Hybel:
Fra fellesgangen er det tilgang til en praktisk og stilig hybel. Fullverdig kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens. Kul løsning med hems hvor det er god plass til dobbeltseng.

Bad II:
Tilknyttet hybelen er ett fullverdig og moderne bad. Pent flislagt bad termostatstyrt gulvvarme og downlights i himling. Vegghengt toalettskål, vegghengt baderomsinnredning med vask, samt vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er installert opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet.

Diverse:
Nåværende eier har bestilt tilvalg av utbygger til en verdi av ca. kr. 200.000,- Bl.a. kvalitetshvitevarer, ekstra overskap og Corian kompositt benkeplate på kjøkken, el-bil lader tilknyttet p-plass, og elektrotilvalg i form av downlights m.m.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Bøkkerveien 4-12 (bolig) - Ombygging av sentrallager til boliger og kjøpesenter, datert 22.10.19. Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Bøkkerveien 4-12 (næring), datert 08.11.19.

Vilkår for ferdigattest Bøkkerveien 4-12 (bolig):
- bekreftelse fra fjernvarmeleverandøren på at byggverket er tilknyttet fjernvarmeanlegget
- sluttrapport for forurenset grunn må sendes inn når tiltakene i tiltaktsplan er gjennomføret
- kvittering/bekreftelse fra vann og avløpsetaten på at sluttdokumentasjon er innsendt og godkjent.
- parallell reguleringsendring. Plansaken må være vedtatt før pbl kan gi ferdigattest i byggesaken.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i boligen med termostater i alle rom. Á-konto oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. Denne boligen vil få eiendomsskatt. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 958,- pr. 22.05.20

Herav:
Andel felleskostnader etter eierbrøk kr 3 840,-
Grunnpakke HomeNet kr 10,-
À- konto oppvarming kr 1 008,-
Parkering kr 100,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har ikke bebodd boligen og har således ikke kjennskap til nøyaktig strømforbruk. Boligen er tilknyttet grunnpakke fra HomeNet. Grunnpakke HomeNet er infrastrukturen for bredbåndssignaler og fiber i bygget. Det er med andre ord ikke inkludert internett/bredbånd i faktureringen fra sameiet. Abonnementer for kabel-TV og bredbånd tegnes separat per boligseksjon. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Link: https://www.homenet.no/dekning/589623386 Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: LP0000053519-1

Formuesverdi
Utregnet formuesverdi ved bruk av skatteetatens ligningskalkualtor for året 2019:

Primærbolig kr. 1.986.622,-
Sekundærbolig kr. 7.151.840,-

Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Sameiet Bygg 01 Vinslottet, Orgnr: 923881395

Bygg 01 Vinslottet boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923 881 395, og består av 223 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.
Forretningsførselen er utført av Enquist Eiendomsdrift AS
Styrets leder: Ida Gudim Sletner (mobil: 95 08 13 85)
E-post: styret@sameietvinslottet.no
Dyrehold er tillatt i sameiet.
All utleie eller bruksoverlating skal meldes til forretningsfører på post@enqvist.no
med kontaktinformasjon på leietakere.
For p-plasser med el-bil lader blir strømforbruk for lading registrert og videre belastet eier av plassen. Ved overtakelse av garasjeplass, må man registrere seg hos OnePark, for å unngå å bli belastet med parkeringsavgift.
Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc.
Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, protokoll, regnskap og budsjett som ligger tilgjengelig på nettportalen til megler.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lovom eierseksjoner § 23. Etter lov om eierseksjoner § 31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlige etter sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet legalpanterett i den enkelte eierseksjon på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Boligselskapets hjemmeside: https://www.sameietvinslottet.no/

Forretningsfører
Enquist Eiendomsdrift AS

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet.

Diverse
-Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.
-Leiligheten vil bli ryddet, men ikke ytterligere rengjort før overtagelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Det er tinglyst 4 servitutter på eiendommens grunnboksblad som omhandler gjensidig rett mellom sameiet og kommunen  til å ha liggende stikkledninger for vann og avløp med nødvendige kummer, fjernvarmeledninger og avgreningsrør og andre nødvendige kabler/installasjoner, plikt til å erverve eierskap og hjemmel til hele eller deler av gnr. 124 bnr. 247 og/eller gnr. 124 bnr. 26 (fellesområder), erklæring avtalt om tett til gjensidig bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg, og bestemmelser om adkomstrett. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert som bolig/forretning/undervisning/institusjon (kultur), forsamlingslokale/annen offentlig eller privat tjenesteyting (treningssenter, helse)/kontor/hotell/bevertning etter S-4597, datert 24.08.11.

Reguleringskart og reguleringsbestemmelser fås ved henvendelse til megler.
Hasle/Løren er områder i utvikling og noe byggeaktivitet må påregnes i området. 

Pågående plansaker:
Saksnr. 201807232
Saken gjelder Bøkkerveien 4 - 12 124/235 - Bestilling av oppstartsmøte - Mindre endring av reguleringsplan for Hasle Linje felt 01.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

243 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 750 000,-))

245 119,50 (Omkostninger totalt)
9.995.119,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
I tillegg kommer valgfri boligkjøperpakke:

7 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon 1 %

Tilrettelegging (kr.14 500)

Markedspakke (kr.14 900)

Oppgjørshonorar (kr.6 900)

Visningshonorar (kr. 2 950,- pr. visning)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-19-0111

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven

(avhl.) § 3-9:

Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning.
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som
er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er",
har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger
om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å
regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er
gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare
dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en
tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
Eie Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner Kristian Birkan

Saksbehandlere
Kristian Birkan
Eie Ensjø
Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 58 09 21 / E-post: kbi@eie.no

Granit Zumberi
Eie Ensjø
Eiendomsmegler
Mob: 98 49 66 02 / E-post: gz@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.