Bilde 1 av Darres gate 30 Bilde 2 av Darres gate 30
Digital salgsoppgave
Darres gate 30

0175 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Waldemars Hage | Attraktiv 4-roms med supersentral og barnevennlig beliggenhet. 2 balkonger, heis og god standard!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
74
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
77 m²
Bruksareal (BRA)
80 m²
Bruttoareal (BTA)
86 m²
Fellesutgifter
kr 4 372 / Mnd
Prisantydning
kr 6 490 000
Omkostninger
kr 177 770
Totalpris
kr 6 667 770
Fellesformue
kr 9 699
Byggeår
2010
Tomt
Eiet tomt 3134 m²
Oppdragsnummer
99200064
card-default

Ole Anders Strand Teslo

Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF
Les om Ole
card-default

Alexander Birkeland

Coach | Medhjelper
Les om Alexander
Prisantydning kr 6 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 168 750,-
   
Totalpris kr 6 667 770
Eiendom
Darres gate 30, 0175 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 218 bnr. 248 snr. 74 orgnr. 996386880 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2010

Tomt
Eiet tomt 3134 m²

Prisantydning
6 490 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. ,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
168 750,- (Dokumentavgift)

177 770,- (Omkostninger totalt)

6 667 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.4 372,- pr.mnd.

Eier
David Joao Nogueira Pina

Beliggenhet
Fantastisk beliggenhet i nye Waldemars Hage. Med Akerselva som nærmeste nabo er det landlig omgivelser, men samtidig sentralt midt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Leilighetens nærområde byr på en mengde muligheter for aktiviteter, gastronomiske opplevelser og rekreasjon. Nyt de flotte grøntarealene som blant annet Ilaparken og St.Hanshaugen.

Kun få meter fra leiligheten finnes det mange hyggelige kaféer og restauranter med uteservering, nærbutikker og treningssentre. Her bor du i et matmekka med alt fra Åpent bakeri Tranen, Lofthus Samvirkelag med byens beste Pizza, Mathallen og Michelinstjernerestauranten Kontrast i kort gåavstand. I tillegg er du omringet av byens beste kaffebarer med både Java, Supreme Roastworks og Tim Wendelboe like i nærheten. Det er også gangavstand til St. Hanshaugen med spesialbutikker som Gutta på Haugen og Kaffebrenneriet. Av treningssentre kan man velge mellom blant annet Athletica (Vulkan), SATS (Ringnes Park), Gym Ila, Indah Yoga og Fitness24seven. Ca. fem minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden. Gangavstand også til Sagene, Torshov og sentrum med alle byens fasiliteter. Kort vei til Majorstuen med eksklusive butikker, utesteder med mer.

Man kan gå koselige turer langs Akerselva, besøke spennende kafeer og restauranter eller ta seg en tur på Ringen Kino (ca. 5 minutters gange). Det er også godt utvalg av nærbutikker og matvareforretninger like i nærheten av boligen. Både Rema 1000 og søndagsåpne Matkroken ligger i umiddelbar nærhet.

Kiellands Hus er et trivelig lite nærsenter som ligger lett tilgjengelig til ved Alexander Kiellands plass, hvor du får alt du trenger til hverdagen. Her finnes Coop Mega, Ark, Nille, Apotek1 og Vinmonopolet. I tillegg finnes det en rekke caféer, take-away-restauranter og sushibarer i nærmiljøet. Like i nærheten ligger også Vulkan, som er et nytt og spennende byutviklingsområde med Mathall (se www.mathallenoslo.no), utesteder, butikker, treningssenter, kunstskole, hotell med mer (se www.vulkanoslo.no).

Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, Westerdals, Elvebakken videregående og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen, HiO med flere.

Svært godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet kollektivtilbud (21-, 33-, 54- og 34-bussen). Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka. I tillegg er det få minutters gange til trikkeholdeplass (linje 11, 12 og 13).

Her vil du trives og bo godt!

Tomt
Eiet tomt, 3134 m²

Sameiet Waldemars Hage 3 er et urbant, nybygget boligprosjekt med utpreget fokus på funksjonelle løsninger og en effektiv og hyggelig hverdag. Her er det rikelig med grøntareal, og flere felles takterrasser, godt med boder, innvendige sykkelboder, og ikke minst et stort, automatisert garasjeanlegg.

Sameiet har en felles hovedinngang, som deles i to oppganger (tårn) og 11 etasjer. Bygget ble bygget og utviklet av JM Byggholt i samarbeid med Dark arkitekter. Innflytting var i 2010. Sameiet ligger i vinkel i forhold til Sameiet Waldemars Hage 2 med fasade mot bakgården og Akerselva. På plassen i mellom sameiene, ligger det store utearealer parkmessig opparbeidet, samt en stor barnehage. En driftsforening ivaretar felles anliggende tilknyttet dette området, og hele kvartalet er sikret med et gjerde.

Adkomst
Sameiet har adkomst fra Waldemar Thranes gate, Darres gate, Waldemars Hage og Akerselva. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Parkering
Sameiet har et eget garasjelag som heter ''Waldemars Hage Garasjelag''. Garasjelaget eier garasjeanlegg i en egen fradelt volumeiendom under bakkenivå i Waldemars Hage, og består av 308 biloppstillingsplasser. Det er mulighet for leie og kjøpe parkeringsplasser i garasjen.

Nåværende eier leier parkeringsplass med el-billader for 1300kr mnd, denne kan overtas om ønskelig i følge selger. 

Ellers er det beboerparkering i gatene.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
3.etg: 80 kvm BRA / 77 kvm P-rom

Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
3.etg: Entré, kjøkken/stue, bad/WC, 3 soverom

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 3,4 kvm merket med nr. F 03-07.

Adkomst til leiligheten via heis og felles oppgang.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Takstpartner Hosle:
Høyblokk på 11 etasjer og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende dekker i elementer av betong. Fasader forblendet med pusset og malt mur, utfyllende bindingsverk med liggende malt/- beiset panel. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/-membran.

Grunn og fundamenter: Grunnmur i betong antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser.

Vinduer: Malte trerammer og to-lags isolerglass med produksjonsår 2010.

Dører: Entrédør som er brann- og lydklassifisert type B30/35Db. Balkongdører med malte trerammer og to-lags isolerglass med produksjonsår 2010. Ellers slette dører til alle rom.

Trapper og ramper: I tillegg til heis er det adkomst til leiligheten via felles oppgang med malte vegg-/takflater og betongtrapp med fliser i trinn og gangsoner.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Alle bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 77 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 80 kvm

Standard
Velkommen til Darres gate 30 - en stor og innbydende 4-roms selveierleilighet beliggende i byggets 3. etasje. Leiligheten holder en gjennomgående god standard, og fremstår med normal bruksslitasje. Tak- og veggflater er malt i lekre fargekombinasjoner og gulvene i oppholdsrom er belagt med parkett. Svært god og effektiv planløsning, der hver kvadratmeter er blitt utnyttet til det fulle.

Entré |
Praktisk entré med god oppbevaringsplass. Entreen er utstyrt med plassbygd skyvedørsgarderobe, og det er god plass for skohylle. Herfra er det videre adkomst til boligens øvrige rom.

Stue & kjøkken |
Stuen er svært romslig og har god plass til sofa, bord, medievegg og annen ønsket møblement. Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og skaper en behagelig atmosfære. Balkongdørene gir gode luftemuligheter og bidrar til et godt inneklima.
Videre er det god plass til spisebord i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen og har godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er fra byggeår og har et tidsriktig preg med hvite, slette lakkerte skapfronter, laminat benkeplate, 1 1/2 oppvaskkum med benkebeslag, ventilator og integrerte hvitevarer som koketopp og stekeovn, samt frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin.

Baderom |
Baderommet er fra byggeår og fremstår som moderne og velholdt. Flislagte vegger og flislagt gulv med gulvvarme, samt malte slette takflater. Baderomsinnredningen er bestående av laminat benkeplate med toppmontert servant, underskap, speilskap med overlys, vegghengt klosett og dusjhjørne med svingbare glassdører. Videre er det opplegg for vaskemaskin.

Balkonger |
Leiligheten inneholder to nord-/vestvendte balkonger med svært gode solforhold og hyggelig utsyn mot gårdsrom.

Balkong 1: Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 10 kvm. Det er plass til sofagruppe og bord, samt god plass til grill. Her kan du samle venner og familie på hyggelig grillfest og nyte solfylte ettermiddager. Balkongen er videre utstyrt med utelys og strømuttak, og gulvet er flislagt.

Balkong 2: Det er utgang til den andre balkongen fra det ene soverommet. Balkongen er av svært god størrelse og er på 12 kvm. Det er rikelig med plass til utemøbler og diverse. Flislagt gulv.

Soverom |
Videre inneholder leiligheten 3 gode soverom med gode innredningsmuligheter.

Hovedsoverommet har adkomst fra stue og er utstyrt med en romslig plassbygd skyvedørsgarderobe. Det er god plass til dobbeltseng og nattbord.

Soverom nummer 2 er av god størrelse og har utgang til balkong. Det er plass til seng og annet ønsket møblement, og det er god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe.

Soverom nummer 3 kan benyttes som barnerom, gjesterom eller kontor. Det er plass til enkeltseng og skrivebord, eller annen ønskelig møblement.

Dette er en ypperlig familieleilighet som er verdt å se - velkommen til visning!

Utstyr
- Husbrannslange i benkeskap på kjøkken og røykvarslere i leiligheten
- Dørcalling med åpner
- Kabel-TV og internett fra Get
- Skyvedørsgarderobe i to av soverommene og i entré

Teknisk
VVS-installasjoner:
- Bad: Skjulte vannrør, avløpsrør av plast og pvc-sluk med klemring i dusjsone. Fordelerskap for forbruksvann er plassert i vegg med overløp. Mekanisk avtrekk fra baderom og tilluft via spalte under dør på 20 mm.
- Kjøkken: Skjulte vannrør, avløpsrør av plast, husbrannslange og opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap på kjøkken.
- Luftebehandling generelt: Balansert ventilasjon i leiligheten.

Varme:
- Gulvvarme på baderom.
- Ellers fjernvarme med radiatorovner.

Elektrisk:
- Automatsikringer i sikringsskap plassert i bod

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for oppføring boligbokk datert 26.01.2015.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme på baderom ellers fjernvarme med radiatorovner.
Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt for 2020 er beregnet til: 280,- iht. Oslo kommunes skatteliste.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 372,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer: Forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, varmtvann, sentralfyr, bredbånd og kabel-tv, vaktmestertjeneste, renhold, drift og vedlikehold m.m.

A konto strøm: 323,-
Felleskostnader: 3657,-
Kabel-TV & internett: 392,-

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd, forsikringer etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen gjeld.

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.19 hadde borettslaget følgende tall:
- Overskudd kr. 150 481,-

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6654617

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 461 926,- Som sekundærbolig Kr. 5 262 934,-

Sameie
Sameie: Sameiet Waldemars Hage 3, Orgnr: 996386880

Generelle opplysninger om sameiet:
- OBOS Eiendomsforvaltning er forretningsfører
- BDO AS er revisor
- Også kjent som ''Elvebygget'', tårn E + F
- Sameiet består av 105 boligseksjoner
- Tilhører Grünerløkka bydel, rett ved Alexander Kiellands plass
- Sameiet er en del av Waldemars Hage Driftsforening
- Hjemmeside: http://wh3oslo.herborvi.no/
- Bomiljøvekteren (Securitas) går vaktrunder til varierende tider
- Eget garasjelag > Waldemars hage gararasjelag
- Mulighet for leie/kjøpe garasjeplass
- Beboerparkering i gatene
- Felles takterrasse
- Kollektiv TV og internett avtale med Get
- Vaktmestertjeneste
- Barnehage utenfor, for mer info se: www.kulur.no. Sameiene Waldemars hage 2 og 3 har fortrinn på 25% av plassene i Waldemars Barnehage
- Dyrehold tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for naboer
- Sameiet har felles strømabonnement, leveres av Inergi > inkl.i felleskostnader som a-konto betalinger
- Fjernvarme leveres av Hafslund
- Ingen forkjøpsrett

Planer i sameiet:
Det ble i årets generalforsamling vedtatt å opprette et utendørs pingpong bord for utvide aktivitetstilbudet for beboerne. Forslaget ble vedtatt med en kostnadsramme på 13.000 kr. Sameiets stilleregler vil også gjelde for bordet.

Det er ellers ingen planer som vil medføre noe økning i felleskostnader.

Større vedlikehold og rehabilitering i sameiet:
2017: Nytt calling-anlegg
2017: Sykkeloppheng i boder
2015: Oppgradering av innvendig fellesareal

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Styrets godkjennelse er ikke påkrevd.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse for naboer.

Diverse
Medfølger ikke handelen:
- Kjøleskap
- Vaskemaskin
- Oppvaskmaskin
- Tak- og veggfestede høyttalere

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser:
2010/278573-3/200  Erklæring/avtale
2010/278573-4/200  Erklæring/avtale
2010/278573-5/200  Erklæring/avtale
2010/278573-6/200  Erklæring/avtale
2010/278573-8/200  Erklæring/avtale
2010/278573-9/200  Erklæring/avtale
2010/278573-10/200  Erklæring/avtale
2010/278573-11/200  Erklæring/avtale
2010/278573-12/200  Erklæring/avtale

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i såfall settes til mellom 60 og 120 døgn.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Iht. reguleringsplan S-3893 reguleres området til:
- Felt B1: Byggeområde for boliger, forretning, kontor, bevertning
- Felt BH1: Byggeområde for allmennyttig formål (barnehage)
- Felt B2: Byggeområde for boliger
- Del av felt B1: Spesialområde bevaring (boliger, forretning, kontor, bevertning)
- Del av felt BH1: Spesialområde bevaring (barnehage)
- Offentlig trafikkområde (gang- og sykkelvei)
- Friområde (park, turvei)
- Fellesområde (felles avkjørsel)

Kopi av reguleringskart med tegnforklaring følger som vedlegg salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med dette og øvrige vedlegg.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
168 750,- (Dokumentavgift)

177 770,- (Omkostninger totalt)

6 667 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 1 % av salgspris

Tilrettelegging: kr. 12 900,-.

Grunnpakke: kr. 15. 000,-.

Markedspakke: kr. 14. 900,-.

Oppgjørshonorar: kr. 6. 990,-.

Meglerbrev: kr. 4 375,-.

Eierskiftegebyr: kr. 5. 860,-.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp er det avtalt intet salg - ingen regning.

Oppdragsnummer
99-20-0064

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet Frogner AS
Eie Frogner & Aker Brygge
Org. nr:924606134
Frognerveien 22
0263 Oslo
Tlf: 22 12 06 62, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF Ole Anders Strand Teslo

Saksbehandlere
Ole Anders Strand Teslo
Eie Frogner & Aker Brygge
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 98 15 11 92 / E-post: oat@eie.no

Alexander Birkeland
Eie Frogner & Aker Brygge
Coach | Medhjelper
Mob: 98 02 16 26 / E-post: abi@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.