Bilde 1 av Nordtvetveien 9BBilde 2 av Nordtvetveien 9B
Digital salgsoppgave
Nordtvetveien 9B

0952 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 3 100 000

Fellesgjeld: kr 60 000Omkostninger: kr 8 010Totalpris: kr 3 168 010
Gjennomgående 3-roms i 1. etg. - Lav fellesgjeld - Ingen forkjøpsrett - V.v. og fyring inkl. - Oppussingsbehov - Solrikt
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
68 m²
Bruksareal (BRA)
68 m²
Bruttoareal (BTA)
75 m²
Fellesutgifter
kr 4 607 / Mnd
Prisantydning
kr 3 100 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 60 000
Totalpris
kr 3 168 010
Fellesformue
kr 26 706
Byggeår
1963
Tomt
Festet fellestomt 90346 m²
Oppdragsnummer
75210188
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Daniel Berggren

Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
Visninger
Torsdag 21. okt.
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 3 100 000,-
Fellesgjeldkr 60 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 3 168 010
Eiendom
Nordtvetveien 9B, 0952 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 92 bnr. 68, andelsnr. 165 i Øvre Grorud Borettslag med orgnr. 955004310 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1963

Tomt
Festet fellestomt 90346 kvm

Prisantydning
3 100 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 60 000,- pr. 01.10.21
Andel fellesformue: kr. 26 706,- pr. 01.10.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 100 000,- (Prisantydning)
60 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 160 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 168 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 607,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fyring, varmtvann, kabel-TV, bredbånd, vaktmestertjeneste, felles bygningsforsikring, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Nishanthiny Jeyatheepan Thangavadivel Jeyatheepan

Beskrivelse
- Romslig og praktisk 3-roms andelsleilighet
- Trappefri adkomst
- Sydvestvendt balkong på 6,5m2
- Praktisk og arealeffektiv planløsning
- Separat kjøkken med god skap- og benkeplass
- Lys og innbydende stue med god plass for møblering
- Flislagt bad/wc varmekabler
- 2 gode soverom
- Oppussingsbehov
- 2 kjellerboder
- Fellesvaskeri
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnader
- Mulig å leie garasje/parkeringsplass
- Ingen forkjøpsrett
- Lave omkostninger
- Kort vei til det meste

Parkering
Garasje/parkeringsplass tildeles av styret etter søknad/ansiennitet.
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Borettslaget har totalt 394 parkeringsplasser (177 med motorvarmer) hvorav 232 parkeringsplasser og 162 garasjer. I tillegg 9 stk. HC plasser og 11 gjesteparkeringsplasser. Oppslag om ledige plasser blir sendt ut ca. 1 gang pr. måned.

Styret jobber med el-bil lading i borettslaget. Styret forventer at de som har parkeringsplasser må betale en liten fast sum for dette i tillegg til kjøp av lader og månedlige strømutgifter (ikke besluttet).

Beliggenhet
3-roms andelsleilighet beliggende i Nordtvetveien 9B på Kalbakken i Oslo. Leiligheten har en sentral plassering i veletablerte omgivelser på Kalbakken, med få minutters gangavstand både til forretninger, T-banestasjon, nærsenter og skoler, samt enkel tilgang til marka like ovenfor.

Kalbakken senter ligger i nærheten og har et godt utvalg av butikker som blant annet Rema 1000 og Meny, SATS, Brun og Blid, Boots apotek samt andre butikker og en bensinstasjon. Dine daglige innkjøp kan gjøres på nærbutikken, Joker, som ligger få minutters gange fra boligen og som er åpen alle dager. Ved siden av den ligger blant annet en grønnsaksbutikk og Haveli Tandoori, en indisk restaurant med takeaway samt Stop & Go Asian Kitchen. I tillegg ligger Linderud senter, Grorud senter og Stovner senter i nærheten. Oslo sentrum, med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter, ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Det er et bredt utvalg av offentlig kommunikasjon som buss, flybuss, T-bane og tog. Hvorav nærmeste T-banestasjon ligger minutters gange til Kalbakken T-banestasjon (med linje 4 og 5), og reisen tar i overkant av et kvarter til Oslo sentrum. Det er også gangavstand til flere bussholdeplasser med alternativer som buss nr. 22, 25, 31, 33, 67, 68 (hvor buss 31 går til og fra sentrum hele døgnet). I tillegg går det flybuss til Gardermoen fra Rødtvet bussholdeplass. Herfra går også linje 301 (over Nittedal til Hellerudhaugen) og 321 (til Lillestrøm). I tillegg er det kort vei til Nyland Stasjon (togstasjon). Fra boligen er det svært kort og enkel adkomst til Trondheimsveien, Østre Aker vei og E-18. I tillegg går det flybuss til Gardermoen fra Flaen (Tr.heimsvn) som ligger 6 minutter unna. Herfra går det også buss til Blindern, Oslo Bussterminal, Snarøya, Helsfyr, Lillestrøm, Grorud, Hellerudhaugen m.m.

Eiendommen har gangavstand til Nordtvet barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det Groruddalen ungdomsskole som ligger nærmest. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

For den friluftsglade byr området på flotte naturopplevelser. Det er ca. 10 minutters gange til Lillomarka. Her er det fint å gå tur både sommer som vinter. En spasertur unna finner du idylliske Vesletjern med badeplass, sittebenker, ildsteder og natursti. Videre finner du turløyper inn mot Alunsjøen og Breisjøen for gode rekreasjonsmuligheter. Steinbruvann ligger heller ikke langt unna, dette er en kjempefin badeplass om sommeren. I området finner man også Grorudparken som starter ved Groruddammen og fortsetter nedover langs Alnaelva. Grorudparken har sildrende vann med lys, nye broer og bålplasser med benker. For øvrig er det kort vei til fotballbaner, lekeplasser, idrettshall, treningssenter og Nordtvet bad for å nevne noe.

Bebyggelse
Området består av boligbebyggelse, marka og store grønt og parkområder.

Tomt
Festet fellestomt, 90346 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Nordtvet skole
8-10 klasse: Groruddalen skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Ali Hashmi ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Nordtvetveien 9B, en romslig og praktisk 3-roms selveier med sydvestvendt balkong, beliggende på veletablerte Kalbakken. Leiligheten ligger i det veldrevne og attraktive Øvre Grorud borettslag, med kort vei til offentlig kommunikasjon, Kaldbakken senter og alt man har behov for i en travel hverdag. Det er også nærhet til flotte rekreasjonsområder med fine turmuligheter både sommer som vinter. Her er det godt å bo, og lett å trives.

Leiligheten hartyrappefri beliggenhet i  1. etasje. Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en hyggelig entre med god oppbevaringsplass i garderobeskap. Videre inn blir du møtt av et separat kjøkken med god skap- og benkeplass. Flislagt bad med varmekabler og innfliset badekar. 2 gode soverom med god oppbevaringsplass i garderobeskap. Stuen oppleves som lys og romslig med store vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Fra stuen kommer du ut til en hyggelig sydvestvendt balkong med gode solforhold.

Boligen har moderniseringsbehov og oppussing bør påregnes. Boligen innehar et stort potensiale grunnet den populære beliggenheten og smarte planløsning.

Leiligheten ligger i 1. etasje med trappefri adkomst og inneholder:
Entré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med adkomst til sydvestvendt balkong.

Videre medfølger det 2 kjellerboder samt tilgang til fellesvaskeri.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Andelsleilighet tilhørende Øvre Grorud Borettslag beliggende i bydel Grorud i Oslo Kommune. Borettslaget består av 544 andelsleiligheter og har
felles tomteareal. Fellesområdet opparbeidet med blandt annet internstier, sykkelstativer, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning.

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner.
Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger utvendig kledd med fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med membran/takpapp
(taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra 1986. Swedoor glatt entredør med brannklasse B30 og lydklasse 35db samt kikkehull. Balkongdør og
vinduer med karmer av tre og tre-lags glass. Tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Sentralvarme til radiatorer. Elektrisk gulvvarme på bad.

Gjennomgående leilighet beliggende i byggets 1.etasje. Adkomst via felles trappegang med callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad, to
soverom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til sydvest-vendt balkong på ca. 6,5 m².

Leiligheten disponerer i tillegg to kjellerboder. En bod på ca. 3 m². En bod på ca. 1,8 m².

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 68 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, to soverom, kjøkken og stue

Bruksareal
Bruksareal: 68 kvm

Boder
Leiligheten disponerer to kjellerboder. En bod på ca. 3 m². En bod på ca. 1,8 m²

Standard
Entre
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av et hyggelig rom. God oppbevaringsplass i garderobeskap. Videocalling ved dør. Her er det godt å komme hjem samt å ønske gjester velkommen. Lysmalte veggoverflater og flislagt gulv.

Bad
Flislagt bad av god størrelse med varmekabler. Innredningen består av innfliset badekar med dusjgarnityr og dusjvegg, servant med underskap, belyst speilskap med lys og sideskap og WC. Defekt varmekabler.

Soverom 1
Hovedsoverom av god størrelse. Det er god plas til å møblere med dobbeltseng og tilhørende nattbord. God oppbevaringsplass i stort garderobeskap med speil. Store vindusflater sørger for godt med lysinnslipp og en luftig atmosfære. Malte veggoverflater og laminatgulv.

Soverom 2
Boligens andre soverom passer perfekt som barnerom. Det er god plass for dobbeltseng med tilhørende nattbord. God oppbevaringsplass i stort garderobeskap. Et stort vindu sørger for godt med lysinnslipp og en luftig atmosfære. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Kjøkken
Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass. Innredningen består av profilerte fronter, laminert benkeplate, oppvaskkum, nisje for kjøleskap og oppvaskmaskin og integrert ovn med nedfelt plateopp. Det er montert ventilator over koketopp. Kjøkkenet har plass for spisegruppe. Downlights og fliser under overskap gir kjøkkenet et delikat preg. Lysmalte veggoverflater og flislagt gulv. Oppvaskmaskin er defekt.

Stue
Romslig stue med en rekke møbleringsmuligheter, hvor det er plass til sofagruppe med tilhørende møblement, medievegg og spisebord. Stuen har store vindusflater, hvilket gjør leiligheten lys og luftig. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv. Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt balkong med gode solforhold.

Balkong
Fra stuen har du utgang til en solrik sydvestvendt balkong på hele 6,5m2. Her har du plass til både sittemøblement og grillutstyr. Her kan lange sommerdager nytes i hyggelige og grønne omgivelser.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Sentralvarme til radiatorer. Elektrisk gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 607,- pr.mnd.
Fyring, varmtvann, kabel-TV, bredbånd, vaktmestertjeneste, felles bygningsforsikring, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter m.m.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer:OBBK01-98207897965
Type lån: A
Annuitetslån: 1,65%
Rentesats pr. 01.10.21
Antall terminer til innfrielse: 23 år 11 md.
Term. pr år: 12
Rest saldo pr. 01.10.21
Saldo: 30.963.029,-
Andel saldo: 54.894,-
Kapitalkostnader: 232,-

Lånenummer: HUS601-11433500 3
Type låna: S
Annuitetslån: 0,74%
Rentesats pr. 01.10.21
Antall terminer til innfrielse: 2 år 3 md.
Term. pr år: 2
Rest saldo pr. 01.10.21
Saldo: 2.430.110,-
Andel saldo: 4.308,-
Kapitakostnader: 169,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6607357

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 923 247,- Som sekundærbolig Kr. 3 323 689,-

Borettslag
Borettslag: Øvre Grorud Borettslag, Orgnr: 955004310

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Telenor (T-WE) er borettslagets leverandør av TV og internett. Inkludert i felleskostnadene er en standard pakke med kanaler og 20Mbit/s. Dersom beboer ønsker flere kanaler eller økt internetthastighet må beboer bekoste dette selv.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt når dette er i henhold til gjeldende lover, forskrifter, vedtekter og andre relevante bestemmelser som gjelder for dyreholdet og så lenge dette ikke er til sjenanse eller ulempe for borettslaget eller beboere.

Diverse
Borettslaget har en egen hjemmeside: www.ovregrorud.no

Borettslaget består av 544 andelsleiligheter. I tillegg kommer 2 tjenesteleiligheter.
Nordtvetbakken 2
Nordlisletta 9-11-13
Nordtvetveien 5-7-9 A-D
Gangstuveien 1
Gangstuveien 2-12
Kalbakkveien 11-21

Det er fellesvaskeri i alle blokkene, unntatt Nordlisletta 9 og 13 og Nordtvetveien 5. Vaskeriene skal brukes i henhold til instruks og retningslinjer fastsatt av styret og vaktmestertjenesten. Polletter kjøpes hos vaktmestertjenesten.

Styrets arbeid

Større vedlikeholdstiltak
Styret har jobbet mye med avklaring rundt hvilke tiltak som er nødvendige og hvilke man vil kunne vurdere å gjennomføre i sammenheng med disse. Dette har vært et omfattende og tidkrevende arbeid. Styret har engasjert OBOS Prosjekt AS for bistand til vurderinger av aktuelle tiltak med tilhørende kostnadsestimat for tak- og fasaderehabilitering. Mer informasjon om dette vil komme når utredningen foreligger.

Elbillading
Styret utreder mulighetene for elbillading på borettslagets område. Det vil i den forbindelse kartlegges hvor mange andelseiere som har elbil eller vurderer å skaffe seg elbil i nær fremtid. Styret vil komme tilbake til dette.

Større vedlikehold og rehabilitering

2000 - 2009
Rehabiliteringen av utomhusanlegget avsluttet.
Supplement av søppelskap.
Anlegget rundt traktorgarasjen ble satt i stand.
Innglassing av ønskede balkonger i høyblokkene.
Nye lysbrytere montert i noen av blokkene.
Rehabilitering av våtrommene.
Utskifting av hovedtavlene.
Kabel-TV anlegget ble oppgradert
Nye fjernvarmerør.
Nye vaskemaskiner.
Brannslukkingsapparater ble byttet i alle leiligheter.
Nye sentrifuger.
Taket på Nordlisletta 13 ble lagt om på grunn av lekkasje og råteskader.
Det har vært skiftet 2 hovedventiler i fyrhuset.
Platene på undersiden av alle tak i øverste etasje på høyblokker og på lavblokker er byttet med sementbaserte og vedlikeholdsfrie plater.
Alle vinduer er kontrollert og nødvendige utbyttinger er utført.
Alle branndører er skiftet ut, trapper til inngangspartier er ettersett og reparert og inngangsdørene er lakkert utvendig.
Det er skiftet postkasser i Kalbakkveien 11 og Nordtvetveien 5, 7 og 9.
Vaktmesterkontoret er pusset opp.
Det er byttet takkledning på alle garasjer og utskifting av gamle motorvarmerposter er påbegynt.

2010
Alle vinduer i leilighetene kontrollert og vedlikeholdt, enkelte vinduer skiftet ut. Skiferheller på trapper reparert eller skiftet ut.

2011
Det ble etablert forsyning av fjernvarme fra Hafslund. Det ble etablert nye lekeplasser ved Nordlisletta11 og Gangstuveien 12.

2012
Iverksatt energiøkonomiserende tiltak for fjernvarmeanlegget i samarbeid med Hafslund.

2013
Utskiftingen av samtlige postkasser.

2014
Brannmeldere og brannslukningsapparat er skiftet ut i samtlige leiligheter.
Alle bunnledninger er inspisert, spylt og renset.
Anskaffet ny traktor; Wille 365.

2015
Alle gamle søppelskap er fjernet og byttet ut med søppelbrønner. I sammenheng med dette arbeidet ble gjerder byttet ut og nye lamper montert enkelte steder. Skråningen bak fyrhus er planert og jevnet med 300 m3 masse og tilsådd. Busker i skråningen ved parkeringsplassene ved Nordlisletta 9 og 11 ble erstattet med krypfuru.
Grøntanlegget er vedlikeholdt; busker og trær er beskåret, hekker er satt opp og skiftet ut enkelte steder, gangveier er anlagt og plener er vedlikeholdt.
Gjerder er byttet ut i tilknytninger til etablering av søppelbrønner.
Veiene foran garasjeanleggene rett over Nordtvetveien 9 er drenert og asfaltert.
Det er foretatt overflatebehandling av tak, vegger og gulv på verandaene i punktblokkene (paddeblokkene). I forbindelse med arbeidene ble 4 markterrasser oppgradert med heller, nytt gjerde og hekk på utsiden.
Ved fornyelse av avtale med Canal Digital er alle dekodere skiftet ut med ny type med opptaksmuligheter.

2016
Det gamle jordvarmeanlegget er avviklet, og det er montert varmevekslere som
benytter fjernvarme til oppvarming av tappevann.
I lavblokkene er vegger, tak og gulv i kjellertrapp i oppgangene og kjellergulvene
overflatebehandlet (malt). Lysarmaturer i oppgangene og ved inngangsdører til
oppganger og kjeller er skiftet ut til LED-armaturer.
Fyrhuset er overflatebehandlet utvendig.
I inngangspartiene i høyblokkene er tak og vegger overflatebehandlet og lysarmaturer
er skiftet til LED-armaturer.

2017
Installert system for automatisk vannpåfylling og -rensing av varmtvannsystemet.
Vinduer og balkongdører malt utvendig.
Utbedring og forankring av teglsteinsvegger på høyblokkene.
Påbegynt rens av ventilasjonskanaler til leiligheter og vaskerier i alle blokkene.

2018
Installert 1 søppelbrønn og 1 papirbrønn ved Nordlisletta.
Ferdigstilt rens av ventilasjonskanaler til leiligheter og vaskerier i alle blokkene.

2019
Gjennomført vedlikeholdsspyling av avløpsrør fra samtlige leiligheter og vaskerier ut i det offentlige avløpsnettet.
Gjennomført en enkel kontroll i samtlige leilighetene i forhold til vann, avløp, ventilasjon, røykvarslere, brannslukningsutstyr og rømningsveier.
Etablert ny lekeplass ved Kalbakkveien 13/15/17.
Utskifting av callinganlegget til Aiphone med video i alle leiligheter.

Det er ikke meldt om vedtatte økninger i felleskostnadene for 2021/22, men styreleder melder om følgende:
- Planlagt bytte av heiser i Gangstuveien 1 og 12 i 2022.
- Planlagt bytte av lyskilder i gangene i Kaldbakkveien 17 og 21 i 2022.
- Planlagt maling av gangene i Kaldbakkveien 17 og 21 i 2022.
- Høye strømpriser gjør at styred vurderer å sette opp felleskostnadene for å dekke felles strøm.

Annet
Garderobeskap medfølger.
Kjøleskap og komfyr medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale
Areal: 90 346 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2035, Tomteleie regulert 01.01.2021.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 100 000,- (Prisantydning)
60 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 160 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 168 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 160 000,-) (Kr.32 500)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Foto (Kr.3 250)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Totalt kr. (Kr.83 127)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0188

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Daniel Berggren
Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nordtvetveien 9B
For mer om objektet
Nordtvetveien 9B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: