Bilde 1 av Pilestredet 29ABilde 2 av Pilestredet 29A
Digital salgsoppgave
Pilestredet 29A

0166 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 7 490 000

Omkostninger: kr 197 700Totalpris: kr 7 687 700
Lys og innbydende 4-roms med gjennomgående planløsning. 2 balkonger som vender mot rolig indre gårdsrom. 2 bad. Heis.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
78 m²
Bruksareal (BRA)
78 m²
Fellesutgifter
kr 4 444 / Mnd
Prisantydning
kr 7 490 000
Omkostninger
kr 197 700
Totalpris
kr 7 687 700
Fellesformue
kr 18 008
Byggeår
1988
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
74230448
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 490 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-)kr 187 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 7 687 700
Eiendom
Pilestredet 29A, 0166 OSLO, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 209 Bnr. 286 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1988

Tomt
Eiet tomt kvm

Prisantydning
7 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Nils Fosberg Takstdato: 22.11.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 678 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 687 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Eier
Svein Aslak Sønderland

Beskrivelse
Tiltalende og lys selveierleilighet med gjennomgående planløsning og svært god romfølelse.
Boligen har to balkonger som i sin helhet vender mot rolig, indre gårdsrom.

Innholdsrik 4-roms med to delikate, flislagte bad med varmekabler, 3 gode soverom, lys og romslig stue med fine soneinndelinger og pent utformet kjøkken i åpen løsning.

1-stavs gulv i samtlige oppholdsrom og lyse, øvrige overflater som underbygger den gode romfølelsen. Rikelig med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater.

Supersentral og attraktiv beliggenhet med nærhet til alt av fasiliteter og servicetilbud byen har å by på! Umiddelbar nærhet til dagligvare og offentlig kommunikasjon og kum ca. 500 m til Nationaltheatret hvor alle T-banens linjer passerer.
-Velegnet til utleie
-TV og internett inkl. i felleskostnader
-Kjellerbod

Parkering
Det er 16 garasjeplasser i sameiet. Md. kostnader for garasjen kommer i tillegg til felleskostnader for boligseksjonen. Garasjeplassene kan ikke selges ut av sameiet og seksjonseiere som ikke har garasjeplass har fortrinnsrett ihht vedtektene.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Meget sentral beliggenhet rett ved Pilestredet Park, med kun få minutters gange til det meste. Bydelen fremstår som urban med et spennende utvalg av fasiliteter. Det er kort gange til vakre grøntområder som St. Hanshaugen, Stensparken og Slottsparken. Det er også kort vei til Grünerløkka, Torggata, Vulkan, Tjuvholmen, samt Frognerparken med Frognerbadet og Vigelandsparken. For den aktive finnes det flere treningssenter som bl.a. SATS og Evo.

Området har et godt kollektivtilbud via buss, trikk og flybuss. Nærmeste T-banestop er Stortinget T-banestasjon (ca. 750 meter fra leilighetens utgangsdør). I tillegg ligger Nationaltheatret stasjon 550 m unna. Det er ca. 1,2 km til Oslo sentralstasjon.

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som bl.a. Oslo Katedralskole, Munch videregående skole og Oslo kristelig gymnasium, samt et godt utvalg av barnehager. Både Universitetet i Oslo og OsloMet - storbyuniversitet, ligger like i nærheten.

Det er kort vei til søndagsåpen Coop. Røtter og Gutta på haugen tilbyr eksotiske matvarer med høy kvalitet. Det er også et godt utvalg av forretninger og servicetilbud i nærmiljøet. Området er i stor utvikling og har flere kafeer, restauranter og barer like i nærheten. Kan blant annet nevne Baker Hansen, Babylon Sushi & Surøl, Happolatti, Café Tekehtopa, Smalhans og Fuglen.

Populære Mathallen og Vulkan ligger ca. et kvarters spasertur fra boligen. Det er også gangavstand til attraktive handlegater og shoppingsentre som Bogstadveien og Hegdehaugsveien, samt til spisesteder i Ullevålsveien og på Bislett.

Bebyggelse
Området består primært av bolig- og næringsbygg.

Tomt
Eiet tomt, kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Entré, bad/vaskerom, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom og 2 balkonger.

Byggemåte
Kombinasjonsbygg med kontorer og boligseksjoner over 7 etasjer samt kjeller, oppført i 1988 i kvartalbebyggelse. Det er heis i bygget.
Grunnmur i betong. Yttervegger i betong, fasader forblendet med
teglstein. Takkonstruksjon med saltak tekket plater. Det er malte trevinduer med 2- og 3-lags glass. Leiligheten har malt brann- og lydklassifisert
entrédør med kodelås montert. Det er 2 malte balkongdører i tre med glassfelt. 2 overbygde balkonger på ca 4,3m2 hver. Det er adkomst fra stue og fra ett av soverommene. Støpt dekke og stålkonstruksjon med plate og
blomsterkasse som brystning.

Primærrom
Primærrom: 78 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, bad/vaskerom, bad, stue/kjøkken og 3 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 78 kvm

Boder
Med boligen følger en bod i kjeller, henholdsvis 3,2 kvm.

Standard
Entré: Lys og innbydende entré med downlights og 1-stavs gulv samt lyse, øvrige overflater som underbygger den gode romfølelsen. Velegnet plass til oppbevaringsløsning i form av garderobe- og/eller skapløsning.

Stue: Åpen og sosial stue med meget god utforming som gir rom for ønsket innredning og møblement. Fine, naturlige soner med god plass til sofagruppe, stor spisestue og egen kjøkkensone. Fine lysforhold med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det direkte adkomst til balkong som i sin helhet vender mot rolig, indre gårdsrom.

Kjøkken: Pent og stilrent kjøkken med praktisk utforming som sørger for rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkken og stue er i åpen løsning som danner et sosialt og trivelig oppholdsrom med luftig romfølelse.

Soverom: Lyst og stort soverom med flere innredningsmuligheter. Rikelig med plass til dobbeltseng, nattbord, garderobeløsning og tilhørende møblement.

Soverom: Boligens andre soverom er også av god størrelse. Pent og moderne 1-stavs gulv og fine lysforhold med frodig utsyn. God plass til ønsket møblement i form av dobbeltseng, oppbevaringsløsning og ønskelig øvrig møblement.

Soverom: Soverom 3 har plass til dobbeltseng og oppbevaringsløsning. Rommet er også velegnet som walk-in, hjemmekontor, barnerom ect.

Bad/vaskerom: Tidsriktig og moderne flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Stilrent innredet med vegghengt wc, servant med praktisk skap for oppbevaring, speil og romslig dusjhjørne med glassdører. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad: Delikat, flislagt baderom med god størrelse og downlights i himling. Store, moderne fliser som gir et fint og helhetlig uttrykk. Tiltalende og stilren innredning med servant med skuffer, stort vegghengt speil, vegghengt wc og dusjhjørne med glassdører. Praktisk nisje, perfekt for ekstra oppbevaringsplass.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 04.01.1989 som omhandler forretning- kontor og boligblokk.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Det er elektrisk oppvarming med varmekabler på begge bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Faste løpende kostnader
Mye dekkes gjennom sameiets felleskostnader. Normale tillegg vil være strøm, innboforsikring ect.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 78267234

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 083 133,- Som sekundærbolig Kr. 7 915 905,-

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap på bad. Boligen har naturlig ventilasjon med mekanisk avtrekk fra badet.
Varmtvannstanken er på ca 300 liter plassert på badet. Det er elektrisk oppvarming med varmekabler på begge bad. Sikringsskap på soverom
Hovedsikring på 63 ampere. 13 kurser sikret med jordfeilautomater
Kursfortegnelse i skap (håndskrevet). Røykvarsler montert og håndslukker tilgjengelig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering og byggesaker
Pilestredet 29 - Innsetting av vinduer i 2. og 3. etasje i bakgård
Saksnummer
201502627
Siste bevegelse
Siste dok. 09.11.2023

Pilestredet 29 - Fasadeskilt - Osloadvokatene
Saksnummer
201406830
Siste bevegelse
Siste dok. 10.11.2023

St. Olavs gate 23 - Ombygging av bygg til studenthus
Saksnummer
202217374
Siste bevegelse
Siste dok. 25.04.2023

St. Olavs gate 23 - Ombygging, rehabilitering og tilbygg av kontorbygg
Saksnummer
201918825
Siste bevegelse
Siste dok. 27.04.2023

St. Olavs gate 24 - Utskifting av heis
Saksnummer
201212868
Siste bevegelse
Siste dok. 05.06.2023

St. Olavs gate 22 - Pilestredet 27 - Fasadebelysning mot gate
Saksnummer
202012157
Siste bevegelse
Siste dok. 15.12.2022

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 678 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 687 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.5 950)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.2 500)
Tilstandsrapport (Kr.8 500)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 940)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 + reinnrykk (Kr.18 400)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.55 578)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
74-23-0448

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Torshov Eiendomsmegling AS
EIE Majorstuen & St. Hanshaugen
Org. nr: 982409101
Torshovgata 5H
0476 Oslo
Tlf: 21 01 68 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Anders Wekre

Saksbehandlere
Anders Wekre
EIE Majorstuen & St. Hanshaugen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 99 57 38 70 / E-post: wekre@eie.no

Mikkel Johnsen
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 14 27 45
[/ E-post: mj@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Pilestredet 29A
For mer om objektet
Pilestredet 29A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: