Bilde 1 av Seljeveien 31Bilde 2 av Seljeveien 31
Digital salgsoppgave
Seljeveien 31

0575 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innbydende og moderne 3-roms selveier i nyere bygg fra 2013 - Solrik sydvestvendt balkong på 9 kvm - Garasje og heis.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
10
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
50 m²
Bruksareal (BRA)
53 m²
Bruttoareal (BTA)
58 m²
Fellesutgifter
kr 2 828 / Mnd
Prisantydning
kr 5 150 000
Omkostninger
kr 142 140
Totalpris
kr 5 292 140
Fellesformue
kr 43 209
Byggeår
2013
Tomt
Fellestomt 564 m²
Oppdragsnummer
71210146
card-default

Fredrik Fonneland Lund

Eiendomsmegler | Partner
Les om Fredrik
Prisantydningkr 5 150 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 133 120,-
  
Totalpris kr 5 292 140
Eiendom
Seljeveien 31, 0575 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 126 bnr. 175 snr. 10 orgnr. 912564827 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 58 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2013

Tomt
Fellestomt 564 kvm

Prisantydning
5 150 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 43 209,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
5 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
133 120,- (Dokumentavgift)

142 140,- (Omkostninger totalt)

5 292 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 828,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer a-konto oppvarming og varmtvann, kabel-TV og internett grunnpakke fra Canal Digital, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og generell drift og vedlikehold.

Eier
Halvor Nafstad

Beskrivelse
Fredrik Fonneland Lund ved EIE Løren ønsker velkommen til Seljeveien 31!
En lys og lekker 3-roms leilighet med utgang til en flott solrik balkong. Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i et rolig, hyggelig og bilfritt boligområde med kort vei til et rikt service- og kollektivtilbud.

Leiligheten holder en god standard med lys parkett i alle rom med unntak av baderom med fliser. Vegger er malt i delikate og tidsriktige farger. Store vindusflater gir rikelig med dagslys. For de med bil finnes det underjordisk garasjekjeller med heis rett ned.

Her kommer man inn i en lys og innbydende entré med god plass til oppbevaring. Leiligheten har et delikat kjøkken i åpen løsning mot stue og spisestue noe som gir et romslig og sosialt allrom. Boligen har to gode soverom hvorav det ene har tilgang til innvendig bod med god plass for oppbevaring. Videre har boligen et lyst og flislagt baderom med dusjhjørne, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel.

Kort fortalt:
- Lekker 3-roms selveierleilighet.
- Balkong med god plass til sittegruppe, solstoler, grill og annen innredning.
- Lyst og delikat kjøkken med god benke- og oppbevaringsplass.
- Stue med god plass til både sofagruppe samt spiseplass med tilhørende møblement.
- To gode soverom med vindu ut mot bilfrie fellesområder.
- Hovedsoverom med tilhørende garderobeskap for oppbevaring.
- Soverom 2 perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor.
- Lys og innbydende entré med garderobeløsning.
- Flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin samt dusjhjørne.
- Lunt og behagelig baderom med downlights og gulvvarme.
- Ekstra bod i fellesarealer med god oppbevaringsplass i fellesarealer.
- Varmtvann og fyring a-konto inkludert i fellesutgifter.
- Kort gangavstand til både Løren og Hasle T-bane.

Denne leiligheten bør sees! Velkommen til en hyggelig visning.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg, merket D 23.
Det er lagt tilrette for etablering av ladeboks dersom ønskelig.

Faktura for garasjeplassen utstedes separat og er på kr 300,- pr. måned. Dette beløpet er likevel medregnet under månedlige felleskostnader.

Det er et eget garasjesameie - Frydenberg Garasjesameie C og D. Faktura for garasjeplassen sendes i en egen giro. Garasjeplassen er tinglyst som 28/5688 av gnr. 426, bnr 5 i Oslo.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger på Frydenberg/Løren i et hyggelig boligområde. Her kan barna leke trygt på grønne og fine fellesområder med vannspeil og lekestativ kort vei fra leiligheten. Det er gangavstand til alt du trenger i en travel hverdag med T-bane, Løren torg, Vinslottet og mer. Det er  flere matbutikker, apotek, bokhandel, treningssenter og restauranter i området. Rett ved Løren T-banestasjon er det søndagsåpen Joker.

Det er gangavstand til Økern som er i sterk utvikling med planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Her står Økern Portal ferdig i løpet av kort tid. 

Det er ca. 6 minutters gange til Løren T-bane som tar deg over hele Oslo og kort vei til flybuss og andre busslinjer. Herunder 21-bussen som raskt tar deg til Grünerløkka og videre vestover med endestopp Tjuvholmen. Videre er det gåavstand til Carl Berner for trikk og T-bane. Det er også bysykler i Lørenveien.

På Løren finner du Kiwi på Frydenberg, Spar på Vinslottet, Meny på Løren Torg eller Coop Mega på Hasle torg. Av søndagsåpne butikker har du Joker ved Løren T-bane ca. 5 minutter til fots og Løren frukt og grønt i Lørenveien.

Det er en rekke spisesteder på Løren som for eksempel Vinslottet med Hasle Gastropub, W.B Samson bakeri, pizza og Fish sushi. Hasle Gastropub holder til i store hyggelige lokaler med lun belysing og fine sittegrupper. Ta med venner på en burger til middag og avslutt kvelden med dart og shuffleboard. På W.B Samson har de en lett og trivelig atmosfære og her får du tak i ferske bakervarer til helgekos, i tillegg til at det serveres deilig italiensk pizza. Flere av stedene har uteservering om sommeren. Sugar & Spice ligger også i 1.etasje med utgang fra utsiden av Vinslottet. Her serveres det Asian Street Food i grønne og frodige lokaler. 

På Hasle har Ö åpnet dørene i det høyteknologiske bygget. Ö er fleksibel coworking for freelancere og små bedrifter. Her kan du og din bedrift velge det medlemskapet som passer best; åpen plass, fast plass  eller eget kontor. Inviter kunder til en presentasjon i et av de imponerende lyd- og bilderommene og produser din egen podcast i Ö-s eget podcastrom. Nyt utsikten fra takterrassen etterfulgt av en kaffe i workloungen i første etasje. Du kan enkelt booke lunsjen i personalrestauranten via byggets egen app. Ö HasleLinje har mange spennende muligheter som gjør din arbeidshverdag enklere!

På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio. Flere tilbud åpner her etter hvert som prosjektene i Lørenveien ferdigstilles. Europris City har åpnet i Lørenveien 38 og massasjetjenesten Squeeze har åpnet i Lørenveien 43. Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi Peppes Pizza, Sara Pizzeria, Hy's Street food & juice bar. Det har åpnet en ny gastropub, Fryd Løren på Løren Torg som serverer tapas, pasta og burger. For en hyggelig kopp kaffe er Kaffebrenneriet og Baker Hansen populære kafeer i området.

Hasle torg ligger også i kort gangavstand fra boligen. Her finner du nærmeste Vinmonopol, Floriss, apotek, SATS, Baker Hansen, kiosk, nille, dyrebutikk, frisørsalong og den moderne nabolagsbaren LUN. Videre er Carl Berner torg med Coop Mega, Vinmonopol, apotek med mer, samt Sats i Trondheimsveien.

For de aktive
Dette er det perfekte området for deg som liker å kombinere det urbane liv med fritid og aktivitet. Området byr må både idrettsplasser, treningssentre samtidig som marka ikke er for langt unna. Er du sporty er det ikke noe problem å komme seg i marka til fots, tar du bilen er du er på et blunk. Fra Årvoll og Grefsen er det milevis med lysløyper innover i skogen.

På Løren finner du STERK treningssenter, Condis ligger på Økern og du finner SATS på Hasle torg og rett ved Carl Berner torg.

Norges største tennisanlegg ligger også på Hasle. 

På Løren i Lørenveien 64 er det planer om å bygge en offentlig aktivitetspark på ca. 10 daa, med flerbrukshall. Parken er tiltenkt til å bli en møteplass, balløkke og lekeområde for større barn.  Flerbrukshallen skal bli integrert i terrenget, som vil si at taket til flerbrukshallen skal være en aktiv del av parken.

Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av to kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området.

Skole/barnehage
Det er flere barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen sokner til Sinsen skolekrets. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående.

Tidsavstander med T-bane
Fra Løren
3 min til Storo Senter
5 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen

Fra Carl Berner
6 min til Jernbanetorget
9 min til Nationaltheatret

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 564 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
3.etasje: Entrè/gang, bad/wc, bod, 2 soverom og stue/kjøkken.
Annet: Bod på fellesareal medfølger.

Arealbeskrivelse:
3.etasje: P-rom: 50 kvm som består av: Entrè/gang, bad/wc, 2 soverom og stue/kjøkken.
3.etasje: S-rom: 3 kvm som består av: Bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Kato Malvik, 15.9.2021:

Boligblokk med 7 etasjer + garasjekjeller under bygget. Adkomst til felles trapp/heisrom fra asfaltert gangvei. Grunnmur i betong antatt fundamentert på faste masser/fjell. Støpt betong i bærende konstruksjoner. Fasaden er forblendet med betongelementer og panel på fasader ved balkong. Flatt tak i betongkonstruksjoner, tekket med folie/papp og innvendige nedløp. Vinduer og balkongdør i trevirke med 3-lags glass. Slett finert b30/DB 40 entrédør.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 50 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entrè/gang, bad/wc, 2 soverom og stue/kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 53 kvm

Standard
Entrè/gang:
Velkommen inn! Fra garasjeanlegget og bakkeplan kommer du rett inn i etasjeplan via heis. Inne i leiligheten blir du møtt av en lys innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Det er et romslig garderobeskap med rikelig med lagringsplass her. 

Bad/wc:
Boligen har et pent flislagt baderom med slett lys innredning og innmurt speil med lys over. Servant med ettgreps blandebatteri og veggmontert wc. Videre er det dusjhjørne med forheng og garnityr. Videre er det gulvvarme og downlights på baderommet som gir en lys og lun atmosfære under morgen- og kveldsstellet. Opplegg for vaskemaskin.

To soverom:
Boligen har to gode soverom med god plass til ønsket innredning. Hovedsoverommet har god plass til en dobbeltseng samt god oppbevaringsplass i tilhørende garderobeskap. Det andre soverommet har også god plass til seng samt kontorpult om ønsket. Fra det andre soverommet er det direkte tilgang til leilighetens innvendige bod, som også kan innredes som walk-in closet om ønsket. Garderobeskap på det ene soverommet. .

Åpen stue- og kjøkkenløsning:
Leiligheten har et lyst og delikat kjøkken innredet med lys innredning med slette fronter og laminert benkeplate. Det er malte flater mellom over og underskap. Videre er det dobbel stålkum med ettgreps blandebatteri. Integrert koketopp og komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Avtrekksvifte over koketopp. Komfyrvakt etablert.

Videre ligger kjøkken i åpen løsning mot stue, noe som gir et sosialt og romslig allrom.

Leiligheten har en lekker og romslig stue med ekstra store vindusflater som gir rikelig med lys. Det er god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement samt annen ønsket innredning. Det er i tillegg god plass til et spisebord med tilhørende møblement for middagsselskaper.

Balkong:
Stor og luftig balkong ca 9 kvm med meget gode solforhold. Her er det god plass til ønsket utemøblement, grill og planter. Balkongen blir som en forlengelse av stuen på sommerstid.

Tilstandsrapport
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra TG0-TG3, der TG0 er best og TG3 er dårligst.
- Alle punkter i tilstandsrapporten har fått TG1.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Medfølger:
Hvitevarene i boligen medfølger ved salg.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Nei: Infrastruktur for lading er på plass I garasjeanlegget.
24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
Ja: Tilstandsvurdering ble gjort 14.09.2021.
29. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?
Ja: Skjeggkre i kjeller for flere år siden. Jeg har aldri sett dem selv.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for boligblokk fra 2018.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten varmes opp av radiatorer og varme i gulv på bad.

Hovedsikring og strømmåler i skap på fellesområder. Automatsikringer i sikringsskap plassert i entré/gang. Jordfeilbrytere på alle kurser. Anlegget er delvis skjult/delvis åpent. Det vil si at kabelføringer og lignende både er skjult i vegger og himling, men noe klamret på listverk og andre overflater. Lamper stikkontakter
og brytere er synlig. Belysning i leiligheten består i hovedsak av lamper og downlights.

Rør i rør system med fordeling bak skap i gang. Vanninntak, vannmåler og stoppekraner til fjernvarme og forbruksvann i skapene. Rør i rør system(lokalt til bad) med fordelingskap i himling på bad. Vann og avløpsrør i hovedsak i plast(sluk/avløp) og støpejern(rørstammer). Ventilasjonsanlegg med tilluft og avtrekksventiler(balansert).

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er i 2021 ikke beregnet eiendomsskatt på denne sekjsonen.
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.828,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 1.771,-
A-konto energi 288,-
Canal Digital 469,-

Boligselskapet avregner faktisk forbruk av varmtvann og fyring. Avregningen foretas av Techem en gang i året og oppgjøret skjer over felleskostnadene påfølgende år.

Faste løpende kostnader
Faste løpende kostnader for strøm og innboforsikring vil komme utover felleskostnadene.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen felles lån pt.

Årsregnskap
Regnskap for 2020 viser et overskudd på kr. 225 847.
Budsjett for 2021 viser et overskudd på kr. 155 000.

Forsikring med polisenummer
NEMI Polisenummer: 2884615

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig: kr 1 176 754
Som sekundærbolig: kr 4 236 314

Sameie
Sameie: Seljeveien 31 og 33 Sameie, Orgnr: 912564827

Sameiet består av 50 seksjoner. Seljeveien 31 og 33 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 912564827, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Seljeveien 31 og Seljeveien 33. Gårds- og bruksnummer: 126,175.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt i henhold til husordensreglene.

Annet
Selger opplyser om at det ble observert skjeggkre i kjelleren for flere år tilbake. Skjeggkre kan spre seg mellom leiligheter.
Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte. Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade,  men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Det er tinglyst en erklæring/avtale på eiendommen som omhandler gjensidig bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Asfaltert adkomst fra Dag Hammarskjolds vei via Peter Møllers vei og Seljeveien. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Private ledninger vedlikeholdes for eiers (Sameiets)regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i reguleringsplan S-4084 fra 2004.

Det er pågående byggesak i Seljeveien 4 vedrørende oppføring av 3 eneboliger og riving av eksisterende hovedbygning og uthus. Se saksnummerne: 201800258, 201700150, 201800260 og 201800259.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
133 120,- (Dokumentavgift)

142 140,- (Omkostninger totalt)

5 292 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.21 500)
Oppgjør (Kr.7 200)
Tilrettelegging (Kr.14 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.53 250)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.19 596)
Utlegg tilstandsrapport med målsatt planskisse (Kr.6 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Totalt kr. (Kr.138 046)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0146

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Fredrik Fonneland Lund

Saksbehandlere
Fredrik Fonneland Lund
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 47 85 38 73 / E-post: ffl@eie.no

EIE Løren & Økern
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Seljeveien 31
For mer om objektet
Seljeveien 31

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: