Bilde 1 av Tvetenveien 233Bilde 2 av Tvetenveien 233
Digital salgsoppgave
Tvetenveien 233

0675 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og moderne 2-roms leilighet med fantastisk utsikt! Kort gange til buss, skoler, barnehager, butikker og turområder.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
57 m²
Bruksareal (BRA)
69 m²
Bruttoareal (BTA)
76 m²
Fellesutgifter
kr 3 890 / Mnd
Prisantydning
kr 3 400 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 120 556
Totalpris
kr 3 536 060
Byggeår
1973
Tomt
Fellestomt 38397 m²
Oppdragsnummer
84210170
card-default

Mateusz Adam Zubrzynski

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Mateusz
Prisantydningkr 3 400 000,-
Fellesgjeldkr 120 556,-
Parallellavklaring forkjøpsrettsgebyr (kjøper)kr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 536 060
Eiendom
Tvetenveien 233, 0675 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 142 bnr. 36, andelsnr. 274 i Stubberudlia Borettslag med orgnr. 850373612 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 76 kvm
Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1973

Tomt
Fellestomt 38397 kvm
Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen og diverse beplantning.

Prisantydning
3 400 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 120 556,- pr 29.10.2021

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 400 000,- (Prisantydning)
120 556,- (Andel av fellesgjeld)

3 520 556,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Parallellavklaring forkjøpsrettsgebyr (kjøper))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 536 060,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 890,- pr. mnd.

Forretningsfører informerer at fra 01.01.2022 vil felleskostnader vil øke med ca. 2%

Beløpet er opplyst av forretningsfører, og avhenger av de avtaler som borettslaget til enhver tid har inngått. Felleskostnadene kan være avhengig av forbruk.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører opplyser at borettslaget må igang med større arbeider som rehabilitering av fasade og brannsikring av blokkene i 2021. Det må lånes rundt 80 millioner. Lånet er delutbetalt med kr 30 millioner pr. 29.10.21. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader inkluderer:
Felleskostnadene inkluderer renter og avdrag tilknyttet fellesgjeld, a konto varmtvann, grunnleie kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, bygningsforsikring, styrehonorar, forretningsførsel, revisjonshonorar

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'X'. "
Dersom noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. For å forhindre dette er borettslaget tilknyttet en sikringsordning, som dekker borettslagets tap dersom noen andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Aniela Bozena Wakiec Jaroslaw Dariusz Kozak

Beskrivelse
Her får du en innbydende og gjennomgående 2-roms leilighet som ligger i et attraktivt og populært boligområde på Trosterud. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til dagligvarebutikk, kollektivtransport, skoler og barnehager og andre fasiliteter. Mange gode turområder som har skogs- og grusveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren.
Boligen har en praktisk planløsning, er lyst innredet og holder en god standard. Innvendig fremstår boligen som attraktiv med en luftig stue med store vindusflater, innglasset balkong på ca. 10 m2 med utsikt mot byen, åpen kjøkkenløsning, kjøkken med god skap- og benkeplass, nylig renovert flislagt bad og koselig soverom gode soverom.

Kort fortalt:
- Lys, meget lekker 2-roms leilighet
- Varmtvann, Kabel-TV og Internett inkludert i felleskostnadene
- Heisadkomst opp til etasjeplan.
- Opplegg for vaskemaskin på bad.
- Overbygd balkong på ca. 10 kvm ved stuen
- Stilfull entré med opplegg for vaskemaskin
- Særdeles elegant Ikea-kjøkken med integrerte hvitevarer fra 2014
- Delikat stue med god plass for spisebord
- Nylig oppusset bad fra 2021
- Soverom med romslig garderobe

Parkering
Borettslaget har noen parkeringsplasser/garasjeplasser som leies ut etter ventelister.
Beboere som ønsker plass kan ta kontakt med styret
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Trosterud i bydel Alna, ca. 11 km nordøst for Oslo sentrum. Omkringliggende områder er Hellerud, Tveita, Haugerud og Østmarka. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til nærbutikk, kollektivtransport, marka og andre fasiliteter, samt kort vei til skoler og barnehager.

Kort avstand til Østmarka og Lutvann med unike tur- og rekreasjonsmuligheter hele året. I tillegg inviterer Østmarka med flotte bade- fiske- og padlevann sommerstid, slik som Lutvann med sandstrand, samt Ulsrudvann og Nøklevann, hvor man kan leie kajakk og kano. Lysløypenett som er i nærheten tar deg innover i Østmarka, hvor det vinterstid prepareres skiløyper. Det er også et mangfold av fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. Trosterud ballplass (ca. 300m fra eiendommen), Haugerud idrettspark med kunstgressbane, tennis-, cricket-, skateboard- og streetballbane og idrettshall. Haugerud Idrettsforening er et stort og aktivt lag med tilbud innen håndball, fotball, tennis, badminton og orientering. Laget har idrettshall og fotballbane tilknyttet skolene. Det er også kort vei til lekeplass, SATS treningssenter, skøytebane og ridesenter.

Beliggenheten er særdeles gunstig for barnefamilier, med få meters gangavstand til barnehager og kort vei til skoler i alle trinn. Det er umiddelbar nærhet til både Stubberudlia barnehage og Trosterud senter barnehage som ligger på borrettslagets tomt. Skolebarn i området har kun 6 minutters gangavstand til både Trosterud skole (1-7 kl.) og Haugerud ungdomsskole (8-10 kl.). For eldre elever er det 5 minutters sykkelvei til Hellerud videregående skole ved Tveita senter, og enkel tilgang til Natur Videregående skole på Lindeberg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og t-bane. Nærmeste bussholdeplasser er på Dr.Dedichens vei med busslinje nr. 69, 79, 2N med forbindelse mellom Grorud og Skullerud/Holmlia. Fra boligen er det kun 200m til T-banens linje 2 (Ellingsrudåsen/Østerås). T-banen tar deg enkelt til Oslo sentrum på 15 minutter. Det er enkel adkomst med bil til E6 og Ytre Ringvei med ca. 30 min reisetid til Gardermoen og 10 minutters til Oslo sentrum med alt av hva et rikt byliv kan tilby.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved Kiwi Trosterud som er 2 minutters gåtur fra boligen eller ved Coop Extra Haugerud Senter som ligger i gangavstand (ca. 700m) fra boligen. Haugerud Senter har post i butikk, apotek, vinmonopol og frisør, i tillegg til bingo, treningssenter og et par spisesteder. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Tveita senter med over 70 butikker og et bredt tilbud innen helse og velvære. Det er gode handelsmuligheter også på Bryn, Furuset, Alna og Lindeberg. Strømmen Storsenter ligger lett tilgjengelig ved Rv 159.

Bebyggelse
Området består for det meste av blokk-, og småhus bebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 38397 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Boligen består av: Entré, bad, 2 soverom, bod og stue med åpen kjøkkenløsning.

Byggemåte
Boligbygg over 16 etasjer samt underetasje. Støpt plate på mark. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og
stålkonstruksjoner. Utvendige fasader med pussede og malte murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran (taket er
ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30 og kikkehull. Balkongdør/skyvedør og vinduer med to-lags glass fra
1996. Oppvarming med elektrisitet. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Primærrom
Primærrom: 57 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 69 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod i 5. etasje oppmålt til ca 1 m2 samt en bod i underetasje oppmålt til ca 2,3 m2.

Standard
Innbydende entré med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Stuen er romslig og blir et sosialt allrom for hele familien. Stuen har god plass til sofamøblement, TV-seksjon og en velegnet spiseplass i tilknytning til kjøkkenet. Store vindusflater i stuen gir rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til nord-vest innglasset balkong på ca. 10 m2 med fantastisk utsikt over nærområdet og mot byen. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Balkongen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkensonen defineres av moderne IKEA kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og laminert benkeplate. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer. Induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.


Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med vegghengt servantinnredning med slette mørke fronter, speil med belysning over servant, vegghengt toalett, dusjnisje med glassfelt, dusjarmatur med tilkoblet hånddusj og regndusj. Nedsenket himling med downlights. Opplegg og plass for vaskemaskin.

Boligen har et lyst og pent soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på bygningen, datert 16.04.1975 og ferdigattest på rehabilitering datert 14.03.1996

At slik attest foreligger, gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme på bad og panelovner. Det er sikringsskap med automatsikringer, callinganlegg og tilknyttet Telia signal leverandør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Borettslag får eiendomsskatt for hele borettslaget. Bor du i borettslag får du derfor ikke eiendomsskatteseddel fra kommunen.

Har du spørsmål om eiendomsskatten for din andel, må du ta kontakt med styret i borettslaget ditt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 890,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Det må påregnes kostnader til strøm, oppvarming, innboforsikring, internett samt vedlikehold.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånebetingelser fellesgjeld:

Lånenr:HUS602-11412148-20
Restgjeld kr: 193.053,-
Restgjeld pr.: 01.10.2021
Restløpetid: 4 mnd
Rentevilkår: 0,74%
Rentevalg: Annuitetslån
- Flytende rente

Lånenr:OBOS01-98207535591
Restgjeld kr: 36.263.591,-
Restgjeld pr.: 01.10.2021
Restløpetid: 19 år 11 md
Rentevilkår: 2,50%
Rentevalg: Annuitetslån
- Fast rente

Lånenr:OBOS02-98207952729
Restgjeld kr: 14.863.845,-
Restgjeld pr.: 01.10.2021
Restløpetid: 29 år 9 md.
Rentevilkår: 1,35%
Rentevalg: Annuitetslån
- Flytende rente

Borettslaget må igang med større arbeider som rehabilitering av fasade og brannsikring av blokkene i 2021. Det må lånes rundt 80 millioner. Lånet er delutbetalt med kr 30 millioner pr. 29.10.21.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Årsregnskap er vedlagt denne salgsoppgave.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 87955070

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 773 781,- Som sekundærbolig Kr. 2 785 610,-

Borettslag
Borettslag: Stubberudlia Borettslag, Orgnr: 850373612
Borettslaget består av 465 andelsleiligheter.

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage for andre beboere. 

Les mer om dyrehold i husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:

Bad - Med adkomst fra entré.
- Ventilasjon - TG 2 gjelder: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
Kjøkken - Med åpen løsning mot stue.

- Ventilasjon - TG 2 gjelder: Kullfilter, og ikke eget utkast ut av bygget.
- Annet - TG 2 gjelder: Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt for installasjoner etter TEK 10 (NEK 400).

For mer informasjon det vises til boligsalgsrapport utført av Lars Petter Ausland

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært Ja, både av faglært og ufaglært - Firmanavn: Membran -Teknikk AS, Ski Elektro AS, VVS Bedrift AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:
Membran - Teknikk AS - 2 komponent vanntent gulvmembran på badet/ 31.03.2021
Ski Elektro AS - varmekabel, spotlys/ 26.03.2021
VVS Bedrift AS - installere aquasafe lekkasjestopper på kjøkkenet, installering av nye vannrør, montering av geberyitt, vannboks, tilkobking av alle hvitevarer på badet /26.03. 21 til 06.04.21
Arbeid utført selvstendig: montering av OSB og litex plater, smørmembran, hymling, legge fliser

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja- Firmanavn Membran - Teknikk AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Membran - Teknikk AS - 2 komponent vanntent gulvmembran på badet/ 31.03.2021

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja - Vi har bilder

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært - Firmanavn VVS Bedrift AS - Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: installere aquasafe lekkasjestopper på kjøkkenet, installering av nye vannrør, montering av geber yitt, vannboks, tilkobking av alle hvitevarer på badet / fra 26.03. 21 til 06.04.21

Annet
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Eiendommen ligger i et område som er regulert for boliger, ref. Oslo kommune

Oslo kommune vedtok 23.09.2015 kommuneplanen «Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn». Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Planen legger opp til fortetting av indre by og utvikling rundt Oslos sentrale knutepunkter. Fortetting av dagens bebyggelse kan bli aktuelt i disse områdene. Mer informasjon finnes på kommunens hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/ Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i kommuneplan og hvilken betydning denne har for eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 400 000,- (Prisantydning)
120 556,- (Andel av fellesgjeld)

3 520 556,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Parallellavklaring forkjøpsrettsgebyr (kjøper))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 536 060,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 158)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Provisjon (Kr.45 767,23)
Tilrettelegging (Kr.13 900)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.10 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 595)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.98 135,23)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0170

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig Mateusz Adam Zubrzynski

Saksbehandlere
Mateusz Adam Zubrzynski
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 96 70 60 87 / E-post: mz@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tvetenveien 233
For mer om objektet
Tvetenveien 233

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: