Bilde 1 av Ullernkammen 24Bilde 2 av Ullernkammen 24
Digital salgsoppgave
Ullernkammen 24

0380 Oslo • Oslo kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 10 850 000

Omkostninger: kr 282 400Totalpris: kr 11 132 400
Stor 4-roms på Ullerntoppen/Røa - 2 terrasser - Garasjeplass - Gode solforhold - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
270
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Internt bruksareal (BRA-i)
163 m²
Bruksareal (BRA)
171 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
8 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
33 m²
Fellesutgifter
kr 6 702 / Mnd
Prisantydning
kr 10 850 000
Omkostninger
kr 282 400
Totalpris
kr 11 132 400
Fellesformue
kr 62 740
Byggeår
1976
Tomt
Eiet tomt 83306 m²
Oppdragsnummer
85240200
card-default

Fredrik von Krogh

Partner / Eiendomsmegler
Les om Fredrik
card-default

Majken Rustad Løwø

Eiendomsmegler / Backoffice
Les om Majken
Visninger
Onsdag 30. okt.
16:45 - 17:30
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 10 850 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 850 000,-)kr 271 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 950,-
  
Totalpris kr 11 132 400
Eiendom
Ullernkammen 24, 0380 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 28 Bnr. 827 Snr. 270 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 171 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 163 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 8 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 33 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1976

Tomt
Eiet tomt 83306 kvm

Prisantydning
10 850 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Hans-Kristian Brekkås Takstdato: 18.10.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue: kr. 62 740,- pr.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 271 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 850 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 272 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 122 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 950,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 132 400,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 702,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Totale felleskostnader pr. Månedlig intervall: 6 732,00,-
Herav:
Strøm p-plass 30,00
Felleskostnader 6 702,00

Eier
Marius Stang Bunæs Emerentze Stang Bunæs

Beskrivelse
Velkommen til Ullernkammen 24, til salgs ved eiendomsmegler Fredrik von Krogh - EIE eiendomsmegling.

Stor gjennomgående 4-roms leilighet med en stille og rolig beliggenhet på Ullerntoppen. Leiligheten har en god planløsning passende alle livsfaser med alt på et plan og inneholder blant annet entrè, stue, kjøkken, spisestue, 3 soverom, garderoberom/kontor, 2 bad og bod. I tillegg har du to flotte uteplasser med gode solforhold fra tidlig vår til sen sommer. Flere boder, innebygde skap/skuffer samt rom for rikelig med oppbevaring, og garasjeplass med elbil-lader rett under leiligheten. Gasspeis i stue som gir rask og lun varme på kalde dager.

Store og gode oppholdsrom samt god standard med flere påkostninger i nyere tid. Leiligheten er pusset opp i 2019 og 2020 med totalrenovering av begge bad, totaloppusset stue, kjøkken med tilhørende spiseromm m.m. Oppbevaringsmulighetene er svært gode med flere garderobeløsninger, flere boder, store rom og flere innebygde skap/skuffer. Utgang fra spisestue til balkong på 13 kvm og utgang fra stue til markterrasse på 20 kvm.

Fra leiligheten kan du gå rett ut på bakkeplan fra terrasse mot vest med få sekunder til ny og oppgradert lekeplass med tilhørende ballplass. Kun et lite minutt gåavstand til nærbutikk (Joker) samt kort gåavstand til buss og t-bane (både Røa t-banestasjon og Ullernåsen t-banestasjon. Videre er det nærhet til en rekke tur og rekreasjonsmuligheter.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Fredrik von Krogh på fvk@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Det følger med 1 parkeringsplass i garasje rett under leiligheten (en etasje ned) med tilhørende elbil-lading. Det er også mulighet til å leie ekstra parkeringsplass av sameiet. Pris 2024: kr. 500,- per måned.

Beliggenhet
Ullernkammen 24 ligger attraktivt til i et veletablerte boligområder på Ullern. Dette er et fredelig nabolag preget av grønne omgivelser, samtidig som det ligger nær byen. Området tilbyr en perfekt kombinasjon av rolig atmosfære og nærhet til alt av nødvendige fasiliteter. Her har du uvanlig stort grønt fellesområdet rett utenfor døren som er lagt til rette for uteaktiviteter både på sommeren og vinteren. Fra leiligheten kan du gå rett ut på bakkeplan fra terrasse mot vest med få sekunder til ny og oppgradert lekeplass med tilhørende ballplass. Kun et lite minutt gåavstand til nærbutikk (Joker) samt kort gåavstand til buss og t-bane (både Røa t-banestasjon og Ullernåsen t-banestasjon.

Fra boligen har du kort vei til Mærradalen, et populært turmål som går gjennom en idyllisk dal med turstier og gangveier som strekker seg ned til Ullern og videre mot Skøyen.

Flere skoler og barnehager innen kort rekkevibbe med gåavstand. For de eldre barna ligger Ullern videregående skole i nærheten, omtrent 20 minutter til fots. I tillegg finnes flere barnehager i området, inkludert Ullern Barnehage og Lysejordet Barnehage, begge under 10 minutters gangavstand fra boligen.

Området rundt Ullernkammen har et godt utvalg av dagligvarebutikker, kafeer og restauranter. Det er også kort vei til både CC Vest og Lilleaker, som tilbyr et bredt spekter av butikker, spisesteder og andre servicetilbud. Her finner du alt fra helsetjenester til treningssentre, alt innen kort avstand fra hjemmet.

Det er 4 minutter gange til Ullerntoppen T-bane som har linje 1,2,3 og 5. Bussholdeplass på Ullerntoppen med linje 1N og 46.

Bebyggelse
Området består for det meste av eneboligbebyggelse, tomannsboliger og rekkehus/leiligheter.

Tomt
Eiet tomt, 83306 kvm

Tomt opparbeidet med blant annet gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Adkomst
Leiligheten beliggende i byggets 1. etasje. Adkomst via felles trappegang med callinganlegg.

Kartskissen på finn.no-annonsen viser beskrivelse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til eiendommen.

Inneholder
Leiligheten består av entrè, stue, kjøkken, spisestue, 3 godkjente, garderoberom/kontor, 2 bad og bod.

Byggemåte
Boligbygg over 5 etasjer. Grunnmur, skillende dekker og bærende konstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein og panel. Flatt yttertak
som er utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har slett entredør med brannklasse B30 og lydklasse 35 dB. Vinduer med
rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra 2008 og 2010. Balkongdører med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra 2010 og 2014.

Følgende bygningsdeler har fått TG2 (vesentlig avvik) i tilstandsrapporten:
Våtrom - Bad 1:
- Overflater vegger: Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt. Skade bør utbedres. Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Fuger bør fornyes. Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag.
- Fallforhold (gulv): Det registreres stedvis motfall rundt sluk. Fallforholdet fører ikke til avrenning av alt bruksvannet i nedslagsfeltet. Tiltak bør iverksettes.
- Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Våtrom - Bad 2:
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser. Eksakt årsak er ikke kjent. Forholdet indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne og være svekket mot ytre påvirkninger. Jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.
- Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Etasjeskiller - 1. Etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er noen merkbare skjevheter i boligen. Høydeforskjellen mellom høyeste og laveste punkt ble på tilfeldige plasser oppmålt til 21 mm i spisestue og 21 mm i stue. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Som følger av manglende samssvarerklæring på deler av det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Følgende bygningsdeler har fått TG3 (store eller alvorlige avvik) i tilstandsrapporten:
Det ble ikke funnet noen punkter med denne tilstandsgraden i rapporten.

Boder
Bod med inngang fra markterrasse på ca. 2 kvm.
Bod med inngang fra balkong på ca. 2 kvm.
Leiligheten disponerer en bod på ca. 2 kvm.
Bod i kjeller på ca. 2 kvm.

Standard
Entrè:
Velkommen inn!
Lys og romslig entré med god plass til oppbevaring av yttertøy i praktisk garderobeløsning.

Stue:
Stor og romslig stue oppgradert i 2020. Her er det god plass til ulik møblering etter eget ønske. Stuen er utstyrt med lekker gasspeis som varmer godt samt downlights. Utgang fra stue til markterrasse på 20 kvm på bakkeplan. Plass til både grill og stort utemøblement. Her er det flotte og store grøntarealer for store og små hvor man kan boltre seg på. Det er også få sekunder til ny og oppgradert lekeplass med tilhørende ballplass fra terrassen.

Kjøkken og spisestue:
Flott kjøkken fra 2020 med skjult grovkjøkken ved siden av. Kjøkkenet har slette fronter og benkeplate av granitt med benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Nedfelt oppvaskkum og vegghengt ventilator.
Teknisk:
- Ett-greps kjøkkenarmatur
- Vannrør av typen rør-i-rør system
- Synlige avløpsrør av plast

Spisestuen har fått en naturlig plass ved kjøkkenet med utgang til balkong. Dette skaper en fin forlengelse av rommet på varme dager. Balkong på 13 kvm med rekkverk av blomsterkasse. Uteområder vendt i to ulike retninger skaper svært gode solforhold, i tillegg skaper det en flott forlengelse både av kjøkken/spisestue og stue fra tidlig vår til sen sommer.

Bad 1:
Tidløst og moderne bad fra 2019. Vegghengt servantinnredning med skuffer og ovenpåliggende servant. Speilskap med overlys. Dusjnisje med glassvegg. Vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin  Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights.
Teknisk:
- Vannrør av typen rør-i-rør system
- Synlige avløpsrør av plast
- Mekanisk avtrekksvifte i vegg
 Vegghengt dusjarmatur (hånddusj og regndusj)
- Ett-greps armatur

Bad 2:
Tidløst og moderne bad fra 2019. Vegghengt servantinnredning med dører og ovenpåliggende servant. Speilskap med overlys. Dusjnisje med glassvegg og vegghengt toalett.  Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights.
Teknisk:
- Vannrør av typen rør-i-rør system
- Synlige avløpsrør av plast.
- Mekanisk avtrekksvifte i vegg
- Vegghengt dusjarmatur (hånddusj og regndusj)
- Ett-greps armatur

Soverom:
Boligen har til sammen 3 gode soverom av god størrelse. Her er det plass til både seng med tilhørende møblement og garderobeløsninger.

Kontor/garderobe
Rom innredet som kontor/soverom. Perfekt rom for walk-in garderobe eller kontorløsning etter behov. Rommet opplyffer ikke kravene for soverom.

Øvrige rom:
- Gulvflater belagt med laminat
- Vegg- og himlingsflater i malte flater
- Profilerte innerdører

Bod:
Leiligheten disponerer en bod med inngang fra balkong på 2 kvm
Leiligheten disponerer en bod på 2 kvm
Leiligheten disponerer en kjellerbod på 2 kvm

Teknisk:
- Hovedstoppekran er plassert i kjøkkeninnredning på grovkjøkken
- Vannrør av typen rør-i-rør og kobber
- Naturlig ventilasjon via ventiler
- Elektrisk oppvarming
- Avløpsrør av plast
- Ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer samt avtrekk på begge bad og kjøkken
- Oppvarming med elektrisitet og gasspeis
- Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann
- Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsutstyr
- Slett entredør med brannklasse B30 og lydklasse 35 dB
- Vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra 2008 og 2010
- Balkongdører med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra 2010 og 2014
- Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gang
- Leiligheten har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg

Leiligheten inneholder 151 kvm P-ROM og 12 kvm S-ROM.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest datert til 6. juni 1977.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og gasspeis.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 4376 kr.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 702,- pr.mnd.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert på leiligheten.

Årsregnskap
Driftsresultat for 2023 er på kr 2 691 543 før finansposter. Vi har 20 772 641 kroner i disponible midler, og en egenkapital på 21 108 279 kroner. Styret besluttet i 2022 og opprette en NIBOR sparekonto, noe som gir oss høyere innskuddsrente enn på ordinær sparekonto. Per utgangen av året står det 14 695 947 kroner på denne kontoen. Rentene utgjorde kr 641 709,-. Den gjennomsnittlige renten på sparekontoen i 2023 var på 4,6 prosent.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 3000973

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 236 822,- Som sekundærbolig Kr. 8 499 923,-

Sameie
Sameie: Ullernåsen Boligsameie, Orgnr: 971493666

Sameiet består av 425 seksjoner. Ullernåsen Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 971493666, og ligger i Vestre Aker og Ullern bydel i Oslo kommune. Gårds- og bruksnummer: 28/827.

Sameiets samarbeidspartnere:
- Telia er vår samarbeidspartner for bredbånd og TV. Styret har høsten 2023 inngått en ny avtale med Telia. Avtalen heter Flex Universal og vil gi beboere mulighet til å individuelt tilpasse sin TV- og internettavtale etter behov. Mer info i egen orienteringssak på årsmøtet.
- Skaaret Landskap AS, har hovedansvaret for sommer- og vinter-vedlikehold på uteområdet.
- Bentes Renhold AS har i en årrekke hatt ansvaret for renhold.
- If Forsikring er Ullernåsen Boligsameie sitt forsikringsselskap. For beboerne er det viktig å gjøre seg kjent hva man må gjøre ved vannskader eller andre skader/tyveri. Mer informasjon om dette finnes på hjemmesiden.
- Bygårdsservice AS står for vaktmestertjenesten. Jan Leo Braathen er vaktmester hos oss, og daglig leder mener han gjør en glimrende jobb, med alt fra å lokalisere lekkasjer til å sette opp håndløpere som har falt ned.
- Martinsen & Brodahl er vår leverandør innen alt VVS. De kjenner sameiet godt etter å ha vært her i en årrekke. Noter at de gir tilbud på rørleggertjenester, oppussing av bad og lignende for beboere i sameiet.
- DE Elektro AS er vår leverandør innen elektro. På lik linje med Martinsen & Brodahl kjenner de sameiet godt, og gir tilbud på elektroarbeider ved oppussing.
- Port Øst AS er en ny leverandør av serviceoppdrag på portene våre. Port Øst har spisskompetanse på skyveporter.
- Oslo Låsservice AS er den leverandøren vi bruker på installasjon og service på låssystemer.
- Futurehome AS er vår leverandør av røyk- og brannvarsling.
- Elotec AS er leverandør av røyk og brannvarslere i garasjen.
- Klima- og byggservice AS er vår nye serviceavtaleleverandør på viftene som står på taket.
- Pelias AS er ansvarlig for skadedyrbekjempelse.
- Protector AS, er leverandør av katodebeskyttelse, og overvåkning av disse, i garasjene.
- Trigonor AS og Vestre AS er leverandør av benker, bord og lekeapparater utendørs.
- SGI Complianse er samarbeidspartner for måling av vannverdier, og kontroll og bekjempelse av legionella bakterier.
- Sameiet har en rammeavtale med OPAK AS innen rådgivning, prosjekt- og byggeledelse.
- Sameiet har en rammeavtale med firmaet Øyvind Moen AS innen prosjekt og byggeledelse.
Sameiet har også en rammeavtale med Selvaag prosjekt på prosjekt- og byggeledelse.
- Takråd AS har en forvaltningsavtale med UBS for takene våre. Denne avtalen omfatter inspeksjoner og utbedringer av de skadene som eventuelt oppdages.
- Aneo Mobility AS eier og drifter el-bil anlegget i garasjeanlegget vårt. Ved spørsmål rundt elbillading, ta kontakt med Aneo.

OBOS er vår forretningsfører, og oppdaterer og utfører administrative oppgaver utover det som ligger i DLs stillingsinstruks. OBOS oppdaterer beboerlister, registrerer eierskifter, leieforhold, og fakturerer fellesutgifter og andre kostnader som f.eks. utleie og administrasjon av ekstra garasjeplass, boder og strømkontakter i garasjen. UBS har flere samarbeidspartnere, men disse som er nevnt over, er de mest sentrale for
driften. Styret vurderer fortløpende og alltid før kontraktsperioden utløper å konkurranseutsette denne type oppdrag.

Sameiet har en langstidsplan for fremtidig vedlikehold:
Status oppussing oppganger
Styret har gitt mandat til og satt ned en arbeidsgruppe for utreding av oppussing og modernisering av oppgangene. Som det ble orientert om på årsmøte ifjor viser denne utredningen at vi har en asbestproblematikk vi er nødt til å ta stilling til. Dette har vært en prioritert sak for styret og det vil komme forslag til løsning og hvilke handlingsalternativer vi har. Denne oppussingen vil også gå utover de økonomiske rammene styret har
tilgjengelig. Dette tiltaket vil bli behandlet i et eget ekstraordinært årsmøte.
- Status avløpsrør
Det har det siste året sprekt to avløpsrør som har gjort det nødvendig å legge dette tiltaket inn som en prioritert oppgave de nærmeste årene. Styret har i 2022 bestilt og mottatt rapport fra OPAK om tiltaket.
- Status stigeledninger vann
Sameiet har de siste årene fått flere lekkasjer i stigeledningene. Styret har i 2022 bestilt og mottatt rapport fra OPAK om tiltaket.
- Rehabilitering terrasser
Det er igangsatt arbeid med å få oversikt over hvilke tiltak som må gjøres. Flere terrasser er i en tilstand som krever rehabilitering nå, men det er også mange hvor vi kan gjøre mindre utbedringer. De blokkene som prioriteres i første omgang er de som ikke har blitt rehabilitert de siste 10 årene. Dette er blokk 1, 3, 4 og 9.
- Varmtvannsberedere
Flere av varmtvannberederne våre er klare for utskifting. Dette arbeidet er startet og de vil bli skiftet blokk for blokk.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Det kreves ikke styregodkjenning.

Tekniske installasjoner
Vinskap på kjøkken følger ikke med leiligheten.
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Eie i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger til byggesakkyndig og megler. Videre er det innhentet opplysninger fra kommunen og andre relevante kilder. Tomtegrenser er ikke kontrollert.

Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Meglerforetaket oppfordrer interessenter til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Interessenter oppfordres også til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med sakkyndig. Dette bør gjøres før bud inngis.

Med mindre annet er spesifisert, gjelder NEF sin standardliste over løsøre og tilbehør:
https://nef.no/slik-kjoper-du-bolig/oversikt-over-losore-og-tilbehor-til-eiendommen/

Etter lov om eierseksjoner § 31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlige etter sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet legalpanterett i den enkelte eierseksjon på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Annet
Oppgraderinger gjort av selger:
Desember 2015:
- Lagt varmekabler og fliser i entreen
2019:
Totalrenovering av begge badene
- VS: Utskiftning av sluk, samt rør-i-rør i hele leiligheten
- Ny baderomsinnredning
- Elektrisitet: downlights i tak, varmekabler i gulv, tilførsel til oppvaskmaskin/tørketrommel på hovedbad
- Muring: Ny membran, lagt store, nye fliser på begge bad
2020
Totaloppussing av kjøkken med tilhørende spiserom
- Nytt IKEA-kjøkken
- Lofra 90 cm komfyr med induksjonstopp (med fem plater) og to ovner
- Nye benkeplater i 30 mm polert Nova Blackgranitt
- Nytt kjøleskap fra Siemens
- Nytt oppvaskmaskin fra Miele
- Nye delikate fliser fra benkeplate til overskap og over komfyr
Vaskerom:
- Dimbar leddskinne over arbeidsbenk
- Ny utslagsvask integrert i benk fra IKEA
Hovedbad
- Lagt 30 mm polert Nova Black granitt benkeplate over vaskemaskin og tørketrommel
Spiserom kjøkken/Vaskerom
- Lagt 30 mm polert Nova Black granitt benkeplate over skuffseksjon
- Elektrisitet: dimbar leddskinne over benk
- Regulerbar varmefolie på gulv på hele kjøkken/spiserom og vaskerom
- Nytt laminat på gulv på hele kjøkken/spiserom og vaskerom
- Malt alle vegger og tak
Stuen
- Totaloppusset
- Malt alle overflater
- Lagt justerbar varmefolie på gulv
- Nytt laminat
- Skiftet alle downlights til ny led-downlights
Soverom mot terrasse bakkeplan (mot vest)
- Skiftet alle downlights til nye led-downlights

Oppgradering gjort på bad (TG2) etter at takstmann var innom:
Store bad:
- Byttet silikonfuge
- Byttet sprukket fug mellom flis i dusjen
- Laget dreneringshull under sisterne, vegghengt toalett
Lille badet:
- Laget dreneringshull under sisterne, vegghengt toalett

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 271 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 850 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 272 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 122 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 950,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 132 400,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.12 450)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 315)
Profesjonell fotograf (Kr.3 500)
Visningshonorar/overtagelse pr. stk (Kr.2 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 385)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 850)
Overtagelse (Kr.3 350)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Totalt kr. (Kr.70 650)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-24-0200

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
SEIL EIENDOMSMEGLING AS
EIE Asker
Org. nr: 918809589
Kirkeveien 212
1383 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Partner / Eiendomsmegler Fredrik von Krogh

Saksbehandlere
Fredrik von Krogh
EIE Asker
Partner / Eiendomsmegler
Mob: 95 42 87 01 / E-post: fvk@eie.no

Majken Rustad Løwø
Eiendomsmegler / Backoffice
Mob: 95 78 49 15
[/ E-post: mrl@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ullernkammen 24
For mer om objektet
Ullernkammen 24

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: