Bilde 1 av Valberggrenda 22 A - EBilde 2 av Valberggrenda 22 A - E
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Valberggrenda 22 A - E

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning i prosjekt

kr 700 000 - 1 450 000

Arealer: 0 - 0 m²Antall enheter: 5 (0 solgt)Byggeår: 0
Valberg mellom Stokke og Sem - 5 seksjonerte tomter med rammetillatelse for oppføring av 5 eneboliger. Kun salg av tomt.
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Eierseksjon
Tomt
Eiet tomt 1415 m²
Oppdragsnummer
36239018
card-default

Jens Christian Killengreen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jens
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse

Dette prosjektet består av følgende enheter:


 m², soverom, kr 1 350 000.

Les mer om enhet 1 her


 m², soverom, kr 700 000.

Les mer om enhet 2 her


 m², soverom, kr 1 050 000.

Les mer om enhet 3 her


 m², soverom, kr 1 150 000.

Les mer om enhet 4 her


 m², soverom, kr 1 450 000.

Les mer om enhet 5 her

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven 13.03.2024.

Hovedoppdragsnummer
36-23-9018

Eiendom
Valberggrenda 22 A - E, 3160 Stokke

Matrikkel
Gnr. 548 Bnr. 72 snr. 1-5 i Sandefjord kommune

Boligtype
Boligtomt

Eierform
Eierseksjon

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Jens Christian Killengreen

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):  
 

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

 Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at boenhetens totale BRA er større enn summen av arealene fra hvert enkelt rom. Dette skyldes at boenhetens totale BRA også inneholder/medtar arealer for innvendige vegger. Se prislisten for detaljert oversikt over de enkelte boligene.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Fossnesveien 25 AS
v. Erik Høstmark Løve

Beskrivelse
På en solrik tomt i Stokke selges fem seksjonerte råtomter med rammetillatelse for oppføring av fem eneboliger. De seksjonerte tomtene selges hver for seg. Eneboligene er tegnet av Omega Areal AS. Boligene er tegnet i en modernistisk stil og de har en god planløsning. Husene får et spennende design med store vindusflater og god takhøyde i 2 etasje. Planløsningene er tilpasset barnefamilier og boligene og boligene er tegnet med store takterrasser på ca. 33 kvm. i tillegg til egen hage. Det er direkte innkjørsel fra privat stikkvei til hver bolig som har egen carport med plass til to biler.

Beliggenheten er landlig men sentral, rett ved flotte turområder. Det er også både skole, idrettsanlegg og bussholdeplass like ved, og kun en kort kjøretur til Stokke og Tønsberg.

Innhold
Råtomt med rammetillatelse for oppføring av 5 boliger ført opp over 2 etasjer. Tomtene selges separat. Slik rammetillatelsen er utformet vil boligene inneholde:

1. Etasje: Carport med 2 biloppstillingsplasser og sportsbod på 6,7 kvm. Entré, soverom, baderom, vaskerom, mellomgang

2. Etasje: Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til privat takterrasse på ca. 33 kvm og baderom.

Beliggenhet
Eiendommen har en naturskjønn, skjermet beliggenhet omtrent midt mellom Stokke og Andebu, i Sandefjord kommune. Området er landlig og det er kort vei til lekeplass, Vennerød skole og idrettsbanene til Arnadal IL. Arnadal IL har grupper innen
barneidrett, fotball og orientering, i tillegg til blant annet ungdomsklubb og Gubbetrimmen.
Eiendommen omkranses av bebyggelse, åker og skog, og i umiddelbar nærhet er det turmuligheter. Det er ca. 4,4 km til Kulerødvannet hvor det er brygge, gresslette, parkeringsplass og toalett. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele
familien.

Det er opplyst løype rett ved eiendommen der Arnadal IL kjører opp skiløyper vinterstid.
På Fossnes ligger unike Sti for øyet, en 2 km lang sti gjennom skogen, smykket med kunst. Stien ble åpnet i 2010 og utvides stadig med nye kunstverk, som Salamanderdammen og Poesiåsen. Naturen og kunsten er lyssatt og spesielt på kvelden er dette en flott opplevelse.

Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rossnesoden. Detter er et nyere kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Kommunen har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi
og fin turvei gjennom hele kommunen. I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, båthavn, sandstrender og svaberg.

I nærheten:
- Vennerød skole (1-7 trinn)
- Andebu ungdomsskole (8-10 trinn)
- Gjennestad VGS
- Andebu Senter

Tomt
Eiet tomt, 1415 kvm

Eier har iht. tinglyst seksjoneringsbegjæring eksklusiv bruksrett til det areal som er opplyst i begjæring. Tomtestøreelse varierer mellom seksjonene.

Snr. 1: 255 kvm.
Snr. 2: 209 kvm.
Snr. 3: 209 kvm.
Snr. 4: 209 kvm.
Snr. 5: 224 kvm.Uteoppholdsareal på grunn: Ca. 95-141 kvm + fotavtrykk bolig
114 kvm = 209 - 255 kvm tomt
Uteoppholdsareal på terrasse på plan 2: 33 kvm
Uteoppholdsareal totalt: 128-174 kvm

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ikke aktuelt. Salg av seksjonert råtomt.

Energimerking
Ikke aktuelt. Salg av råtomt.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Evt. eiendomsskatt er ikke fastsatt.

Fordeling felleskostnader
Ikke fastsatt. Avhenger av hvordan sameiet organiseres.

Faste løpende kostnader
Strømkostnader
Forsikring
Kommunale avgifter
Kabel-tv/ internett
Evt. vaktmestertjeneste/snømåking

I byggeperioden for seksjonene vil det være begrensede løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
Råtomten er ikke forsikret. Hver sekjonseier/evt samie må inngå forsikringsavtale både som fullverdiforsikring og ifbm. bygging av husene.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 100 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameiet vil bli stiftet av advokat Per Vinje forut for overtagelse av tomtene.

Forretningsfører
Advokat Per Vinje i Mazars Legal.

Styregodkjenning
Det foreligger ikke krav til styregodkjennelse fra sameiets styre ved salget av tomtene

Diverse
Rammetillatelse og igangsettelsestillatelse for grunnarbeider ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Transaksjonen gjennomføres som et rent salg av eiendom, og selger har ingen oppføringsforpliktelse eller plikter iht. rammetillatelsen. Kjøper betaler ved overtagelse av eiendommen for den posisjon som følger som eier av tomten/seksjonen, og betaler på samme måte for den informasjonen som selger besitter, herunder rammene for de tillatelser som er gitt på eiendommen. Selger har ikke ansvar for eventuelle mangler ved dokumentasjon /rammetillatelse / igangsettelsestillatelse, og kjøper må selv innhente fagkyndig bistand til å fastslå hvordan eiendommen kan benyttes.

Eiendommen selges som en råtomt med eksisternede rammetillatelse og igangsettelsestillatelse for grunnarbeid. Selger har påbegynt grunnrbeidet i den form at tomten er ryddet, det er lagt pukk på eiendommens grunn. Strøm, offentlig vann og avløp er lagt frem til tomtegrensen. Eiendommen overtas slik den fremstår slik i dag og med vedlagte tillatelser fra kommunen. Kjøper må selv sørge for å sikre at dagens tillatelser kan videreføres eller utnyttes i samsvar med kjøpers ønsker og behov. Selger har ikke noe ansvar for utbyggingsmuligheter eller nyttiggjørelse av eksisterende tillatelser på eiendommen.

Selger tar som følge av at dette ikke er salg av bolig, men eiendom for bebyggelse, normale as-is forbehold ved salget. I forbindelse med søknad om rammetillatelse og igangsettelsestillatelse er det sendt inn tegninger til kommunen som inneholder prosjektering av seksjonene. Selger har som følge av at det er tatt as-is forbehold ved salget av tomten ikke ansvar for tegningsgrunnlaget i forbindelse med eventuell bruk til oppføring av bolig på den enkelte tomt. På samme måte har Selger ikke ansvar for endelig seksjonering av eiendommen, da dette gjøres av kjøperne i fellesskap ved etablering av eierseksjonssameiet.

Så lenge eiendommen er under bebyggelse skal eiere av de enkelte seksjoner betale en felleskostnad på kr 5000.- pr mnd. Denne ekstraordinære felleskostnaden løper frem til første ordinære årsmøte etter ferdigstilt bebyggelse på alle eiendommens seksjoner.

Det er ikke lagt opp strøm til eiendommen. Kjøper må kontakte strømleverandør som vil veilede i forhold til tilknytning til nærmeste tilgjengelige trafo.

Konsesjon:
Kjøper plikter å undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet ifbm. overskjøting/overføring av tomten. Evt. manglende tillatelse til konsesjon er kjøpers ansvar. I så tilfelle plikter kjøper og overta eiendommen og kjøper er ansvarlig for å videreselge den. Kostnader tilknyttet konsesjon dekkes av kjøper.

Odel:
Det hviler ikke odel på eiendommen.

Annet
Kjøper og selger plikter å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av EIE.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver

Utleie
Slik rammetillatelsen er utformet er ikke boligene innredet med utleiedel.
Det er ingen begrensninger for utleie av boligene i sin helhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Det er lagt tilknytningspunkt til offentlig vann og avløp ved tomtegrensen.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Det er inngått avtale med naboeiendommen der  sameiet har rett til å strekke vann- og avløp under naboeiendommens grunn. Jobber er utført og tilknytningspunkt for vann- og avløp ligger ved tomtegrensen. vtale ligger vedlagt salgsoppgave.

Regulering
Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Fossnes senter og Pikås vedtatt 22.02.2002.
Eiendommen er regulert til blandet formål/senterområde, felt S2. . Maks utnyttelsegrad er 40% BYA.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Snr 1: Kr 1 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger: Kr 35 120,-

Vedlikeholdsfond: kr 15 000.

Total pris inkl. omk. kr 1 400 120,-
Snr 2: Kr 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger: Kr 18 670,-

Vedlikeholdsfond: kr 15 000.

Total pris inkl. omk. kr 748 670,-
Snr 3: Kr 1 0500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger: Kr 26 250,-

Vedlikeholdsfond: kr 15 000.

Total pris inkl. omk. kr 1 092 620,-
Snr 4: Kr 1 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger: Kr 30 120,-

Vedlikeholdsfond: kr 15 000.

Total pris inkl. omk. kr 1 195  120,-
Snr 5: Kr 1 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger: Kr 37 620,-

Vedlikeholdsfond: kr 15 000.

Total pris inkl. omk. kr 1 502 620,-
Omkostninger:

Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum

Tinglysning pantedokument kr 585

Tinglysning skjøte kr 585,-

grunnboksutskrift kr 200,-
Selger forbeholder seg retten til å endre/justere prisen fortløpende i salgsfasen.

Boligselgerforsikring
Selger er profesjonell og transaksjonen gjelder salg av råtomt. Det er derfor ikke mulig å tegne boligselgerforsikring.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 925)

Oppgjør (Kr.6 900)

Tilrettelegging (Kr.24 900)

Visningshonorar (Kr.4 200)

Totalt kr. (Kr.42 925)
Provisjon: 6,25% av salgssum
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-9018

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til prosjektenheter og klikke deg videre inn på den du ønsker å legge inn bud på.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Valberggrenda 22 A - E
For mer om objektet
Valberggrenda 22 A - E

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: