Bilde 1 av Huvikveien 7Bilde 2 av Huvikveien 7
Digital salgsoppgave
Huvikveien 7

3222 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Skap din drømmebolig! En fantastisk utsikt over fjorden og særdeles solrikt. Klassisk hjem med noe oppussingsbehov.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
167 m²
Bruksareal (BRA)
225 m²
Bruttoareal (BTA)
283 m²
Kommunale avgifter
kr 793 / Mnd
Prisantydning
kr 6 900 000
Omkostninger
kr 169 020
Totalpris
kr 7 069 020
Byggeår
1938
Tomt
Eiet tomt 667 m²
Oppdragsnummer
87210172
Prisantydningkr 6 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 155 000,-
  
Totalpris kr 7 069 020
Eiendom
Huvikveien 7, 3222 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 113 bnr. 41 i Sandefjord kommune
1/5 av gnr 113 bnr 460

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 225 kvm, Bruttoareal: 283 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1938
Byggeåret kan ikke dokumenteres.

Tomt
Eiet tomt 667 kvm

Prisantydning
6 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
155 000,- (Dokumentavgift)

169 020,- (Omkostninger totalt)

7 069 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Bjørn Godtlieb Schøne

Beskrivelse
Enebolig med en fantastisk utsik over havnen og meget solrikt i et attraktivt boligområde på Framnes ca. 2,5 km fra Sandefjord sentrum ut mot Vesterøya, med beliggenhet i veletablert villabebyggelse. Skoler og barnehager i nærheten. Kort vei til offentlig kommunikasjon og fine turmuligheter. Boligen fremstår godt vedlikeholdt etter ombygging utvendig og innvendig 1977 - 1980. Unntak er en lekkasje fra utett
balkong og mulig lekkasje fra tak ved ark mot vest. 3 soverom 1 bad + gjestetoalett. Vaskerom, kontor - muligheter i kjeller. Terrasse på 65 kvm mot vest. Noe moderniseringsbehov. Skap din egen drømmebolig. Eiendommen må oppleves.

Parkering
Garasje. Oppstillingsplass i gårdsplass.

Beliggenhet
Enebolig i et attraktivt boligområde på Framnes ca. 2,5 km fra Sandefjord sentrum ut mot Vesterøya, med beliggenhet i veletablert villabebyggelse. Skoler og barnehager i nærheten. Kort vei til offentlig kommunikasjon og fine turmuligheter.

Bebyggelse
Eneboliger, rekkehus.

Tomt
Eiet tomt, 667 kvm
Særdeles spennende utsiktstomt med opparbeidet plen, hekk og busker, samt asfaltert felles nedkjørsel til garasje med
varmekabler.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området. Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.

Inneholder
Enebolig med kjeller og 2 plan. Boligen består av :
Kjeller: Trapperom, gang, 2 vaskerom, kontor, garasjerom og boder.
1.etasje: Entré, toalett, hall, trapperom, stue med utgang terrasse ca 65 m2, spisestue, åpen kjøkkenløsning og soverom.
2. etasje : Trapperom, gang, baderom, lite soverom, stort soverom og 2 kott.
2 uteboder under terrassen og en garasje.

Byggemåte
Enebolig fra 1938 med murt kjeller og 2 etasjer i treverk med valmet takkonstruksjon og lektepanel. Bygget i henhold til gjeldende kutyme på oppføringstidspunktet. Boligen ble ombygget 1977 - 1980 med nytt tak med Hollands glasert takstein og tilbygget 1982 med nytt inngangsparti med balkong over. Boligen fremstår godt vedlikeholdt og uten svekkelser, foruten lekkasje fra utett balkong og mulig lekkasje fra tak ved ark mot vest. Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.
Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Balkong 2.etg. har fått TG3. Det er utett belegg på balkong med lekkasje ned i vegg mellom entré og trapperom i hall. Det er midlertidig montert presenning over balkong. Årsak til lekkasje må utbedres.
Terrassen er i følge kommunen ikke bygget etter dagens krav med tanke på den branntekniske utførelse og tilfredsstiller ikke krav for å hindre brannsmitte mellom byggverk. Dette er et ansvar ny eier overtar. Kontakt megler for mer info.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Primærrom
Primærrom: 167 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg.: Entré, toalett, hall, trapperom, stue, spisestue, kjøkken, soverom.
2.etg. : Trapperom, gang, bad, 2 soverom.
Kjeller: Trapperom, gang, vaskerom, vaskerom 2, kontor.

Bruksareal
Bruksareal: 225 kvm

Standard
Boligen fremstår godt vedlikeholdt etter ombygging utvendig og innvendig 1977 - 1980. Nytt stort flislagt baderom 2. etasje ca 1990 med varmekabler, 2 servanter, nytt toalett 2016, bidé, boblebadekar i hjørne og dusj med forheng. Ny ombygging av stuer og kjøkken ca 2006 med åpen kjøkkenløsning mot spisestuen og kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, kjøkkenøy og Corian benkeplater. Integrerte
hvitevarer som stor komfyrtopp med induksjon og ventilator hette, samt oppvaskmaskin i kjøkkenøy, 2 kjøleskap, stekeovn, varmeskuff og vinskap. Merbau parkettgulv i kjøkken og stuer fra 2006, eik heltre parkettgulv i hall fra byggeår, entré og toalett med gulvfliser, soverom med heltre furu gulvbord. Hovedsakelig furu heltre gulvbord i 2. etasje og fliser på stort baderom med varmekabler. Vegger i hall
med redwood panel, for øvrig malte flater og tapet, samt fliser på baderom og fliser i brystning på toalett. Nytt vaskerom i kjeller med baderomsplater. Himlinger hovedsakelig med malte flater, i entré og hall med redwood panel og beiset panel i skråhimlinger 2. etasje. Noen nyere innerdører fra ca 1980. 3 nye vinduer 2011 i kjøkken og spisestue, for øvrig hovedsakelig vinduer og balkongdør fra 1980.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Sikringsskap med 50A hovedsikringer og 14 kurser, alle med automatsikringer fra ca 2010.

Oppvarming
Oppvarming med varmekabler på baderom. Vannbåren varme med radiatorer og varmepumpe som energikilde fra 2008.
200 liter varmtvannsbereder fra 2010. Pipe fra byggeår uten ildsted. I følge feier er disse plombert.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 9 506 pr. år
I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 5829,-.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider.
Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Eiendommen har årlige utgifter til vei-velavgift på kr 500,- pr. mnd. som skal dekke brøyting av veien samt strøm til varmekabler.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19140 kwh pr. år. ( Ikke innhentet ) Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 8266877

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke innhentet, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Diverse
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser. Terrassen er i følge kommunen ikke bygget etter dagens krav med tanke på den branntekniske utførelse og tilfredsstiller ikke krav for å hindre brannsmitte mellom byggverk. Dette er et ansvar ny eier overtar. Kontakt megler for mer info.
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.
Eiendommen har pliktig medlemsskap i huseierforening, og den til enhver tids eier av eiendommen vil være ansvarlig for å betale sin andel av utgiftene til drift av foreningen. Foreningens vedtekter ligger vedlagt salgsoppgaven. For næremere informasjon om fellesutgiftene, se "Faste løpende kostnader".

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Husordensregler/Vedtekter
- Matrikkelkart

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:


1961/2417-1/29  Erklæring/avtale  17.07.1961 Naboerklæring

1983/5498-1/29  Erklæring/avtale 17.08.1983 Naboerklæring
 
2007/143931-2/200  Erklæring/avtale 22.01.2007 Bestemmelse om ledningstrase kan ikke slettes uten samtykke fra Sandefjord kommune
Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere.
 
2007/184525-1/200  Urådighet 08.02.2007 Overdras sammen med gnr 113 bnr 460 Gjelder denne registerenheten med flere.


2007/143931-1/200  Best. om vann/kloakkledn. 22.01.2007  rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:113 Bnr:41 Bestemmelse om vedlikehold
Med flere bestemmelser.

2007/184259-3/200  Bruksrett  08.02.2007  rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:113 Bnr:41 for byging av terrasse.

2007/184525-2/200  Bestemmelse om veg  08.02.2007 
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:113 Bnr:41
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:113 Bnr:456
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:113 Bnr:457
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:113 Bnr:458
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:113 Bnr:459 
Bestemmelse om parkering. Bestemmelse om vedlikehold. Med flere bestemmelser.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Framnesveien. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
155 000,- (Dokumentavgift)

169 020,- (Omkostninger totalt)

7 069 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 911)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 950)
Provisjon (Kr.77 500)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.480)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.28 458)
Avisannonsering, sb.no, karusell og premiumbanner - uke 40 (Kr.5 900)
Ukens bolig på Finn - 08.10.21 (Kr.2 750)
Løft på Finn - 22.10.21 (Kr.2 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.159 729)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0172

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jan Berg

Saksbehandlere
Jan Berg
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler
Mob: 91 36 94 36 / E-post: jab@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Huvikveien 7
For mer om objektet
Huvikveien 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: