Bilde 1 av Moveien 94ABilde 2 av Moveien 94A
Digital salgsoppgave
Moveien 94A

3221 Sandefjord • Sandefjord kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 4 850 000

Omkostninger: kr 137 540Totalpris: kr 4 987 540
Vesentlig oppgradert! Innredet til to avdelinger - flere bruksmuligheter! Solrikt og sentralt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
179 m²
Bruksareal (BRA)
179 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
58 m²
Kommunale avgifter
kr 1 671 / Mnd
Prisantydning
kr 4 850 000
Omkostninger
kr 137 540
Totalpris
kr 4 987 540
Byggeår
1922
Tomt
Eiet tomt 347 m²
Oppdragsnummer
87240040
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 850 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 850 000,-)kr 121 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 4 987 540
Eiendom
Moveien 94A, 3221 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 41 Bnr. 88 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 179 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 179 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 58 kvm

Areal
Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 179 kvm, BRA-i: 179 kvm , TBA: 58 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1922

Tomt
Eiet tomt 347 m²

Prisantydning
kr 4 850 000,-

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Fenger Knut Grøn
Rapportdato: 18.03.24
Type rapport: Tilstandsrapport

Eier
Torkild Brede Bredesen Desirée Veronika Fevang Carlsen

Beskrivelse
Romslig og vesentlig oppgradert enebolig m/ to avdelinger. Spennende objekt med flere bruksmuligheter! Store deler av boligen er pusset opp de siste årene. Blant annet oppussing av alle arealer i 1. etasje utført i 2022. Oppussing av overflater innvendig i leiligheten i 2. etasje, utført i 2023. For øvrig er boligen godt vedlikeholdt. Boligen ble omgjort til to avdelinger rundt 2001.

Pr. 19.03.2023 leies hele boligen ut til to leieboere. Leiekontrakter med kr. 22.900,- i leieinntekt pr. måned. Ta kontakt med megler for mer info.

Sentral beliggenhet, ca. 3 km nord for Sandefjord sentrum. Nærhet til dagligvareforretning, skoler og barnehager, samt treningssenter - og handelsområdet på Pindsle og E18 er en kort kjøretur fra eiendommen. Boligen er registrert som enebolig, men ombygget og innredet som tomannsbolig. Det er gode solforhold på terrasser og øvrige uteområder, og tujahekk skjermer for innsyn og støy.

Inneholder:
1. etg.: Vindfang, entré, trapperom, vaskerom, bad, 3 soverom, stue og kjøkken.
2. etg.: Trapperom, vindfang, gang, 2 soverom, stue, spisestue, kjøkken og bad.
Kjeller: Uinredet kjellerrom og 2 boder.

Tilbygg / modernisering
2000: Nytt sikringsskap. Nye vinduer og balkongdør.
2001: Nytt røropplegg i boligen. Ny kjøkkeninnredning 1. og 2. etasje. Renovert baderom 1. og 2. etasje. Ny pipestokk. Ny terrasse. Ny utvendig kledning og ny betongtakstein.
2002: Nytt glass i et vindu.
2008: Malt fasader utvendig.
2010: Montert varmepumpe i stue 2. etasje.
2013: Malt fasader utvendig.
2014: Ny vifte på kjøkken 2. etasje.
2015: Pusset opp en del innvendige overflater.
2016: Ny 200 liter varmtvannsbereder til 1. etasje
2019: Ny 200 liter varmtvannsbereder til 2. etasje. Malt utvendige fasader.
2020: Ny innredning med vask på bad 1. etasje. Nytt dusjkabinett på baderom 1. og 2. etasje.
2022: Tette plater under deler av balkong 2. etasje. Ny verandadør og veranda i 2. etasje.
2023: Oppusset flater - Samtlige rom: vegger, tak, lister, vinduskarmer/lister.

Parkering
Parkering på felleseiet tomt (gnr./bnr.: 41/745). Tomten eies i fellesskap med to naboeiendommer, og 1/3 av parkeringsplassen tilhører derfor eiendommen.

Beliggenhet
Eiendommen har en sentral beliggenhet på Lasken, ca. 3 km nord for Sandefjord sentrum. Det er nærhet til dagligvareforretning, skoler og barnehager, samt treningssenter. Handelsområdet, Pindsle, er kun 3 minutters kjøretur fra eiendommen, og E18 er ca. 2 minutters kjøretur unna- noe som forenkler hverdagen til pendlere.

Service- og tjenestetilbud:
Dagligvarehandel kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Haukerød (post i butikk og søndagsåpent) eller Kiwi Moveien. Disse kan nås innen 4-6 minutters gange fra eiendommen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 5 minutters kjørevei til Sandefjord sentrum. Der ligger bl.a. Hvaltorget kjøpesenter med over 60 butikker. I Sandefjord vil du også finne et rikt utvalg spesialforretninger i et meget kundevennlig sentrum, rikt kafé- og restauranttilbud og indre havn. Herfra går det også daglige avganger med båt til Strømstad.

Skoler og barnehager:
Eiendommen sogner til Haukerød barneskole (ca. 0,9 km) og Bugården ungdomsskole (ca. 1,7 km). Videre er Sandefjord videregående skole ca. 23 minutters gange fra eiendommen, og Skagerak International School er en 10 minutters kjøretur unna. Nærmeste barnehage er Haukerød barnehage. og opplæringssenter (ca. 0,3 km).

Tomt
Eiet tomt, 347 m².

Tomten er flat og lettstelt. Den er opparbeidet med blomsterbed, busker, hekk, plenarealer og gruset gårdsplass.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste bussholdeplass er "Moveien, linje 01, 150" som ligger et steinkast fra eiendommen. Videre kan Sandefjord stasjon med tog- og bussforbindelser nås innen ca. 30 minutters gange. Sandefjord Lufthavn Torp er 11 minutters kjøretur fra eiendommen.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Fenger Knut Grøn, datert 18.03.24. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Enebolig ombygget med leilighet i 1. etasje og 2. etasje og oppgradert de senere år, fremstår normalt godt vedlikehold uten registrerte svekkelser, utover normal slitasje og elde. Bygningen som er oppført etter den skikk som var vanlig på oppføringstidspunktet, kan ha skjulte feil og mangler som er vanskelig å oppdage ved befaring. Det vil normalt alltid kunne registreres symptomer på avvik fra normal tilstand; det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Elde og tidsmessighet kombinert med endret bruk, kan over tid avdekke skjulte feil og mangler som ikke oppdages ved visuell kontroll.

Boligen har fått følgende TG3:
Leilighet 2. etasje; Etasjeskille/gulv mot grunn.

Boligen har stedvis fått følgende TG2:
Leilighet 1. etasje; Radon. Utvendige vann- og avløpsledninger. Veggkonstruksjon. Utvendig dører. Pipe og ildsted. Innvendig rom under terreng. Bad. Vannledninger. Avløpsrør. Ventilasjon. Drenering. Grunnmur og fundamenter.
Leilighet 2. etasje; Radon. Taktekking. Nedløp og beslag. Veggkonstruksjon. Takkonstruksjon/loft. Pipe og ildsted. Innvendige trapper. Innvendige dører. Bad. Kjøkken 2. etg. Vannledninger. Avløpsrør. Ventilasjon.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Enebolig ombygget med to avdelinger og oppgradert de senere år, fremstår normalt godt vedlikehold uten registrerte svekkelser, utover normal slitasje og elde.

1. ETASJE;
- UTVENDIG -
Veggene har trekonstruksjon av ukjent utførelse, enten laftet tømmer eller reisverkskonstruksjon. Fasade/kledning har nyere liggende bordkledning
fra 2001. Malt sist 2019. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hoved-ytterdør. Bygningen har malt balkongdør i tre. Terrasse utenfor stue med treplatting ca 29 m2. Terrasse i treverk ca 6 m2 ved inngangsparti. Tomten er opparbeidet med asfalterte områder, smijernsport, grov singel, plen og hekk.

- INNVENDIG -
Innvendig er det gulv av 1stav laminatgulv og fliser med varmekabler i entrè og baderom. Veggene har malt trepanel. Innvendige tak har malte plater. Overflater er nye eller oppusset 2022. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Opprettet og isolert i forbindelse med ombygging 2022. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det foreligger dokumentasjon med kart over radonforekomster fra Sandefjord kommune og målinger ligger under grenseverdier, kun moderat til lave forekomster. Boligen har elementpipe. Ingen ildsted. Fuktkontroll på murvegger uten å registrere fukt over grenseverdier. Det er ikke fuktsperre i kjellergulv, da dette ikke var vanlig på  oppføringstidspunktet. Noe indikasjon på fukt i kjellergulv og nederst på grunnmur. Innvendig har boligen malte fyllingsdører.

- VÅTROM -
Flislagt baderom med gulvvarme, innredet med stort servantskap, toalett og dusjkabinett. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Det er elektrisk styrt vifte. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Yttervegg på tilliggende vegger mot dusj. Dusjkabinettløsning er også med svært liten fuktbelastning. Det er ingen avvik fra grenseverdier ved søk med fuktkontroll. Vaskerom med fliser på gulv og malte flater på vegg og i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Det er naturlig ventilering. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

- KJØKKEN -
Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er integrerte hvitevarer som kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn, vannstoppsystem og komfyrvakt. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

- TEKNISKE INSTALLASJONER -
Innvendige vannledninger er av kobber med plastkappe og noen nyere plast rør-i-rør system. Det er avløpsrør av plast. Boligen har naturlig ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca 200 liter. 40A hovedsikring og 8 kurser, alle med automatsikringer. Håndslokkeapparat og røykvarslere.

- TOMTEFORHOLD -
Det er byggegrunn av løsmasser. Drenering skal fungere utenfor grunnmur slik at fuktighet i grunnen ikke trenger inn gjennom kjellervegger. Det er ikke kjent tilstand på drenering, men registrert noe fukt nederst på kjellervegger. Bygningen har betonggrunnmur. Det er stripefundamenter av betong under grunnmur. Boligen står på relativ flat tomt. Utvendige avløpsrør er av ukjent type. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige
vannledninger er av ukjent type. Offentlig vannforsyning via private stikkledninger.

2. ETASJE;
- UTVENDIG -
Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon med nyere isolasjon i hanebjelkelaget. Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Lakkert eller plastbelagt stål takrenner, nedløp og beslag. Veggene har trekonstruksjon av ukjent utførelse. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Malt utvendig de senere år. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Utenfor stuen er det balkong ca 23 m2 med nyere terrassebord og rekkverk. Tomten er opparbeidet med asfalterte områder, smijernsport, grov
singel, plen og hekk.

- INNVENDIG -
Innvendig er det gulv av laminat. Veggene har malt trepanel. Innvendige tak har malt trepanel. Overflatene er pusset opp i 2023. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det foreligger dokumentasjon med kart over radonforekomster fra Sandefjord kommune og målinger ligger under grenseverdier, kun moderat til lave forekomster. Boligen har elementpipe.
Ingen ildsted. Boligen har malt tretrapp. Innvendig har boligen malte fyllingsdører.

- VÅTROM -
Flislagt baderom med gulvvarme, baderomsinnredning med nedsenket servant, toalett og dusjkabinett fra 2020. Det er plastsluk og smøremembran med dokumentert utførelse. Det er elektrisk styrt vifte. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Opprinnelig
yttervegg på tilliggende vegger mot dusj. Dusjkabinettløsning er også med svært liten fuktbelastning. Det er ingen avvik fra grenseverdier ved søk med fuktkontroll.

- KJØKKEN -
Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er plass for kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Innvendige vannledninger er av kobber med plastkappe og noen nyere plast rør-i-rør system. Det er avløpsrør av plast. Boligen har naturlig ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Varmepumpe i stuen. Service 2023. 40A hovedsikring og 7 kurser, alle med automatsikringer. Håndslokkeapparat og røykvarslere.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Komplette tegninger finnes ikke i kommunens byggesaksarkiv. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvaret for nevnte forhold.
Eiendommen er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

Oppvarming
Oppvarming via varmepumpe, varmekabler i baderom (1. og 2. etg) og panelovner i enkelte rom.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Sandefjord kommune opplyser om følgende kommentarer fra feiervesenet: "Det foreligger ingen data om utførte tilsynsoppdrag, ta kontakt med feiervesenet for avtale om tilsyn". Kjøper overtar ansvaret for dette.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 20 041 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over tolv terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Kostnader knyttet til strømforbruk. 
Kostnader knyttet til årlig forsikringspremie.P.t er denne på kr 14.000,- for hus og innbo.
Ingen veikostnader, men brøyting avtales med naboene da det er felles adkomstvei.
Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd, og Altibox for TV. Dekodere følger med. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret.

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2022:

Som primærbolig kr. 1 055 153,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.

Som sekundærbolig kr. 4 009 580,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Leietaker meldt om mus. Dette er tatt gjennom forsikringen. 14.03.24 Var takstmann i leiligheten og fant kun spor etter mus i 2 etasje. Det er gjort utbedringer (musebånd/børste, utvendig kledning, under alle hjørner der det er mulighet for inngang). Mus har kommet seg inn i 2 etasje mellom kledning. Det er ikke funnet andre spor etter mus verken i kjeller, 1 etasje eller andre rom i 2 etasje.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Energiattest
- Ledningskart
- Kommuneplankart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
- 1925/910018-1/29: Erklæring/avtale 06.08.1925. Grenseregulering.
- 2011/291733-1/200: Bestemmelse om bebyggelse 13.04.2011. Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til bygningsloven.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Pr. 19.03.2023 leies hele boligen ut til to leieboere. Leiekontrakter med kr. 22.900,- i leieinntekt pr. måned. Ta kontakt med megler for mer info.

Sandefjord kommune opplyser om at eiendommen er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Den del av boligen som idag fremstår som utleiedel, er ikke bekreftet godkjent for varig opphold. Eventuell søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko. Det gjøres oppmerksom på at det er krav om forsvarlige radonverdier ved utleie. Dersom kjøper ønsker leietakeren oppsagt, bes dette meddelt megler skriftlig ved inngivelse av bud.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til boligbebyggelse, gul- og rød støysone og ras- og skredfare i kommuneplanens arealdel, datert 21.09.2023.

Eiendommen ligger innenfor et område som ligger under marin grense, i likhet med de fleste andre eiendommer i Sandefjord kommune og Østlandet generelt. Ved utbygging/endringer på eiendommen, kan det være behov for nærmere grunnundersøkelser. I gjeldende kommuneplan er disse områdene merket med en egen hensynssone, hvor faren for områdeskred ved endringer og tiltak skal vurderes i henhold til krav i pbl. § 28-1 og TEK17 § 7-3 med veiledning, herunder NVEs veileder 1/2019. Det henvises til kommunen for ytterligere informasjon.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.

Overtagelse
Etter avtale. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved overtakelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

kr 4 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 121 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 850 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 122 490,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 972 490,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 987 540,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning. Det tas forbehold om endring i offentlige gebyr.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 19 000,-
Provisjon : 1,25%
45 000 Minimum
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-24-0040

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til dette, og det medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les mer om EIE`s behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på eie.no/personvern

Avdeling
EIE Sandefjord

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Tomas Vedvik
Eiendomsmegler

Saksbehandlere
Tomas Vedvik
dir.tlf: 33 48 22 08
e-post: tv@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Moveien 94A
For mer om objektet
Moveien 94A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: