Bilde 1 av Vinkelveien 20Bilde 2 av Vinkelveien 20
Digital salgsoppgave
Vinkelveien 20

3213 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Velholdt enebolig med nydelig, idyllisk hagetomt. Særdeles barnevennlig og solrikt
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
191 m²
Bruksareal (BRA)
217 m²
Kommunale avgifter
kr 852 / Mnd
Prisantydning
kr 5 690 000
Omkostninger
kr 152 770
Totalpris
kr 5 842 770
Byggeår
1956
Tomt
Eiet tomt 764 m²
Oppdragsnummer
87220194
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 5 690 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 138 750,-
  
Totalpris kr 5 842 770
Eiendom
Vinkelveien 20, 3213 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 120 Bnr. 250 og Gnr. 120 Bnr. 332 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 191 kvm, Bruksareal: 217 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1956

Tomt
Eiet tomt 764 kvm

Prisantydning
5 690 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 138 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 140 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 830 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 842 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 221 pr. år

Eier
Anne-Kristine H Brandsdal Kjetil Øi

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Vinkelveien 20! Dette er rett og slett en herlig eiendom med en idyllisk beliggenhet - med alt i nærheten! Boligen er meget velholdt og ivaretatt opp igjennom årene. Boligen har en gjennomgående god standard over det hele, og en fin planløsning som passer perfekt for barnefamilien. Rikelig med lagringsplass også i kjeller. Tomten er perfekt for lek og moro, både for store og små, og ikke minst for husdyr. Sol fra morgen til kveld og fine uteplasser rundt boligen. Trivelig gate med lite gjennomgangstrafikk - hvor barna trygt kan leke.

Parkering
I egen gårdsplass samt garasje.

Beliggenhet
Velkommen til en landlig villaeiendom i nærheten av det aller meste og kun ca 15 minutters gange fra byen! Boligen ligger tilbaketrukket med fantastiske solforhold. For familiens yngste blir skoleveien svært enkel bort til Virik barneskole, kun rett på gangsti langs jordet. Skolen har store utearealer med lekestativ, fotballbane som er et fint tilbud utenom skoletiden. Det er i tillegg kort vei til ungdomsskole og en rekke barnehager i nærområdet. Blant alle fritidsaktivitetene i området inngår blant annet fotballbanene på Store Bergan, med både kunstgress og vanlig gress knappe kilometeren unna. Skiløyper finner du på jordet som tar deg videre inn i lysløypa i Marum. Bugården ligger rett ved, med svømmehall, idrettshall, ishall, tennisbaner, flotte tur - og trenings områder. Hva med runde golf på den flotte banen som ligger rett før Jåberg - kun minutter i bil fra eiendommen. Det er også kun få minutter med bil eller sykkel til sentrum, med alle sentrumsfunksjoner og urbant byliv. Ikke innsyn på terrassen fra naboer! Perfekt eiendom for deg med småbarn, husdyr, hobbygartneren eller den som ønsker en tomt med mange muligheter.

Tomt
Eiet tomt, 764 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Totalt primærrom: 191 kvm
Totalt bruksareal: 217 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Kjeller etasje
P-rom 53 m²: Trapperom , Gang , Wc , Gang 2, Vaskerom , Hobbyrom
S-rom 24 m²: Bod , Bod 2, Bod 3, Bod 4

Første etasje
P-rom 75 m²: Entré , Trapperom , Gang , Stue , Wc , Stue 2, Spisestue , Kjøkken

Andre etasje
P-rom 63 m²: Trapperom , Gang , Vaskerom 2, Bad, Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Stue
S-rom 2 m²: Kott

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra , datert . Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon/saltak med isolasjon i hanebjelkelaget. Hollandsk glasert takstein. Nedløp og beslag av aluminium. Veggene har murkonstruksjon med lettklinkerblokker/siporex og innvendig utforet, isolert og malte plater. Fasader har pussede og
malte murfasader. Gavlvegger i 2. etasje med malt tømmermannspanel. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass fra byggeår i trapperom og toalett, karnapp i stue fra 1981 og 2 vinduer på kjøkken fra 1987. Vinduer i 2 soverom fra 1990. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass på et soverom og baderom. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass i TV stue og 2 vinduer i stue. PVC vindu med 2 lags glass mot terrasse fra 2014. Bygningen har malt hovedytterdør og PVC balkongdør. Utenfor stuen er det terrasse ca 12 m2 med skifer på gulv. Terrasse markise 2010. Tomten er opparbeidet med singel på gårdsplass, plen, hekk, prydbusker, bærbusker og frukttrær.

Boligen har fått følgende TG3: Våtrom > Generell > Vaskerom. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Selv om våtrommet automatisk blir TG3 fordi det er eldre enn 1997, er det allikevel ikke registrert svekkelser som tilsier baderommet ikke kan brukes
videre slik det er. Boligen har fått følgende TG2: Utvendig > Vinduer. Utvendig > Veggkonstruksjon. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Innvendig > Pipe og ildsted. Innvendig > Rom Under Terreng. Innvendig > Innvendige trapper. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom 2. Våtrom > Ventilasjon > Bad. Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom. Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Tekniske installasjoner > Ventilasjon. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Tomteforhold > Drenering.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 191 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 217 kvm

Standard
Innvendig er det flisgulv med varmekabler i entré, Furu heltre 1 stav gulvbord i gang og TV stue, ny ere 1 stav eik parkett i stue og kjøkken, samt fliser i toalettrom. Veggene har malt tapet, malt trepanel og malte plater. Innvendige tak har malte plater og malt trepanel. Alle flater er
pusset opp de senere år. Etasjeskiller er av trebjelkelag og mur gulv i kjeller. Bygget er ikke utført med radonsperre. Det er fremlagt dokumentasjon på radonmåling og målinger ligger under grenseverdier. Radonmåling 1989 verdi 101Bqm3. Boligen har mursteins pipe og peis ovn med glassdør fra nyere tid. Gulvet er av betong. Veggene har betong/mur. Boligen har malt tretrapp. Kjellertrapp mangler rekkverk. Hvite malte profilerte innerdører og malte glatte dører. Skjenk under vindu i spisestue og reol/TV benk i TV stue.

Opprinnelig vaskerom i kjeller med malte murvegger og malt murgulv. Det er opplegg for vaskemaskin. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Mur konstruksjon på tilliggende vegger. Bad 2. etasje med flislagt gulv med sokkelflis og malte vegger. Innredet med baderomsinnredning med 2 servanter, badekar og dusjhjørne med glassdører. Det er plastsluk. og smøremembran med ukjent utførelse. Det er naturlig ventilering. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Vegghengt toalett på tilliggende vegger mot dusj. Det er ingen avvik fra grenseverdier ved søk med fuktkontroll. Vaskerom 2. etasje med flislagt gulv med sokkelflis og malte vegger. Innredet med vegghengt toalett, servant og opplegg for
vaskemaskin og tørketrommel. Det er plastsluk. og smøremembran med ukjent utførelse. Det er naturlig ventilering. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Vegghengt toalett på tilliggende vegger mot dusj. Det er ingen avvik fra grenseverdier ved søk med fuktkontroll.

Kjøkkenet har innredning med malte profilerte fronter. Benkeplaten er av heltre furu behandlet. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Plass for kjøleskap. Kjøkkenfronter er malt 2015. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Toalett i kjeller med malt murgulv og malt murvegger, Toalett 1. etasje med gulvfliser og tapet på vegger. Innredet med toalett og servant.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert november 1956.
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 1955. Tegningene samsvarer ikke med dagens løsning. Alle rom i 1. og 2.etasje samsvarer med bruk til varig opphold. Kjeller er ikke innredet.
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisk oppvarming. Peisovn i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 10 221 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 20.000 prår.
Årlig forsikringspremie som p.t er på ca kr 7.000,-
Boligen er tilknyttet Telenor Fiber som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 9082302

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 989 922,- Som sekundærbolig Kr. 3 563 718,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
1946/1870-2/29  Best. om vann/kloakkledn. Eldre servitutt vedr vann og kloakkledning. Ikke aktuelt for dagens bruk. Servitutten følger likevel eiendommen videre.
 23.08.1946

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Eiendommen ligger ca. 30 meter fra båndleggingssonen til vedtatt korridor for ny jernbane. For mer informasjon om jernbaneprosjektet vises til:
http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 138 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 140 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 830 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 842 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
87-22-0194

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vinkelveien 20
For mer om objektet
Vinkelveien 20

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: