Bilde 1 av Kilgata 13BBilde 2 av Kilgata 13B
Digital salgsoppgave
Kilgata 13B

3217 Sandefjord • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 5 490 000

Omkostninger: kr 147 740Totalpris: kr 5 637 740
Lekker leilighet med 20 kvm terrasse i 6.etg. Nydelig utsikt. MEGET solrikt! 2 soverom.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
34
Antall soverom
2 soverom
Etasje
6
Internt bruksareal (BRA-i)
69 m²
Bruksareal (BRA)
75 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
6 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
21 m²
Fellesutgifter
kr 3 166 / Mnd
Prisantydning
kr 5 490 000
Omkostninger
kr 147 740
Totalpris
kr 5 637 740
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 6949 m²
Oppdragsnummer
87230246
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 5 490 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-)kr 137 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 5 637 740
Eiendom
Kilgata 13B, 3217 Sandefjord, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 175 Bnr. 7 Snr. 34 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 75 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 69 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 6 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 21 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2020

Tomt
Fellestomt 6949 kvm

Prisantydning
5 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 15.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 138 490,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 628 490,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 637 740,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 166,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, kommunale avgifter, fiberaksess, forsikring og vedlikehold av bygning, strøm og renhold av fellesarealer, brøyting/strøing, plenklipping, vaktmester, drift heis.

Eier
Truls Magnus Vik Steder

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til Kilgata 13 b, en særdeles flott leilighet beliggende sydvendt i 6. etasje med gode solforhold og nydelig utsikt over Indre Havn. Fin planløsning og innredet i tidsriktige og moderne farger. Bedre kontakt med sjøen kan man knapt få - samtidig som man bor i stille og rolige omgivelser - med Indre Havn og sentrum som nærmeste nabo.

Kort fortalt:

Stilig 3-roms i 6.etasje
Påkostet og svært tiltalende innredet. Romslig balkong med flott sjøutsikt!
Bod i kjeller
Mulighet for å leie båtplass hos Kilen Brygge Båtforening.
Kajakkgarasje for din kajakk, hvor man også kan låne - perfekt for en padletur på sjøen!
Tilgang selskapslokale, trimrom og 2 gjesteleiligheter i sameiet! Perfekt når man får besøk av venner og familie!

Parkering
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Beliggenhet
Med sjøen som nærmeste nabo!

Kilen brygge har kanskje Sandefjords mest populære beliggenhet hvor man har alt man trenger i nær rekkevidde fra utgangsdøren. På Kilen brygge finner man restauranter som Del Mare, Kismat og Alan´s Kitchen, apotek, fastlegekontor og tannlege. Her bor man sentralt, men allikevel ikke midt i byen. Utenfor døren finner du "brygga" med sine tilbud av restauranter som Brygga 11 (Geir Skeie), La Scala, Kokeriet og nye Pir 4. Det er kun en kort rusletur inn til sentrum hvor man har et godt og variert utvalg av spennende forretninger i et meget kundevennlig sentrum.
Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hvaltorget kjøpesenter ca. 60 butikker. Fra brygga er det daglige avganger med båt til Strømstad, noe som legger til rette for hyggelig grensehandel.
Sjøen omkranser Kilen brygge og her kan man fint ha hus og fritidsbolig i ett - ikke boplikt!
Velkommen til en hyggelig visning!

Tomt
Fellestomt, 6949 kvm
Uteområdet har ett grønt og frodig preg. Beplantningen er variert, og de minste kan boltre seg på lekeplassen som ligger på herlige friområder mellom byggene. Bryggevandringen fra eksisterende Kilen Brygge er videreført langs sjøfronten, og det er etablert en flytebrygge som muliggjør tilgang til vannet.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Inneholder
Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:

6.etasje:
BRA 75 m²
- BRA-i 69 m²: Entre, bad, bod, to soverom og åpen stue/kjøkkenløsning.
- BRA-e 6 m²: Bod i kjeller
- TBA (Terrasse og balkongareal) 21 kvm.

Kommentar til areal:
Balkong oppmålt til 21 m2 (TBA).
Innvendig rørsjakt i leiligheten er medregnet i BRA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex, datert 15.12.23. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Selveierleilighet beliggende i Nye Kilen Brygge i Sandefjord Kommune. Leiligheten ligger i byggets 6. etasje med adkomst via felles trappeoppgang. Oppgangen har callinganlegg og heis. Sydvestvendt balkong. Bod i kjeller. Felles tomt med asfalterte internveier, lekeområder og beplantede områder. Boligblokk på sju etasjer bestående av totalt 19 boenheter. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur i betong. Bærende konstruksjoner i stål og betong med utfyllende yttervegger i tre. Etasjeskillere i betongkonstruksjon. Utvendige fasader forblendet med tegel. Vinduer i 2 og 3-lags glass. Entredør med brann og lydklassifisering EI30/35 db. Yttertaket er flatt og tekket med papp/folie (Yttertaket er ikke besiktiget). Oppvarming er tilkoblet fjernvarme. Felles varmtvann. Vannbåren varme via radiator og vannbåren gulvvarme på bad Boligen har balansert ventilasjon. Separat avtrekk fra kjøkken.

Boligen har fått følgende TG3: Ingen.
Boligen har fått følgende TG2: Våtrom - Bad. Øvrige rom. Elektrisk anlegg.

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Leiligheten har en flott gjennomgående standard. Gulvflater belagt med parkett. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte betongflater. Nedsenket himling med malte flater i entre. Nedsenket himling på bod av type "Systemhimling". Hvite slette innerdører. Garderobeskap på begge soverom.

Kjøkken: Åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite slette fronter. Benkeplater i laminat med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Nedfelt induksjonstopp. Ventilator med avtrekk. Komfyrvakt. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Gulvflater belagt med parkett. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte betongflater. Vannrør av typen rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale. Waterguard.

Flislagt bad fra byggeår. Gulvvarme. Dusjhjørne med nedsenket gulv og dusjvegger i glass og veggmontert to-greps blandebatteri tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Innredning med hvite slette fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Speil, stikkontakt og lysarmatur på vegg over servant. Nedsenket himling med innfelte downlights. Vannrør av typen rør i rør. Avløpsrør i plastmateriale. Sluk i metall med klemring i plastmateriale. Mekanisk avtrekk tilkoblet boligens ventilasjonsanlegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det er kun det tekniske anlegget inne i selve leiligheten som er vurdert.
Vannrør fra byggeår av typen rør i rør. Fordelerskap for rør-i-rør er plassert i vegg i entre. Stoppekran i fordelerskap. Synlige avløpsrør i
plastmateriale. Vannbåren varme tilkoblet en radiator i stue og gulvvarme på bad. Fordelerskap for vannbåren varme er plassert i vegg i entre. Balansert ventilasjon med aggregat plassert over himling på bod. Felles varmtvann.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse var gitt 27.02.2020 på følgende vilkår:
Tiltakets/byggets art: Boligblokker med felles parkeringskjeller. Ferdigattest må begjæres når nedenstående arbeid er utført: Kjeller under bygg C3, B og A1 og utomhus. Avklaring vedr flytebrygge. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen og tinglyst seksjonering. Disse samsvarer med dagens bruk av leiligheten.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell oppfølging fra kommunen sin side.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Vannbåren varme til radiatorer, samt vanlig elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 166,- pr.mnd.
Felleskostnader: 3.067,-
Fiberaksess: 99,-

Faste løpende kostnader
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 7.000 kWh. pr. år.
USBL fakturerer for oppvarming og varmtvann etter forbruk.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP2637062

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 858 523,- Som sekundærbolig Kr. 3 262 388,-

Sameie
Sameie: Sameiet Nye Kilen Brygge, Orgnr: 924567163
Nye Kilen Brygge, Orgnr: 924567163
Forretningsfører: USBL Sandefjord
Sameiet består av 133 leiligheter.
Dyrehold er tillatt. Det må ikke være til ulempe for andre brukere av eiendommen. Se husordensregler for mer informasjon. 

Sameiets regnskap, vedtekter, protokoll m.v. kan fås ved henvendelse hos megler. Ordensregler ligger vedlagt salgsoppgaven.
Styret innkaller til dugnad etter behov.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

Forretningsfører
USBL Sandefjord

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Annet
Som beboer på Nye Kilen Brygge får du tilgang til flotte fellesfunksjoner som alle beboere i Nye Kilen Brygge har tilgang til å benytte. Fellesfunksjonene inkluderer et gjesterom i C1 og et i C2, samt treningsrom og lounge/ selskapslokale i A2. Gjesterommet har plass til minst to overnattingsgjester, med dobbeltseng, sovesofa og komplett baderom med dusj.
Lounge/selskapslokale er utstyrt med kjøkken, garderobe og wc, samt oppholdsarealer med gasspeis. Kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, stekeplate og serveringsutstyr. Lokalet har spisebord og stoler til ca 20 personer, samt en sittegruppe i lounge-delen, kaffemaskin og TV. Utgang direkte til en møblert uteplass.

Lokalet kan benyttes til daglig av alle beboerne i prosjektet, men kan også reserveres til spesielle anledninger. Treningsrommet står også klart å benyttes, med et variert utvalg av treningsutstyr som tredemølle, sykkel, vekter, matter m.m.

BILDELING:

Hender det at du trenger bil, men ikke så ofte at du ønsker å eie en?
Du visste det kanskje ikke, men når du kjøper ny bolig i Nye Kilen Brygge får du samtidig tilgang på en unik bildelingstjeneste. Dette er et tilbud til deg som bare trenger bil av og til, og som ikke synes det er økonomisk eller miljømessig forsvarlig å eie en egen bil.
I stedet kan du få tilgang til el-bil i parkeringskjelleren. Slik sparer du penger på både bil- og parkeringsavgifter. Bilen er kjøpt inn av Kilen Utbygging 2 AS og beboerene som bruker bilen betaler kun en lav driftsutgift.
Premium Basic-pakken som inngår i felleskostnadene og legger til rette for en hyggelig hverdag.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2007/694669-2/200 Erklæring/avtale
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:176 Bnr:4
rett til kjøreadkomst ihht tinglyst erkl. dbnr 1593/2005
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3804-175/7
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/695313-7/200 Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:175 Bnr:146 Snr:58
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:175 Bnr:146 Snr:59
Bruksrett til hageparsell
Overført fra: 3804-175/7
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/1113710-2/200 Erklæring/avtale
Rettighetshaver:SKAGERAK NETT AS
Org.nr: 979422679
Bestemmelse om rett til å ha liggende rampe
Overført fra: 3804-175/7
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/1115788-1/200 Bruksrett
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:175 Bnr:159 Snr:1
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3804-175/7
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/1115788-2/200 Bruksrett
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:175 Bnr:159 Snr:2
Overført fra: 3804-175/7
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/1115822-2/200 Erklæring/avtale
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:176 Bnr:7
Bestemmelse om fjernvarmeledning
Overført fra: 3804-175/7

Gjelder denne registerenheten med flere
2014/1115822-4/200 Erklæring/avtale
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:176 Bnr:7
Bestemmelse om benyttelse av nedfiringsluke og ventilasjonskanaler
Overført fra: 3804-175/7
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/1115822-5/200 Erklæring/avtale
Rettighetshaver:STATKRAFT VARME AS
Org.nr: 980396002
Rett til containersentral frem til 31.12.2015
Overført fra: 3804-175/7

Gjelder denne registerenheten med flere
2014/1115822-6/200 Best. om adkomstrett
Rettighetshaver:STATKRAFT VARME AS
Org.nr: 980396002
Gjelder for drift og vedlikehold av tekniske installasjoner og anlegg
Overført fra: 3804-175/7
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/1115822-8/200 Erklæring/avtale
Rettighetshaver:STATKRAFT VARME AS
Org.nr: 980396002
Bestemmelse om fjernvarmeledning
Overført fra: 3804-175/7

Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 20170019
Navn Kommuneplanens arealdel 2019
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.09.2019
Bestemmelser
Delarealer Delareal 5 353 m2
KPHensynsonenavnH220
KPStøy Gul sone iht. T-1442
Delareal 7 160 m2
KPHensynsonenavnH410_1
KPInfrastruktur Krav vedrørende infrastruktur
Delareal 6 604 m2
KPHensynsonenavnH320
KPFare Flomfare
Delareal 7 145 m2
Arealbruk Sentrumsformål,Nåværende
OmrådenavnBS
Delareal 1 716 m2
KPHensynsonenavnH210
KPStøy Rød sone iht. T-1442
Delareal 15 m2
Arealbruk Småbåthavn,Nåværende
OmrådenavnVS

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 20150005
Navn Kilenområde felt D og E
Plantype Detaljregulering

Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 22.06.2016
Bestemmelser
Delarealer Delareal 2 488 m2
Formål Angitt bebyggelse og anleggsformål kombinert med andre angitte hovedformål

Feltnavn DE1
Delareal 7 130 m2
RPHensynsonenavnH320_flom
Faresone Flomfare
Delareal 5 929 m2
Bestemmelsesområde krav om særskilt rekkefølge for gjennomføring av tiltak
Delareal 4 421 m2
Formål Bolig/tjenesteyting

Feltnavn DE2
Delareal 73 m2
Formål Gatetun
Feltnavn O_Gatetun
Delareal 150 m2
Formål Lekeplass
Feltnavn Lekeplass
Id 20010003
Navn Kilenområdet

Plantype: Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 28.06.2001
Bestemmelser
Delarealer: Delareal 11 m2
Formål Privat småbåthavn
Feltnavn S2
Delareal 2 m2
Formål Annet kombinert formål
Feltnavn C
Utdyp. Kontor/forr./serv./alm.n/bolig
Delareal 14 m2

Formål Annet trafikkområde
Utdyp. Havnepromenade
Reguleringsplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 20220015
Navn Kamfjordkilen
Status Planforslag

Plantype Detaljregulering

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 138 490,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 628 490,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 637 740,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:




Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 37 500,-
Inklusiv mva




Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

EIE Look kr. 6 990,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-23-0246

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr: 919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kilgata 13B
For mer om objektet
Kilgata 13B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: