Bilde 1 av Ranvikskogen 18DBilde 2 av Ranvikskogen 18D
Digital salgsoppgave
Ranvikskogen 18D

3212 Sandefjord • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen selveierleilighet i 2. etasje med utgang til sydvendt veranda. Meget solrikt. 2 soverom.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
4
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
76 m²
Bruksareal (BRA)
76 m²
Bruttoareal (BTA)
84 m²
Fellesutgifter
kr 1 600 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 756 / Mnd
Prisantydning
kr 2 890 000
Omkostninger
kr 87 020
Totalpris
kr 2 977 020
Byggeår
2004
Tomt
Festet fellestomt 4539 m²
Oppdragsnummer
87210195
card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Les om Paal
Prisantydningkr 2 890 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Transport av festekr 3 000,-
Dokumentavgiftkr 75 000,-
  
Totalpris kr 2 977 020
Eiendom
Ranvikskogen 18D, 3212 Sandefjord, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 120 bnr. 450 snr. 4 i Sandefjord kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 84 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2004

Tomt
Festet fellestomt 4539 kvm

Prisantydning
2 890 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
3 000,- (Transport av feste)
75 000,- (Dokumentavgift)

87 020,- (Omkostninger totalt)

2 977 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 600,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgifter: kr 1 600,- pr.mnd.

TV/Internett, bygningsforsikring, snørydding og sparing til asfaltering på fellesarealer.

Kommunale avgifter
Kr. 9 072 pr. år

Eier
Marthe Leikvold Myhre

Beskrivelse
Eie eiendomsmegling ønsker velkommen til Ranvikskogen 18 D og en flott selveierleilighet! Her kan man bare flytte rett inn. Leiligheten er pent oppgradert og innredet i lyse og moderne farger. Lekkert bad med god størrelse og eget vaskerom/bod. Pent kjøkken med godt med skap- og benkeplass, med åpen løsning til stue. Koselig peisovn, perfekt for vinteren som står for tur. Utgang til sydvendt veranda med fine solforhold hele året. Herfra er det også trapp ned til gårdsplass. Det er rikelig med gjesteparkeringer på felles tomt. Beliggenheten er meget populært og med god grunn, da man har "alt" i gangavstand som sentrum, barnehage/skoler, idrettsplass og ikke minst fantastiske turområder. Vi ønsker velkommen til visning!

Parkering
To parkeringsplasser ved siden av bod. Her er det også montert EL-bil lader som medfølger.
Godt med gjesteparkering.

Beliggenhet
Populært beliggende på Ranvik i meget barnevennlige omgivelser. Boligen ligger i blindvei som gir lite trafikk og det er til daglig barn som prøver å sykle uten støttehjul samt hopper paradis etter å ha fargelagt asfalten med kritt. Umiddelbar nærhet til både skoler og lekeplasser samt flotte turområder i Hjertnesskogen. Eiendommen ligger kun ca. 2 kilometer unna Sandefjord sentrum, og ligger følgelig meget sentralt, men likevel unna bykjernens støy. Både KIWI matvarebutikk og treningssenter ligger i nær avstand fra utgangsdøren. Leiligheten har flott sydvendt veranda.

Tomt
Festet fellestomt, 4539 kvm

Adkomst
Se kart.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Totalt primærrom: 76 kvm
Totalt bruksareal: 76 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 76 m²: Entré, bad, stue/kjøkken åpen løsning , 2 soverom , vaskerom, gang m/garderobe

Arealer er målt ihht NS 3940 og takstmannens måleregler fra 2014. Måling og romfordeling tar ikke hensyn til byggeforskriftene og kan avvike fra disse. Bta er skjønnsmessig beregnet.
Det medfølger 5 m2 utebod m/elbillader.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Leilighet oppført i 2004.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert utført av . Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Leilighet i 2. etasje i en firemannsbolig fra 2004. Adkomst via utvendig trapp til overbygd inngangsparti. Det medfølger 5 m2 utebod med elbillader. Samt stor sydvendt veranda på rundt 15 m2 og stort lagerloft med bra høyde i midten (nedfellbar loftsluke i gangen). Boligen er oppført i 15 cm bindingsverk på støpt plate og kledd med liggende dobbelfals kledning. Saltak med betongtakstein. Rapporten er en forenklet rapport med innvendig befaring i boligsameier (tatt med veranda). Resterende er felles vedlikeholdsansvar og ikke vurdert, men kommentert. Bygningen virker solid oppført. Det er oppgradert i 2019 med laminat i alle rom og alle vegger og tak ble malt i 2019 og noe i 2021. Leiligheten virker solid oppført og velholdt av eier med hele og fine flater og innredning. Fin planløsning. Det som er kommentert i rapporten må hovedsakelig ses i sammenheng med alder. Men noen symptomer på avvik er det, og det er gitt Tg 2 på gulv og vegg på baderom, gulv og kommentar på vegg på vaskerom, ytterdører og veranda. Interessenter bes lese rapporten og spørsmål kan stilles før eller etter visning.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Primærrom
Primærrom: 76 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 76 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest 09.11.2004 for 4- og 3 mannsbolig.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.
Peis i stue.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 9 072 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 600,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Et stipulert strømforbruk på ca 15.000 kWh.
Bygningsforsikring er inkl. i fellesutgiftene. Ny eier må tegne innboforsikring.
Årlig festeavgift er kr. 6 932,-.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett (kr 600,- inkl. i fellesutgifter).

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 83019116

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 645 323,- Som sekundærbolig Kr. 2 323 161,-

Sameie
Eierseksjonssameiet er kun enkelt organisert. Det foreligger ordensregler og budsjett, som ligger i vedleggdelen til salgsoppgaven.

Forretningsfører
I privat regi.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Egenerklæringsskjema
- Tilstandsrapport
- Ordensregler

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2004/1949-2/29  Erklæring/avtale  
22.03.2004 
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/2019-2/29  Festekontrakt - vilkår  
24.03.2004 

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Festeavtale
Areal: 4 539 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavgift: 6932

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig, gang- og sykkelvei samt høyspentanlegg,  iht. reguleringsplan Ranvikskogen nr 19960006, datert 19.12.1996.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Kopi av situasjon- og plankart, samt reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
3 000,- (Transport av feste)
75 000,- (Dokumentavgift)

87 020,- (Omkostninger totalt)

2 977 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Avtalt fast pris : 35 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-21-0195

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr:919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef Paal Hegdahl

Saksbehandlere
Paal Hegdahl
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef
Mob: 97 15 51 87 / E-post: ph@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ranvikskogen 18D
For mer om objektet
Ranvikskogen 18D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: