Bilde 1 av Gryteløkka 36ABilde 2 av Gryteløkka 36A
Digital salgsoppgave
Gryteløkka 36A

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

*BUD INNKOMMET* Familievennlig halvpart av tomannsbolig fra 2007 med bl.a. nytt kjøkken og stor, solrik veranda.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
106 m²
Bruksareal (BRA)
106 m²
Bruttoareal (BTA)
119 m²
Kommunale avgifter
kr 909 / Mnd
Prisantydning
kr 2 590 000
Omkostninger
kr 82 770
Totalpris
kr 2 672 770
Byggeår
2007
Tomt
Eiet tomt 933 m²
Oppdragsnummer
88210098
Prisantydningkr 2 590 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 73 750,-
  
Totalpris kr 2 672 770
Eiendom
Gryteløkka 36A, 3160 Stokke

Matrikkel
Gnr. 501 bnr. 81 snr. 1 i Sandefjord kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 119 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2007

Tomt
Eiet tomt 933 kvm

Prisantydning
2 590 000

Eier
Benedicte Bakke Jacobsen Tom Andre Bakke Jacobsen

Beskrivelse
Innbydende halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig fra 2007. Beliggenheten er landlig og barnevennlig, med nærhet til idrettsplass, busstopp og idylliske turområder, samt kort vei til både Stokke, Tønsberg og Sandefjord. Eiendommen kan skilte med en velstelt og solrik tomt med boltreplass, en østvendt balkong på ca. 4 kvm og en vestvendt veranda på ca. 29 kvm.

Inne har boligen moderne farge- og materialvalg, og flere rom er oppgradert i senere tid. Her er det en innbydende stue med peisovn, i åpen løsning med et lekkert, velutstyrt  Epoq-kjøkken fra 2019/20. Videre har boligen et helfliset bad, vaskerom, hall, entré og tre gode soverom. Det er garderobeskap i hallen, og lagringsplass på loft og i en frittliggende utebod. For et godt inneklima er det mekanisk avtrekksventilasjon i alle rom.

Parkering
Det er parkering på disponibel del av en stor, felles, gruslagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i en rolig blindvei, i landlige, solrike og barnevennlige omgivelser på Gryte, ca. 6,8 km sørvest for Semsbyen i Sandefjord kommune. Boligen ligger rett ved Arnadal idrettsanlegg som har flere fotballbaner, og det er umiddelbar nærhet til flotte turområder i skog og mark.

I tillegg er det kort vei til flere vann, blant annet Askjemvannet og Kulerødvannet som begge innbyr til bading og fisking. Litt lengre unna ligger Trollsvann med Trollvannstua som er et populært turmål, og i tursesongen er det åpent for servering på søndager. Vannet er godt egnet for padleturer, og områdene rundt har over 100 km med merkede turstier.

I Andebu ligger Andebuparken - et nyere parkområde med blant annet gangveier, klatretårn, skateareal, liten utendørs scene og sittebenker. Om vinteren er det mulighet for islegging, aking og skilek.

Tomt
Eiet tomt, 933 m²

Omgivelsene er landlige og barnevennlige, med flotte turmuligheter i nærområdet. Boligen ligger i en rolig blindvei, på en skrånende tomt med gode solforhold. Tomten er pent opparbeidet med plen, hekk, trær og belegningsstein, og det er etablert flere blomsterbed i senere år.

Ned til den østvendte delen av hagen er det laget trapp med rampe som binder sonene sammen, og samtidig gjør det enklere å frakte gressklipper og vogn opp og ned. Den østvendte hagen er lun og romslig, og byr på plass til både trampoline og sittegruppe. Mot øst er det også en koselig balkong på ca. 4 kvm med adkomst fra kjøkkenet.

VERANDA
Fra stuen er det utgang til en vestvendt veranda på hele 29 kvm. Her er solforholdene upåklagelige, og det er god plass til grill og ønsket utemøblement. Verandaen har dekke i tre, høy levegg mot naboen, malt rekkverk og trapp ned mot den steinbelagte adkomststien til inngangspartiet. Ved verandadøren er det overbygg, og på husveggen er det utebelysning. Her blir det meget godt og varmt på sommeren.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Fra boligen er det gangavstand til Vennerød barneskole og skoleskyssordning til Stokke ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærliggende områder.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 280 meter fra boligen, og det er ca. 7,8 km til Stokke stasjon.  Ved å benytte bil fra Gryte tar det ca. 16 min til Tønsberg, 16 min til Torp, 20 min til Sandefjord, 26 min til Larvik og 11 min til Andebu.

Rema 1000, Kiwi og Meny er nærmeste dagligvare. I Andebu finner du flere butikker, blant annet vinmonopol. Det er ca. 10 minutters kjøring til Semsbyen med flere, ulike butikker, kafé og spisesteder. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 17 min å kjøre til Tønsberg der du finner Kilen Handelspark og ikke minst Farmandstredet som har godt over 100 butikker. Videre er det kort vei både Stokke og Sandefjord sentrum, med et rikt utvalg av fasiliteter.

Inneholder
Totalt primærrom: 106 kvm
Totalt bruksareal: 106 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 54 kvm: Entré/trappegang, stue, kjøkken og 1 soverom.
S-rom 0 kvm.

Underetasje
P-rom 52 kvm: Trappegang, bad, vaskerom og 2 soverom.
S-rom 0 kvm.

Annet
Frittliggende utebod ved gårdsplassen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Tomannsbolig oppført i 2007.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 05.10.21 utført av Jon Simonsen. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig beliggende på Grytefeltet i Stokke i Sandefjord Kommune. Boligen er over to plan pluss et kaldloft med lav takhøyde. Adkomst via eget inngangsparti i 1.etasje. Østvendt balkong og vestvendt terrasse. Felles gruslagt gårdsplass med biloppstillingsplasser. Beplantet tomt med plenarealer, prydbusker, grus og beleggningstein.

Boligen er oppført med støpt gulv grunn og grunnmur lettklinkerblokker. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Yttervegger i tre med utvendig liggende trekledning. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med betongtakstein. Oppvarming er via elektrisitet og vedfyring. Mekanisk avtrekksventilasjon i alle rom, tilkoblet sentralavtrekksvifte plassert på loftet.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen har ingen TG 3-bemerkninger.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Entré
Boligen har et pent, overbygd inngangsparti med steinbelagt adkomst, repos på ca. 4 kvm og veggmontert utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en luftig entré med lysmalte vegger og gyllent laminatgulv. Her er det fin plass til skohyller, knaggrekker og kommode. Adkomt til loftet er i entréen, og mer oppbevaringsplass finnes i garderobeskap i gangen i underetasjen.

Kjøkken
Kjøkkenet var nytt i 2019/2020, og har et lekkert, påkostet og meget funksjonelt design med langstrakte benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen fra Epoq har hvite, glatte fronter, takhøye skap og sort laminatbenkeplate med underlimt, matchende kum i kompositt. Videre er kjøkkenet kvalitetsmessig utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn og induksjonstopp, samt ventilator, benkebelysning og benkestikk. Under overskapene er det hvite metrofliser som står godt til resten av interiøret. Fra kjøkkenet er det utgang til en koselig østvendt frokostbalkong. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Stue
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et luftig og innbydende allrom for hele familien. Allrommet har lysmalte vegger, downlights i himlingen, en god peisovn og gyllent, enstavs laminatgulv. Det er god plass til sofagruppe, lenestoler og tv-møblement, og ved kjøkkenet er det plass til spisebord. Fra stuen er det utgang til en vestvendt veranda på hele 29 kvm med trapp ned mot inngangspartiet.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et bad/wc og et separat vaskerom, og begge ligger ved soverommene i underetasjen. Badet er av god størrelse, og har hvite fliser på veggene og grå fliser på gulvet med gulvvarme. Rommet ble oppgradert med ny innredning i 2020, og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon, et høyskap og et bredt speilskap med belysning. Videre har badet et toalett, mekanisk avtrekksventilasjon (i alle rom), og et dusjkabinett fra 2020. 

Vaskerom
Vaskerommet ligger vegg-i-vegg med badet og har hvitmalte vegger og belegg i skiferimitasjon på gulv med sluk. Av innredning er det vegghengte hyller, og rommet er videre utstyrt med en utslagsvask i stål, mekanisk avtrekksventilasjon (i alle rom), og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Det er tre gode soverom i boligen - to i underetasjen og ett i første etasje. Alle soverommene er holdt i en stilren kombinasjon med lysmalte vegger mot gylne laminatgulv, og det er store, østvendte vinduer på hvert rom som sørger for rikelig med naturlig lys. Oppbevaring- og lagringsplass finnes i garderobeskap i hallen i underetasjen, på loftet og i en frittliggende utebod ved gårdsplassen.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 22.04.2008 som omhandler tomannsbolig. Denne omfatter ikke endringer i planløsning eller fasade etter den ble utstedt. Byggetegninger fra kommunen datert januar 2004, viser at vaskerom ble byggemeldt som bod, og er følgelig ikke godkjent for varig opphold. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som primærrom. Evt. søknad om godkjenning av tiltaket i tråd med dagens bruk skjer for kjøpers regning og risiko. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, samt eventuell ulovlighetsoppfølging fra kommunen sin side.
Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og med gulvvarme på badet. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 10 900 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca. 16 300 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr 3 867.
Boligen er tilknyttet fiber fra Altibox som leverandør av tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Tryg med polisenummer: 4937045

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 690 904,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 2 487 254,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Sameiet består av 2 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 1/2.

Eierseksjonssameiet består kun av to enheter og er ikke videre organisert. Det foreligger vedtekter, men ikke husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Tekniske installasjoner:
For et godt inneklima er det mekanisk avtrekksventilasjon i alle rom, tilkoblet sentralavtrekksvifte plassert på loftet. Sikringsskapet har automatsikringer, og boligens varmtvannsbereder rommer ca. 200 liter. Videre har eiendommen sentralstøvsuger, utebelysning og utekran.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Boligsalgsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Grunnkart
- Reguleringsplankart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Det er tinglyst servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:
Dnr. 9001848, tgl. 13.03.1998 - Bestemmelse om bebyggelse. Rettighetshaver: Knr: 3804 Gnr: 501 Bnr: 93 Snr: 4. Tillatelse til å oppføre tilbygg på bolig i en avstand av 0,5 m fra felles eiendomsgrense.
Dnr. 103083, tgl. 05.02.2008 - Seksjonering.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leietaker må følge vedtekter på lik linje som eier.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Det er ikke septiktank på eiendommen iht. opplysninger fra kommunen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig iht. reguleringsplan Skåum II, datert 17.06.1985.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.
Det er igangsatt reguleringsarbeid for Midtre Gryte (gbnr. 501/1 m.fl.). Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for ca. 90 boliger av varierende typer. Planområdet er på ca.100 daa. Området ligger ca. 55 m sør for den aktuelle eiendommen.
Kopi av grunnkart og reguleringsplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.  Reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Selger ønsker overtagelse våren 2022. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
73 750,- (Dokumentavgift)

82 770,- (Omkostninger totalt)

2 672 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 40 000,-
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 1 875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 13 020,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0098

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Renate Hoskuldsen de Gala

Saksbehandlere
Renate Hoskuldsen de Gala
Eiendomsmegler
Mob: 91 81 97 66 / E-post: rdg@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gryteløkka 36A
For mer om objektet
Gryteløkka 36A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: