Bilde 1 av Rådhusmarka RM7Bilde 2 av Rådhusmarka RM7
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Rådhusmarka RM7

4319 Sandnes • Sandnes kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 1 295 000 - 5 295 000

Arealer: 47 - 129 m²Antall enheter: 32 (17 solgt)Byggeår: 0
Rådhusmarka er mer enn et sted å bo - det er starten på ditt neste kapittel - Nærhet til det meste
Se alle enheter i prosjektet
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 - 4 soverom
Etasje
1 - 8 etg
Tomt
Fellestomt 715 m²
Oppdragsnummer
10239004
card-default

Rune Larsen

Daglig leder / Fagansvarlig /
Les om Rune
card-default

Joachim Sollesnes

Eiendomsmegler / Markedsansvarlig / Partner
Les om Joachim
Visninger

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Komplett salgsinformasjon
Se salgsinformasjon for mer utdypende informasjon om prosjektet.

Alle interessenter og kjøpere oppfordres til å ha lest nøye gjennom salgsinformasjon som er tilgjengelig vedlagt i denne annonse eller på prosjektets hjemmeside www.raadhusmarka.no.

Konf. megler ved eventuelt spørsmål, og for mer informasjon om prosjektet.

Hovedoppdragsnummer
10-23-9004

Eiendom
Rådhusmarka RM7, 4319 Sandnes

Matrikkel
Gnr. 40 Bnr. 328 i Sandnes kommune

Selger/Utbygger
Rådhusmarka er et boligprosjekt utviklet av INEO Eiendom AS, en lokal aktør med mange års erfaring i bransjen.

På Rådhusmarka, det grønneste prosjektet i Sandnes sentrum, kan du nå sikre deg ny leilighet i sentrumsnære omgivelser. Her får du også tilgang til rause fellesarealer og mulighet til delta i arrangementer og deleordninger som gjør at nye naboer kan bli dine nye venner.

Sammen med landskapsarkitektene i Link Arkitekter har Ineo Eiendom AS, og Helen & Hard arkitekter lagt store planer for et innholdsrikt uteområde. Her er det planlagt flere og varierte lekeplasser, skjermede hagesoner, grillområde, en multibane, hinderløype, treningsområde, et lite amfi og selvfølgelig flere sittegrupper der du kan prate med nye naboer eller nyte grønne Rådhusmarka i fred og ro. Fine gangstier knytter sammen attraksjonene på uteområdet og de forskjellige byggene, og skaper samtidig gode forbindelser til nabolaget. Dette blir veldig bra!

INEO Eiendom AS utvikler boligprosjekter med løsninger for sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft. Vårt mål er å skape varme, inkluderende nabolag og innovative boliger tilrettelagt for en grønnere hverdag. INEO Eiendom AS har siden oppstarten for over 20 år siden, utviklet og solgt mer enn 1500 boliger i regionen.

INEO Eiendom AS er også gründeren bak HEIME - En digital boligplattform med over 20.000 brukere på landsbasis.

Beskrivelse
Velkommen til Punkthuset II i Rådhusmarka!

Midt i Rådhusmarka ligger Punkthuset II, der vi har kombinert funksjonalitet med komfort. Vi har tenkt nøye gjennom design og planløsning av hver kvadratmeter, slik at du kan finne et hjem som føles akkurat rett - fra praktiske 42 m² til romslige 127 m² leiligheter. Uansett din livsfase, har vi en løsning for deg.

Lev ditt beste liv i Sandnes

Beliggenheten i Sandnes er ideell, og byr på
Natur i nærheten: Enten du liker roligere turer rundt Stokkelandsvatnet, eller litt tøffere terreng er turmulighetene mange i Sandnes, her bor du sentralt til begge deler.

Bylivets gleder: Med korte avstander til kafeer, restauranter, kulturarrangementer og kino, er byens pulserende hjerte alltid i nærheten.

Enkel transport: Med offentlig transport lett tilgjengelig, er det enkelt å forflytte seg - om du jobber i Sandnes, Stavanger eller omkringliggende områder.

Et hjem for som passer for alle
En av leilighetene våre er som et lite byhus i byen over to etasjer. Her er det god plass for familieliv, med flere oppholdsrom, baderom og soverom. Den nederste etasjen kan også være en potensiell inntektskilde hvis du velger å leie den ut.

Toppleilighetene: For deg som ønsker litt ekstra
Våre toppleiligheter er spesielt designet for å gi deg det lille ekstra, inkludert gulvvarme, moderne smarthus-funksjoner og et komplett sett med kvalitetshvitevarer.

Ditt personlige kjøkken fra Sigdal
Sammen med Sigdal gir vi deg muligheten til å skape ditt drømmekjøkken. Med ulike farger og materialvalg kan du tilpasse kjøkkenet slik du vil ha det. Ønsker du noe helt spesielt, kan dette også ordnes mot et tillegg i pris.

Fellesområder for alle behov
Et koselig felleshus for avslapping og sosialisering.
Praktiske gjestehybler for besøkende.
Et utlånsrom med verktøy og sportsutstyr.
Den allsidige Heime-appen, som hjelper deg med alt fra romreservasjoner til å knytte bånd med naboene.
HEIME - Nabolaget ditt, livsstilen din

Med Heime-konseptet ønsker vi å skape et vennlig og inkluderende bomiljø. Du velger selv nivået på engasjementet, men vi gjør det enkelt å bli kjent med naboene dine.

Punkthuset II er ikke bare et sted å bo; det er en ny start. Utforsk mulighetene sammen med oss!

Oppdragsnummer
10-23-9004

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Rådhusmarka RM7
For mer om objektet
Rådhusmarka RM7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: