Bilde 1 av Gauterødveien 41BBilde 2 av Gauterødveien 41B
Digital salgsoppgave
Gauterødveien 41B

3154 Tolvsrød • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BUD INNKOMMET Romslig og perfekt familie bolig som fremstår innbydende med gode løsninger. Kort vei til butikk og skole.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
176 m²
Bruksareal (BRA)
177 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
46 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
29 m²
Kommunale avgifter
kr 1 366 / Mnd
Prisantydning
kr 4 950 000
Omkostninger
kr 140 002
Totalpris
kr 5 090 002
Byggeår
1930
Tomt
Eiet tomt 1004 m²
Oppdragsnummer
67230245
card-default

Robert Hoff

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Robert
Prisantydningkr 4 950 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 123 750,-
  
Totalpris kr 5 090 002
Eiendom
Gauterødveien 41B, 3154 Tolvsrød

Matrikkel
Gnr. 146 Bnr. 30 i Tønsberg kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 222 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 176 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 46 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 29 kvm
Terrasse

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:
Første etasje:
BRA 115 m²
- BRA-i 69 m²: Stue-kjøkken-gang-bad
- BRA-e 46 m²: Garasje/verksted

Andre etasje:
BRA 56 m²
- BRA-i 56 m²: 3 soverom-bad-gang-bod.

Kjeller:
BRA 51 m²
- BRA-i 51 m²: 2 boder-gangvaskerom/ berederrom

2.etasje. GUA= 57 m²  BRA= 56 m². ALH: 1 m² .Beskrivelse av ALH : Skråtak utenfor oppmålt areal.

 Ikke måleverdige gulvarealer som skyldes skråtak og lav himlingshøyde, er oppgitt under som et tilleggsinformasjon. Arealer med lav himlingshøyde (ALH) måles på samme måte som BRA, men det skal sees bort fra krav til himlingshøyde. BRA og ALH summeres og samlet kalles dette for gulvareal (GUA).

Arealmålingene i denne rapporten kan måles etter nåværende standard NS 3940 : 2012, men kan også måles etter nye krav NS 3940 : 2023 som blir gjeldende fra og med 01.01.2024. Arealer oppgis i hele kvadratmeter i denne rapporten, og gjelder for det tidspunkt rapporten er datert. Større arealer enn nødvendige åpninger for trapp, heissjakter og lignende regnes ikke med i etasjens areal. Rom som måles må være tilgjengelig, slik at det kan måles. Rommene kan stride mot byggeforskriftene, men likevel være måleverdige. Noen rom kan ha skråhimling mot yttervegger. Dette er avgjørende for hvor mange m2 som blir godkjent som måleverdig. Takhøyden i rommet må være minst 1,9 meter og bredden minst 60 cm. For deler av rommet med skråtak skal likevel arealet inntil 60 cm utenfor høyden på 1,9 meter tas med i målingen, dvs omliggende areal der høyden er lavere enn 1,9 meter.

Internt bruksareal (BRA-i): Bruksareal av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i. Eksternt bruksareal (BRA-e): Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten/boenhetene, men som tilhører denne/disse. Innglasset balkong mv (BRA-b): Bruksareal av innglasset balkong tilknyttet boenheten. I BRA-b inngår også innglasset veranda eller altan. Veggarealet mellom innglasset balkong og annet bruksareal tillegges areal til innglasset balkong. Åpent areal (ikke bruksareal): Areal av terrasser og åpne balkonger tilknyttet boenheten. I åpent areal inngår også åpen veranda eller altan. Arealet måles til innside av rekkverk, brystning, parapet, skillevegg eller lignende avgrensning av arealet, eller som fotavtrykket der det ikke er ytre begrensinger som rekkverk ol.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023.

Areal
Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 177 kvm, BRA-i: 176 kvm , BRA-e: 46 kvm , TBA: 29 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1930

Tomt
Eiet tomt 1004 kvm

Prisantydning
4 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Arild Lysebo Takstdato: 08.12.23
Utdrag fra tilstandsrapporten:
Boligen fremstår i normalt god stand og uten noen vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er ikke registrert noen bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.

I Tilstandsrapporten er det angitt 1 stk. tilstandsgrad 3 - (TG3): store eller alvorlige avvik- herunder:

Bad - Totalvurdering av fuktsøk: Fuktighet i dusjsonens vegger kan ikke utelukkes.

Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS 3600 gir TG 2:

Det er angitt 21 stk.  tilstandsgrad 2 - (TG2) -avvik som kan kreve tiltak- herunder:

Grunnmur / fundamenter: Bygningsdelene har oppnådd en alder der det er påregnelig med hyppigere intervall for vedlikehold.

Drenering: Stedvis salt/kalkutslag avdekket nederst på vegger i kjeller/sokkeletasjen. Dreneringen ligger under bakkenivå uten tilgang til inspeksjon. Tilstandsgraden settes ut i fra etableringsåret. Det registreres ingen svikt i drenering ved inspeksjon innvendig samt tilgjengelige steder utvendig. Tg 2 settes grunnet alder på drenering og utvendig fuktsikring.

Yttervegger / fasader: Ytterveggkonstruksjonen er fra byggeår. Konstruksjonen utført av tre over ringmur. Enkelte tegn til de punkter som nevnt over. Utvendig inspeksjon viser tegn til flere flater/ bord med råte og uttørking. Det observeres lite lufting i konstruksjonen. Isoleringen må antas være fra byggetiden og tilfredsstiller ikke dagens krav til isolering. Oppgraderinger av yttervegger, isolasjon, panel og overflater må påregnes. vinduer / dører: Tilstandsgrad settes ut fra de eldre vinduene.

Balkong / terrasse: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Takkonstruksjon: Erfaringsmessig manglende lufting av slike takkonstruksjoner. Tiltak for å sikre tilstrekkelig ventilering av kaldloftet anbefales.

Loft: Erfaringsmessig manglende lufting av slike takkonstruksjoner.

Taktekking og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen.

Takrenner og nedløp: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag.

Bad - Totalvurdering av overflater: Overflatene begynner å ha oppnådd forventet levetid og tiltak må påregnes på sikt. Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med forsiktighet og jevnlig kontroll av overflater.

Bad - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: TG 2 er gitt på bakgrunn av alder på fuktsikringen.

Bad - Totalvurdering av sanitært utstyr og ventilasjon: Vannførende installasjoner begynner å ha oppnådd forventet levetid og utskifting anbefales.

Bad i 2. etasje - Totalvurdering av overflater: Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med forsiktighet og jevnlig kontroll av overflater.

Bad i 2. etasje - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: TG 2 er gitt med bakgrunn i alder på fuktsikringen. Smøremembran har en naturlig aldringsprosess i form av kjemisk uttørking. Normal forventet levetid på smøremembran er 10-20 år. Ved å etablere dusjkabinett vil badet kunne vare i flere år enn den antatte gjenstående levetiden. Det anbefales å etablere tett dusjkabinett. TG 2 er gitt på bakgrunn av alder på fuktsikringen.

Etasjeskiller 2. etasje: Stedvis ujevnheter i etasjeskillere er påregnelig grunnet alder og byggemetode. trapp til 2. etasje: På grunn av trappens alder er det lite trolig at den tilfredsstiller dagens krav for høyde av rekkverk og barnesikring. Ingen avvik utover dette. Det bemerkes at rekkverkhøyde og lysåpninger på trappen ikke oppfyller dagens krav.

Trapp til kjeller: På grunn av trappens alder er det lite trolig at den tilfredsstiller dagens krav for høyde av rekkverk og barnesikring. Ingen avvik utover dette. Det bemerkes at rekkverkhøyde og lysåpninger på trappen ikke oppfyller dagens krav. Åpninger i rekkverk og trapp anbefales ikke og overstige 10 cm, dette med bakgrunn i sikkerhet vedrørende barns bruk av trapp.

Soverom sør: Mangler ventil målt til 9,8 m2

Soverom nordvest : Mangler ventil, målt til 10,9 m2 kjøkken: Utover anmerkede forhold og påregnelig bruksslitasje, fremstår kjøkkenet i funksjonell stand.mangler komfyrvakt.

VVS: TG-2 er satt med bakgrunn i alder på eldre rør og avløps installasjoner, som har oppnådd forventet normal
brukstid.

Det er angitt 6 stk. tilstandsgrad 1- ( TG1) - mindre eller moderate avvik

Se tilstandsrapporten for nærmere og komplett beskrivelse av avvikene, konsekvenser, tiltak og kostnadsestimater.

For ytterligere informasjon om eiendommens standard og tilstand se Tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Rapporten er basert på innholdskrav i Forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel). Formålet er å gi en tilstandsanalyse til bruk for den som bestiller og/eller i et salg til forbruker, og ikke for andre tredjeparter. Rapportens omfang, struktur, metode og begrepsbruk følger i hovedsak Norsk Standard NS 3600:2018 (Teknisk tilstandsanalyse ved omsetning av bolig), samt Takstbransjens retningslinjer ved tilstandsrapportering for boliger og Takstbransjens retningslinjer for arealmåling

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 123 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 124 952,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 074 952,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 090 002,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 16 389,25 pr. år Det forventes økning i kommunale gebyrer i 2024.

Eier
Margrete Tandberg Fredheim Ted Jonas Fredheim

Parkering
Parkering i en nyere dobbelgarasje med innlagt El-billader og parkering på gårdsplassen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger sentralt i et rolig og veletablert boligområde på Sandåsen. Her har man gangavstand til skoler, turområder, dagligvare/butikker samt offentlig kommunikasjon.
Olsrød park byr på det meste av det du trenger til daglig. Bygget er oppført slik at du kan bevege deg direkte inn i dagens handelssenter som i dag rommer bl.a. Rema1000-dagligvareforretning med post-i-butikk, stort treningssenter, apotek, frisørsalong, café, bank, helsekostforretning, med mer.

Kort vei også til Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud. Det er ca 2 km til Tønsberg sentrum. Det er gang-/sykkelsti på hele denne strekningen, så for mange ligger Norges eldste by innen gangavstand. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger til/fra Tønsberg sentrum.

For den som er glad i å ferdes ved sjøen, finner i en kjøreavstand på 3-4 minutter bl.a. flotte strender på Ringshaug, Furustrand og Klopp. Her finner du også en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården. Vallø båthavn, Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykkeltur fra boligen.

E-18 fra Tønsberg til Oslo har fire felts motorvei på hele veistrekket, noe som gjør at kjøreturen til hovedstaden gjøres unna på ca en time. Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum og togforbindelse fra Tønsberg Jernbanestasjon. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Tomt
Eiet tomt, 1004 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Arild Lysebo:

Enebolig med kjeller oppført i trekonstruksjon over støpt ringmur. Liggende kledning av trepanel, saltaksform tekket med takstein. Vinduer er gjennomgående fra byggeår med 2-lags glass.

For ytterligere informasjon om byggemåte og tilstand se Tilstandsrapport og Selgers Egenerklæringsskjema  som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 126 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 177 kvm

Standard
Romantisk, lun og innbydende enebolig med en flott og usjenert hage. Dette er eiendommen for deg som liker nærhet til flotte naturområder, og ser etter det unike ved en bolig som har flere soner.

Entré. Boligen ønsker deg velkommen inn i en romslig, lys og hyggelig gang med fliser på gulv, lysmalte vegger og det er god plass til yttertøy i en stor garderobe.

Kjøkkenet fremstår som pent og har smarte løsninger og ligger i en åpenløsning mot spisestuen. Her får du mye skap og benkplass. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kombiskap. Et flott drømmekjøkken der hele familien kan samles.

Stue: Meget tiltalende stue med lyse overflater. Rommenes planløsning gir fleksibilitet med tanke på møblering, og rommet har god plass.
Den ene delen av stue har en trivelig vedovn og denne delen ligger også skjermet fra kjøkkenet.
Fra stuen er det også utgang til en stor vestvendt hage som ligger usjenert til.

Bad/wc/vaskerom Boligen inneholder to.
Badet i første etasje inneholder dusjvegger av glass og dusjgarnityr på vegg, innredning med servant og et gulvmontert toalett. Badet i andre etasje inneholder dusjkabinett, vegghengt toalett og en innredning med servant. Flott vaskerom i kjelleren av god størrelse med oppbevaringsplass.

Soverom og garderobe. Boligen inneholder 3 lyse og pene soverom med plass til garderobeløsning. Boligen har ellers god lagringsplass i kjelleren og i garasjen samt en flott garderobe i andre etasje og boligen har et loft.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen slik den fremstår i dag.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen utover tegninger som ble utarbeidet ifm. søknad om tilbygg garasje i 1985 ( ikke gjennomført)Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak.

Plassering og oppføring av garasje ble godkjent som del av rammetillatelse gitt ifm. utbygging av naboeiendommen Gauterødveien 41A og det ble gitt tillatelse/dispensasjon for avstandskrav til fylkesvei - i en avstand av ca. 16,25 meter fra senterlinje av FV 311. De godkjente tegninger/ størrelse ser imidlertid ut til å avvike i det dagens garasje ser ut til å være bygget noe større enn det som ble godkjent -  og bygging er heller ikke fulgt opp med anmodning om ferdigattest eller oversendelse av melding om byggetiltak til kommunen. Selger har sendt inn melding om byggetiltak til kommunen før jul.  Det tas forbehold om at ansvaret og risiko for avviket overtas av kjøper dersom selger ikke får dette godkjent av kommunen.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har en vedovn i stuen og varmepumpe samt elektriske varmekabler og panelovner.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 16 389,25 pr. år Det forventes økning i kommunale gebyrer i 2024.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Polisenummer: 17328678

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 015 773,- Som sekundærbolig Kr. 3 859 936,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/ heftelser som medfølger salget og som ikke kan slettes:

Dagbokår 1972/ Dagboknr. 506017. Erklæring/ avtale tinglyst 15.11.1972.
Rettighetshaver: Televerket. Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Rett for Telegrafverket til å plassere 35 meters sambandsgrøft på eiendommen. Det er ikke lagt ved kart. Se kopi av avtalen for informasjon.

Dagbokår 1993/ Dagboknr. 1073. Erklæring/ avtale tinglyst 01.02.1993.
Div. best. vedr. oppføring og vedlikehold av støyskjerm mot Åsgårdstrandsveien. Stedsevarig og uoppsigelig rett for Vegvesenet -vederlagsfritt - til å ha anlegget/ innretning liggende på eiendommen i samsvar med plan.

Dagbokår 2013/ Dagboknr. 522063. Bestemmelse om kloakkledninger tinglyst 25.06.2013.
Rettighetshaver: Gnr: 146 Bnr:29 (Gauterødveien 43) . Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Avtalen gjelder fremføring av kloakkledning fra Gauterødveien 43 for tilkobling til avløpsnett, over Gauterødveien 41B. Rør og nødvendige kummer legges som angitt med blå stiplet linje på vedlagt tegning.

Dagbokår 2015/ Dagboknr. 220673. Bestemmelse om veg tinglyst 11.03.2015.
Rettighetshaver: Gnr:146   Bnr:389 (Gauterødveien 41 A)  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Veirett for Gauterødveien 41A over 41B. Det er ikke tatt inn bestemmelser om felles ansvar for drift- og vedlikehold.

Dagbokår 2015/ Dagboknr. 220696. Bestemmelse om vann/ kloakkledninger tinglyst 11.03.2015.
Rettighetshaver: Gnr:146   Bnr:389 (Gauterødveien 41 A). Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Rett for Gauterødveien 41A til etablering/ tilknytning og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg over Gauterødveien 41B.

Kopi av bestemmelser er vedlagt salgsoppgave.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Fra hovedvei er det privat vei som er del av tomtearealet til eiendommen - denne private veien er også adkomstvei for Gauterødveien 41A.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 123 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 124 952,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 074 952,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 090 002,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.14 900)

Innhenting av servitutter kr .202 pr stk ( 4 stk) (Kr.808)

Provisjon 1%

Visningshonorar (Kr.2 750)

Grunnpakke enebolig (Kr.18 900)

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 990)

Markedspakke 2 (Kr.19 900)

Oppgjør (Kr.7 900)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-23-0245

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr: 955607171
Nedre Langgate 19
3126 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Robert Hoff

Saksbehandlere
Robert Hoff
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 41 26 52 22 / E-post: roh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gauterødveien 41B
For mer om objektet
Gauterødveien 41B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: