Bilde 1 av Jarlsøveien 37ABilde 2 av Jarlsøveien 37A
Digital salgsoppgave
Jarlsøveien 37A

3124 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tønsberg/Jarlsø - Delikat gjennomgående 3-roms med garasje og båtplass!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
18
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
83 m²
Bruksareal (BRA)
85 m²
Fellesutgifter
kr 3 935 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 660 / Mnd
Prisantydning
kr 7 390 000
Omkostninger
kr 179 022
Totalpris
kr 7 569 022
Fellesformue
kr 15 994
Byggeår
2011
Tomt
Fellestomt 11412 m²
Oppdragsnummer
67220144
card-default

Matias Wahl Rostad

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Matias
Prisantydningkr 7 390 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 170 000,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 7 569 022
Eiendom
Jarlsøveien 37A, 3124 Tønsberg, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 162 Bnr. 12 Snr. 18 i Tønsberg kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 85 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2011

Tomt
Fellestomt 11412 kvm,
Tomten er felles for sameiet og er opparbeidet med gangveier, blomsterbed, gressplen og lekeplass.

Prisantydning
7 390 000

Tilstandsrapport
Utdrag fra tilstandsrapporten:

Rapporten omhandler en leilighet i 2.etg. i flermannsbolig, med opprinnelse fra 2011. Bygget er oppført i tre/stål og betong over grunnmur i støpt betong. Det er bod på ca. 5 m² og garasjeplass i felles kjeller som følger leiligheten. Dette er en leilighet som er organisert i sameie. Dette
innebærer at det utvendige vedlikeholdet påhviler sameiet. Denne rapporten tar i hovedsak kun utgangspunkt i tilstand på innvendige arealer.

Leiligheten fremstår som vedlikeholdt, og det er i hovedsak kun observert svekkelser som skyldes normal elde og slitasje. Det gjøres imidlertid oppmerksom på at alle bygningsdeler er fra byggeår med påregnelige svekkelser som følge av alder og bruk. Forøvrig henvises det til de respektive bygningsdelene med tilstandsgradering. Tilstandsgraden gis med henblikk på bygningsdelens forventede levetid, samt visuelt inntrykk. Det foretas enkle målinger med fuktindikator og stikktagninger i treverk. Eier har ifølge opplysninger gitt til takstmann ikke kjennskap til sopp- og råteangrep, vannskade eller angrep av skadedyr.

Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS 3600 gir TG 2:
Det er angitt 1 stk.  tilstandsgrad 2 - (TG2) -avvik som kan kreve tiltak- herunder: Samleskap for gulvvarme er ikke sikret mot lekkasjer, dette da innvendig skapkasse ikke har tett bunn. Ellers er det på befaringsdagen ikke påvist funksjonssvikt.

Det er angitt 3 stk. tilstandsgrad 2 - (TG2)- avvik som ikke krever umiddelbare tiltak.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesformue: kr. 15 994,- pr. 31.12.21

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 170 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 171 372,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 561 372,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 569 022,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 935,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 7 917 pr. år Sameiet deler felles vannmåler. Beregnet forbruk for 2022 er satt til 86m3

Eier
Ole Marius Bråthen

Parkering
Det medfølger 1 parkeringsplass i garasjekjeller.

Beliggenhet
Leiligheten har en fantastisk beliggenhet! Her bor et steinkast fra Husøysundet og innseilingen til Tønsbergfjorden mot vest i tillegg mot Nøtterøy/Tønsbergskjærgården i øst. Nærmest rett på utsiden av leiligheten kan du bruke øyas idylliske sandstrand eller rusle langs den ca. 150 meter lange bryggepromenaden med bl.a. benker, sjøboder m.m. Her kan det også hende at du støter på noen av beboerne i full gang med å spille petanque - øya har faktisk en egen klubb og bane! Man kan også rusle bort til fyret på sydsiden av Jarlsø som ligger idyllisk på spissen av øya. Denne plassen bl.a. alttid vært en yndet fiskeplass. Det er ikke vanskelig å forstår hvorfor denne idylliske øya på kort tid er blitt et av Tønsbergs mest attraktive steder å bo. Jarlsø har en rik historie og er nå åpen for allmennheten. Øya har en rik historie langt tilbake i tid. Fra omtrent begynnelsen av 1900 og frem til midten av 2000-tallet var området regulert for industri og nå bebygd med variert, moderne leilighetsbebyggelse i fin harmoni med eksisterende bygninger.

Jarlsø har også sin egen dagligvareforretning - nærbutikken Joker som ligger kun 300 meter unna. Her er det også en restaurant og andre tilbud. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park senteret på Tolvsrød og Tønsberg sentrum med bl.a. Farmandstredet et godt og variert utvalg. Rett utenfor øya finnes også andre flotte rekreasjonsområder. Det går kilometerlange kyststier i Husvikområdet mot Vallø, Ringshaug, Skallevold og Karlsvika. Det er også flotte tur- og rekreasjonsområder i skogsområdet rundt Råel med bl.a. lysløype på vinterstid. For uten bademuligheter på Jarlsø sin egen strand, finner du en rekke badeplasser i nærmiljøet, bl.a. på Klopp, Rødstein og på Nes i tillegg til de mange små, usjenerte badeplassene i de mange friområdene på Husvik og i området rundt. Jarlsø ligger ca. 100 km fra Oslo og har fått svært enkel adkomst til E-18 med den nye tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E 18 fra Tønsberg til Oslo er nå ferdigstillet med 4 felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Jarlsø til Oslo gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum, Til Torp Flyplass er det ca. 25-30 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer. Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil med kart og nærmere forklaring.

Tomt
Fellestomt, 11412 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Eiendommen ligger i Husvik skolekrets.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakkyndig Arvid Lysgård:

Bygget er oppført i tre/stål og betong over grunnmur i støpt betong.

For ytterligere informasjon om byggemåte se Tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.
Rapporten er basert på innholdskrav i Forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel). Formålet er å gi en tilstandsanalyse til bruk for den som bestiller og/eller i et salg til forbruker, og ikke for andre tredjeparter. Rapportens omfang, struktur, metode og begrepsbruk følger i hovedsak Norsk Standard NS 3600:2018 (Teknisk tilstandsanalyse ved omsetning av bolig), samt Takstbransjens retningslinjer ved tilstandsrapportering for boliger og Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.

Primærrom
Arealbeskrivelse:
Bruksareal: 85 m². fordelt slik:

Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, mellomgang, bad/vaskerom, stue, kjøkken 2 soverom og WC.

Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod på balkong.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra Tilstandsrapport for eiendommen. Areal fastsettes etter Forskrift til avhendingsloven, Takstbransjens retningslinjer for arealmåling og Norsk Standard 3940, Areal- og volumberegninger av bygninger, med veiledning. Hvis det er motsetning mellom disse, gjelder Takstbransjens retningslinjer. Fordelingen mellom P-ROM og SROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Boder
Bod på balkong og bod i kjeller.

Standard
Leiligheten er lys og delikat, preget av flott utsikt og svært gode solforhold. Leiligheten er gjennomgående, har god planløsning og 3 balkonger. Entréen er romslig og leder inn til mellomgang med skyvedørsgarderobe. Herfra er det atkomst til hovedsoverom med walk-in-closet i tillegg til skyvedørsgarderobe, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og gjestetoalett. Stuen ligge i åpen løsning med kjøkkenet og tilbyr flott utsikt mot Jarlsøsundet og flott opparbeidet felles uteområde. Det er utgang til vestvendt balkong, men bod og uttak for gass.

Kjøkkenet har hvit innredning og integrerte hvitevarer. Fra kjøkkenet er det utgang til koselig frokostbalkong, hvor man kan nyte formiddagssol og utsikt mot Oslofjorden.

Leilighetens andre soverom har skyvedørsgarderobe

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme. Elektriske varmekabler på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 7 917 pr. år Sameiet deler felles vannmåler. Beregnet forbruk for 2022 er satt til 86m3
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 935,- pr.mnd.
TV/internett, a-konto fjernvarme, renhold av fellesarealer, felles bygningsforsikring, snøbrøyting, vaktmestertjenester for fellesarealer, diverse vedlikehold, strøm i fellesarealer, service heis, div honorar m.m.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 051 544,- Som sekundærbolig Kr. 3 785 557,-

Sameie
Sameie: Sameiet Vestsiden 2, Orgnr: 996600378

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål og kontor jfr. Planid 52010, Jarlsø ( vedtatt 6.12.2006).
Relaterte reguleringsplaner:
52010-B1 Jarlsø, byggetrinn 1 (1.6.2007)
52010-B2 Vegsystem til Jarlsø (29.2.2008)
52010-B3 Jarlsø, byggetrinn 2 (27.3.2009)
20110033 Jarlsø, byggetrinn 3 og 4 (25.4.2012)
20110052 Kai/fergeanløp på Husvik, gbnr. 158/47 (20.3.2013)
Iht. reguleringsplaner og bebyggelsesplaner er området fortsatt under utbygging og prosjektering. Det
er blant annet planlagt ytterligere bebyggelse i området øst for leiligheten som kan påvirke utsikt mot Oslofjorden i
samme retning. Området mot vest er ferdig utbygd. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta
kontakt med megler.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 170 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 171 372,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 561 372,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 569 022,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.47 600)
Tilrettelegging (Kr.11 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.17 500)
Markedspakke 2 (Kr.17 900)
Oppgjør (Kr.7 400)
Totalt kr. (Kr.107 895)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-22-0144

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Matias Wahl Rostad

Saksbehandlere
Matias Wahl Rostad
EIE Tønsberg
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 40 06 36 73 / E-post: mwr@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jarlsøveien 37A
For mer om objektet
Jarlsøveien 37A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: