Bilde 1 av Velkomstvegen 43Bilde 2 av Velkomstvegen 43
Digital salgsoppgave
Velkomstvegen 43

2420 Trysil • Trysil kommune

Prisantydning

kr 4 990 000

Fellesgjeld: kr 30 256Omkostninger: kr 135 950Totalpris: kr 5 156 206
Nyere fritidsleilighet i Trysil Alpine Lodge | Ski-inn/ut | Garasje m. lader | Møbler medfølger | Gode utleieinntekter
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Eierseksjon
20
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
63 m²
Bruksareal (BRA)
63 m²
Fellesutgifter
kr 3 140 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 957 / Mnd
Prisantydning
kr 4 990 000
Omkostninger
kr 135 950
Fellesgjeld
kr 30 256
Totalpris
kr 5 156 206
Fellesformue
kr 9 388
Byggeår
2023
Tomt
Festet tomt m²
Oppdragsnummer
77240027
card-default

Madeleine Skjevik

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Les om Madeleine
card-default

Julie Fredheim Maudal

Medhjelper | Markedsfører
Les om Julie
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 990 000,-
Fellesgjeldkr 30 256,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 020 256,-)kr 125 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 5 156 206
Eiendom
Velkomstvegen 43, 2420 TRYSIL

Matrikkel
Gnr. 37 Bnr. 1654 Snr. 20 i Trysil kommune

Boligtype
Fritidseiendom

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):

Areal
Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Areal er hentet fra byggetegninger og er ikke kontrollmålt av megler. Det er ikke utført arealoppmåling av eiendommen.

Antall soverom
2

Byggeår
2023

Tomt
Festet tomt kvm

Prisantydning
4 990 000

Tilstandsrapport
Det er ikke innhentet offentlig godkjent tilstandsrapport.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 990 000,- (Prisantydning)
kr 30 256,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 020 256,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 125 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 020 256,-))
--------------------------------------------------------
kr 126 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 146 956,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 156 206,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 475 pr. år Det vil bli fakturert for vann, avløp og renovasjon. I 2023 ble det fakturert 17 442,84 kr for kommunale avgifter.

Eier
Daniel Gjertsen

Parkering
Med leiligheten medfølger det en 1 parkeringsplass med el-bil lader i felles parkeringskjeller.

Sykkelparkering
I kjeller etableres det et eget område for sykkelparkering til felles benyttelse. Ellers sykkelparkering utomhus ved sykkelpullerter (i sommerhalvåret).

Beliggenhet
Velkommen til Trysil! Trysil er en idyllisk destinasjon som lokker besøkende med sin naturlige skjønnhet og utallige muligheter for rekreasjon og eventyr. Beliggende i det østlige Norge, omgitt av fjell, skoger og innsjøer, er Trysil et fristed for naturelskere og friluftsentusiaster.

Vintersesongen i Trysil er spesielt bemerkelsesverdig, med sitt imponerende alpinanlegg som tilbyr utfordrende bakker for erfarne skiløpere og flotte løyper for nybegynnere. Trysilfjellet er også kjent for sin lange skisesong og snøsikre forhold, noe som gjør det til et av de mest ettertraktede skistedene i Skandinavia.

Om sommeren forvandler Trysil seg til et paradis for fotturer, sykling og fiske. Det finnes utallige stier som leder gjennom frodige skoger og langs klare elver, og de gir muligheten til å utforske naturen på sitt beste. Innsjøer som Femunden og Trysilvannet gir flotte omgivelser for båtliv og fiske, og det er også gode muligheter for å oppleve kajakkpadling og rafting i lokale elver.

Trysil sentrum er en sjarmerende landsby som tilbyr en blanding av moderne bekvemmeligheter og autentisk atmosfære. Her kan du finne koselige kafeer, restauranter som serverer deilige lokale retter, samt butikker som selger håndverk og suvenirer.

Uansett årstid er Trysil et sted som inviterer deg til å utforske naturens underverker og nyte det gode liv. Det er et reisemål som appellerer til alle aldre og interesser, og det er lett å forstå hvorfor så mange velger å vende tilbake til denne vakre delen av Norge igjen og igjen.

Denne fritidsleiligheten ligger i det populære og nye prosjektet Trysil Alpine Lodge som skiller seg ut med sin flotte beliggenhet i Trysilfjellet, og den gir deg umiddelbar tilgang til alpinanlegget. Samtidig ligger lodgen nær de fleste aktivitetene og servicefasilitetene i og rundt Trysil, uavhengig av sesong.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av blokk-, hytte- og fritidsboligbebyggelse med tilhørende alpintanlegg og friluftsområder.

Tomt
Festet tomt, kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
FLY
Den internasjonale flyplassen Scandinavian Mountain Airport åpnet vinteren 2019/2020. Med korresponderende buss er Trysil Alpine Lodge est. 40 minutter unna. Det er også muligheter for leie av bil.

BUSS
Trysilekspressen går mellom Trysil - Elverum - Oslo lufthavn - Oslo bussterminal og har jevnlige avganger hver dag hele året. Fra Oslo bussterminal til Radisson Blu Resort Trysil tar bussturen normalt 3 timer og 15 minutter.

BIL
En vanlig biltur mellom Oslo og Trysil tar ca 2 timer og 30 minutter.

Fritidstilbud
Trysil har aktiviteter som passer for deg året rundt.
Selv om Trysil er mest kjent som den store vinterdestinasjonen, har de et årshjul som er proppfull av muligheter. Her finnes det både sommer og vinteraktiviteter som passer hele familien. Trysil har ambisjoner om store satsinger på barmarksesongen fremover, for å befeste posisjon som helårsdestinasjon.

Om vinteren er Trysil Norges største alpindestinasjon, med alle tilbud og muligheter som er i og omkring skianlegget. Et anlegg
som setter familien «først» og vil dyrke felleskapet vi har sammen med nære og kjære. Trysil har også mange andre aktiviteter på denne årstiden som langrenn, hundespann, paragliding, stjerne kikking, kanefart med mer.

Trysil er Norges største skidestinasjon og har "snøgaranti" store deler av vintersesongen. Trysilfjellet har 500 snøkanoner til rådighet for å sikre hvite bakker fra november og frem til april/mai. Fjellet har 31 skiheiser, inkludert 6 barneheiser, som frakter deg opp til din favorittbakke. I Trysilfjellet kan du boltre deg i hele 68 attraktive alpinbakker - alt etter alder, ferdighetsnivå og interesse.

Om sommeren:
Om du liker et aktivt alternativ så kan klatring, sykkel, rafting eller rulleski være tingen. Det er heller ikke feil med en kanotur nedover elva, kanskje med fiskestang. Eller hva med en tur på golfbanen, hvor vi også finner minigolf og petanquebane.

Om høsten:
Høsten setter Trysil i utrolig flotte farger. Hva med en tur for å finne bær i vakre omgivelser, kanskje stoppe opp og ta litt niste, og bare kose seg. Toppturer er fortsatt veldig populært, og en kommer frem på oppmerkede løyper. De fleste aktiviteter som du kan gjøre på sommeren, kan du også gjøre på høsten. Sykle på fine flytstier og avslutte dagen med et godt måltid i lune omgivelser.

Inneholder
Entré, to soverom, to bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

Byggemåte
Grunn- og fundamenter:
Byggene fundamenteres iht forskrifter.

Bærende konstruksjoner og dekker:
Vertikale bærekonstruksjoner utføres som kombinasjon av betong­ vegger, betongsøyler og brannisolerte stålsøyler. Alle horisontale bærekonstruksjoner i byggene utføres av betongdekker med hoved­ bæring av brannisolerte stålbjelker og/eller betongbjelker.

Utvendige vegger:
Yttervegger utføres av isolert bindingsverk, innvending kledd med diffusjonssperre, 13 mm gipsplater, sparklet og malt 2 strøk med maling i standard farge, eller innvendig panel (se innvendige vegger).

Utvendig kles bindingsverket med vindsperre forblendet med noe fasadestein kombinert med trepanel og fasadeplater. Bæresøyler og synlige fasadekonstruksjoner i solid treverk.

Innvendige vegger:
Bærende innervegger, trapperoms vegger og heissjakt utføres av betong. Øvrige vegger av isolerte tre eller stålstendere kledd med gipsplater eller innvendig panel. Lydvegger mellom leiligheter og lydvegger med doble dører mellom hovedleilighet og connection rooms.

Primærrom
Primærrom: 63 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 63 kvm

Boder
Eget personlig låsbart skap medfølger.

Standard
Leilighetene er noe større enn hva som er skandinavisk standard. Prosjektet er arkitekttegnet og det er lagt stort fokus på løsninger som gir funksjonell komfort og trivsel. Leilighetene får et komplett kjøkken og en stue med god plass til å ta imot gjester.

Innvendig vil store vinduer fra gulv til tak slippe lyset og naturen inn

Gulv i alle tørre oppholdsrom leveres med en matt lakkert 14 mm 1­stavs eikeparkett, overflatebehandlet fra fabrikk.

I våtrom er det keramiske fliser av typen Oxide bronze, 60x60/60x30 cm, i dusjsone 5x5 cm med lokalt fall mot sluk. Nedsenket grube 3-5 mm.

Kjøkkeninnredning fra anerkjent kjøkkenleverandør. Laminert benkeplate med rett kant. Utførelse, antall skap og skuffeseksjoner leveres iht egen kjøkkentegning for den respektive leilighet.

I bad og ev gjestetoalett/­bad leveres hvitt, veggmontert toalett og heldekkende serv­ ant, med ettgreps blandebatteri. Baderom­ sinnredningen leveres iht egne tegninger fra leverandør, i varierende bredde avhen­ gig av leilighetsstørrelse, normalt 100-200 cm. Mindre gjestebad får smal vask. Over innredning leveres speil med LED lyskilder. Bad/WC og gjestebad med dusj leveres med rette dusjvegger i herdet glass og ettgreps dusjbatteri.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 12.06.2023.
Det foreligger også ferdigattest i følge brevet fra Trysil kommune.

Elektrisk anlegg
Det leveres lyslist over kjøkkenbenk, lys ved speil på bad, taklampe på soverom. På bad, dusj/WC og andre nedforede arealer leveres LED­downlights innfelt i himling, antall avhengig av himlingens og leilighetens stør­ relse iht tegning fra EL­entreprenør. Antall uttak leveres iht normen for elektriske instal­ lasjoner i boliger NEK 400­8­823:2014.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Inne i hver leilighet benyttes vannbåren termostatstyrt gulvvarme med egen måler på forbruk. Baderom blir levert med vann­ båren gulvvarme. Vannbåren gulvvarme fordeles ut fra teknisk skap montert i himling bad og himling/vegg i gang, til hvert enkelt rom.

Varmtvann
Leilighetene forsynes med varmtvann fra egen veksler plassert i hver leilighet. Forbruk av varmtvann og kaldtvann avregnes på egen måler.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Kommunale avgifter
Kr. 11 475 pr. år Det vil bli fakturert for vann, avløp og renovasjon. I 2023 ble det fakturert 17 442,84 kr for kommunale avgifter.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er ikke fastsatt enda, men er beregnet til ca 5 000 kr årlig fra 2024 i følge Trysil Kommune.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strømbruk, innboforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Boligen er ny, og det foreligger dermed ingen likningsverdi per dags dato.

Tekniske installasjoner
Rør­i­rør skap plasseres i himling på bad eller i sjakt mot korridor. Teknisk skap vil inne­ holde VVS­skap for vannbåren oppvarming, ventilasjonsanlegg, EL­tavle og svakstrøms utstyr samt, ev annet teknisk utstyr.

Det føres fiberkabel inn til teknisk skap i hver leilighet. Det leveres ett ­1­ uttak for kabel­TV­system i stue. Sameiet er bundet til Telenors pakke Komplett 10 de første 60 månedene fra overtakelsen av hvert bygg. Etter dette tilhører infrastrukturen sameiet. Abonementet bekostes den enkelte seksjon. Økt båndbredde utover dette bestilles og bekostes av den enkelte leilighetseier.

Diverse
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at gode grunner taler for dyr hold og at dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:
15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
I garasjeanlegget.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag hentet fra grunnboken:
2022/1277613-2/200  Festekontrakt - vilkår  
10.11.2022 21:00  
gjelder fra dato: 01.01.2023
festetid: 40 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:1
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:2
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:3
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:4
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:5
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:6
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:7
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:8
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:9
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:10
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:11
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:12
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:13
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:14
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:15
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:16
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:17
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:18
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:20
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:21
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:22
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:23
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:24
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:25
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:26
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:27
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:28
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:29
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:30
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:31
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:32
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:33
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:34
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:35
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:36
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:37
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:38
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:39
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:40
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:41
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:42
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:43
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:44
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:45
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:46
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:47
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:48
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:49
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:50
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:51
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:52
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:53
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:54
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:55
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:56
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:57
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:58
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:59
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:60
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:61
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:62
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:63
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:64
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:65
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:66
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:67
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:68
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:69
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:70
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:71
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:72
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:73
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:74
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:75
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:76
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:77
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:78
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:79
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:80
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:81
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:82
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:83
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:84
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:85
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:86
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:87
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:88
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:89
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:90
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:91
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:92
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:93
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654 Snr:94
TOMTEVERDI: NOK 7.200.000
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 420.000
Bestemmelser om forlengelse
Bestemmelser om regulering av leien
Overført fra: 3421-37/1654
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.10.2023 kl. 10:01 av Julie Fredheim Maudal
 
2022/1277613-3/200  Bestemmelse om pliktig utleie  
10.11.2022 21:00 
Overført fra: 3421-37/1654
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.10.2023 kl. 10:01 av Julie Fredheim Maudal

2022/1277613-4/200  Erklæring/avtale  
10.11.2022 21:00 
Rettighetshaver:TRYSILFJELL UTMARKSLAG SA  
Org.nr: 950529474
Rett til å ha løyper, ledningsnett og veier ihht gjeldende reguleringsplan på tomten
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om årlig avgift/bestemmelse om årsavgift
Overført fra: 3421-37/1654
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.10.2023 kl. 10:01 av Julie Fredheim Maudal
 
2022/1277613-5/200  Forkjøpsrett  
10.11.2022 21:00 
Grunneier har forkjøpsrett ved overføring av festeretten. Gjelder ikke ved eventuell frivillig overdragelse av enkeltseksjoner
Overført fra: 3421-37/1654
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.10.2023 kl. 10:01 av Julie Fredheim Maudal
 
2022/1277613-6/200  Erklæring/avtale  
10.11.2022 21:00 
Rettighetshaver:TRYSILFJELL UTMARKSLAG SA  
Org.nr: 950529474
rettighetshaver:Knr:3421 Gnr:37 Bnr:1654  
Festeretten kan ikke seksjoneres uten samtykke fra rettighetshavere/grunneiere
Overført fra: 3421-37/1654
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.10.2023 kl. 10:01 av Julie Fredheim Maudal

2022/1382614-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
05.12.2022 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/1382614-2/200  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler  
05.12.2022 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/1382614-3/200  Bestemmelse om bebyggelse  
05.12.2022 21:00 
Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
Bestemmelse om felles vegg
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/1382614-4/200  Bestemmelse om adkomstrett  
05.12.2022 21:00 
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/1382647-1/200  Erklæring/avtale  
05.12.2022 21:00 
Rettighetshaver:TRYSILFJELL APARTMENT EIENDOM AS  
Org.nr: 986296344
Bestemmelse om solcelle-/solpanelanlegg
Gestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/1382681-1/200  Erklæring/avtale  
05.12.2022 21:00 
Rettighetshaver:TRYSILFJELL APARTMENT EIENDOM AS  
Org.nr: 986296344
Bestemmelse om gjennomføring av fremtidige byggetrinn
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flereFesteavtale
Eierform: Festet tomt

Utleie
UTLEIEPLIKT
Som eier av en leilighet i Trysil Alpine Lodge kan det være at du ikke får tilbrakt så mye tid der som du skulle ønske. Når enheten likevel står tom i perioder, vil det for mange være positivt å få noen inntekter, og for 75 % av leilighetene medfører det også krav om utleie. De resterende 25 % av leilighetene har utleiefritak, men kan leies ut etter eiers eget ønske.

UTLEIEPERIODEN
Perioden for utleieplikt gjelder i vintersesongen, fra 1. november til 1. mai. I denne perioden er 14 av ukene utleiepliktige, og du har 12 uker til rådighet for eget opphold. Du står fritt til å velge hvilke uker dette skal være. Viser det seg å være ledig kapasitet i de utleiepliktige ukene du som eier har valgt deg ut, kan du i god tid i forkant melde fra i bookingen ditt ønske om ekstra bruk av leiligheten.

Leiligheten hadde utleieinntekter på kr. 68 109 i 2023. Den ble leid ut totalt 30 dager.

Leiligheten har foreløbig utleieinntekter på kr. 256 975 for 2024.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei som driftes og vedlikeholdes av Trysilfjell Utmarkslag.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til fritids- og turistformål. Reguleringsplan Trysilfjell turistsenter, planID 20090800 gjelder. For øvrig gjelder Kommuneplanens arealdel 2014-2025, planID 20110200.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 990 000,- (Prisantydning)
kr 30 256,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 020 256,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 125 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 020 256,-))
--------------------------------------------------------
kr 126 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 146 956,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 156 206,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.52 217)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-24-0027

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Hyttepakken og boligkjøperfo
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper fritidsbolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Hyttepakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring i forbindelse med kjøpet av fritidsboligen.

Hyttepakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for Hyttepakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder Madeleine Skjevik

Saksbehandlere
Madeleine Skjevik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Mob: 47 25 54 30 / E-post: mas@eie.no

Julie Fredheim Maudal
Medhjelper | Markedsfører
Mob: 94 49 80 60
[/ E-post: jfm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Velkomstvegen 43
For mer om objektet
Velkomstvegen 43

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: