Bilde 1 av Stensvegen 8BBilde 2 av Stensvegen 8B
Digital salgsoppgave
Stensvegen 8B

2053 Jessheim • Ullensaker kommune

Prisantydning

kr 8 490 000

Omkostninger: kr 231 000Totalpris: kr 8 721 000
Enebolig over 2 plan| Egen inngang i sokketg| Perfekt for storfamilien| Skogen som nærmeste nabo, men likevel sentralt!
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
250 m²
Bruksareal (BRA)
250 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
64 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
206 m²
Kommunale avgifter
kr 1 865 / Mnd
Prisantydning
kr 8 490 000
Omkostninger
kr 231 000
Totalpris
kr 8 721 000
Byggeår
1981
Tomt
Eiet tomt 764 m²
Oppdragsnummer
101230036
card-default

Kristian Kåstad Hansen

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner
Les om Kristian
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 8 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 490 000,-)kr 212 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 8 721 000
Eiendom
Stensvegen 8B, 2053 JESSHEIM

Matrikkel
Gnr. 131 Bnr. 58 i Ullensaker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 314 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 250 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 206 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1981

Tomt
Eiet tomt 764 kvm

Prisantydning
8 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tommy Trøgstadberget Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 212 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 213 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 703 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 721 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 22 378 pr. år

Eier
Tommy Sunde

Parkering
Det medfølger parkering i to garasjer og på gårdsplassen.

Beliggenhet
Ønsker du å bo rolig og barnevennlig til - med kort vei til sentrum? Stensvegen 8 B ligger sentralt til på et populært og attraktivt boligområde på Jessheim. Området består for det meste av eneboliger, småhus- og villabebyggelse. Her kan barna leke i trygge omgivelser i veg uten gjennomfartstrafikk. Gode lys- og solforhold!

Det er gangavstand til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. Det er gangavstand til barneskole, ungdomsskole, barnehager og Jessheim videregående skole. Boligen sokner til Døli barneskole og Allergot ungdomsskole, som ligger i gangavstand. Jessheim har Akershus' største videregående skole med over 1300 elever, som ligger i gangavstand fra boligen. Nye Jessheim videregående skole stod klar høsten 2017. I tillegg er det et godt tilbud av både barnehager,barneskoler og ungdomsskoler i nærheten.

Fra boligen er det kort gange til Jessheim Storsenter og sentrumsgatene som rommer over 150 butikker og restauranter. Butikkene har et godt tilbud av klesforretninger, matbutikker, interiør, kunst, helse og velvære for alle aldre. I Storgata ligger det flere populære spisesteder, kafeer, barer og utesteder, noe for enhver smak. Byen våkner virkelig til liv om sommeren under Jessheimdagene, med flere konserter, boder og
utallige aktivitetstilbud. Rett bak Jessheim Storsenter ligger Ullensaker Kulturhus med sine 3 kinosaler. Kulturhuset byr også på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.

Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon til Oslo og Gardermoen. Togavgang til Oslo hver halvtime med en reisetid inn til hovedstaden på ca. 37 min. Parkering prioritert for pendlere.

Boligen ligger et lite steinkast unna Jessheimmarka som består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper. Kart over turområdet finner man på oppslagstavla ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane og ved inngangen til skogen fra Fladbyseter. Ved Jessheim stadion ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. For mer informasjon besøk http://www.jessheimmarka.no. For de som heller ønsker å trene på et treningsstudio tilbyr Jessheim flere gode alternativer; Spenst, Fresh Fitness og SATS.

For øvrig er det kort vei til flere fotballbaner, skøytebane, treningssenter og tennisanlegg. Ved Jessheim stadion ligger Jessheim is- og flerbrukshall, og et flott svømmeanlegg som nylig er åpnet. Med bil tar det få min til Bakkedalen park- og idrettsanlegg, som åpnet i 2020 og er et anlegg i stjerneklassen. Den som er glad i kultur vil i tillegg fryde seg over Jessheim kulturhus, som byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og tre kinosaler.

Byen har nærhet til flott natur. Det er lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. For golfentusiasten er Miklagard en kort kjøretur unna Jessheim sentrum. Miklagard er beskrevet som en av Norges beste golfbaner, med blant annet en prisvinnende 18-hulls mesterskapsbane, omfattende treningsområde, drivingrange med gressutslag, golfshop og en førsteklasses restaurant.
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker, kun én km fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Kiwi og Obs Jessheim. Ønsker du ytterligere servicetilbud, spisesteder og shopping er det snaut 2 km til Jessheim Storsenter som har 150 butikker og ulike serveringssteder.

Tomt
Eiet tomt, 764 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Byggemåte
Taktekking av betongtakstein. Taktekking av metallplater. Taktekking av plastplater. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. Yttervegg i trekonstruksjon. Yttervegg i betong. Grunnmur pusset/slammet over terreng. Grunnmur malt over terreng. Stående utvendig trekledning. Liggende utvendig trekledning. Valmtak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Kaldt loft. Luftespalter ved raft. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Plastvinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdører i tre med 3-lags isolerglass. Ytterdør i tre.

Terrasse mot sør:
Fundamentert på betong. Konstruksjoner og overflater i treverk. Belysning. Tretrapper. 53,7 m².

Terrasse mot nord/øst: Fundamentert på betong. Fundamentert direkte på grunn. Konstruksjoner og overflater i treverk.
Belysning. Markise. Delvis overbygd. Tretrapp. 153 m².

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2:

- Utvendig > Taktekking
Behov for vedlikehold. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Utvendig > Veggkonstruksjon
Værslitt kledning enkelte steder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Utvendig > Dører
Det er påvist dører med punkterte eller sprukne glassruter. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Behov for vedlikehold. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Innvendig > Overflater
Manglende fuging. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

- Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Innvendig > Rom Under Terreng
Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Påvist forhøyede fuktindikasjoner i overflater på betonggulv som er mer eller mindre vanlig på eldre gulv uten fuktsperre og samtidig kan ha en sammenheng med sviktende drenering. Fuktsperre ble ikke brukt under kjellergulv ved byggeåret, fuktopptrekk kan derfor forekomme. Fuktopptrekk via fundament og gulv må påregnes på eldre kjellere/underetasjer selv om fuktsikring utbedres. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige trapper
Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav
til rekkverk i trapper. Trappen tilfredsstiller ikke krav til trapp. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder registrerte
jeg ingen unormale verdier. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Våtrom > Ventilasjon > Bad
Rommet har kun naturlig avtrekk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er påvist skader på innredning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad 2
Det er påvist fuktskjolder/svelling i skapinnredning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Enkelt våtrom uten sluk som ikke tilfredsstiller dagens krav og må brukes deretter. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Rommet har kun naturlig avtrekk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i muren. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Sammendrag av selgers egenerklæring:

1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja. kjøpte huset med antydning av fukt på 1 bad i 2007.

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. P.Julliusen membran og Flis legging Egil Knutsen Varmekabler og strøm.

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Ja. Membran og Flis.

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Ja. Finner de ikke igjen dette var i 2007 og 2008.

2.3 Er arbeidet byggemeldt?
- Ja. usikker dette var utbedring av tidligere bad og bygd nytt i bod / Garderobe.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, kun av faglært. Diverse montering og utbedring av eksisterende.

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
- Nei. mulig litt gjennom gulv i bod.

7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja. tynne sprekker på mur sprekk i støttemur ved trapp.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. uværet Hans så kom det noe fuktighet i garage.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. murt garasje og lagt membran over garasje før bygging av terasse.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja. Div demontasje og utbedring.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja.

17.1 Har kommunen gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende, f. eks. ved at den nedgravde oljetanken tømmes, saneres eller fylles igjen med masser?
- Nei. den er tømt og er av glassfiber.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja. delt av noen rom fjernet peis bad.

Tilleggskommentar:
 kant mot nabo gjerdet ( Grå ) bør utbedre forskyver seg og sunket litt . nedgravd tank bør graves opp, har noen ganger
kommet fukt inn i garasje Endringer er utført i hovedsak 2007 og 2008 samt en runde i 2011.

Primærrom
Primærrom: 243 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Underetasje: Entré. hall, gang, stue, kjøkken, to bad og fire soverom.
1. etasje: Hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom og tre soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 250 kvm

Boder
Lagringsplass i innvendig bod og bod i forbindelse med garasjen.

Standard
Entré:
Det er adkomst til boligen via asfaltert gårdsplass til trapp opp til steinlagt og delvis overbygget inngangsparti. Her er det inngangsdør til hoveddelen og underetasjen. Inne i boligen blir du møtt av en flislagt entré og gang med gode oppbevaringsmuligheter i stor skyvedørsgarderobe.

Stue:
Det er trapp fra underetasjen opp til 1. etasje. Her ligger stua som blir boligens naturlige samlingspunkt. Stuen deles naturlig opp i soner, noe som gir flere møbleringsmuligheter. I TV-stuedelen er det god plass til stor sofagruppe med tilhørende bord og TV-møblement. I den andre delen av stuen har du plass til flere sofagrupper og du kan dekke på langbord og invitere inn til sosiale sammenkomster og hyggelige måltider. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp, noe som skaper en god atmosfære i boligen.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i adskilt løsning med adkomst fra stue. Lys kjøkkeninnredning med profilerte fronter, benkeplater i laminat, noen overskap av glass, dobbel oppvaskkum med ett-greps blandebatteri og ventilator over kokesonen. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og kjøleskap med frysedel, samt underbygget oppvaskmaskin.

Bad:
Helfliset baderom i 1. etasje med gulvvarme. Lys baderomsinnredning med dobbel servant, speilskap med integrert belysning, veggmontert toalett og deilig boblebadekar. Baderom i underetasjen med fliser på gulv og vegger. Lys baderomsinnredning med servant, speilskap, veggmontert toalett og stilfull dusjnisje i glassbyggerstein.

Fra kjøkkenet i 1. etasje er det inngang til det praktiske vaskerommet med fliser på gulvet og panelplater på veggene. Vaskerommet har innredning med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Det er tre soverom i 1. etasje. Soverommene har plass til dobbeltseng og oppbevaring i garderobeløsning. Alle de tre soverommene er enkle å innrede til både liten og stor. Det er i tillegg ett soverom og rom innredet som soverom i underetasjen.

Underetasje:
I underetasjen er det egen inngang og innvendig adkomst mellom delene. Underetasjen består av stue/kjøkken, bad, soverom og rom innredet som soverom. Lys kjøkkeninnredning med profilerte fronter, benkeplater i laminat, oppvaskkum med ett-greps blandebatteri og ventilator over kokesonen. Integrert platetopp og plass til frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Baderom med fliser på gulvet og våtromsplater på veggene. Lys innredning med servant, veggmontert toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Uteområder:
Boligen kan skilte med fantastiske uteområdet med terrasse i flere nivåer og skogen som nærmeste nabo. Her er det gode lekemuligheter for barna med store skogsområder å utforske. Fra stuen i 1. etasje er det utgang til nord/øst-vendt terrasse på hele 153 m2. Terrassen har plass til det du ønsker av utemøbler og markisen skjermer godt for solen på de varmeste vår- og sommerdagene. Når solen går ned kan du trekke inn i den overbygde utestuen og nyte de lange, lyse sommerkveldene. Fra inngangspartiet er det trapp opp til terrassen på 53 m2. Det er i tillegg utgang fra det ene soverommet til denne terrassen, noe som gjør den perfekt til å nyte morgenkaffen eller en god bok før leggetid.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat, fliser, tregulv og betong.
Vegger: Fliser, malte plater, panel, panelplater og murpuss.
Himling: Laminat, himlingsplater, malte plater og panel.

Teknisk:
- Vannrør av plast og metall
- Avløpsrør av plast
- Naturlig ventilasjon
- 300L varmtvannsbereder
- Vannbåren gulvvarme
- Automatsikringer

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæringsskjema som ligger vedlagt i komplett salgsoppgave. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med disse før budgivning/kjøp.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 12.10.1981 vedrørende enebolig.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 11.11.1980. Disse samsvarer ikke med dagens planløsning.

1. etasje stemmer med dagens planløsning.
Det er flere endringer i underetasjen. Peisestue og hobby er omgjort til stue/kjøkken og to soverom. Mat er omgjort til bad. Dusj og garderobe er omgjort til bad. Vindfang og hall er omgjort til soverom.

Omgjøring av rom fra tilleggsdel til hoveddel må godkjennes av kommunen. Kjøper påtar seg risikoen for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, for alle ovennevnte ulovlige forhold, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Det kan være krav i lov, forskrift og planverk som ikke er eller kan oppfylles, i så fall vil kommunen kunne kreve at evt rom settes tilbake til opprinnelig godkjent stand.

Det gjøres oppmerksom på at selger er i en prosess med kommunen om å få godkjent rommen i underetasjen.

På byggetegninger er bare en av garasjene tegnet inn. I følge kommunen ble garasje byggemeldt i 2010. Tilbygget er også byggemeldt, men det foreligger hverken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på dette. Det er ukjent for megler om terrassene utover det som er tegnet inn i godkjente byggetegninger er byggemeldt hos kommunen. Kjøper påtar seg risikoen for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, for alle ovennevnte ulovlige forhold, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Det kan være krav i lov, forskrift og planverk som ikke er eller kan oppfylles, i så fall vil kommunen kunne kreve at evt rom settes tilbake til opprinnelig godkjent stand.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Alle bad har elektriske varmekabler. Vannbåren varme på kjøkken i 1. etasje, ganger, hall og tre soverom i underetasje. Luft/vann varmepumpe med radiatorer.

Energimerking
Eiendommen er ikke energimerket.

Kommunale avgifter
Kr. 22 378 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune pr. mai 2024.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 055 929,- Som sekundærbolig Kr. 7 812 529,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

Rettigheter i eiendomsrett:

1981/1124-1/10  Bestemmelse om veg  
17.02.1981 
rettighetshaver:Knr:3209 Gnr:131 Bnr:58  
Bestemmelse om vedlikehold av veg m.v.
Med flere bestemmelser

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Boligen er regulert til boligformål.

Eiendommen er ikke regulert. Avsatt i kommeplanen til boligbebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021.
Avsatt i kommunedelplan Jessheim sørøst til boligbebyggelse - nåværende vedtatt 16.06.2014.

Det gjøres oppmerksom på at det på sikt vil bygges i området bak boligen. Se mer info på Ullensaker kommunnes hjemmesider 21/107216 - Melding om vedtak - detaljregulering for B6.3 og del av B2 Jessheim sørøst - Langeland skog
22/90650 - Høringsbrev - Melding om vedtak og detaljreguleringsplan for B6.4 og B4.2 i Jessheim sørøst

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 212 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 213 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 703 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 721 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Tilstandsrapport (Kr.18 000)
Markedspakke 1 (Kr.25 500)
Oppgjør (Kr.7 500)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Totalt kr. (Kr.62 900)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
101-23-0036

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
I Wergelands fotspor AS
EIE Råholt
Org. nr: 931610201
Gladbakkgutua 20
2070 Råholt
Tlf: 45 61 51 50

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler/Salgsleder/Partner Kristian Kåstad Hansen

Saksbehandlere
Kristian Kåstad Hansen
EIE Råholt
Eiendomsmegler/Salgsleder/Partner
Mob: 97 05 15 66 / E-post: kkh@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stensvegen 8B
For mer om objektet
Stensvegen 8B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: