Hva er verdiovervåkning

Hva er verdiovervåkning?
Verdiovervåkning er en gratistjeneste som vi i Eie Eiendomsmegling gir til våre kunder. Etter du har hatt en verdivurdering eller har kjøpt bolig fra oss vil du motta e-post en gang i måneden, med oversikt over estimert endring i verdien på akkurat din bolig.

Vi følger med på prisutviklingen til din bolig, så du kan selge på det perfekte tidspunkt!

Hvem kan bestille dette?
Både eksisterende og ikke eksisterende kunder kan bestille dette fra oss. Ønsker du en verdivurdering på din bolig får du automatisk verdiovervåkning. Merk at prisen for verdivurderingen varierer fra kontor til kontor.

Hva kan jeg bruke det til?
Boligmarkedet er i konstant endring og det er smart å ha oversikt over den estimerte markedsprisen på din bolig. Bedre kontroll gjør at du lettere vet når du bør selge boligen.

Hvordan får jeg verdiovervåkning
Det er mange faktorer som påvirker boligverdien. Beliggenhet, solforhold, støy, tilgjengelighet, og ikke minst boligen sin innvendige standard er noe av det som legges til grunn for å gi en takst og verdivurdering.

verdivurdering legges derfor som grunnlag, slik at du får en profesjonell prisantydning eller en solgtpris som utgangspunkt for den månedlige verdiovervåkningen. Dette gir et bedre bilde for deg som boligeier, enn den generelle prisutviklingen i området.

Går du med tanker om å selge, bestill verdivurdering med verdiovervåkning her. Da vet du til en hver tid hva som skjer med verdien på akkurat din bolig – uten å måtte ha flere enn ett besøk av megler.

Hvor får vi tallene til verdiovervåkningen fra?
Tallene fra verdiovervåkningen er hentet fra den månedlige boligprisstatistikken til Eiendom Norge. Statistikken er et samarbeid mellom Eiendom Norge, Eiendomsverdi og Finn.no. Statistikken er utarbeidet etter siste måneds slutt og omfatter boliger som annonseres på Finn.no. Det innebærer cirka 70 prosent av alle boliger som omsettes i Norge i løpet av et år, og en statistikk eiendomsbransjen legger til grunn for å gi best mulig estimat og oversikt på boligprisene i hele Norge.

For andre henvendelser send en mail til: verdiovervakning@eie.no