Eie Asker

Kontoret i Asker er kjent for sin faglige kompetanse, erfaring og lokalkunnskap i Asker med omegn. Kontoret har vært i Eie-kjeden siden 2006 og huser både toppmeglere og noen av landets mest erfarne meglere.  Flere av meglerne har drevet med eiendomsmegling siden 1999, og med seg på laget har de noen av landets beste unge talenter. Daglig leder, Petter Mamen-Lund har også erfaring fra administrasjon og ledelse samt kunnskap om ny boligsalg som salgssjef gjennom mange år.

De gleder seg over at de stadig får muligheten til å selge fantastiske og unike boliger i Asker. Med over 50 års erfaring innenfor eiendomsmegling sammenlagt, har Eie Asker grunnlaget for å kunne gjøre vurderinger som kommer kunden til gode. Her er du virkelig i trygge hender.

Kontoret samarbeider med stylingbyråer og alle kundene får tilbud om bistand til å gjøre det lille "ekstra" i forkant av salg. Meglere kjennetegnes ved at de er "på", samfunnsengasjerte, innehar stor lokalkunnskap og er serviceinnstilte. Asker er et stort vekstområde og de jobber aktivt med prosjektsalg så vel som salg av brukte boliger og tomter.

Se våre boliger

Kontaktinformasjon

Adresse: Bankveien 11

Postnr og -sted: 1383, Asker

Postadresse: Postboks 282

Telefon: 66 90 15 00

Fax: 66 90 21 00

Epost: asker@eie.no

Juridisk navn: Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS

Finn kontoret Kontakt oss

Våre ansatte

Kontakt oss

EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig