Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner at Eie Ensjø

ht@eie.no   46 79 09 93   Meglerbooking

Halid Talic er daglig leder og partner i Eie eiendomsmegling Ensjø og har jobbet som eiendomsmegler i over 8 år, både i og utenfor Oslo. Nå leder han Eies kontor på Ensjø, et område i sterk utvikling – midt i hjertet i den nye ”Hovinbyen”.

Halid strekker seg langt for å oppnå fornøyde kunder, og er over gjennomsnittlig interessert i boligmarkedet. Dette kommer til syne ved hans engasjement og stå-på-vilje. Han tilrettelegger og skreddersyr opplevelsen for både selger og involverte interessenter, så salget og resultatet blir så bra som overhodet mulig.

”Jeg går alltid helhjertet inn i ethvert salg, gir mye av meg selv for å skape gode opplevelser, og får bra tilbakemeldinger fra både selger og kjøper på dette. Gode salgsresultater kommer som ett naturlig resultat av dette forarbeidet”

Det er ikke uvanlig at Halid til slutt også blir ”kjøpers selger”. Når du velger Halid til å selge din bolig får du en engasjert, vennlig, og faglig dyktig megler som forstår virkeligheten av ett boligsalg, og som gir jernet under budrunden!

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg