card-default

Ada Kjenner

Daglig leder / Eiendomsmegler
Ada Kjenner har bred erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder. Hun har meglet i vel 23 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe og forstå både eiendommene og interessentene, og deretter tilpasse dem og deres ønsker/ behov. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb! Jobben gir henne alltid nye utfordringer, og Ada jakter alltid på nye utfordringer. Ada har også deltatt på en rekke TV-programmer, bl.a. som eneste megleren på Superoppusserne på TV3, samt deltagende megler på tv-programmene NRK Solgt og Meglerkampen på TV3.

Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: