card-default

Albert Eltvik Øien

Eiendomsmegler / Partner / Daglig leder


Albert Eltvik Øien er født og oppvokst på Sula like utenfor Ålesund. Han har jobbet i bransjen siden 2016, og har tidligere hatt jobber innenfor byggteknikk og salg. Tidlig i karrieren lærte Albert seg å arbeide strukturert i et høyt tempo, og han lar ingen tilfeldigheter prege salgsprestasjonene. Det Albert er mest opptatt av er å utføre hver enkelt del av salgsprosessen skikkelig. Gjennom kombinasjonen av byggteknisk innsikt og god salgserfaring sørger Albert for å få frem alle salgspunkter i boligene han formidler. Det er kanskje derfor han kan se tilbake på flere prisrekorder og fornøyde kunder, noe som også er Alberts motivasjon for å utføre gode salg. Kontakt Albert på 96921540 / aeo@eie.no og opplev forskjellen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Anonym, august 2022

Imøtekommende, engasjert og dyktig eiendomsmegler, som har strukket seg langt for å imøtekomme både oss som selgere og kjøperne. Salget gikk over all forventning, og langt over prisantydning. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av megler!

Anonym, august 2022

For en prosess og for en megler!!Et eventyrlig salg av leiligheten min på grunn av Albert, gjør at han bør være den foretrukne megler for de fleste! Troverdig, profesjonell og veldig veldig kjent i markedet han opererer i. Kudos til en fantastisk megler!

Kristiane Oline S. Rotevatn, april 2022

Albert er positiv, kunnskapsrik og kundefokusert. Alltid tilgjengelig, god lokalkunnskap og stort nettverk. Han var proaktiv med mulige interessenter, fikk god kontakt med aktuelle kjøpere og bidrar med god forståelse og gode råd.Anbefaler på det varmeste

Anonym, april 2022

Synes megler har vært veldig imøtekommende og gitt gode tilbakemeldinger. Stor fordel med lokalkunnskap.

Anonym, mars 2022

Svært dyktig, hyggelig og profesjonell eiendomsmegler. Bra samarbeid med megler og godt gjennomført visning og salg. Slo også til med prisrekord på salg av bolig i sameiet. Vil absolutt anbefale Albert til andre som skal selge bolig!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: