card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner

Ali Hashmi har alltid hatt en interesse for eiendom, og har siden ung alder fulgt med på boligprisene i inn- og utland. Da han forstod at fotballkarrieren måtte legges på hylla var eiendomsmegling det naturlige karrierevalget. Han har meglet boliger på Stovner i 10 år, og kjenner boligmarkedet her bedre enn de fleste.

Ali er opptatt av å gjøre en god jobb for både kjøper og selger ved hvert eneste boligkjøp. Han beskrives som omsorgsfull, serviceinnstilt, tillitsvekkende og ærlig. Kombinasjonen av en lang fartstid i bransjen, og en brennende interesse innenfor eiendom og boligmarkedet gjør Ali til en foretrukket eiendomsmegler.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: