card-default

Anders Fjær

Eiendomsmegler

Anders Fjær har jobbet som eiendomsmegler siden 2016 og har solgt eiendommer i hele Trøndelag samt sør i Nordland. Anders har erfaring fra boligmarkedet i Trondheim, men er nå bosatt i Namsos og er del av EIE Innherred. Anders har erfaring fra bygg- og anleggsbransjen som kommer godt med i et boligsalg.

I en salgsprosess er Anders opptatt av tilgjengelighet, oppfølging, gode forberedelser og ærlig rådgivning. En god salgspris skal ikke være tilfeldig, men et resultat av godt «håndverk».

Ta gjerne kontakt med Anders for en boligprat, enten om du vurderer salg eller ønsker en verdivurdering av din nåværende eiendom.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: