card-default

Andrea Lunøe

Eiendomsmeglerfullmektig

Jeg har fullført en bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi ved Handelshøyskolen BI og har vært i bransjen i 3 år. Jeg er opptatt av å alltid møte kunder med et smil og sørge for at alle partene blir fornøyd med prosessen. Med EIE sitt team i ryggen er jeg sikker på at jeg kan oppnå de beste resultatene. For meg er det viktig å skape trygghet hele veien slik at samarbeidet blir en god opplevelse. Jeg er hardtarbeidende, motivert og strukturert, slik at jeg skal nå mitt mål om mest fornøyde kunder.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale og oppdag hvordan jeg kan hjelpe deg med å realisere ditt eiendomsmeglerpotensial. Sammen kan vi skape en salgsstrategi som vil sette en ny standard for suksess.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: