card-default

Charlotte Jenshagen Lunde

Eiendomsmegler / Partner (i permisjon)

Charlotte har etter flere år som eiendomsmegler i Oslo, nå blitt en del av Eie eiendomsmegling. Som megler er hun svært engasjert, målrettet og strukturert for å oppnå enestående opplevelser og ivareta kundene uansett hva det gjelder. Som kunde av Charlotte kan du forvente god rådgivning, tett oppfølging og tilgjengelighet gjennom hele prosessen.

Hun har en brennende lidenskap og engasjement for boligsalg og hennes lokalkunnskap i områdene hun megler i er med på å styrke valget med å velge Charlotte som din megler!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: