card-default

Charlotte Solli

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

I løpet av mine 7 innholdsrike år i bransjen har jeg opparbeidet meg bred erfaring og kunnskap gjennom salg av alt fra leiligheter, hus og hytter - til næringseiendom, tomtesalg og hele bygårder. Jeg har en brennende interesse for eiendom og psykologien bak et vellykket boligsalg.

Min tilnærming til salg handler ikke bare om å legge ut en bolig på markedet og håpe på det beste. Jeg legger mye tid og stolthet i hvert eneste salgsoppdrag, og legger en klar plan på hvordan jeg skal maksimere verdien av din bolig. Det handler om å formidle en historie, en livsstil og en visjon som kjøperne blir dratt inn i gjennom annonsen og på visning.

Velger du meg, får du en megler som strekker seg langt over norm i forhold til service, oppfølging og tilgjengelighet. Jeg har et genuint ønske om å være involvert i alle deler av prosessen – fra foto før lansering til overtagelse etter salg. Du får en megler som går den ekstra mila for at din bolig skal få den oppmerksomheten den fortjener, slik at vi når ut til så mange som mulig. Kvalitet er grunnlaget for alt jeg gjør, og jeg sover godt om nettene vel vitende om at mine kunder er ivaretatt på beste mulige måte.

Ta kontakt med meg om du vurderer boligsalg, eller bare ønsker en hyggelig boligprat over en kaffekopp. Jeg gleder meg til å høre fra deg!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: