card-default

Charlotte Solli

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

I løpet av mine 7 innholdsrike år i bransjen har jeg opparbeidet meg bred erfaring og kunnskap gjennom salg av alt fra leiligheter, hus og hytter - til næringseiendom, tomtesalg og hele bygårder. Jeg har en brennende interesse for eiendom og psykologien bak et vellykket boligsalg.

Min tilnærming til salg handler ikke bare om å legge ut en bolig på markedet og håpe på det beste. Jeg legger mye tid og stolthet i hvert eneste salgsoppdrag, og legger en klar plan på hvordan jeg skal maksimere verdien av din bolig. Det handler om å formidle en historie, en livsstil og en visjon som kjøperne blir dratt inn i gjennom annonsen og på visning.

Velger du meg, får du en megler som strekker seg langt over norm i forhold til service, oppfølging og tilgjengelighet. Jeg har et genuint ønske om å være involvert i alle deler av prosessen – fra foto før lansering til overtagelse etter salg. Du får en megler som går den ekstra mila for at din bolig skal få den oppmerksomheten den fortjener, slik at vi når ut til så mange som mulig. Kvalitet er grunnlaget for alt jeg gjør, og jeg sover godt om nettene vel vitende om at mine kunder er ivaretatt på beste mulige måte.

Ta kontakt med meg om du vurderer boligsalg, eller bare ønsker en hyggelig boligprat over en kaffekopp. Jeg gleder meg til å høre fra deg!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

8

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Karianne Tenden, november 2023

Jeg var i dialog med flere meglerselskaper i forkant av salgsprosessen, da jeg var opptatt av å finne en megler jeg opplevde å ha tillitt til og som kunne hjelpe meg å oppnå målet med salget. Jeg endte opp med å velge Charlotte i EIE, fordi jeg opplevde at av de ulike jeg hadde på besøk i min leilighet, så var hun den som så potensialet i min bolig og som fremsnakket leiligheten slik jeg selv ser den. Denne gode magefølelsen viste å gi resultater da jeg også fikk en vellykket salgsprosess. Charlotte har vært tilgjengelig for meg hele veien gjennom salget, og vært god på å holde meg oppdatert underveis, men også vært tilgjengelig i etterkant når jeg har vært på utkikk etter ny bolig. Hun er utrolig service-innstilt og viser mye ekspertise om boligmarkedet som har vært til stor hjelp for meg som ikke har peiling. Charlotte har vært behagelig å samarbeide med, og jeg har følt det trygt å overlate min bolig i hennes hender.

Tonje Komnæs, september 2023

Da jeg skulle selge min leilighet hadde jeg telefonsamtale og tilstedemøte med tre forskjellige eiendomsmeglere, og det var ikke tvil om at etter disse tre telefoner og møter om at jeg skulle velge Charlotte Solli som eiendomsmegler ifbm. salg av min bolig. Charlotte var fabelaktig imøtekommende, troverdig og gav et utrolig godt førsteinntrykk fra første telefonsamtale. Jeg kunne raskt høre at hun var en dyktig megler med god kunnskap og gav gode råd om sitt fagfelt, hun var tilgjengelig på telefon og svarte raskt på spørsmål og meldinger. Det flotte inntrykket og arbeidet hun gjorde fortsatte helt frem til nye eiere overtok. Fra første møte med Charlotte Solli til min bolig var solgt gikk det bare fire uker. I etterkant av salget har hun også vært veldig på tilbudssiden mtp. mitt kommende boligkjøp. Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte til andre som selger sin bolig. Hvis noen som skal selge bolig ønsker en muntlig anbefaling har jeg gitt mitt telefonnummer til Charlotte og kan gjerne kontaktes. Med vennlig hilsen en meget fornøyd selger av leilighet på Marienlyst.

Stein Olav Pettersen, august 2023

Charlotte er utrolig ryddig og profesjonell som eiendomsmegler. Hun er fokusert, effektiv og tilgjengelig og ikke minst trivelig som person. Oppfattet henne som en meget kompetent rådgiver ved salg med gode kvalitetssikrede leverandører både på utvask, evt. oppussing, styling og foto. Charlotte er typen som ikke overlater noe som helst til tilfeldighetene og vi fikk inntrykk av at hun har gode og effektive systemer som gjør at hun kjapt kan bistå kunden hvis det dukker opp spørsmål rundt forberedelser til salg, overtakelse eller ved oppgjør. Anbefaler Charlotte på det varmeste.

Jan Rune Austad, august 2023

Det har vært en fantastisk opplevelse å kunne benytte Charlotte og Eie. Vi har vært godt mottatt og følt oss sett og hørt gjennom hele prosessen. Det var 24/7 service gjennom hele salget. Gode råd og veiledning for oss som ikke kan dette, samt ekstra god service og hjelp til ting som flytting og ideer vedr. møbler. Følte oss trygge som selgere. Har allerede bedt henne om å finne oss vår neste leilighet, så vi er sikre på at hun/Eie fikser dette for oss. En helhetlig trygg og fantastisk opplevelse der service har stått i fokus hele tiden. Det er vel det som kalles 24/7 tilgjengelig og hyggelig.

Alf Næstvold, august 2023

Charlotte var effektiv - tok kontroll på prosessen og var løsningsorientert i forhold til hva som skulle gjøres av oppussing, og ikke minst av hvem dersom jeg ønsket å benytte meg av hennes kontakter. Jeg valgte Charlotte som megler fordi hun trodde hun kunne "løfte objektet" med litt innsats – mens de andre meglerne jeg innhentet tilbud fra ville gå ut lavt i pris, og heller håpe at markedet gjorde resten i budrunder.. Takk for hjelpen!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: