card-default

Christian Brodshaug

Eiendomsmegler | Partner

Christian Brodshaug har jobbet som megler siden 2001 og formidler boliger i alle størrelser og prisklasser på og rundt Romerike. Hans lange erfaring gjør at Christian med solid fagkunnskap kan legge til rette for trygge og gode boligsalgsprosesser for sine kunder. Han vet hvor viktig det er å ha full kontroll på alle detaljer for å skape de beste resultatene.

Christian har gjennom flere år vært blant de mest brukte eiendomsmeglerne på Romerike. Jobben som eiendomsmegler er mer som en livsstil for Christian, som legger ned mye tid og energi i hvert eneste oppdrag han tar. Det viser seg i de gode tilbakemeldingene han får fra kundene sine og ikke minst gjennom de gode resultatene han skaper.

Fornøyde kunder vender tilbake og anbefaler ham videre fordi Christian er en investering, ikke en utgift, for sine kunder. Christian er født og oppvokst på Romerike og kjenner markedet her særdeles godt.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: