card-default

Christian Halvorsen

Eiendomsmegler | Partner


Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

9

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
113

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Ingeborg, rekkehus på Rasta, november 2023

Christian er en dyktig og profesjonell eiendomsmegler som virkelig yter det lille ekstra i salgsprosessen. Vi opplevde ham som en trygg person i en stressende prosess. Han var tilgjengelig og behjelpelig med det meste og, ikke minst, en skikkelig dreven megler med erfaring og kunnskap om markedet.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: