card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmegler

Dersom du ønsker en megler som er motivert, står på, er resultatfokusert, og tilgjengelig under hele salgsprosessen er jeg ditt naturlige førstevalg.

Mitt hovedmål er at du skal bli fornøyd, og å oppnå høyest mulig pris for din bolig. Jeg er svært opptatt av at du skal føle deg godt ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Jeg er realistisk, jobber hardt, er fleksibel og overlater ingenting til tilfeldighetene.

Jeg bruker min lidenskap for interiør og arkitektur i arbeidet med å presentere din bolig på den best mulig måte.

Som megler er jeg opptatt av å møte og å avdekke samtlige kunders behov, og tidlig skape tillit. Gode kunderelasjoner og høy grad av kundeservice er mitt hovedfokus, og er av avgjørende betydning i en salgsprosess.

Jeg vil alltid lytte til deg som kunde. Min jobb er å sikre deg den beste servicen du kan få, i kombinasjon med premium rådgivning. Jeg har 7 års erfaring med salg innenfor ulike bransjer, og jeg vet hva som skal til for å oppnå best mulig pris for din bolig.

Hvem du velger som megler er viktig for ditt boligsalg og oppnåelse av pris. Dersom du er på jakt etter en megler som gir alt for ditt boligsalg, ta kontakt med meg. Da viser jeg deg gjerne hvordan jeg jobber, og hva jeg kan tilby som skiller seg ut fra andre meglere.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: