card-default

Frode Bergsløkken

Eiendomsmegler MNEF

Frode Bergsløkken er blant de mest erfarne eiendomsmeglerne i Oslo. Med snart 27 års erfaring innen eiendomsmegling har han tilegnet seg en bred og solid kompetanse. De siste årene har han solgt boliger på Oslo vest og Oslo syd, samt i deler av Akershus rundt Oslofjorden.

Frode er kjent for å ha høy aktivitet og svært fornøyde kunder. Han har lang erfaring i å håndtere ulike situasjoner og ulike kundebehov. Han forstår at hvert salg er unikt, og derfor krever unik oppfølging og ivaretakelse. Velger du Frode som din megler, får du engasjement, trygghet og kvalitet.

Det er aldri et kjedelig sekund rundt Frode. Han er alltid på farten, enten det er dans, Tae Kwon Do eller sosiale lag.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: