card-default

Geerthana Jega

Eiendomsmeglerfullmektig

Geerthana er født og oppvokst i Kirkenes, og flyttet til Bergen etter videregående. I det hun satt fot her, forelsket hun seg umiddelbart i Bergen og ikke minst menneskene. Siden da var det null tvil om at Bergen var hennes framtidige hjem.

Hun har tidligere jobbet på dagligvarebutikk ved siden av skolen og fant ut at salg, service og kundebehandling er noe hun brenner for og er dermed veldig opptatt av at alle hun samhandler med får den beste opplevelsen.

Geerthana sitt brennende ønske om en kontinuerlig interaksjon med mennesker er hovedsakelig hva som fikk henne til å velge eiendomsmegling. For henne er det viktig med tilgjengelighet, resultat og svært gode kundeopplevelser.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: