EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Vestland

EIE Bergen Nord

Besøksadresse

Eidsvågbakken 1

Postadresse

Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i åsane

Juridisk navn
Mekleriet Nord AS
Fagansvarlig
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIEs råeste eiendomsmeglerkontor finner du i Bergen Nord. Om du ønsker å få det optimale boligsalget er du virkelig i trygge hender hos denne gjengen. I EIE Bergen Nord finner du engasjerte og dyktige mennesker, som alle jobber mot samme mål; Norges beste presentasjon og salg av nettopp din bolig. Teamet satser stort på å markedsføre boligene bredt, noe som gjør at de skiller seg ut fra mengden. De er blant de største på Facebook og Instagram i Bergen og når ut til flere tusen følgere på sine boligposter hver dag.

EIE Bergen Nord sin klare ambisjon er å levere over kundens forventning hver gang, ved å levere Norges råeste boligannonser! Egne fotografer, interiørarkitekter og stylister sørger for en god og sikker totalleveranse. Vi har høyt fokus på lokalkunnskap og har derfor samlet de beste megleren i Bergen Nord på et sted. EIE Bergen Nord er svært opptatt av kvalitet, samt yte god service til sine kunder, enten de skal selge bolig, eller om du er på jakt etter noe nytt. Dette er eiendomsmeglere som er eksperter i området, de gir seg ikke før både selger og kjøper er fornøyd.

Du er hjertelig velkommen innom for en hyggelig boligprat, vi gleder oss til å hilse på degFinn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering i Åsane i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Anniken Andreassen Solevåg

Kvalitetsansvarlig | Eiendomsmegler MNEF
Les om Anniken
card-default

Lise Abrahamsen

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Markedsansvarlig
Les om Lise
card-default

Marte Myrene

Eiendomsmegler MNEF | Salgsleder | Partner
Les om Marte
card-default

Joakim Wiik Bjerknes

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Les om Joakim
card-default

Eivind Kalve

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Salgsleder
Les om Eivind
card-default

Geerthana Jega

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Geerthana
card-default

Nicolay Brusegard

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nicolay
card-default

Frode Hauge

Trainee
Les om Frode

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: